Kalkan Villas - Kalkan - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Het zonnige Kalkan is de locatie voor deze twee prachtige villa’s – Villa Ayse en Villa Aurelia, met veel ruimte voor grote groepen is dit de perfecte locatie voor een zonnige vakantie!
  • Geniet van de ruimte van de twee verdiepingen tellende villa – compleet met privé-zwembad en een terras met uitzicht op de Middellandse Zee
  • De villa’s liggen direct naast Mahal Beach met zijn beroemde restaurant aan het water. Het centrum in en uit gaan kan niet makkelijker – watertaxi’s gaan de hele dag

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in...Kalkan

Kalkan is een heerlijke wirwar van straatjes, houten balkons, uitnodigende restaurants en verleidelijke winkels. Het dorp Kalkan is uitgegroeid tot een zeer populaire bestemming, niet in het minst omdat het een uitstekende uitvalsbasis is om enkele van de meest opmerkelijke plekken van Turkije te ontdekken. Het is ook bekend om de diversiteit en de kwaliteit van de vele restaurants, cafés en bistro’s.
Kalkan is omgeven door historische, culturele en mooie plekken. Haar stille, ongerepte charme zal u verleiden en de uitzichten zijn adembenemend. Doe zoveel of zo weinig als u wilt – ga op ontdekking of ontspan en geniet van de geweldige uitzichten.

De villa's bevinden zich direct naast de Mahal Beach Club met zijn beroemde restaurant aan het water. Villa Ayşe is de tweeling van en ligt vlakbij Villa Aurelia en heeft zijn eigen zwembaden. Perfect voor twee gezinnen die samen op vakantie gaan. Het centrum, van Kalkan in en uit gaan kan niet makkelijker – overdag vertrekken er watertaxi’s vanaf Hotel Villa Mahal; het is maar een korte rit van 10 minuten.

Om u te helpen

Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw Villa

Deze aanbieding is gebaseerd op een verblijf in een of twee villa’s met 3 slaapkamers – Villa Aurelia of Villa Ayse, een van de twee wordt u aangewezen na de reservering.

Villa Ayse en de nabijgelegen villa Aurelia zijn uitstekende villa’s op deze geweldige locatie. Vanaf de terrassen en het zwembad kunt u volop genieten van het uitzicht. Maar de kers op de taart is toch wel de privétoegang tot de zee; treden leiden u de tuin uit, over een paadje en dan verdere treden, uitgesneden uit de klif en overschaduwd door olijfbomen leiden naar plaatsen om te zonnebaden in de rotsen; op zeeniveau is er een houten platform ingericht met zonnebedden, parasols, sierkussens en treden om de zee in te stappen. Voor de energieken is er een kajak.
Dit is het mediterrane leven op zijn best. Het ruim ingerichte schaduwrijke terras met als middelpunt een grote dadelpalm, is de perfecte plek voor het zomerleven – met rotanstoelen met kussens en een eettafel. Het is vlakbij het met mozaïek betegelde zwembad met trapsgewijze overloop, omgeven door ligbedden. Een paar treden omlaag van het zwembad ligt een aantrekkelijk gazon, die is bezaaid met zonnebedden. Alsof dat nog niet genoeg is, leiden afzonderlijke stappen naar beneden naar het terras bij het zwembad aan het souterrain. Deze leiden voorbij de conciërgewoning naar een ander grasveld met elegante tuinmeubelen waar u kunt ontspannen en, u raadt het al – genieten van een prachtig uitzicht!

U heeft een adembenemend uitzicht vanaf vrijwel overal, binnen en buiten. U zult uzelf zich erop betrappen dat u veel naar buiten staart: naar de diepblauwe zee, de zonsondergang… De show houdt niet op en uw blik zal naar andere richtingen worden getrokken; de lichten van de haven van Kalkan zijn magisch om naar te kijken. Het interieur van elk huis is zeer comfortabel met rijk donker hout en voorzien van twee prachtige grote slaapkamers, beide met toegang tot het grote terras boven. Een klein afgelegen schaduwrijke binnenplaats biedt een rustig toevluchtsoord om zich terug te trekken met een goed boek.

Eerste verdieping Omdat de villa op een heuvel is gebouwd, is de ingang op de eerste verdieping en deze leidt naar een ingangsgedeelte met deuren naar een terras. Vanaf dit terras heeft u uitzicht op het zwembad en de zee. Twee prachtige grote slaapkamers hebben elk toegang tot het terras dat over de breedte van het huis loopt. Elke mastersuite heeft een kleedruimte, een ruime en-suite badkamer met douche/toilet met daarnaast een verhoogde jacuzzi in het slaapgedeelte, die een prachtig uitzicht over de baai geeft. Een van de suites beschikt over een hemelbed.

Begane grond Hier bevindt zich de woonkamer en het eetgedeelte met dubbele deuren naar een schaduwrijke loggia met een terras waar gegeten kan worden. Er is een volledig ingerichte keuken met opening richting het terras. De slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden (die kunnen worden ingesteld als een tweepersoonsbed) en een en-suite badkamer. Ook is er een toilet voor gasten, een linnenkast en een schaduwrijke binnenplaats.

Er kunnen maximaal 6 volwassenen verblijven in de Villa.

Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

De Villas zijn uitgerust met:

  • Wasmachine
  • Oven
  • Magnetron
  • Vaatwasser
  • Koelkast/vriezer
  • Tv
  • Dvd
  • Wifi
  • Strijkbout en strijkplank
  • Kluis
  • Haardroger
  • Alle slaapkamers hebben airconditioning
  • Draagbare barbecue
  • Sommige diensten kunnen extra kosten; deze zijn ter plaatse te betalen.

Uw pension

Deze aanbieding is gebaseerd op zelf-catering.

Uw villa heeft een volledig ingerichte keuken, dus u heeft alles wat u nodig heeft om een geweldige maaltijd op tafel te zetten voor met uw familie en uw vrienden.

Het weer

Jan
min : 3°C max : 12°C
Feb
min : 3°C max : 13°C
Mrt
min : 5°C max : 16°C
Apr
min : 8°C max : 19°C
Mei
min : 11°C max : 24°C
Jun
min : 15°C max : 28°C
Jul
min : 18°C max : 32°C
Aug
min : 18°C max : 32°C
Sep
min : 15°C max : 29°C
Okt
min : 11°C max : 24°C
Nov
min : 7°C max : 18°C
Dec
min : 5°C max : 14°C

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een een reguliere, lowcost- of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Luchthaven transfers: Exclusief.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Belangrijke informatie

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. De administratieve formaliteiten en de reisdocumenten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden door op deze link te klikken: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument. Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Kalkan Villas