Cruise van 4 nachten van Straatsburg naar Koblenz - Straatsburg - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de mooiste plekjes langs de Rijn vanuit het comfort van je volledig uitgeruste cruise
  • Breng een bezoek aan Koblenz en ontdek de oude stad en het punt waar de Moezel en de Rijn samenvloeien
  • Geniet onderweg van het prachtige landschap van wijngaarden, kastelen en natuur
  • Rust uit in comfortabele cabines, terwijl je verder geniet van het uitzicht vanuit je kamer

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Reisprogramma

Laat je betoveren door de schoonheid van het landschap en de tijdloze mythen van de Loreley tijdens deze cruise van 4 nachten. Ze domineert de Rijnvallei vanaf haar beroemde rots en volgens de legende zou ze de Rijnvaarders naar hun ondergang hebben gelokt. Maak een verrassende cruise door sublieme landschappen die je tot Koblenz en Rüdesheim brengt, beroemd om zijn wijngaarden en guingettes.

 

Reisprogramma:

Dag 1: Vertrek vanuit Straatsburg

Dag 2: Koblenz

Dag 3: Koblenz - Rüdesheim 

Dag 4: Rüdesheim - Mannheim

Dag 5: Aankomst in Straatsburg

Reisbeschrijving

Cruise van 4 nachten

Dag 1: Straatsburg

Inschepen om 18.00 uur bij het rivierstation. Presentatie van de bemanning en welkomstcocktail.

 

Overnachting aan boord. 

 

Dag 2: Koblenz

Een dag varen naar Koblenz op het mooiste stuk van de Romantische Rijn. Ontdek de oude stad met ons animatieteam. Koblenz ligt in de "hoek van Duitsland", aan de samenvloeiing van de Moezel en de Rijn. Je ziet het historische stadscentrum en het standbeeld "Die Deutsche Eck" dat keizer Wilhelm 1e voorstelt bij de samenvloeiing van de twee rivieren.

 

Overnachting aan boord. 

 

Dag 3: Koblenz - Rüdesheim

In de ochtend varen we naar Rüdesheim in de prachtige vallei van de Romantische Rijn. Met zijn kastelen, historische stadjes, wijngaarden en de beroemde Loreley rots, heeft het sublieme landschap, diep verbonden met geschiedenis en legende, vele schrijvers, schilders en componisten geïnspireerd. Aankomst in Rüdesheim in de vroege namiddag.

 

Overnachting aan boord. 

 

Dag 4: Rüdesheim - Mannheim

In de ochtend varen we naar Mannheim. Hier geniet je van vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te gaan ontdekken. 

 

Overnachting aan boord. 

 

Dag 5: Aankomst in Straatsburg

Ontbijtbuffet aan boord. Ontscheping om 9 uur en einde van de diensten.

Belangrijke informatie over je cruise

Om seizoens-, technische of veiligheidsredenen kunnen bepaalde activiteiten zonder voorafgaande kennisgeving worden geannuleerd. De volgorde van de tussenstops kan ook worden gewijzigd.

Cruise

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Cabine op het hoofd- of bovendek in een Superior Schip of Cabine op het hoofd-, boven- of middendek in een Deluxe Schip
  • Volpension (inclusief geselecteerde drankjes)
  • 1 x welkomstcocktail per persoon, per verblijf
  • 1 x gala avond
  • Animatie aan boord
  • Havenbelasting
  • Assistentie ter plaatse

Voor een reis op maat kan je kiezen voor een cruise met een Superior Schip of met een Deluxe Schip. Afhankelijk van de vertrekdatum van je reis zal je rondvaren in de volgende schepen. 

 

Superior Schip: 

- MS La Boheme (16/07 - 30/07 - 07/08)

- MS Monet (23/05 - 24/06 - 16/07 - 31/07)

 

Deluxe Schip: 

- MS Symphonie (15/08)

- MS Gerard Schmitter (19/05 - 2/05 - 13/08 - 22/08 - 06/09)

Cabine op het hoofddek - Superior Schip

Deze Cabine op het hoofddek op een Superior Schip is voorzien van al het faciliteitein die nodig zijn om een comfortabele cruise te beleven. 

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Cabine op het bovendek - Superior Schip

Je Cabine op het bovendek in een Superior Schip biedt een betoverend panoramisch uitzicht op het rivierlandschap. Geniet van een sfeer van ontspanning en sereniteit om optimaal van je cruise te genieten.

