Ontdek Nieuw-Zeeland met de hele familie - Auckland - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Rijd over de wegen om het eiland van het ene einde naar het andere te ontdekken
 • Ga op zoek naar plekken waar de natuur haar rechten heeft behouden
 • Wandel door de straten van de grote steden en meng u onder de inwoners
 • En ook... Probeer sensationele - of wildwatersporten

Welkom in... Nieuw-Zeeland

Wilt u de wereld verkennen? Kies voor een verblijf in Nieuw-Zeeland, een land rijk aan kleuren! U zult zich weer één voelen met de natuur, mede dankzij het uitzicht op de prachtige uitgestrekte strand of gigantische vulkanen die het eiland een adembenemend panorama geven.

Een land vol avontuur, waar u de keuze heeft tussen het beoefenen van vele buitensporten en waar u unieke ervaringen beleeft, die u nog lang zal blijven herinneren.
Geniet van de lokale cultuur en maak kennis met de lokale bevolking, die u graag zullen laten kennismaken met hun land. Wacht niet langer en pak uw koffers in... wij nodigen u uit!

Uw rondreis

Tijdens deze reis van 19 dagen/18 nachten heeft u de mogelijkheid om van het noorden naar het zuiden van het eiland te reizen en alle geheimen te ontdekken. Dankzij uw huurauto ziet u prachtige landschappen en heeft u de mogelijkheid om te stoppen wanneer u maar wilt. We hebben een op maat gemaakt programma samengesteld om alle aspecten van het eiland te verkennen.

Reisbeschrijving

Dag 1 : Christchurch
Dag 2 en 3 : Dunedin
Dag 4 en 5 : Te Anau
Dag 6 : Queenstown
Dag 7 : Fox Glacier
Dag 8 : Greymouth
Dag 9 en 10 : Abel Tasman
Dag 11 : Wellington
Dag 12 : Tongariro
Dag 13 en 14 : Taupo / Rotorua
Dag 15 : Hobbiton Matamata / Whitiannga - Coromandel
Dag 16 en 17 : Paihia
Dag 18 : Auckland
Dag 19 : Vertrek uit Auckland

... verder lezen

Uw programma

Dag 1: Christchurch
Christchurch was de op een na grootste stad in Nieuw-Zeeland voordat de heftige aardbeving van februari en juni 2011 de stad verwoestte. De stad is aan het bijkomen van dit tragische ongeluk en heeft zijn centrum herbouwd met veel "straatkunsten". Ze is nog aan het herbouwen. De stad staat bekend om zijn prachtige tuinen, musea en restaurants. Het is ook het startpunt voor vele excursies op Antarctica.
Activiteiten :  
° Bezoek de stad en zijn tuinen en het kunstencentrum
° Wandel over het schiereiland Akaroa om de wilde fauna en flora te bewonderen 
° Volg een rondleiding door het Antarctisch Centrum met informatie over Antarctica en veel activiteiten zoals de simulatie van een Antarctische storm. U kunt ook "blauwe pinguïns" zien.

Verblijf voor 1 nacht in Ramada Suites Christchurch City (of vergelijkbaar) in een Standaard Kamer inclusief ontbijt.

Dag 2: Dunedin
De regio Otago biedt een grote verscheidenheid aan landschappen die een prachtige historische architectuur van de steden combineert. Een natuurlijk erfgoed van opmerkelijke schoonheid en een fauna die rijk is aan endemische soorten. De historische Victoriaanse gebouwen van Dunedin behoren tot de best bewaard gebleven op het zuidelijk halfrond en voegen een zekere charme toe aan de stad. Iets verder van de stad en richting Oamaru kunt u de kleine, blauwe pinguïns (de kleinste pinguïns ter wereld) zien die elke nacht uit het water komen en het land opgaan. Het schiereiland Otago is ook de thuishaven van geelogige pinguïns (een van de zeldzaamste ter wereld). Dit schiereiland is een uitstekend voorbeeld van ecotoerisme en is nog steeds goed bewaard gebleven. U kunt ook een bezoek brengen aan Moeraki, een klein vissersdorpje, om de rotsen van Moeraki te observeren, een vreemd natuurverschijnsel. Het zijn enorme bolvormige rotsen tot 1 meter breed en verspreid op het strand van Koekohe.

