Fly & Drive Nieuw-Zeeland - Auckland - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Laat u charmeren door de natuurlijke wonderen in Nieuw-Zeeland 
  • Maak een adembenemende treinrit met de KiwiRail Tranz Alpine van Christchurch naar Greymouth
  • Geniet van complete vrijheid dankzij uw inbegrepen huurauto

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Nieuw-Zeeland

Zoekt u naar een onvergetelijke reis? Dan heeft u die nu gevonden! We nemen u mee naar een land rijk aan contrasten waar de landschappen meer dan adembenemend zijn, de bevolking vriendelijk en de verrassingen talrijk... Nieuw-Zeeland wacht! 

Tijdens uw verblijf kunt u niet alleen de spectaculaire panorama's bewonderen met besneeuwde bergen, glooiende heuvels, verrassende kuststreken en geothermische gebieden, maar ook de plaatselijke cultuur ontdekken die nog doorspekt is met de tradities van de Maori... Wacht niet langer, dit wordt de reis van uw leven!

Reisbeschrijving

Gedurende 15 dagen en 14 nachten heeft u het voorrecht om het land van de Maori te ontdekken... Ontspanning, verwondering en onvergetelijke ervaringen zijn gegarandeerd! Met uw eigen huurauto beslist u zelf hoe u uw dagen invult en gaat u op zoek naar de verborgen pareltjes. Van het bruisende Auckland tot Wellington op het Noordereiland tot de gletsjer van Franz Josef, het mooie Christchurch en Queenstown op het Zuidereiland... U weet niet waar eerst te kijken!

Uw programma ziet er als volgt uit:
Dag 1: Auckland
Dag 2 en 3: Rotorua
Dag 4: Wellington
Dag 5: Blenheim
Dag 6: Christchurch
Dag 7 en 8: Franz Josef
Dag 9 en 10: Queenstown
Dag 11: Te Anau
Dag 13: Invercargill
Dag 14 en 15: Christchurch

Auckland
U bent in de "City of Sails"! Auckland is bruisend, opwindend, ontspannend, fascinerend... De grootste metropool van het land is niet met 1 woord te omschrijven. Hier komen de Polynesische, Aziatische en Europese cultuur samen in een stad die u zeker zal verbazen. Met zijn aangename klimaat, de ligging vlak bij de zee en talrijke stranden - er zijn maar liefst 102 stranden te vinden op minder dan een uur - en prachtige architectuur.

Wist u trouwens dat de stad gebouwd is op 60 uitgedoofde vulkanen waarvan sommigen bewaard zijn in het Mt Eden park, met een top van 196 meter hoogte waar u een prachtig uitzicht krijgt op de stad en de omgeving? Ten westen van Aucland liggen de Waitakere Ranges waar u spectaculaire landschappen kunt vinden en gaan surfen of relaxen aan de zwarte zandstranden van Piha en Karekare. En tenslotte nog dit: het officieuze motto van de Nieuw-Zeelanders is "Take it Easy", doet u vooral mee!
Rotorua 
Nadat u uw huurauto heeft opgehaald, vertrekt u voor een onvergetelijke etappe langs de vulkanen en geothermische gebieden! De stad Rotorua ligt op een vulkanische strook van wel 200 km van White Island tot Mt Ruapehu in het Tongariro Nationaal Park, direct aan de Pacifische Ring van Vuur.

Hier is de geothermische activiteit alomtegenwoordig, de geur van zwavel en de constante uitbarsting van de geisers maken Rotorua helemaal anders dan elke andere plek op aarde. Dit is ook het oude land van de Te Arawa, een volk dat hier meer dan 600 jaar geleden arriveerde en waarvan hun aanwezigheid nog altijd doorsijpelt in de talrijke culturele ervaringen. En als u houdt van avontuur, kunt u kiezen voor een parachute- of bungeeprong, zorbing (een helling afrollen in een grote plastic bubbel) of een tocht met een mountainbike.
Wellington
Met niet minder dan 180.000 inwoners, heet de Nieuw-Zeelandse hoofdstad, ook bekend als de "Windy City", u welkom in een majestueuze omgeving helemaal in het zuiden van het Noordereiland. U ontdekt de onweerstaanbare charme van deze stad vlak aan zee te voet of met een "Cable Car", een kabelbaan die in 1902 in gebruik werd genomen en die u een uitzonderlijk uitzicht op de stad en de omgeving biedt.

Daarna steekt u de Cook Strait over met de ferry die u van Wellington naar Picton brengt, waar u uw nieuwe huurauto ophaalt en u halte houdt in Blenheim, een streek bekend om zijn wijngaarden en indrukwekkende bergen.
Christchurch
Christchurch, de stad die vooral bekend is van de aardbeving uit 2011, heeft vandaag een nieuw gezicht met prachtige tuinen, fascinerende musea en toprestaurants. Dit is ook de ideale uitvalsbasis om verschillende uitstapjes te maken in de omgeving en de plek waar excursies naar Antarctica vertrekken. U laat uw huurauto achter aan de luchthaven en neemt de pendeldienst naar het hotel.

