Wie zijn wij?

Applicaties op tablets
Wie zijn wij?

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden voor exclusieve prijzen. Het bedrijf werd opgericht in 2006 door drie vrienden in Frankrijk die konden voortbouwen op een jarenlange ervaring in de reisindustrie. Het businessplan van Voyage Privé is dan ook gebaseerd op het onderhandelen naar exclusieve prijzen voor luxevakanties voor hun vrienden. Van daaruit werd al snel het unieke concept met ‘flash verkopen’ ontwikkeld.

Inmiddels telt Voyage Privé ruim 44 miljoen leden over de hele wereld en zijn we de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk).

Wat doen we bij Voyage Privé?

Bij Voyage Privé bieden we onze leden zogenaamde ‘flash verkopen’ aan. Dat zijn speciale aanbiedingen voor luxueuze vakanties, vluchten, hotels, rondreizen en evenementen. Ons team onderhandelt elke dag over speciale aanbiedingen van 7 tot 14 dagen met een korting tot wel -70% van de normale verkoopprijs. Deze korting is exclusief voor leden die zich aanmelden op de website van Voyage Privé.

Waarom moet u voor ons kiezen?

Al onze hotels en andere aanbiedingen zijn zorgvuldig uitgekozen door onze reisexperten zodat we u de beste prijzen en kortingen tot -70% kunnen aanbieden. Op onze website bieden we accommodaties en reizen aan van hoge kwaliteit die door ons getest en goedgekeurd zijn. Daarom vindt u bij ons nooit alle bestemmingen en alle hotels, enkel exclusieve aanbiedingen die u een verblijf in alle luxe en comfort garanderen.

Mobiel

4.5/5 Applicaties op tablets Applicaties op smartphones

Ontdek alle aanbiedingen van Voyage Privé in een mobiele app

Beschikbaar op :

Doe mee met Voyage Privé

Applicaties op tablets
We zijn voornamelijk op zoek naar talenten die de waarden van Voyage Privé met zich mee dragen.
Mannen en vrouwen met een passie voor toerisme en de online wereld, ambitieus en veeleisend, creatief en innovatief, flexibel en proactief.
Onze toekomstige werknemers moeten een zeer goede teamgeest hebben, hebben zin om zich in te spannen en te ontwikkelen en zijn resultaatgericht.