Acitiviteiten:  
° Wandel door Portobello, een charmant klein dorpje op het schiereiland Otago 
° Neem de historische trein op de Taeiri-kloof met viaducten en tunnels uit 1879 
° Kom dicht bij de unieke dieren, zoals pinguïns en pelzen van de Zuidelijke Oceaan op het schiereiland Otago

Verlaat Christchurch in de ochtend om naar de zuidoostkust te gaan en kom vervolgens aan in Dunedin (ongeveer 360 km)

Verblijf voor 2 nachten in The Brothers Boutique Hotel (of vergelijkbaar) in een Standaard Kamer inclusief ontbijt

Dag 4 en 5: Te Anau
Fiordland Park is een van de meest spectaculaire en uitgebreide plaatsen in Nieuw-Zeeland. Deze site strekt zich uit door zijn prachtige beukenbossen, zijn bergstromen en zijn watervallen dankzij het neerslag dat het hele jaar door neervalt. Te Anau is de grootste stad in de buurt van de Fiords en het grootste meer op het Zuidereiland, het Te Anau-meer. Om Manapouri, uitgangspunt voor cruises in de fjord, te bereiken, moet u een weg nemen die afdaalt in de bergen door weelderige bossen, vlaktes en prachtige meren. Milford Sound is een onvergetelijke site waarvan het hoogste punt de Mitre Peak (1692 m) is. Een dubieus geluid, des te wilder en verder weg, des te minder toeristisch.

Activiteiten: 
° Een cruise om Doubtful Sound of Milford Sound te bewonderen
° Een klein vliegtuig dat over Doubtful Sound vliegt
° Maak een ritje met de stoomtrein in de Kingston Flyer

Ga 's morgens naar de westkust langs het bos 'Catlins'naar Te Anau (ongeveer 300 km). Verblijf voor 2 nachten in Te Anau Lodge (of vergelijkbaar) in een Standaard Kamer inclusief ontbijt


Dag 6: Queenstown
De centrale regio Otago biedt steeds wisselende landschappen die luxueuze tinten van kleur creëren. Queenstown is uitgegroeid tot een van de grootste toeristische centra van het land met zijn vele buitenactiviteiten en sfeer die het avontuur verrijken! De hoofdstad van de Zuidelijke Alpen is een prachtige stad omringd door majestueuze bergen en gelegen aan de oevers van het geweldige Lake Wakatipu.

Activiteiten : 
° Een jetboottocht op de Shotover-rivier
° Maak de hoogste sprong in Nieuw Zeeland
° Maak een wandeling in Glenorchy en bewonder enkele landschappen van Lord of the Rings
° De weg tussen Queenstown en Arrowtown (50 km) voorbij Coronet Peak en omhoog langs Hayes Lake
° Bezoek Arrowtown op ongeveer 20 km van Queenstown, een pittoresk stadje in de Gold Rush.

Rijd in de ochtend naar Queenstown (ongeveer 170 km). Verblijf voor 1 nacht in Copthorne Hotel & Resort aan het Queenstown-meer (of vergelijkbaar) in een Standaard Kamer inclusief ontbijt


Dag 7: Fox Glacier
Een gletsjer vormt zich wanneer er meer sneeuw is dan dat het smelt. Er zijn veel gletsjers in de Zuidelijke Alpen en de grootste zijn Fox, 13 km lang, en Franz Josef, ongeveer 11 km lang. Ze zijn de enige gletsjers ter wereld die ijslandschappen, subtropische vegetatie en gematigde zones kunnen bieden. De Fox Glacier stijgt op de berg. Tasman op ongeveer 2500 m en eindigt op slechts 300 m boven de zeespiegel. Hoewel het al vele jaren aan het dalen is, komt het nu een paar centimeter in de vallei terecht.

Activiteiten: 
° Helikoptervlucht met landing op gletsjers
° Loop naar Lake Matheson waar u de weerspiegeling van de toppen van Mount Cook, Mount Tasman en Perugia kunt bewonderen.

Rijd door het gletsjergebied door Cardrona en Wanaka voordat u bij Fox Glacier aankomt (ongeveer 330 km). Verblijf voor 1 nacht in Fox Glacier Lodge (of vergelijkbaar) in een Standaard Kamer inclusief ontbijt


Dag 8: Greymouth
Deze regio is de natste van Nieuw-Zeeland en geeft de wilde landschappen een speciale gloed. In het verleden was de ontdekking van goudafzettingen een enorme storing aan de westkust en is nu veel rustiger. De stad Hokitika is de hoofdstad van nefrietjade of groene rotsen of Punamu in Maori, een steen die alleen op het Zuidereiland te vinden is. Het werd vroeger gebruikt om gereedschappen of wapens te maken en wordt nu gebruikt voor sieraden en decoratieve voorwerpen. Volgens de Maori heeft de steen een zekere kracht en is hij heilig. In Punakaiki vind u Pancake Rocks, rotsen met het uiterlijk van een stapel pannenkoeken. Dit zijn kalksteenformaties uitgehold door wind en water, het uitzicht op de zeehaasten is des te mooier bij hoog water.

Activiteiten : 
° Bezoek een jade kleermaker
° Maak een wandeling naar Pancake Rocks in Punakaiki
° Bezoek een oude goudmijn

Verlaat de gletsjer en ga richting de kust naar Greymouth (ongeveer 200 km). Accommodatie voor 1 nacht in Oak Lodge B&B (of vergelijkbaar) in een Standaard Kamer inclusief ontbijt.


