Privérondreis van Java naar Bali - Ubud - Tot -70% | Voyage Privé

Schrijf u gratis in

Schrijf u gratis in

Bespaar tot 70% op Europese stedentrips, rondreizen & exotische droomvakanties

of
Al lid? Log in
Meer dan 7,3 miljoen mensen vertrouwen al op ons voor hun vakantie! Exclusieve voordelen voor onze leden
Exceptionele reizen voor de beste prijzen
Onze klantenservice staat voor u klaar

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Combineer 2 prachtige eilanden van Indonesië tijdens deze schitterende rondreis
  • Bewonder de sites van Prambanan en Borobudur die vermeld staan op de Unesco werelderfgoedlijst
  • Profiteer van de diensten van een privégids en maak uw keuze tussen Deluxe of Superior hotels
  • Geniet van een paar ontspannende dagen in Nusa Dua, aan één van de mooiste stranden van Bali

De beoordeling van onze klanten

Welkom in... Indonesië

Met meer dan 13.500 eilanden is Indonesië een uitzonderlijke en betoverende reisbestemming. Tijdens deze rondreis ontdekt u twee van deze juweeltjes, namelijk Java en Bali. Bereid u voor op historische stadjes, uitgestrekte rijstvelden, vruchtbare plantages, imposante vulkanen en schitterende stranden die elkaar voortdurend afwisselen.

Java is het meest centrale eiland van Indonesië. Ontdek de pittoreske tempels, een landschap dat wordt gedomineerd door honderd vulkanische kegels, schitterende uitzichten en een buitengewone fauna en flora. Java heeft ook veel indrukwekkende bouwwerken die uit het rijke verleden van Indonesië stammen die u nog altijd kunt bezoeken.
Bali, bijgenaamd het "Eiland van de Goden", staat garant voor een exotisch verblijf waar zowel de fascinerende cultuur, spiritualiteit en verbondenheid met de natuur centraal staan. Dit veelzijdige eiland heeft alles: bergen, vulkanen, weelderige jungle, groene rijstvelden, diepgewortelde tradities en idyllische stranden.

Reisbeschrijving

Tijdens deze uitzonderlijke reis ontdekt u de cultuur en natuur van Java en Bali. Met een programma van 13 dagen/12 nachten ervaart u unieke avonturen met de lokale bevolking op bijzondere plaatsen, vergezeld van een lokale gids tijdens de vermelde bezoeken. U kiest zelf de luxe van uw hotels: Superior of Deluxe.

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Jogjakarta (Java) / 15 km - 30 min
Dag 2: Jogjakarta - Borobudur - Candirejo - Jogjakarta (Java) / 95 km - 8 uur
Dag 3: Jogjakarta - Keraton - Taman Sari by Pedicab - Prambanan Tempel - Jogjakarta (Java) / 95 km - 8 uur
Dag 4: Jogjakarta - Trein naar Jombang - Malang / 137 km - 9 uur
Dag 5: Jogjakarta - Zonsopgang - Kalibaru - Ketapang (Java) / 290 km - 10 uur
Dag 6: Ketapang - Ijen - Ochtenwandeling (Java)- Pemuteran (Bali) / 90 km - 8 uur
Dag 7: Pemuteran - Vrije dag (Bali)
Dag 8: Pemuteran - Kintamani - Koffieplantage - Tegallalang - Ubud (Bali) / 140 km - 8,5 uur
Dag 9: Ubud - Taman Ayun Tempel - Begugul - Ulun Danu Tempel - Tanah Lot - Ubud (Bali) / 120 km - 8 uur
Dag 10: Ubud - Lokale ambachten - Arma museum - Monkey Forest - Nusa Dua (Bali) / 65 km - 7 uur
Dag 11: Nusa Dua - Vrije dag (Bali)
Dag 12: Nusa Dua - Uluwatu tempel - Dansshow - BBQ-diner Jimbaran (Bali) / 55 km - 6 uur
Dag 13: Nusa Dua - Denpasar luchthaven / 15 km - 1 uur

Uw programma

DAG 1: AANKOMST IN JOGJAKARTA (15 km - 30 minuten)
Aankomst op de internationale luchthaven van Jogyakarta waar uw gids u staat op te wachten. Transfer naar uw hotel en rest van de dag vrij om te ontspannen na uw lange reis.
Overnachting in het hotel in Jogjakarta.

