Royal Hainaut Spa & Resort Hotel 4* - Frankrijk / Valenciennes - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Logeer in een 18e-eeuws historisch monument omgevormd tot een luxe 4* hotel met een chic interieur in barokstijl
  • Maak het u comfortabel in een van de charmante suites of kamers
  • Laat uw zintuigen verwennen in de Spa Royal Hainaut die zich uitstrekt over 1200 m²

De beoordeling van onze klanten

Verblijf in een uitzonderlijk hotel/museum van 15.000 m2 in een historisch gebouw uit de 18e eeuw. Onder de prachtige arduinen gewelven hebben de verfijnde decoratie en de zorgvuldig gekozen materialen een unieke sfeer gecreëerd. Het Royal Hainaut Spa & Resort is veel meer dan een hotel, het is een bestemming op zich!

Julie

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Late check-out tot 13.00 uur

Kom binnen in dit wonderbaarlijke pand uit de 18de eeuw, tegenwoordig geklasseerd als 'historisch monument', en laat u meevoeren terug in de tijd in het bijzondere Royal Hainaut Spa & Resort 4*.
 
U treedt binnen via het majestueuze binnenhof voordat u onder het enorme glazen dak door gaat om uiteindelijk het uitzonderlijke interieur van uw hotel te ontdekken. Dit gebouw werd op prachtige wijze omgetoverd in een luxueus stedelijk resort met een chic, elegant interieur in barokstijl. De mix van designer meubels en adembenemende kunstwerken is indrukwekkend. Leer meer over de geschiedenis van het gebouw tijdens uw vakantie in Valenciennes voor een charmant en ontspannend verblijf.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Prestige Kamer, Duplex Suite, Senior Duplex Suite of Presidentiële Suite

Duplex Suite (60 m²)

U zult versteld staan van de ruimte die u heeft in uw Duplex Suite. De suite beschikt over een enorm salon en een duplex kamer met een betoverend zicht op het binnenhof en de daken van de stad. 

De combinatie van blauwe steen, charmante bogen en geweldige materialen maken van deze suite ongetwijfeld een droom om in te verblijven. 

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Senior Duplex Suite (80 m²)

Met extra woonruimte en een grote duplex kamer biedt de Senior Duplex Suite net dat tikkeltje extra! De hoogstaande voorzieningen dragen bij aan het algemene comfort van de kamer. Het zachte meubilair en de verlichte ruimte maken van deze suite een oase van rust en vrede ... 


Vanaf uw kamer heeft u een adembenemend uitzicht op de Cour des Insensés.

Maximale kamercapaciteit

Presidentiële Suite (80 m²)

Neem uw intrek in de Presidentiële Suite, een ruimte van comfort en ontspanning dankzij de schitterende faciliteiten. Geniet van pure luxe en glamour! Na uw verblijf, wilt u deze Suite niet meer verlaten!

Maximale kamercapaciteit

Prestige Kamer (32 m²)

De Prestige Kamer, met zijn blauwe stenen gewelven, dompelt u onder in een elegante en comfortabele omgeving. U zult snel in de ban raken van deze heldere en elegante ruimte.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • Luikse wafel en een warme drank in de Atrium Bar Lounge (per persoon, per verblijf)

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met ontbijt.

In restaurant La Storia kunt u terecht voor heerlijke verse Italiaanse gerechten in een elegante omgeving. In de Brasserie La Galerie vindt u dan weer meer streekgerechten en een selectie van lokale wijnen en artisanale bieren. In de Atrium Bar Lounge kunt u onderuitzakken met een heerlijk kopje thee en een gebakje met zicht op de prachtige binnenhof. In Harry's Bar kunt u altijd terecht voor een stevig drankje tijdens een sportwedstrijd of een partijtje biljart. Nestel u in een van de lederen zetels en geniet.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot de spa (met zwembad, sauna en hammam) en fitness

In de grote indrukwekkende spa van het hotel, volledig gewijd aan uw welzijn, kunt u zich volledig ontspannen en laten verwennen.

 

Stap in het kristalheldere verwarmde zwembad of kies voor een jacuzzi met massagestralen. Wissel af tussen de geparfumeerde stoom van de hamam en de omhullende warmte van de sauna en maak gewoon tijd voor uzelf. Laat u extra verwennen met een spabehandeling verzorgd door ons uitstekend personeel.

Welkom in ... Valenciennes!

Dringend behoefte aan een ontspannende vakantie? Wij hebben het perfecte adresje voor u! Breng enkele dagen door in de stad Valenciennes, een stad met een rijke geschiedenis in de regio Hauts-de-France. 

Ook soms het Athene van het Noorden genoemd, heeft de stad prachtige verrassingen voor u in petto! De nabijheid van de Belgische grens en de invloed van de grote metropool Lille, op slechts 50 km, zorgt dat er genoeg te beleven valt in deze streek. Wij hebben voor u een charmant adresje gevonden met een uitstekende service voor een buitengewoon verblijf dicht bij huis! Waar wacht u nog op?

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan je behoeften is aangepast, kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor je controleren.


Aantal kamers in het hotel: 37

Check-in: 16:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Neem contact op met het hotel indien je je huisdier wenst mee te nemen. (€ 30 per dier per nacht)
De toeristenbelasting (€ 2,50 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.


 
Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Lift
  • Airconditioning
  • Wifi
  • 24-uursreceptie

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Douche
  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Tv
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Waterkoker
  • Bad

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant La Storia (open op woensdag, donderdag, en vrijdag)
  • Brasserie La Galerie
  • L'Atrium Bar
  • Harry's Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitness
  • Spa
  • Sauna
  • Binnenzwembad
  • Hamam

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Royal Hainaut Spa & Resort Hotel 4*