De Top 3 Hotels Dicht bij Disneyland Parijs - Voyage Privé

Onze aanbiedingen

De Top 3 Hotels Dicht bij Disneyland Parijs


Sommaire

De top 3 hotels dicht bij Disneyland Parijs

Met een goed hotel is de kans dat uw reis of vakantie slaagt meteen zo veel groter. Ook als u hotels zoekt dicht bij Disneyland Parijs bent u bij Voyage Privé alvast aan het goede adres.

Naast de beste verblijfplaatsen bieden wij u ook handige tips in verband met het park en de streek. Het resultaat ? U en uw gezin halen meer uit een vakantie dicht bij Disneyland Parijs, een van de grootste attractieparken van Europa.

Disneyland Parijs : selectie hotels van Voyage Privé

Hier vindt u een overzicht van enkele van de beste Voyage Privé hotels dicht bij Disneyland Parijs :

1. Seven Hotel

Seven Hotel

Seven Hotel in Parijs ligt vlakbij het adembenemende Quartier Latin, waar u zich vergaapt aan de prachtige Luxemburgse Tuinen. Daarbij ligt het Cenbier-Daubenton metrostation op slechts een steenworp van deze modern ingerichte verblijfplaats. Zo heeft u meteen toegang tot het Opera Garnier en het Louvre.

2. Hotel Juliana Paris

Hotel Juliana Paris

Ook het Hotel Juliana Paris, dat niet ver van de Eiffeltoren ligt, nodigt uit voor een deugddoende vakantie. Andere bezienswaardigheden, zoals de Champ de Mars en het Quai Branlymuseum, maken van deze verblijfplaats alvast een populaire kandidaat.

3. First Hotel Paris

First Hotel Paris

Ten slotte hoort ook het First Hotel Paris op het lijstje met mogelijkheden als u een hotel dicht bij Disneyland Paris zoekt. De elegante inrichting en centrale ligging dragen daar mede aan bij. Van hieruit ontdekt u zorgeloos de stad van de liefde en geniet u van welgekomen rust na een dagje drukte in Disneyland Parijs zelf.

Voordelen van de hotels dichtbij Disneyland Parijs

Zonder het juiste hotel is uw vakantie in Disneyland Parijs niet compleet, dat is zeker. Wat hebben bovenstaande hotels nu zoal te bieden ? Hieronder leest u meer.

1. Luxueus genieten

Hotels als het Seven Hotel pakken uit met een stijlvolle, moderne inrichting die genieten in stijl zo veel gemakkelijker maakt. Comfortabele en ruime kamers dragen hoe dan ook bij aan uw vakantie-ervaring met het gezin.

2. De perfecte ligging

Of u nu dicht bij het metrostation wilt verblijven of vooral de Eiffeltoren wilt kunnen zien vanuit uw hotelkamer, alles kan. Stuk voor stuk liggen de Voyage Privé hotels dicht bij Disneyland Paris centraal en mooi.

3. Een uitstekende service

Van een restaurant met een complete menukaart tot een vriendelijke lach bij elke vorm van bediening, er zijn meer dan genoeg bewijzen van kwaliteit als u kiest voor een Voyage Privé hotel dicht bij Disneyland Parijs.

4. Ontspannen in Parijs en regio

Wilt u met uw partner genieten van een romantisch weekendje weg in de stad van de liefde ? Misschien bent u wel op zoek naar een stukje natuur, cultuur of gezellige drukte ? Wat u ook verwacht, tijdens uw vakantie in een hotel dicht bij Disneyland Parijs vindt u altijd uw gading.

5. Goede bereikbaarheid

Alle Voyage Privé hotels dicht bij Disneyland Parijs zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto, de trein en zelfs het vliegtuig. Op slechts 25 kilometer van de stad zelf vindt u de vlieghaven Paris-Charles de Gaulle, een van de grootste vliegcentra van Europa.

6. Culinair genieten op zijn Frans

Een reis naar Disneyland Parijs of Parijs zelf is natuurlijk niet volledig als u ook niet van de culinaire hoogstandjes van de Fransen proeft. Verscheidene hotels beschikken over een eigen restaurant met een menukaart waarop zowel nationale als internationale gerechten staan.

Disneyland Parijs

Activiteiten en bezienswaardigheden dichtbij Disneyland Parijs

Wilt u uw tijd in Disneyland Parijs afwisselen met een aantal andere activiteiten en bezienswaardigheden ? Overweeg dan zeker onderstaande opties.

Het winkelcentrum van Val d’Europe

Dit winkelcentrum is het perfecte alternatief voor de kinderlijke drukte die u in Disneyland Parijs zelf vindt. Het centrum ligt op niet meer dan twee kilometer van het attractiepark en nodig uit voor een gezellig terrasje, al winkelend kuieren en meer.

Het kasteel van Champs-sur-Marne

Wie denkt aan Frankrijk, denkt aan eeuwenoude kastelen en deze burcht is daar een goed voorbeeld van. Het grote voordeel ? U betaalt onder de 18 jaar helemaal geen inkom, waardoor velen gratis een van de belangrijkste culturele constructies van de stad bezichtigen.

De kerk van Saint Médard

De Saint Médardkerk is dan weer de plaats waar u moet zijn als u wel kunt genieten van de Franse architectuur en échte accordeonmuziek. Tegenover het gebouw speelt de Parijse Mouffetard Musette er elke zondag. Laat u uitnodigen door de feestelijke muziek om aan het dansen te slaan.

Het Rioolmuseum

Hoewel de werking van een waterzuiveringsinstallatie misschien niet het eerste is waar u aan denkt tijdens uw verblijf bij Disneyland Parijs, kan het Musée des Égouts uw nieuwsgierigheid misschien aanwakkeren. Ook voor kinderen, die gratis in het museum binnen mogen, is het een waardevolle leerervaring.

Het Playmobil FunPark

Ten slotte is er het Playmobil Funpark, een volwaardige mededinger voor Disneyland Parijs. Het gaat om een enorme speelkamer, onderverdeeld in wel twaalf speelruimtes, met een enorme verzameling Playmobilfiguurtjes. In enkele van die kamers kunnen kinderen naar hartelust zelf aan het bouwen slaan. Speelplezier gegarandeerd dus voor de allerjongsten.

Tips van Voyage Privé

Disneyland Parijs is niet enkel van de grootste attractieparken van Europa, maar ook een van de meest gediversifieerde. Van een heus circus op een trein tot rollercoasters, avontuurlijke eilanden en tal van eet- en drinkgelegenheden, alles is er mogelijk.

Daarbij maakt de ligging bij de Franse hoofdstad zelf het natuurlijk nog beter. Zij die graag wat afwisseling hebben met de drukte van het park kunnen zich te goed doen aan de gezelligheid van de wereldstad, zijn heerlijke keuken en zelfs stukjes natuur in de niet al te verre omgeving.

Informatie over Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is gemakkelijk te bereiken met de trein, de auto of het vliegtuig. Het park ligt op niet meer dan twintig minuten rijden van Parijs zelf. Ook is het park slechts twee minuten wandelen vanaf het treinstation Marne-la-Vallée/Chessy.

De beste periode om Disneyland Parijs te bezoeken is tijdens de week, als u de enorme drukte wilt vermijden. Ook kiest u het beste een verblijf tussen midden januari en midden maart of tussen april en mei. Zo heeft u minder last van lange wachtrijen en geniet u nog meer van uw vakantie.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. De Top 3 Hotels Dicht bij Disneyland Parijs