DAG 2: JOGJAKARTA - BOROBUDUR - CANDIREJO - JOGJAKARTA (95 km - 8 uur)
Ontbijt in het hotel. Deze ochtend brengt u een bezoek aan Borobudur, 42 kilometer ten westen van Jogjakarta. Begeleid door uw gids verkent u deze belangrijke boeddhistische tempel - de grootste ter wereld - en ontdekt u het ongelooflijke verhaal van zijn constructie. Samengesteld uit duizenden blokken vulkanisch gesteente duurde de monumentale constructie ervan 75 jaar. Deze site staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco en biedt prachtige sculpturen en een ongewone architectuur.

Vervolgens brengt u een bezoek aan de tempel van Mendut. Deze piramide-tempel is ouder dan die van Borobudur en herbergt drie gebeeldhouwde stenen beelden. Daarna ontdekt u de Pawon tempel. Lunch in een plaatselijk restaurant, omringd door rijstvelden. 

Daarna maakt u een rit met koets en paard in het dorp Candirejo. U rijdt met de "dokar", zoals paard en kar hier genoemd worden, langs kleine straatjes met traditionele huizen en stopt om dorpsactiviteiten te zien, zoals het maken van cassavecakes, het spelen van gamelan en het oogsten van vanille en chili. Terugkeer naar het hotel.
Overnachting in Jogjakarta. Ontbijt in het hotel en lunch (exclusief dranken) tijdens het bezoek inbegrepen.
DAG 3: JOGJAKARTA - KERATON - TAMAN SARI BY PEDICAP - TEMPEL VAN PRAMBANAN - JOGJAKARTA (95 km - 8 uur)
Ontbijt in het hotel. Bezoek aan Sultan Palace of "Kraton". Deze tempel werd gebouwd tussen 1756 -1790 en is een goed voorbeeld van de traditionele architectuur van het Javaanse sultanaat. Terwijl u door de verschillende kamers wandelt, leert u meer het erfgoed en de Javaanse cultuur. Aan het einde van het bezoek staat er een "fietstaxi" voor u klaar om u naar de Taman Sari tempel of watertempel te brengen. Deze tempel werd gebouwd door de eerste Sultan van Jogjakarta en bevat een waterbassin voor zijn harem.

Lunch in een lokaal restaurant en vertrek voor het bezoek aan Prambanan, de voormalige Hindu-tempel gebouwd in de 9e eeuw, die is gewijd aan de heilige drie-eenheid: Brahma, Vishnu en Shiva. Deze tempel is door Unesco opgenomen op de Werelderfgoedlijst. Transfer terug naar het hotel.
Overnachting in hotel in Jogjakarta. Ontbijt in het hotel en lunch (exclusief dranken) tijdens bezoek inbegrepen.

DAG 4: JOGJAKARTA - TREIN NAAR JOMBANG - MALANG (137 km - 9 uur)
Ontbijt in het hotel. 's Morgens gaat u naar het station van Jogjakarta en stapt u aan boord van de Sancaka-trein naar Jombang, die u langs prachtige natuurlijke landschappen naar Oost-Java voert. De trein vertrekt om 6.45u en arriveert om 10.25u (onder voorbehoud van wijzigingen).

