Hotels Disneyland Parijs - Voyage Privé

Onze aanbiedingen

Hotels Disneyland Parijs


Sommaire

De top 5 hotels in de omgeving van Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is een wereld vol magie. Met een bezoek aan het Walt Disney Studios Park laat u zich onderdompelen in de wondermooie wereld van Marvel en Pixar. Dat u tijd te kort zult komen, verbaast ons niks ! Om de verschillende parken en attracties te ontdekken en uit te proberen, blijft u het beste meteen enkele nachtjes overnachten. Zo heeft u alle tijd om alles te zien. De hotels van Disneyland en de hotels in de omgeving van het park staan klaar om u onvergetelijke dagen te bezorgen.

Disneyland Parijs : selectie hotels van Voyage Privé

1. Disneyland® Hotel

Het Disneyland Hotel is het paradepaardje van Disneyland. Het vijfsterrenhotel ligt vlak bij de ingang van het attractiepark, zodat u na het ontbijt meteen aan de poort staat. Door de aanwezigheid van de Disneyfiguren in en rondom het hotel vertoeft u altijd in magische sferen. Na een drukke dag kunt u in het zwembad of de sauna heerlijk ontspannen.

2. Vienna House Magic Circus

Dit hotel ligt op een tien minuten durende busrit van de parken van Disneyland. Het hotel is geïnspireerd op de wereld van het circus. Dit kunt u onder meer aan den lijve ondervinden in de verschillende themakamers. De jongelingen onder ons kunnen dan weer hun hart ophalen in het bij het hotel horende zwembad of in de speeltuin.

3. Hotel L'Elysée Val d'Europe

Op een boogscheut van het bekendste pretpark van Europa kunt u overnachten in dit elegante en gezellige hotel. Een ideale locatie voor het gehele gezin, maar ook voor een romantisch weekje. Het ontbijt is inbegrepen en voor uw andere maaltijden kunt u terecht in het George Restaurant.

4. Hotel Castille Paris

Dit hotel is een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan Disneyland Parijs. Het ligt in het hart van de stad, waardoor u het pretpark eenvoudig afwisselt met alles wat de Franse metropool u te bieden heeft. Het pretpark kunt u onder meer met de bus bereiken.

5. Hotel Les Deux Girafes

Dit hotel is gevestigd in een voormalige meubelfabriek uit de negentiende eeuw. Inmiddels werd het gerenoveerd en luxueus ingericht. ’s Ochtends is er een ontbijt voorzien en ’s avonds kunt u tot rust komen in de salon. Met de comfortabele fauteuils en een cocktail in de hand vergeet u er eventjes al het drukke gedoe van de grootstad.

Voordelen van de hotels in Disneyland Parijs

Bij de attractieparken vindt u verschillende hotels, waaronder het Disneyland Hotel. Uiteraard kunt u ook verblijven in een van de vele andere hotels in de wijde omgeving. Elke optie kent verschillende voordelen, maar altijd bevindt u zich op een boogscheut van die vrolijke, kleine muis met zijn gekke broek.

1. Op wandelafstand van Disneyland Parijs

2. Start de dag met een heerlijk en uitgebreid ontbijt

3. Op wandelafstand van Disneyland Parijs

4. Ideaal gelegen om Parijs te ontdekken

5. Comfortabele familiekamers

6. Restaurant in het hotel voor uw lunch en diner

Activiteiten en bezienswaardigheden in Disneyland Parijs

Disneyland Parijs bestaat eigenlijk uit twee parken, Disneyland Park en Walt Disney Studios Parks. De parken zelf zijn volgestouwd met attracties, shows en parades. Te veel om ze allemaal op te lijsten. Daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt met de attracties en bezienswaardigheden die u zeker niet mag missen.

De boottocht It’s a Small World

Het spookhuis Phantom Manor

De achtbaan Crush’s Coaster

De show Animation Celebration

De dagelijkse parade

Tips van Voyage Privé

Disneyland Parijs is een unieke locatie in Europa, want enkel hier ontmoet u de figuren uit de bekende films van Disney, Marvel en Star Wars. Het enige Disney-attractiepark van Europa is volgens ons dan ook wel een bezoekje waard. Het park garandeert een heerlijke vakantie voor zowel kinderen als jongeren en volwassen. Volwassenen laten er trouwens al vaker het kind in zich opnieuw naar boven komen. En daar is niks mis mee ! Er zijn in ieder geval voldoende attracties voor jong en oud, met inbegrip van een aantal spannende rollercoasters.

Informatie over Disneyland Parijs

Disneyland is met de auto gemakkelijk te bereiken vanuit België. Vanaf Antwerpen bent u er via de A1 in ongeveer 4 uur. Disneyland is ook makkelijk bereikbaar met de trein, dankzij onder meer het treinstation Marne-la-Vallée. Disneyland Parijs kunt u het hele jaar door bezoeken. Tijdens de periode van half november tot half januari zult u het park in een heuse Disneykerstsfeer aantreffen. Wat al bijna een reden op zich is om dit magische park te bezoeken. Ten slotte is Disneyland Parijs uiteraard uitstekend te combineren met een citytrip naar Parijs. Het park bevindt zich namelijk op slechts 50 minuten van de Franse hoofdstad. Zo bewondert u de ene dag de oude meesters in het Louvre en kunt u de volgende dag gezellig knuffelen met Donald.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotels Disneyland Parijs