Dag 9 en 10: Abel Tasman
Op het noordelijkste puntje van Zuid-Eiland, vind u het kleinste nationale park van Nieuw-Zeeland, Abel Tasman. Het gebied is 225 km² en veel gebieden zijn alleen toegankelijk via de zee. De schoonheid van de stranden en de turquoise wateren zijn verrassend.

Activiteiten :
° Besteed aandacht aan blauwe pinguïns en andere zeevogels die langs de kust verblijven.
° Verken het Abel Tasman National Park per kajak en bewonder de capriolen van de zeehondenkolonie op Pinnacle.

Vertrek in de ochtend naar Abel Tasman National Park (ongeveer 300 km). Verblijf voor 2 nachten in Motueka bij Avalon Manor Motel (of vergelijkbaar) in een Standaard Kamer inclusief ontbijt.


Dag 11: Wellington
De stad Wellington ligt in het centrum van Nieuw-Zeeland, op dit strategische punt kon hij de hoofdstad van het land worden in 1865 (na Auckland). Nieuw-Zeeland heeft de afgelopen jaren zijn cinematografische faciliteiten in Wellington uitgebreid.

Activiteiten: 
° Te Papa Museum, het grootste in Nieuw-Zeeland 
° Het natuurreservaat Zealandia, waar u veel endemische soorten zult vinden

In de ochtend steekt u Nelson over richting Picton. En met een ferry overtocht van Picton naar Wellington in de vroege namiddag. De oversteek van de Cook Strait dat ongeveer 3 uur duurt (92 km), is meer dan een vervoermiddel tussen 2 eilanden van Nieuw Zeeland, het landschap is namelijk prachtig. Verblijf voor 1 nacht in Travelodge Wellington (of vergelijkbaar) in een Standaard Kamer inclusief ontbijt


Dag 12: Tongariro
Het oudste nationale park van het land, gelegen in het midden van het Noordereiland, strekt zich uit rond de Tongariro-vulkaan. Het park staat vol met culturele en heilige Maori-plaatsen en is sinds 1993 een UNESCO-werelderfgoed. Het beslaat 7.600 km² en omvat de 3 actieve vulkanen van Tongariro (1.968 m), Ngaurhuoe (2.290 m) en Ruapehu ( 2.797 m). De laatste domineert het natuurreservaat en is de meest actieve vulkaan in het park, het barst gemiddeld elke 50 jaar. Hier zijn de landschappen adembenemend en ontvouwen zich vóór u met ongelooflijke schoonheid.

Activiteiten : 
° Trekking bij de kruising van Tongariro en zijn smaragdgroene meren
° Loop langs de Whakapapanui-kloof naar Taranaki Falls
° Rijd naar Tongariro National Park (ongeveer 340 km).

Verblijf voor 1 nacht in hotel Chateau Tongariro (of vergelijkbaar) in een Standaard Kamer inclusief ontbijt.


Dag 13 en 14: Taupo/Rotorua
In deze regio zijn vulkanen en geothermische bronnen uitstekende landschapsarchitecten en zou een reis naar Nieuw-Zeeland niet compleet zijn zonder deze stap. De stad ligt op een 200 km lange vulkanische breuk van White Island naar de Ruapehu in Tongariro National Park en is gebouwd aan de Pacific Ring of Fire. Een onvergetelijke plaats waar geothermische activiteit alomtegenwoordig is. De geur van zwavel en de uitbarsting van geisers geeft u de indruk dat Rotorua anders is dan andere plaatsen die al zijn bezocht. Rotorua is ook het voorouderlijk land van Te Arawa, een volk dat meer dan 600 jaar geleden arriveerde en wiens aanwezigheid vele culturele ervaringen biedt aan bezoekers. Het is ook een uitstekend visgebied voor forel in de meren en de omliggende rivieren.

Activiteiten :  
° Ervaar de Maori-cultuur met dansen, muziek en typische Te Puia-maaltijden  
° Bezoek het Maori Museum en de Bath House Art Gallery
° Bezoek het geothermische park Wai-O-Tapu  
° Loop over Lake Taupo naar Rotorua (ongeveer 180 km).

Verblijf voor 2 nachten in Rotorua bij Copthorne Hotel Rotorua (of vergelijkbaar) in een Stadaard Kamer


Dag 15: Hobbiton Matamata/ Whitiannga - Coromandel
Gelegen op slechts anderhalf uur van Auckland Airport op het schiereiland Coromandel is een wereld verwijderd van de drukte van de stad. Het schiereiland Coromandel heeft een steile bergketen bedekt met natuurlijk regenwoud dat over het hele schiereiland loopt. De westkust heeft een ruige kustlijn, met inheemse Pohutakawa-bomen die groeien naar de kustlijn. Aan de oostkant, een reeks van grote baaien, met prachtige witte zandstranden. Het is geen wonder dat Coromandel Peninsula een favoriete vakantiebestemming is voor kiwi's!
Activiteiten :  
° Bezoek het Hobbit-dorp Lord of the Rings