Bij aankomst in het Jombang treinstation ontmoet u uw chauffeur en wordt u overgebracht naar Malang (ongeveer 2 uur), de op één na grootste stad van Oost-Java. De overblijfselen uit het koloniale tijdperk zijn goed bewaard gebleven. De stad is vooral bekend als startpunt voor het beklimmen van Mount Bromo en voor het bezoeken van vele boeddhistische tempels zoals Candi Singosari, gesticht door koning Kertanegara.
Check-in in uw hotel en lunch. Rest van de dag vrij om te ontspannen.
Overnachting in het hotel in Malang. Ontbijt in het hotel en lunch (exclusief dranken) inbegrepen.
DAG 5: MALANG - ZONSOPGANG - KALIBARU LUNCH - KETAPANG (290 km - 10 uur)
Sta vroeg op om de zonsopgang op Mount Bromo vanaf Mount Penanjakan te bekijken. Vertrek vanaf het hotel met een 4x4 naar de eerste stop in Penanjakan (2.770 m). Vanaf dit punt is het uitzicht op de Bromo vulkaan en het omliggende gebied adembenemend. Nadat u de zonsopgang achter de vulkaan heeft gezien, neemt u de weg terug naar de vulkanische caldera die vaak bedekt is met mist.

U zult ontbijten in Hotel Lava View vanwaar u Mount Bromo vanop een afstand kunt bekijken. Na het ontbijt stapt u terug in uw 4x4 en vertrekt u naar Oost-Java. U maakt een stop in Kalibaru voor de lunch en vervolgt de reis naar het oostpunt van Java Dwipa (de oude naam van Java) voordat u Ketapang bereikt.
Overnachting in het hotel in Ketapang. Ontbijt in het hotel en lunch (exclusief dranken) tijdens het bezoek inbegrepen.

DAG 6: KETAPANG - IJEN - OCHTENDWANDELING - PEMUTERAN (90 km - 8 uur)
Vroeg vertrek rond 5 uur om één ​​van de mooiste dagen op het eiland Java te beleven. Stap aan boord van een 4x4 en vertrek naar het basiskamp van Ijen (1850 m) waar u na ongeveer 1 uur zult aankomen. Onderweg kunt u genieten van uw picknick ontbijt en prachtige panorama's bewonderen. De wandeling naar de top van de vulkaan is 3 km lang over een onverharde weg. Dit is een gematigde wandeling die u binnen anderhalf uur tot 2 uur naar de top van de berg Ijen (2385 m) brengt.

Onderweg ontmoet u de zwaveldragers die manden van 80 kg dragen, gevuld met "gele goud". De zwavelextractie wordt gedaan aan de basis van het turquoise zure kratermeer. Eenmaal aan de top zijn de uitzichten prachtig. In welke richting u ook kijkt, de toppen zijn mysterieus gehuld in de wolken. De afdaling zal langs dezelfde weg zijn. Keer terug naar het hotel in Ketapang en neem vervolgens de ferry naar het westpunt van het eiland Bali, Pemuteran. Lunch geserveerd in het plaatselijke restaurant.
Overnachting in het hotel in Pemuteran. Ontbijt in het hotel en lunch (exclusief dranken) tijdens het bezoek inbegrepen.
DAG 7: PEMUTERAN - VRIJE DAG
Ontbijt in het hotel. Deze dag heeft u vrij om te ontspannen en te profiteren van de faciliteiten van het hotel of de omgeving op uw eigen tempo te verkennen.
Overnachting in het hotel in Pemuteran. Ontbijt in het hotel inbegrepen.

DAG 8: PEMUTERAN - KINTAMANI - KOFFIEPLANTATIE - TEGALlALANG - UBUD PALACE - UBUD (140 km - 8,5 uur)
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Kintamani in het midden van het eiland om te genieten van een adembenemend uitzicht op de vulkaan Batur en zijn kratermeer met kristalhelder water, afhankelijk van de kleur van de lucht. De ongerepte schoonheid van deze plek is geweldig. Mount Batur is ongetwijfeld één van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden op Bali!

