Reizen naar Nieuw-Zeeland tegen exclusieve prijzen - Voyage Privé

Onze aanbiedingen

Reizen naar Nieuw-Zeeland


Sommaire

De Top 5 lokale bezienswaardigheden op Nieuw-Zeeland

1. Auckland

Auckland is een grote stad die gebouwd is op de ruggen van meer dan vijftig grote vulkanen, maar omringd wordt door een prachtig groen landschap. Het is de grootste stad van het eiland, maar niet de officiële hoofdstad, want dat is Wellington.

2. Taurange

In de regio van de befaamde Bay of Plenty vindt u Taurange, een grote stad met een lange geschiedenis. Hoewel Taurange al in de 13e eeuw belangrijk was, is het tegenwoordig ook een indrukwekkende plaats. Er valt van alles te doen voor cultuurliefhebbers en zij die het bruisende uitgaansleven graag opzoeken.

3. Doubtless Bay

Deze baai op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland heeft zijn naam te danken aan een notitie in het dagboek van James Cook, de bekende zeevaarder. Hij beschreef de plaats immers als 'doubtlessly a bay', oftewel 'ongetwijfeld een baai'. Hij had het bij het rechte eind, want het is inderdaad een heuse verzameling van pittoreske baaien en bijhorende paradijselijke stranden.

4. Cathedral Cove

Cathedral Cove is onmisbaar als u naar Nieuw-Zeeland reist, als een van de meest magische plekken in de omgeving. Als de paradijselijke stranden errond u niet kunnen bekoren, dan doen de natuurlijke warmwaterbaden die er langs de zee liggen dat wel.

5. Gisborne

Gisborne, ook wel Gizzy genaamd, is een echt surfparadijs en dus een aanrader voor watersportliefhebbers. Het is de meest oostelijk gelegen stad van het land en daarmee ook de eerste waar elke dag de zon opkomt. 'The first city to see the sun rise' is dus een terechte bijnaam voor Gisborne.

Wanneer reist u best naar Nieuw-Zeeland ?

We raden u aan om Nieuw-Zeeland tijdens de maanden december, januari, februari en maart te bezoeken, want dan is het er zomer. De dagen zijn tijdens deze periode erg lang, met zonlicht tot tien uur 's avonds. Daarbij liggen de temperaturen er ook aangenaam hoog, namelijk tussen de 20 en 25 °C.

Zo vindt u de beste verblijfplaats op Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland biedt heel wat luxehotels en resorts, maar ook avontuurlijke verblijfplaatsen voor een onvergetelijke vakantie. U vindt er luxueuze lodges met een adembenemend uitzicht, klassiek ingerichte pubs met al het nodige comfort en meer.

De meeste hotels zijn te vinden in grote steden als Wellington, Auckland en Christchurch. Toeristische plaatsen, zoals Rotorua en Queenstown zijn ook geschikt als uitvalsbasis voor een complete vakantie. In de meeste grote en zelfs kleinere steden vindt u moderne hotels, leuke boetiekhotels en natuurlijk ook meer dan comfortabele vijfsterrenresorts. In dat geval is bereikbaarheid geen enkel probleem maar wel belangrijk, aangezien u hoe dan ook met het vliegtuig reist en transport nodig heeft vanaf de luchthaven.

De Top 3 beste Voyage Privé hotels op Nieuw-Zeeland

1. Autoreis door Nieuw-Zeeland van Auckland naar Christchurch

Tijdens deze heerlijke autoreis ontdekt u op eigen tempo de lokale bevolking. Daarbij leert u alles over de Nieuw-Zeelandse cultuur en natuur tijdens optionele activiteiten en excursies.

Aanraders :

Het leuke aan deze rondreis is dat u zowel het Noorder- als het Zuidereiland ontdekt, allemaal in één trip. Natuurlijk maken de inbegrepen huurauto en de uiterst comfortabele, zorgvuldige geselecteerde hotels het nóg beter.

Ontdek het hotel

2. Roadtrip in Nieuw-Zeeland met mogelijk verblijf in Dubai

Een roadtrip door Nieuw-Zeeland is alles wat u nodig heeft om u helemaal onder te dompelen in de plaatselijke cultuur en de bruisende steden te bezichtigen. Interessant om te weten is dat u ook kunt kiezen voor een extra verblijf in Dubai.

Aanraders :

Tijdens uw roadtrip komt u in contact met de schitterende omgeving van Nieuw-Zeeland, mede dankzij de huurauto en luxueuze accommodaties. Zo verdeelt u uw vakantie onder in verschillende etappes, met de nodige rustpauzes tussendoor.

Ontdek het hotel

3. Ontdek Nieuw-Zeeland met de hele familie

Op zoek naar een familieverblijf in Nieuw-Zeeland ? Deze trip is de oplossing en brengt u van het ene uiterste van het eiland naar het andere. U ontdekt onderweg ongerepte stukjes natuur die de populariteit van het eiland meteen verklaren.

Aanraders :

Vooral natuurliefhebbers en wildwatersporters vinden hun gading tijdens deze reis naar Nieuw-Zeeland. Houdt u van cultuur en gezellig drukke steden ? Ook dan is dit de perfecte reisoptie voor een heerlijke vakantie.

Ontdek het hotel

Ons praktische advies voor Nieuw-Zeeland

Hieronder vindt u wat handige tips en advies voor een reis naar Nieuw-Zeeland :

Wat is het tijdsverschil tussen Nieuw-Zeeland en Nederland of België ?

Nieuw-Zeeland ligt voor Belgen en Nederlanders aan de andere kant van de wereld, dus dat betekent dat er een groot tijdverschil is. Afhankelijk van het seizoen in beide landen is het in Nieuw-Zeeland tien of twaalf uur later dan in de meeste West-Europese landen. Tijdens de noordelijke zomertijd, van eind maart tot eind oktober, is het tijdsverschil een uurtje minder dan tijdens de wintertijd of standaardtijd. Dit vertaalt zich in een tijdsverschil van ongeveer tien uur.

Hoe lang zou ik op Nieuw-Zeeland moeten verblijven ?

Om uw reis naar Nieuw-Zeeland echt de moeite waard te maken, raden we aan om minstens drie weken op vakantie te gaan. Dit is vooral een goed idee als u de mooiste plekjes natuur en de belangrijkste grote steden wilt ontdekken. Ook is een langer verblijf beter omdat de vliegtijd dan meer de moeite waard is.

Houd er rekening mee dat u voor een reis naar Nieuw-Zeeland een visum nodig heeft, dat twee jaar geldig is. Dit wil echter niet zeggen dat u twee jaar aan een stuk in het land kunt verblijven. De maximale ononderbroken verblijfsduur is immers slechts drie maanden, maar dat is meer dan genoeg om dit prachtige eiland te ontdekken.

) !

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Reisen Nieuw-Zeeland