Dag 16 en 17: Paihia
Northland is de geboorteplaats van Nieuw-Zeeland, want het was hier dat de eerste Polynesische ontdekkingsreizigers een paar eeuwen later door de Britten werden gevolgd. Het gebied draagt daarom de dubbele afdruk van zijn twee volkeren. Het ruige Northland-schiereiland strekt zich uit over 450 km tussen Auckland en Cape Reinga Point. Northland staat bekend om de verscheidenheid aan felgekleurde landschappen en wilde kusten waar stilte heerst. Northland omvat de Bay of Islands en Far Far North. De ruige kustlijn van de Bay of Islands omvat 150 eilanden, waaronder 8 grote en vele woestijnen. Dit gebied is ook de thuisbasis van Waitangi Reserve, een mijlpaal voor Nieuw-Zeelanders. Het was hier dat het Verdrag van Waitangi op 6 februari 1840 werd ondertekend door Maori-leiders en vertegenwoordigers van de Britse Kroon om kolonisten toegang te verlenen tot bepaalde landen en rechten over het land. U kunt ook de Waipoua Forest Reserve betreden, waar u de oudste Kauri land kunt vinde. Bewonder  ookde 1500 jaar oude Tane Mahuta (de "Lord of the Forest) met een omtrek van 13,77 m en een hoogte van 51,50 m.

Activiteiten :  
° Treaty of Waitangi Museum
° Slechte Knights-eilanden om te duiken
° Dolfijncruise naar Bay of Islands  
° Wandel over Ninety Mile Beach, Cape Reinga en zijn vuurtoren
° Cable Bay en Spirits Bay Walks  

Vertrek in de ochtend naar de Bay of Islands (ongeveer 230 km). Verblijf voor 3 nachten in het Copthorne Hotel and Resort in Bay of Islands (of vergelijkbaar) in een Standaard Kamer inclusief ontbijt
 


Dag 18: Auckland
Auckland "Sailing City", de kosmopolitische stad Auckland, de recreatie van Auckland, de bruisende stad Auckland, evenveel namen die de grootste metropool van het land hebben. Veel Polynesische, Aziatische en Europese culturen mengen zich om de stad aantrekkelijk, divers en vol leven te maken! Met het milde klimaat, de alomtegenwoordigheid van de zee en de vele stranden, nodigt de stad voortdurend uit om te genieten van de geneugten van het buitenleven. Er zijn ongeveer 102 bijna verlaten stranden binnen een uur van het centrum en 1 op 4 personen heeft een boot. De stad is ook erg vulkanisch en heeft 60 uitgestorven vulkanen waarvan sommige zijn omgebouwd tot park. Mount Eden, waarvan de top 196 m hoog is, is de hoogste top van de stad en biedt een spectaculair panorama van de regio. In het westen van Auckland, door de Waitakere-bergen, waar u het landschap van kauris en enorme varens kunt bewonderen, kunt u ontspannen of surfen op de zwarte zandstranden zoals Piha en Karekare. Neem de tijd om te genieten van de stad en al haar aantrekkelijke wijken. De New Zealand-manier van leven 'Take It Easy' laat u niet onverschillig!

Activiteiten :  
° Maak een wandeling over de vulkanen van Mount Eden of Tree Hill
° Diner in een van de vele restaurants in Viaduct of Ponsonby
° Klim naar de top van de Sky Tower en bekijk de stad en haar omgeving in 360°
° Victoria Market, het weekend om ambachten uit Nieuw-Zeeland te kopen
° In de namiddag, terug naar Auckland (ongeveer 220 km).

Verblijf voor 1 nacht in Auckland City Hotel Hobson (of vergelijkbaar) in een Standaard Kamer inclusief ontbijt.


Dag 19: Vertrek uit Auckland
Rijd naar Auckland International Airport om uw voertuig af te zetten
Check in 2,5 tot 3 uur voor vertrek in voor alle internationale vluchten 


... verder lezen

Uw accommodatie

Just for you
Speciaal voor u:
 •  Studio, Appartement met 1 slaapkamer of Appartement met 2 slaapkamers
Tijdens deze rondreis verblijft u in een Studio, Appartement met 1 slaapkamer of Appartement met 2 slaapkamers, zorgvuldig geselecteerd in hotels op basis van het aantal reizigers.

Uw hotels tidens de rondreis* :
- Christchurch : Argyle Motel (of vergelijkbaar)
- Dunedin : Amross Motel (of vergelijkbaar)
- Te Anau : Lakeside Te Anau (of vergelijkbaar)
- Queenstown : Blue Peak Lodge (of vergelijkbaar)
- Fox Glacier : Sunset Motels (of vergelijkbaar)
- Greymouth : Coleraine Greymouth (of vergelijkbaar)
- Abel Tasman : Motueka Equestrian Lodge Motels (of vergelijkbaar)
- Wellington : Astelia Apartment Wellington (of vergelijkbaar)
- Tongariro : Tongariro Crossing Lodge (of vergelijkbaar)
- Taupo / Rotorua: Palm Court Rotorua Motel (of vergelijkbaar)
- Hobbiton Matamata / Whitianga - Coromandel : Beachside Resort (of vergelijkbaar)
- Paihia : Admirals View Lodge (of vergelijkbaar)
- Auckland : Waldorf Stadium Apartment Hotel (of vergelijkbaar)

Maximale kamercapaciteit Studio:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Maximale kamercapaciteit Appartement met 1 slaapkamer:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Maximale kamercapaciteit Appartement met 2 slaapkamers:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen

Mogelijkheid om in een eenpersoonskamer te verblijven met een supplement.

