Résidence Pierre & Vacances Le Green Beach - Normandië - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een elegante residentie op de prestigieuze golfbaan van Omaha Beach
  • Deel onvergetelijke momenten met uw familie in een van de comfortabele huisjes
  • Geniet van het verwarmde buitenzwembad in de zomer of van het overdekte binnenzwembad het hele jaar door
  • Dompel u onder in de geschiedenis door het erfgoed van de regio te ontdekken, van de Vauban Toren tot het Herdenkingsmuseum van de Tweede Wereldoorlog

De beoordeling van onze klanten

Uw residentie

Op zoek naar een heerlijke vakantie tussen het platteland en de zee? Ga dan mee richtinghet levendige vissersdorpje Port-en-Bessen-Huppain, vlak bij het beroemde Omaha Beach tussen de Côte Fleurie en de Mont-St-Michel.
 
Résidence Pierre & Vacances Le Green Beach ligt aan de golfbaan van Omaha Beach, een groene oase van rust. De ideale ligging in het hart van een park van 7 hectare heeft de residentie het Green Key label opgeleverd.
 
Zet uw koffers neer in comfortabele huisjes en appartementen die allemaal uitzicht bieden op de golfbaan en laat u betoveren door deze charmante plek. Natuur, sereniteit en ontspanning zullen aan de orde van de dag zijn, voor een onvergetelijk verblijf in Normandië!
 
Gerust op vakantie in Résidence Pierre & Vacances Le Green Beach
Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

 

Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.
 
Let op: een zogeheten 'pass sanitaire', om aan te tonen dat u volledig gevaccineerd bent of een negatieve PCR-testuitslag heeft, is verplicht bij aankomst.

Uw appartement

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Huisje met 1 kamer voor 5 personen of Standaard Huisje met 2 kamers voor 6 personen
  • Beddengoed en handdoeken
  • Schoonmaakset
  • Eindschoonmaak (m.u.v. keuken en afwas)

U kunt verblijven in een Standaard Huisje met 1 kamer voor 5 personen of in een Standaard Huisje met 2 kamers voor 6 personen. De huisjes zijn goed ingericht en van alle gemakken voorzien. Het extraatje? Elke accommodatie heeft een balkon of terras met uitzicht op de golfbaan.

Standaard Huisje met 2 kamers voor 6 personen (50 m²)

Uw huisje bestaat uit:
- Woonkamer met 1 slaapbank en 1 uitschuifbaar bed (aanbevolen voor kinderen)
- 2 slaapkamers op de bovenverdieping waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 1 met 2 eenpersoonsbedden 
- Uitgeruste open kitchenette
- Badkamer met 1 bad en 1 toilet

Maximale kamercapaciteit

MAISON 5 PERSONNES - 1 CHAMBRE - TERRASSE - M5 (41 m²)

Maximale kamercapaciteit

MAISON 6 PERSONNES - 2 CHAMBRES - TERRASSE - M6 (50 m²)

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Verblijf op basis van logies

U verblijft op basis van logies zodat u de vakantie op uw eigen ritme kunt indelen.

Heeft u geen zin om te koken? Via FamilEat®, een partner van Pierre & Vacances, kunt u heerlijke maaltijden laten bezorgen die klaargemaakt worden door een chef en die worden bereid met Franse kwaliteitsproducten en seizoensgebonden ingrediënten. U dient een week voor aankomst uw maaltijden te bestellen via de site van FamilEat.

Activiteiten

Met een buitenzwembad dat verwarmd is van mei tot september, een pierenbad en speeltuin voor kinderen, en een prachtige groene omgeving staat u een ontspannen verblijf te wachten. U kunt ook in alle seizoenen zwemmen in het verwarmde binnenzwembad en profiteren van een moment voor uzelf in de sauna.
 
Geniet van een partijtje petanque of volleybal, huur fietsen om de omgeving te verkennen, en breng zeker een bezoek aan het beroemde Omaha Beach, een van de landingsstranden van D-Day.
 
Golfliefhebbers zullen blij zijn met de ideale ligging van de residentie: de Golf d'Omaha Beach heeft twee 18-holes banen, zodat u naar hartelust aan uw swing kunt werken in een prachtig landschap. Ondertussen kunnen de allerkleinsten zich vermaken in de speeltuinen en deelnemen aan activiteiten die aangepast zijn aan hun leeftijd.
 
Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Welkom in ... Normandië!

Normandië staat bekend om haar ontzagwekkende natuurlijke panorama’s, maar het is ook een plaats met veel culturele bezienswaardigheden en oorlogsmonumenten, voornamelijk te bezichtigen in Caen waar u onder andere het vredesmonument ‘Memoriaal’ vindt. 

 

Breng zeker ook een bezoek aan Rouen, de hoofdstad van Normandië, een stad die meer monumenten telt dan inwoners en ga daarna verder naar de zee. Ga op verkenning langs de kust van de Côte Fleurie  en het schilderachtige havenstadje Honfleur, of bezoek de befaamde badplaatsen Deauville en Cabourg. Met haar fijne zandstranden en het groene platteland is Deauville snel een onbetwist vakantieoord geworden voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning en natuur.   

 

Tijdens uw vakantie mag een bezoek aan de middeleeuwse abdij van Mont Saint-Michel absoluut niet ontbreken. Bewonder deze architecturale parel te midden van een grote baai. Ook Étretat is een van de must-sees van de Normandische kust. De prachtige gebeeldhouwde kliffen moet u minstens één keer in uw leven gezien hebben. Maak ook een omweg langs Saint-Vaast-la-Hougue met haar mooie strand terwijl u geniet van enkele oesters, een echte delicatesse waar Normandië bekend om staat.

Meer details ...

Alle praktische informatie over het complex:
De residentie is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal appartementen in het complex: 19

Check-in: 17:00
Check-out: 10:00

Openingstijden receptie:
Maandag t/m donderdag: 09.00 - 12.00 uur en 16.00 - 19.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 12.00 uur en 16.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 12.00 uur en 14.00 - 19.00 uur
Zondag: 09.00 - 12.00 uur en 15.00 - 19.00 uur

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen.
De toeristenbelasting (€ 1,50 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Er wordt bij aankomst een borg van € 200 per huisje gevraagd.


 
Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.
 
Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het appartement:

  • Waterkoker
  • Koffiemachine
  • Afwasmachine
  • Tv
  • Haardroger

Activiteiten bij de residentie:

  • Kinderspeelruimte
  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Sauna
  • Huurfietsen
  • Golf

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Specifieke annuleringsvoorwaarden

Dit aanbod wordt niet terugbetaald.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Résidence Pierre & Vacances Le Green Beach