Hotels dicht bij de Eiffeltoren - Voyage Privé

Hotels dicht bij de Eiffeltoren


Sommaire

De top 3 hotels dicht bij de Eiffeltoren

De Eiffeltoren behoort zonder enige vorm van twijfel tot de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van Parijs, Frankrijk en zelfs van Europa. Bij Voyage Privé beseffen we maar al te goed dat een vakantie naar de stad van de liefde enkel compleet is wanneer u ook van het comfort van een prachtig hotel geniet.

We helpen u dan ook graag bij de zoektocht naar de beste verblijfplaats om uw verblijf in een hotel dicht bij de Eiffeltoren in Parijs onvergetelijk te maken. Hieronder vindt u meer handige tips en informatie.

De Eiffeltoren in Parijs : selectie hotels van Voyage Privé

1. Hotel Pastel Paris

Hotel Pastel Paris ligt vlak aan enkele van de mooiste boulevards en winkelcentra van de stad, waar u van heerlijke gerechten en prachtig architectuur geniet. Daarbij start u alvast elke dag goed dankzij het inbegrepen en uitgebreide ontbijtbuffet.

2. Hotel Kube Paris

Ook Hotel Kube Paris is het overwegen waard, vooral dankzij zijn ligging in Montmartre, een van de meest pittoreske wijken van de stad. Het hotel zelf heeft een unieke inrichting en design en beschikt als enige in de stad over een eigen ijsbar. De nabijheid van bezienswaardigheden als Canal Saint-Martin en meer maken het helemaal af.

3. Hotel Maxim Opéra

Zoekt u een hotel in het centrum van de stad, niet ver van de Eiffeltoren ? Dan is Hotel Maxim Opéra de moeite waard. De nabijheid van enkele van de bekendste iconische monumenten, maar ook de uitstekende service van dit gastvrije hotel, maken het een waardige kandidaat voor uw volgende vakantie.

Voordelen van de hotels dicht bij de Eiffeltoren

Weten wat u kunt verwachten van uw hotel is belangrijk. Bij Voyage Privé laten we u hoe dan ook niet in het ongewisse, zodat u al op voorhand van uw vakantie geniet.

1. Het mooiste uitzicht vanuit uw hotel

Parijs is een stad die heel wat prachtige panorama's biedt, bijvoorbeeld uitzicht op Montmartre of de Eiffeltoren zelf. Verscheidene hotels bekoren uw ogen al vanaf het eerste moment dat u door het raam kijkt 's morgens.

2. Culinair genieten op zijn Frans

Wie in Parijs verblijft, doet dat natuurlijk voor een groot stuk voor het lekkere eten. Vele hotels beschikken over een eigen (Michelin)restaurant, waar u van lokale en internationale lekkernijen smult.

3. Moderne en tijdloze kamers

Een verblijfplaats als Hotel Maxim Opéra pakt uit met tijdloos en licht ingerichte kamers, zodat u altijd van het modernste comfort geniet. Desondanks proeft u ook van het traditionele karakter van de oude Franse architectuur.

4. Genieten van Franse kunst

Nog een troef van de Voyage Privé hotels dicht bij de Eiffeltoren ? Musea als Le Musée d'Orsay liggen nooit veraf en ook de straten zelf zitten vol van de architecturale en culturele parels om uw ogen op uit te kijken.

5. Ontbijten als een koning in Frankrijk

Kiezen voor een vier- of vijfsterrenhotel dicht bij de Eiffeltoren via Voyage Privé, dat betekent dat u nooit met een lege maag uw dag begint. Een ingegrepen ontbijfbuttet in hotels als Hotel Pastel Paris helpen u om nog meer van uw vakantie te genieten.

Activiteiten en bezienswaardigheden dicht bij de Eiffeltoren

Onderstaande bezienswaardigheden maken het lijstje van attracties in Parijs, met de Eiffeltoren natuurlijk aan de top, helemaal af :

Het Louvre

Het Louvre, een van de grootste musea van Europa, trekt jaarlijks bijna 8 miljoen bezoekers. De vele collecties van wereldbekende kunstenaars die er hangen, maken duidelijk waarom. Daarbij is de buitenzijde van het Louvre zelf door zijn unieke piramidevorm zelf al een onmisbaar kunstwerk in het hart van de stad.

Sacré-Coeur

De Sacré-Coeur is dan weer een eeuwenoude basiliek in het 18e arrondissement van de stad en eveneens een van de meest bezochte kerken in Montmartre. De prachtige architectuur, opvallende glas-in-loodramen en mozaïeken die de binnenzijde van het gebouw sieren, verklaren dat meteen.

Centre Pompidou

Zin in wat kunst ? Centre Pompidou grenst aan een van de grootste pleinen van Parijs en word omringd door veel restaurantjes en café's. U vindt er enkele van de grootste collecties van moderne kunst.

Musee d’Orsay

Het Musée d'Orsay in het 7e arrondissement is eveneens een bezoekje waard wanneer u van kunst houdt. Het ligt vlak bij de over van de rivier de Seine. Naast de collectie aan kunstwerken maakt ook de nabijheid van een oud spoorwegstation dit museum de moeite waard.

Het Panthéon

Bevindt u zich tijdens een van uw wandelingen door Parijs in het 5e arrondissement ? Bezoek dan zeker het Panthéon, een 19e-eeuws gebouw dat initieel fungeerde als kerk maar later tot tombe werd omgebouwd. De architectuur vanbinnen is prachtig en de vele tentoonstellingen die er gegeven worden dompelen u onder in een stukje Franse geschiedenis.

Tips van Voyage Privé

De Eiffeltoren vormt zowat het centrum van de Franse hoofdstad, maar dat betekent niet dat dit het enige is wat er te zien en te beleven valt. Bezienswaardigheden als de Arc de Triomphe, Les Champs-Élysées en natuurlijk Disneyland Parijs maken een vakantie naar deze stad meer dan de moeite waard.

Het grote voordeel ? De vele bezienswaardigheden, zij het cultureel, geschiedkundig of anders, zijn in een stad als Parijs zo geconcentreerd dat u nooit lang hoeft te wachten op een nieuwe ervaring met het gezin, uw partner of vrienden.

Informatie over de Eiffeltoren in Parijs

De Eiffeltoren in Parijs is een van de grootste en bekendste monumenten van Europa. Hij wordt beschouwd als een van de niet-klassieke wereldwonderen en staat langs de linkeroever van de Seine, een rivier die door het 7e arrondissement van de stad stroomt.

U bezoekt de Eiffeltoren het beste tijdens de week als u de drukte wilt vermijden. Ook kiest u beter een bezoekmoment 's morgens vroeg tussen 9:00 u en 11:00 u of 's avonds laat na 20:00 u, tot 22:00 u.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotels dicht bij de Eiffeltoren