Uw pension

Voor een onvergetelijke vakantie in volledige vrijheid is er geen pension inbegrepen in onze aanbiedingen.

Maak van de gelegenheid gebruik om regionale specialiteiten en lokale producten van verse kwaliteit te proeven (lam, vis, schaaldieren, kiwi, honing...). De keuken van Nieuw-Zeeland heeft veel invloeden, waaronder die van Azië. Liefhebbers van zoet en hartig komen hier niets tekort! Als u van klassiekers zoals fish & chips en pudding houdt, dan zal u ook de smaak te pakken krijgen in onvergetelijke cafés. Vergeet ook niet om een glas wijn te proeven (uiteraard met mate).

Uw inbegrepen huurauto

Bezoek Nieuw-Zeeland met uw Toyota Corolla of vergelijkbaar (2 reizigers) of Toyota Corolla Wagon of vergelijkbaar (3 reizigers) of Hyundai Tucson of vergelijkbaar (4 reizigers).

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer u het voertuig ophaalt. In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

Uw reis naar Christchurch

Voor uw comfort hebben we zorgvuldig de beste vluchten geselecteerd om u tevreden te stellen tot aan uw bestemming.

Extra opties

Halve dagtour: Otago Peninsula Wildlife met Penguin Place

Extra opties
Na de uitgang van Otago Harbour wandelt u langs het historische vissersdorpje Careys Bay, de prachtige kleurrijke baaien, de heuvels, de akkers en het bos in de verte.

Uw gids zal u Maori-legendes laten zien op het pittoreske schiereiland Otago. Hij zal u vertellen over de aankomst van de eerste kolonisten en zal u informeren over de vulkanische geologie van de omgeving. Daarna zal een bus u naar het privéreservaat van Penguin Place brengen waar u de fantastische geelogige pinguïns zult zien, die alleen te vinden zijn aan de zuidoostkust van Nieuw-Zeeland en een bedreigde soort zijn. U kunt natuurfotograaf spelen en het unieke gedrag van pinguïns observeren. Houdt rekening met de welzijn van de dieren, u moet niet te dichtbij komen. Bij uw terugkeer reist uw bus langs het schiereiland Otago om het prachtige landschap te bewonderen.

Om te weten:
- Vertrek om 13:00 uur vanuit Dunedin - terugkeer rond 18:30 uur (van 1 april tot 30 september)
- De transfer van uw accommodatie naar het stadscentrum tot het vertrek van de excursie is gratis (op aanvraag) 
- Het bewolkte en winderige weer is een zeer goed weer om de albatrossen te observeren 
- Tijdens de cruise kan een warme vest worden geleend en het achterdek van de boot is gesloten en verwarmd
- Een verrekijker om de dieren in het wild te observeren en informatiebladen worden verstrekt
- Souvenirs en drankjes zijn te koop

... verder lezen

Cruise over de fjorden van Doubtful Sound

Extra opties
Vertrek om 9:45 uur vanuit Manapouri - terugkeer rond 17:45 uur (1 april - 30 september). De schoonheid van Doubtful Sound is adembenemend. U zult zich alleen voelen in de wereld in de uitgestrektheid van zijn landschappen.

In Doubtful Sound is de stilte goud, een stilte die alleen wordt verbroken door het zingen van vogels of het geritsel van een verre waterval. Uw dag begint in Manapouri (20 km van Te Anau) met een cruise op het schilderachtige Manapouri-meer gevolgd door een busrit op de Wilmot Pass, door het dichte regenwoud van Fiordland. Vervolgens gaat u bij Doubtful Sound aan boord van onze catamaran gebouwd door Patea Explorer voor een drie uur durende cruise door deze ongerepte fjord. Tijdens de cruise zullen onze ervaren gidsen hun passie voor de regio delen en u informeren over de gevarieerde flora en fauna die u zult tegenkomen, zoals dolfijnen, zeeleeuwen en de zeldzame Fiordland-pinguïn. U maakt dan de tegenovergestelde weg om terug te keren naar Manapouri.

