Kalkan Vision Villas - Kalkan - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Het zonnige Kalkan is de locatie voor deze twee prachtige villa’s – Dit is de perfecte locatie voor een zonnige vakantie!
  • Gelegen in de bergen met uitzicht op de Middellandse Zee
  • Een ideale locatie voor 2 koppels of een gezin met 2 kinderen

Welkom in...Kalkan

Kalkan is een heerlijke wirwar van straatjes, houten balkons, uitnodigende restaurants en verleidelijke winkels. Het dorp Kalkan is uitgegroeid tot een zeer populaire bestemming, niet in het minst omdat het een uitstekende uitvalsbasis is om enkele van de meest opmerkelijke plekken van Turkije te ontdekken. Het is ook bekend om de diversiteit en de kwaliteit van de vele restaurants, cafés en bistro’s.
Kalkan is omgeven door historische, culturele en mooie plekken. Haar stille, ongerepte charme zal u verleiden en de uitzichten zijn adembenemend. Doe zoveel of zo weinig als u wilt – ga op ontdekking of ontspan en geniet van de geweldige uitzichten.

Om u te helpen

Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw Villa

Deze aanbieding is gebaseerd op een verblijf in een of twee villa’s met 2 slaapkamers – Uzum Evi & View with a Room. Eén van de twee villa's wordt u aangewezen na de reservering.

Uzum Evi
Deze betoverende villa is authentiek; het is gerenoveerd maar behoudt zijn orginaliteit met het houten balkon, houten luiken en decoraties. Als gevolg hiervan, volet het Uzum Evi aan als een authentiek Turks huis, maar met alle comfort die men zich maar kan wensen!

De locatie is hoog in de bergen waar de lucht fris en zuiver is. Er is een onregelmatig gevormd zwembad met een kleine waterval, met zonneterrassen en een terras om buiten te dineren. Het is de perfecte uitvalsbasis om te wandelen in het voorjaar en de late zomer.

Dit is het mediterrane leven op zijn best. Het ruim ingerichte schaduwrijke terras met als middelpunt een grote dadelpalm, is de perfecte plek voor het zomerleven – met rotanstoelen met kussens en een eettafel.

U heeft een adembenemend uitzicht vanaf vrijwel overal, binnen en buiten. U zult uzelf zich erop betrappen dat u veel naar buiten staart: naar de diepblauwe zee, de zonsondergang… De show houdt niet op en uw blik zal naar andere richtingen worden getrokken; de lichten van de haven van Kalkan zijn magisch om naar te kijken.
Het interieur van elk huis is zeer comfortabel met rijk donker hout en voorzien van prachtige grote slaapkamers. Een klein afgelegen schaduwrijke binnenplaats biedt een rustig toevluchtsoord om zich terug te trekken met een goed boek.

In overeenstemming met het originele ontwerp, leidt een buitentrap vanaf het terras op de begane grond naar de eerste verdieping. Een groot terras bezaaid met comfortabele kussens (vroeger was dit een buitengedeelte om te slapen). Koel in de schadu van de bomen met een prachtig uitzicht, is dit de perfecte plek voor een heerlijke siësta. Drie afzonderlijke deuren leiden vanaf het terras naar de twee comfortabele slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. De dikke muren zorgen ervoor dat de kamers koel blijven te allen tijde, hoewel er ook airconditioning beschikbaar is.
View with a Room
Dit pand is ontworpen om optimaal te genieten van het adembenemende uitzicht. Er zijn ramen van vloer tot plafond, beide slaapkamers bieden het maximale uitzicht, en een badkamer bubbelbad kijkt uit over de weelderige bergen. Vanaf het grote zwembadterras stapt u bijna in het uitzicht dat u het in feite kunt ruiken. De bergkruiden en planten geven een delicate geur die u nog meer in vakantiestemming zullen brengen.

Hoog in de bergen met een adembenemend panoramisch uitzicht over het prachtige Patara strand, is dit de ultieme plek om er even tussenuit te gaan.

Er kunnen maximaal 4 volwassenen verblijven in de Villa. (of 2 volwassenen + 2 kinderen)

Mits beschikbaar op het moment van reserveren. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

De Villas zijn uitgerust met:

  • Wasmachine
  • Oven
  • Magnetron
  • Vaatwasser
  • Koelkast/vriezer
  • Tv
  • Dvd
  • Wifi
  • Alle slaapkamers hebben airconditioning
  • Sommige diensten kunnen extra kosten; deze zijn ter plaatse te betalen.

Uw pension

Deze aanbieding is gebaseerd op zelf-catering.

Uw villa heeft een volledig ingerichte keuken, dus u heeft alles wat u nodig heeft om een geweldige maaltijd op tafel te zetten voor met uw familie en uw vrienden.

Er is een kleine supermarkt in Islamlar met de essentiële goederen en een handjevol goede restaurants op loopafstand van de villa.

Kalkan stad is ongeveer 20 minuten rij afstand, met een grotere supermarkt en een wekelijkse fruit en groentemarkt. Er zijn vele restaurants, cafés en bars in het centrum van Kalkan.

Activiteiten

Uw villa heeft een zwembad en handdoeken zijn beschikbaar voor u in de villa. Het strand en de zee van Kalkan zijn ongeveer 20 minuten rijden van de villa. Kaputas beach en Patara beach zijn ongeveer 30 minuten rijden van Islamlar.

Het weer

Jan
min : 3°C max : 12°C
Feb
min : 3°C max : 13°C
Mrt
min : 5°C max : 16°C
Apr
min : 8°C max : 19°C
Mei
min : 11°C max : 24°C
Jun
min : 15°C max : 28°C
Jul
min : 18°C max : 32°C
Aug
min : 18°C max : 32°C
Sep
min : 15°C max : 29°C
Okt
min : 11°C max : 24°C
Nov
min : 7°C max : 18°C
Dec
min : 5°C max : 14°C

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een een reguliere, lowcost- of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Luchthaven transfers: Exclusief.
Luchthaventransfers zijn optioneel indien u kiest voor een aanbieding met vlucht. Transfer tijd is ongeveer 1 uur en 50 minuten.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Belangrijke informatie

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. De administratieve formaliteiten en de reisdocumenten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden door op deze link te klikken: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument. Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Kalkan Vision Villas