Bezoek de stad, de kunst, de tuinen of ga op verkenning op het Akaroa-schiereiland om de prachtige landschappen en ongerepte fauna en flora te ontdekken. Ook een bezoekje aan het Antarctic Center is de moeite waard om meer te weten te komen over dit bijzondere continent, u vindt er zelfs een simulatie van een storm of kunt de "blue pinguins" observeren.
Franz Josef
Op de zesde dag van uw avontuur in Nieuw-Zeeland, wordt u overgebracht naar het station van Christchurch waar u de bekende KiwiRail Tranz Alpine trein neemt met bestemming Greymouth. Maar dit is niet zomaar een treinreis, u rijdt door de majestueuze vlaktes van Canterbury en passeert niet minder dan 223 km door de Zuidelijke Alpen. De uitzichten zijn hier adembenemend met indrukwekkende gletsjers vlak aan de oceaan.

Met zijn 12 km, is de gletsjer van Franz Josef een niet te missen halte tijdens uw reis. Trek minstens 45 minuten uit voor een wandeling naar dit natuurfenomeen met een immense schoonheid.

Op dag 7 haalt u een nieuwe huurauto op aan het station van Greymouth.
Queenstown
"The Adventure Capital of the World", ofwel Queenstown, maakt deze unieke reis nog extra uitzonderlijk! Hier vindt u het hele jaar door tal van duizelingwekkende activiteiten zoals skiën, skydiven, bungeejumping, wandelingen aan het Wakatipu meer met de adembenemende bergen op de achtergrond... Ook de gezellige sfeer is een absolute troef van dit bruisende stadje. Eén ding is zeker: u vertrekt weer naar huis met onvergetelijke herinneringen!

Uw hotels

U logeert in een Standaard Kamer in hotels van de categorie Standaard of Comfort (uw keuze), die met veel zorg door ons werden uitgekozen om hun voorzieningen, ligging en comfortabele kamers.




Uw Standaard hotels zijn (of gelijkwaardig):
Auckland: Auckland City Hotel 
Rotorua: Ibis Rotorua
Wellington: Ibis Wellington 
Blenheim: Colonial Motel 
Christchurch (dag 6): Sudima Hotel Christchurch Airport 
Franz Josef: Punga Grove 
Queenstown: Aspen Hotel Queenstown 
 Te Anau: Kingsgate Hotel Te Anau 
Invercargill: Balmoral Lodge Motel Invercargill
Dunedin: Kingsgate Hotel Dunedin 
Christchurch (dag 14): Ibis Christchurch

Uw Comfort hotels zijn (of gelijkwaardig):
Auckland: Copthorne Hotel Auckland City 
Rotorua: Sudima Hotel Lake Rotorua 
Wellington: Travelodge Wellington 
Blenheim: Scenic Hotel Marlborough 
Christchurch (dag 6): Sudima Hotel Christchurch Airport
Franz Josef: Scenic Hotel Franz Josef Glacier - Graham Wing 
Queenstown: Copthorne Resort Lakefront 
 Te Anau: Distinction Luxmore 
Invercargill: Kelvin Hotel 
Dunedin: Mercure Dunedin Leisure Lodge 
Christchurch (dag 14): Chateau on the Park Chirstchurch, a DoubleTree by Hilton

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Geniet van elk moment in Nieuw-Zeeland met deze autovakantie in alle vrijheid. Omdat we u geen beperkingen willen opleggen, hebben we geen pension voorzien tijdens deze reis. Als u kiest voor een verblijf in hotels van de categorie Comfort, wordt u 2 keer een ontbijt aangeboden op dag 8 en dag 9 in Franz Josef en Queenstown.

Proef op elke locatie van de streekspecialiteiten en verse, regionale producten zoals lam, vis, schaaldieren, kiwi en honing. De Nieuw-Zeelandse keuken kent tal van invloeden, zowel uit Azië als Europa. Hier vindt u Britse klassiekers zoals "fish & chips" en "pudding", maar ook verfijnde gerechten met delicate smaken uit de zee en vanop het land. En vergeet zeker niet om (met mate) te proeven van de plaatselijke wijn!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief. 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen huurauto

Neem uw huurauto in gebruik bij vertrek in Rotorua en rij tot aan Blenheim, van Blenheim naar Christchurch en van Franz Jozef naar Christchurch. Het gaat om een huurauto categorie CDAR, type Compact Auto, zodat u geniet van complete vrijheid. U kunt gratis de Go New Zealand Travel Guide downloaden op uw Android smartphone of iPhone, een Engelse gids die u bezienswaardigheden toont en meer vertelt over de cultuur en geschiedenis van het land terwijl u onderweg bent.

Het weer

Jan
min : 16°C max : 23°C
Feb
min : 16°C max : 23°C
Mrt
min : 15°C max : 22°C
Apr
min : 12°C max : 19°C
Mei
min : 10°C max : 16°C
Jun
min : 9°C max : 14°C
Jul
min : 7°C max : 17°C
Aug
min : 8°C max : 14°C
Sep
min : 10°C max : 16°C
Okt
min : 11°C max : 17°C
Nov
min : 13°C max : 19°C
Dec
min : 15°C max : 21°C

Ligging

Details over uw rondreis

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in de vermelde Standaard of Comfort hotels (uw keuze)
- 2 keer ontbijt als u kiest voor Comfort hotels op dag 8 en 9
- Huurauto categorie CDAR (type Compact Auto) van dag 2 tot dag 5, van dag 5 tot dag 6 en van dag 7 tot dag 15 met onbeperkte kilometers, basisverzekering en luchthavenbelastingen
- Ferry van Wellington naar Picton
- KiwiRail Tranz Alpine trein van Christchurch naar Greymouth
- Luchthaventransfers 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Administratiekosten voor de huurauto (50 NZD) en GST (ongeveer 15%) voor elke verhuur van minstens 7 dagen
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Fly & Drive Nieuw-Zeeland