Duur van de cruise: tussen 7 en 8 uur

Om mee te nemen:
- Comfortabele schoenen (laarzen of sneakers)
- Een regenjas
- Een warm jasje
- Zonnebril
- Zonnebrandcrème en insectenspray
- Een camera
- Contant geld om drankjes of snacks te kopen in de bootbar (lunch niet inbegrepen)

... verder lezen

Helikoptervlucht over gletsjers

Extra opties
Vertrek om 08:50 of 11:50 uur vanaf Fox Glacier - duur 4 uur (van 1 april tot 30 september). Met de vlucht kunt u een deel van de niet-toegankelijke gletsjer zien en verkennen en kunt u grotten en spectaculaire ijsbogen observeren.

U begint uw vlucht bij de toppen van de lagere gletsjer, hier is het ijs constant in beweging. Vervolgens maakt u een rit over het bovenste gedeelte van het ijs en Victoria Falls voordat u aan land gaat. De landingsplaats op de vossengletsjer is uitzonderlijk mooi! Uw gids zal u dan voorzien met stijgijzers, speciaal ontworpen voor deze ijscondities en u zult hem volgen op de gletsjer, waar de ongelooflijke ijsgrotten hier alleen zichtbaar zijn. Elk vertrek is een echte ontdekkingsreis! Houd er rekening mee dat dit een natuurlijke omgeving is en voortdurend in ontwikkeling is. IJskarakteristieken veranderen voortdurend en er kan geen garantie worden gegeven voor het waargenomen landschap.

Vlucht vanaf minimum 4 personen.
Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar oud.
Duur van de totale excursie: 4 uur - Als het weer het toelaat, brengt u ongeveer 2,5 uur tijd door op het ijs.

Om mee te nemen:
- 3 tot 4 lagen warme kleding zoals fleece, warme jassen (jeans worden niet aanbevolen)
- Een muts en handschoenen
- Zonnebril
- Zonnebrandcrème
- Een kleine rugzak met water en een snack
- Een camera

... verder lezen

Diner en traditionele Maori-show

Extra opties
Begint om 18.00 uur Te Puia Rotorua - duur 3 uur (van 1 april tot 30 september). Een avond die u niet snel zult vergeten: een mix van cultuur, dansen, muziek, mythes & legendes, natuurlijke wonderen en de Maori-keuken!

Uw avond begint met een snelle blik op de plaats waar uw maaltijd wordt bereid, in de grond... waar het eten wordt gestoofd. De bereiding van uw traditionele diner (hangi) begint 's middags om zeker te zijn van van een perfect maaltijd.
De stenen waarop wordt gekookt, hebben ongeveer 2 uur nodig om te voorverwarmen. De manden waar het voedsel in wordt geplaatst, zijn verpakt in manuka-bladeren om ze een unieke rooksmaak te geven, waarna ze in de grond worden ingegraven om ongeveer 3 uur te worden gestoofd!

De avond wordt voortgezet met een Powhiri, een authentieke welkomstceremonie. Powhiri is een Maori-ritueel wanneer twee groepen elkaar voor het eerst ontmoeten. iedereen verzameld  zichbij de ingang van Marae Rotowhio en u zal worden uitgenodigd voor deze traditie die begint met het geluid van een pūtatara (schelp). Gelieve stil te blijven tijdens deze ceremonie uit respect. U wordt dan uitgenodigd om de Tupuna Whare (voorouderlijke ontmoetingsplaats) binnen te gaan, waar u vele Maori-legendes kunt ontdekken. Laat u meeslepen in de mythische haka of zoete melodieën van de Maori-liedjes.

U wordt dan naar de plek geleid waar u van uw maaltijd zult genieten (buffet, drankje niet inbegrepen). Vervolgens wordt u 's nachts voor een paar magische momenten in het dal van Te Puia gebracht, waar u uw reis in het Maori-land eindigt met enkele legendes rond Pohutu Geyser.

Openingsuren van het centrum van Te Puia: april tot eind september, van 8 tot 17 uur (laatste entree om 16 uur)
Excursie naar het Maori-cultureel centrum van Te Puia lis 5 minuten van het centrum van Rotorua
Te Pō - inheemse avond van 18:00 tot 21:00 uur (dagelijks)-  reserveringen worden sterk aanbevolen

... verder lezen

Bezoek aan het geothermische park

Extra opties
Begint om 9:00 uur vanuit Wai-O-Tapu (van 1 april tot 30 september). Wai-o-Tapu wordt al duizenden jaren gekraakt door vulkanische activiteiten en wordt beschouwd als de meest kleurrijke en gevarieerde geothermische locatie in het land. U zult in staat zijn om de diversiteit van de landschappen te ontdekken door kleine paden van 30 tot 75 minuten te bewandelen.

The Lady Knox Geyser barst uit om 10:15 uur tot 10 tot 20 meter hoog. Een gids naar de site Wai-o-Tapu (Engels) zal elke dag vanaf 10:15 uur de geschiedenis en de mechanica van de geiser uitleggen door een kleine informele presentatie in het amfitheater vlak bij de geiser. De geiser bevindt zich op een andere locatie, ongeveer 3 minuten rijden van het informatiecentrum in Wai-o-Tap. De routebeschrijving om daar te komen zal bij de ingang worden gegeven. Het uitbarsten van modderpoelen is een atypisch en onvermijdelijk punt van de site. Dit is de site van een voormalige grote moddervulkaan verwoest door erosie in de jaren 1920.