 

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Cabine op het hoofddek - Deluxe Schip

Voor nog meer comfort kies je voor een Cabine op het hoofddek in een Deluxe Schip. Het zal de perfecte plek zijn om uit te rusten terwijl je geniet van het prachtige uitzicht.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Cabine op het middendek - Deluxe Schip

Ten slotte heb je bij het Deluxe Schip nog de keuze om te verblijven in een Cabine op het middendek. Je zal hier een onvergetelijke tijd beleven!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Cabine op het bovendek - Deluxe Schip

Met een adembenemend uitzicht op de oevers van de Rijn zal je Cabine op het bovendek op een Deluxe Schip een bevoorrecht observatorium zijn om het landschap te bewonderen terwijl het voorbij stroomt. 

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Eten & drinken

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met volpension (inclusief geselecteerde drankjes).

Activiteiten

Omdat vakantie ook een beetje feest is, is elk schip voorzien van een salon / bar met een dansvloer. Het is de perfecte plek om spelletjes te spelen, te dansen en ander avondentertainment. 

 

Daarnaast is ook elk schip voorzien van een zonnedek, waar je heerlijk kan genieten van het mooi weer en het beste uitzicht van het schip. Voor wie zich liever actief bezig wil houden is er een fitness centrum aan boord. 

Bestemmingen

Welkom in... Straatsburg!

De Franse stad Straatsburg is niet alleen de wereldberoemde plek waar het Europese Parlement samenkomt, het is ook een bruisende stad met een fascinerende cultuur, een prachtige architectuur en een unieke sfeer. Dankzij de ligging op de grens tussen Frankrijk en Duitsland ontdek je hier het beste van beide landen!


Met haar rijke culturele en historische erfgoed, de pittoreske straatjes aan de Rijn, de overheerlijke gastronomie en de indrukwekkende bouwwerken, zoals de Notre-Dame kathedraal, heeft deze stad haar vermelding op de Werelderfgoedlijst van Unesco vast en zeker verdiend.


Wandel met je geliefde door de straten van het oude stadscentrum, of over de Vauban Dam, badend in het maanlicht. Stap aan boord van een bootje om alle gezichten van deze authentieke stad te bewonderen, waaronder La Petite France. Vaar mee op het poëtische ritme van de levendige steegjes en vakwerkhuizen.

 

Straatsburg is ongetwijfeld een van de mooiste steden van Europa!

Welkom in... Koblenz!

Beleef Koblenz en de fascinerende regio tijdens een vakantie of stedentrip. Het is een wijnstad, vestingstad, evenementenstad, congresstad en vooral één ding: een stad van belevenissen. Recreatie, culinaire hoogstandjes, natuur en culturele activiteiten gaan hier samen met een heel bijzondere levenshouding. Ontdek Koblenz en de spectaculaire cultuurlandschappen van de Rijn en Moezel en de indrukwekkende uitgestrektheid van Hunsrück, Eifel en Westerwald.

 

Welkom in... Rüdesheim am Rhein

Welkom in Rüdesheim, een schilderachtig stadje in het hart van de majestueuze Duitse Rijnvallei. Rüdesheim, met zijn rijke culturele erfgoed, betoverende landschappen en beroemde straat Drosselgasse, is een niet te missen bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar authenticiteit. Je zult worden verleid door de unieke charme, de warme sfeer en de unieke ontdekkingen die op je wachten.

Welkom in … Mannheim

Zin in een ontspannen weekend bij onze Duitse buren? Dan is een trip naar Mannheim een goed idee! Het prachtige stadscentrum met zijn Jugendstilgebouwen, de burcht van Mannheim, het Zeughaus en het Reiss-Engelhornmuseum zijn een bezoek meer dan waard. De unieke stad ligt midden in de veelzijdige cultuurregio van Rijn-Neckar en zal je betoveren met haar charme.

In deze universiteitsstad aan de oevers van de Rijn en de Neckar bouwde Karl Drais in 1817 de eerste tweewieler. De eerste auto van Carl Benz werd hier gebouwd in 1886 en Julius Hatry bouwde hier het eerste raketvliegtuig ter wereld in 1929. Het is duidelijk: creatieve geesten voelen zich bijzonder thuis in Mannheim.

Mannheim is ontworpen en aangelegd in de 17e eeuw met een schaakbordpatroon dat van de Neckar naar het kasteel loopt. Ontdek de ontelbare toeristische en culturele attracties, kunst, gastronomie, evenementen en lifestyle.

Meer details over de cruise

Alle praktische informatie over de cruise:

De boot is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Faciliteiten in de cabine, afhankelijk van het gekozen cabinetype:

  • Airconditioning
  • Douche
  • Televisie

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Cruise van 4 nachten van Straatsburg naar Koblenz