Praktische informatie :
- Houd er rekening mee dat de Lady Knox Geyser dagelijks om 10:15 uur uitbarst
- U krijgt een kaart mee met uw toegangsticket (kaart om u te lokaliseren en informatie over de verschillende kenmerken van het par).
- Het wordt aanbevolen om schoenen te dragen die geschikt zijn om op een vulkanisch terrein te lopen (sneakers, platte schoenen, sandalen en slippers zijn niet geschikt).
Openingsuren: elke dag van 08:30 uur tot 17:00 uur (laatste toegang om 15:45 uur)

... verder lezen

Betreed het universum van Lord of the Rings

Extra opties
In het midden van landbouwgrond op het Noordereiland, bezoekt u het Hobbit (Hobbiton) Village van The Lord of the Rings en The Hobbit-films.

Deze fascinerende rondleiding van 2 uur voert u terug naar de wereld van Peter Jackson. Tijdens het bezoek ziet u het Hobbits House, de Green Dragon Inn, de molen en andere infrastructuur en tuinen die volledig zijn gebouwd voor de films.

Vertrek elke dag.
Openingstijden: vanaf 08:00 uur

Carino zeilcruise met dolfijnen en zwemmen (hele dag) op dag 17 in Paihia

Extra opties
De Bay of Islands is een unieke plek voor tuimelaars omdat het hen voorziet van overvloedig voedsel, voldoende zekerheid biedt om te rusten en zich voort te planten en deel uitmaakt van hun uitgestrekte thuisgebied. Dit is een kans om te zwemmen met wilde dolfijnen.

Hier in de Bay of Islands hebben we zeer strikte regels en voorschriften voor het rijden rond wilde dolfijnen (voorwaarden zijn van toepassing). Kijk hoe wilde dolfijnen zich gedragen in de natuur. Leer van onze ervaren bemanning om de magie van wilde dolfijnen te begrijpen en te waarderen. Bekijk onze geadopteerde dolfijnen "Bad Jelly en Jim" of andere dolfijnen die we herkennen en kennen van namen. Verken de stranden en wandel over de eilanden. Op het eilandpodium gaat u snorkelen, wandelen in de natuur of gewoon relaxen in de zon op de zandstranden.

Snorkelen - alle apparatuur wordt verstrekt
BBQ-lunch wordt gehouden aan boord van de CARINO NZ. Het is een barbecue in kiwistijl. Vegetariërs worden ook op verzoek geserveerd. CARINO NZ heeft een geldautomaat met een scala aan bierwijnen en verse drankjes uit Nieuw-Zeeland. Vertrek Paihia elke dag: om 9:00 uur, terugkomst om 16:30 uur

Stranden, bessen en zeehonden (hele dag) Dag 10 in Abel Tasman

Extra opties
In het hart van de natuur van Nieuw-Zeeland!
Geniet van de stranden van wit, gouden zand en turquoise wateren van het park door te gaan wandelen, kajakken en het verkennen van de flora en fauna in een paradijselijke plaats.

9:00 uur: Ontmoet uw gids bij Kaiteriteri 09:20 uur: Vista Cruise verlaat Kaiteriteri voor een mooie cruise langs de eilanden en de gouden inhammen van de Astrolabe Road naar Anchorage Beach. 10:05 uur: Op de gouden zand van onze zandstrand, aan de voorkant van uw Torrent Bay Lodge, zal uw vriendelijke en ervaren gids u in een stabiele dubbele kajak plaatsen met volledige instructies en een veiligheidsbriefing. U kunt dan peddelen tussen de voorgebergten, baaien en eilanden van de granietkust.

Uw gids zorgt ervoor dat u het meeste uit uw dag haalt op basis van getijden, weersomstandigheden, interesses en vaardigheden. Pas op voor blauwe pinguïns en andere zeevogels die langs de kust verblijven. Geniet van de capriolen in de zeehondenkolonie op Pinnacle Island (als het weer het toelaat). Stop in een gouden baai en neem gerust een lunchpauze. Op uw terugreis, bij een gunstige wind, zal uw gids met een zeil door de bries navigeren.
15:30 uur: neem deel aan de Vista-cruise (er is ook een pick-up om 17:15 uur) om vervolgens om 18:00 uur terug te keren naar Kaiteriteri.
16:15 uur: Terugkeer naar Kaiteriteri

Vertrek elke dag om 09:00 uur van Kaiteriteri.

De terugkeer naar Kaiteriteri zal rond 16:15 uur zijn.

Om mee te nemen:
- Badpak en strandlaken

- Zonnebril en zonnebrandcrème
- Een kleine rugzak met water en een snack

- Een camera (een beschermende tas wordt meegeleverd om je spullen te beschermen)
- Reserve-kleding (warme trui)
- Lichte schoenen en wandelschoenen (geen slippers
- L
unchpakket

Cruise in de wildernis van Milford Sound (hele dag) dag 5 in Te Anau

Extra opties
De beste manier om Milford Sound te verkennen!
Rijd met de auto en verken de spectaculaire Milford Road Alpine Road (120 km rijden in beide richtingen). Kom bij Milford Sound aan en volg een lange en rustige cruise van Milford Sound naar de Tasmanzee aan boord van de Milford Mariner of Milford Wanderer. Nature Cruises biedt een ontspannen en flexibele route, ontworpen voor de vrije en onafhankelijke reiziger om gasten de wereldberoemde Milford Sound te laten zien en ervaren.

Breng meer dan twee uur door op onze kleinere boten in de watervallen, bewonder de natuur en luister naar de informatieve opmerkingen van onze natuurspecialist. Bekijk de dieren in het wild, waaronder zeehonden, dolfijnen en pinguïns.

Lunchopties (lunch niet inbegrepen) en thee en koffie zijn beschikbaar.

Dagelijkse vertrekken: 2 KEUZES  Vertrek om 10:30 uur/11:00 uur
Duur van de cruise:  1 uur 40 minuten

Om mee te nemen:
- Comfortabele schoenen (laarzen of sneakers)
- Een regenjas
- Een warm jasje
- Zonnebril
- Zonnebrandcrème
- Een camera
- Contant geld om drankjes of snacks te kopen in de bootbar (lunch niet inbegrepen)

Onze kleine tips voor een ideaal verblijf

Om in de stemming te komen...
Bekijk een goede rugbywedstrijd en imiteer de haka in zijn woonkamer, leer de kunst van Moko (traditionele tattoo) of koop het boek Maori Tales: A People of Oceania om de legendes en oorsprong van de Maori te ontdekken.

Om uw koffer compleet te maken...
Het klimaat in Nieuw-Zeeland is onvoorspelbaar.
Dus neem een een windjack en een fleece mee voor als het weer wat frisser wordt, maar vergeten de zonnebrandcrème ook niet (de ozonlaag is doorboord over Nieuw-Zeeland ...) en uiteraard de muggenspray!

Om uw dierbaren te verrassen...
Maori-ambachten of jade-sieraden maar vooral duizenden foto's!

... verder lezen

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief, u profiteert van een inbegrepen huurauto die u ophaalt en terugbrengt aan de luchthaven van Christchurch en terugbrengt aan de luchthaven van Auckland.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 16°C max : 23°C
Feb
min : 16°C max : 23°C
Mrt
min : 15°C max : 22°C
Apr
min : 12°C max : 19°C
Mei
min : 10°C max : 16°C
Jun
min : 9°C max : 14°C
Jul
min : 7°C max : 17°C
Aug
min : 8°C max : 14°C
Sep
min : 10°C max : 16°C
Okt
min : 11°C max : 17°C
Nov
min : 13°C max : 19°C
Dec
min : 15°C max : 21°C

Details over uw rondreis

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Inbegrepen in de prijs:
- Autohuur zoals vermeld in het progrmma
- Accommodatie in de genoemde hotels (of vergelijkbaar)
- Ferry van Wellington naar Picton

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Brandstof, tolgelden, parkeergelden en boetes voor de huurauto

Bij annulering van de opties  zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht.Voor overige annuleringen zijn de algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Uw inbegrepen huurauto

Voor uw autohuur, vindt u hieronder de bijbehorende voorwaarden:

Ter info:
- Autohuur Toyota Corolla of Toyota Corolla Wagon of Hyundai Tucson of vergelijkbaar
- Het voertuig moet worden opgehaald bij het Go Rental-loket op de luchthaven van Christchurch 

Inbegrepen in de prijs :

- Basis GO-dekking (waarborg en reserveringen van toepassing)
- Luchthaventoeslag
- Bijkomende bestuurders
- Enkele reis kosten
- Ongelimiteerd aantal kilometers
- 24-uurs assistentie
- Kaarten en reisgidsen
- Transfer van luchthaven of stadshotel bij pick-up
- Pick-up  of aanbetaling na openingsuren
- Brengt de luchthaven of het stadhuis over wanneer u de leiding neemt
- 15% btw (belasting op goederen en diensten)
- De kosten van het weggebruik
- Creditcardkosten
- Overliggeld

Uw voertuig moet worden teruggebracht naar het depot met een volle tank. Roken in het voertuig is verboden. Een internationale rijbewijs in het Engels of een goedgekeurde vertaling (vergezeld van een nationaal rijbewijs van meer dan een jaar oud) is verplicht en moet aan het loket worden aangetoond. De minimumleeftijd om een voertuig te besturen is 21 jaar oud. Het voertuig zal via de veertoot vanaf het Zuidelijke eiland oversteken naar het Noordereiland.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Ontdek Nieuw-Zeeland met de hele familie