Lunch geserveerd in het plaatselijke restaurant. Op weg naar Ubud stopt u bij een koffieplantage waar u een spectaculair uitzicht op de vallei krijgt. U ontdekt de tropische plantages en leert hoe koffie wordt gemaakt, met mogelijkheid tot proeven. Vervolgens gaat u verder naar Tegallalang om Bali's beroemde rijstterrassen te bewonderen. Via Petulu bereikt u het centrum van Ubud waar het paleis van de koninklijke familie staat en waar ze nog altijd wonen. In de tuinen worden regelmatig dansspektakels gegeven.
Overnachting in het hotel in Ubud. Ontbijt in het hotel en lunch (exclusief dranken) tijdens het bezoek inbegrepen.
DAG 9: UBUD - TEMPEL VAN TAMAN AYUN - BEDUGUL - TEMPEL VAN ULUN DANU - TANAH LOT - UBUD (120 km - 8 uur)
Ontbijt in het hotel. U begint de dag met een bezoek aan Taman Ayun, de koninklijke tempel van Mengwi. Deze indrukwekkende tempel, gebouwd in 1634, is de heiligste van Bali en ligt midden in een meer. Vanaf daar gaat u verder naar Bedugul. Dit aangename bergdorp ligt aan het Bratanmeer. U bezoekt de botanische tuinen en de markt. Vanwege zijn hogere ligging en koelere weersomstandigheden is Bedugul het agrarische centrum van Bali. Na afloop kunt u genieten van uw lunch in een lokaal huis aan het meer. Aan het einde van uw lunch maakt u een korte wandeling naar de oever van het meer en stapt u aan boord van een traditionele boot voor een korte trip naar de Ulun Danu tempel.

Aan het eind van de dag gaat u naar de Tanah Lot tempel, de meest gefotografeerde tempel van Bali. De tempel ligt op een klein rotsachtig eiland en is ontoegankelijk tijdens hoog water. Na uw bezoek aan Tanah Lot brengt uw chauffeur u terug naar uw hotel.
Overnachting in het hotel in Ubud. Ontbijt in het hotel en lunch (exclusief dranken) tijdens het bezoek inbegrepen.

DAG 10: UBUD - LOKALE AMBACHTEN - ARMA MUSEUM - MONKEY FOREST - NUSA DUA (65 km - 7 uur)
Ontbijt in het hotel. Deze ochtend ontmoet u uw lokale gids en vertrekt u naar Mas Village, net buiten Ubud, waar u de lokale ambachten kunt bewonderen. U ontmoet een grote kunstenaarsfabrikant van de "I Wayan Muka"-maskers worden gemaakt die vaak in shows worden gebruikt. Vervolgens ontdekt u één van de beste collecties van Balinese en Indonesische schilderkunst in het Museum of Art Agung Rai of het ARMA museum in Ubud. Dit is meer dan een museum, dit is een levende traditie met een prachtige tuin.

Maak daarna een korte wandeling door een rijstveld vanaf de hoofdweg van Ubud om te genieten van uw biologische lunch in het Sari Organic Restaurant, gelegen op een korte loopafstand van de bruisende markt van Ubud. Daarna brengt u een bezoek aan het bekende Monkey Forest, de thuisbasis van een populatie makaken met lange staart, en zet u uw reis voort naar Nusa Dua.
Overnachting in het hotel in Nusa Dua. Ontbijt in het hotel en lunch (exclusief dranken) tijdens het bezoek inbegrepen.
DAG 11: NUSA DUA - VRIJE DAG
Ontbijt in het hotel. Vrije dag om te genieten van de faciliteiten van het hotel en de omgeving te ontdekken.
Overnachting in het hotel in Nusa Dua. Ontbijt in het hotel inbegrepen.

DAG 12: NUSA DUA - ULUWATU TEMPEL - KECAK DANS - BBQ-DINER JIMBARAN (55 km - 6 uur)
Ontbijt in het hotel. Vrije ochtend in het hotel. Na de middag rijdt u naar Uluwatu, een heilige tempel in het zuiden van Bali met een prachtig uitzicht op de oceaan. De tempel en zijn omgeving zijn de thuishaven van honderden apen die door de Balinezen worden beschouwd als de bewakers van de heilige plek. U kunt hier één van de mooiste zonsondergangen op Bali bijwonen.

In een romantische sfeer en terwijl de horizon rood is getint, zult u een traditionele Kecak-dansshow bijwonen. De dansers vertellen het liefdesverhaal tussen Rama en Shinta. Na afloopt vertrekt u naar Jimbaran om de dag af te sluiten met een diner met gegrilde vis en zeevruchten (exclusief dranken).
Overnachting in het hotel in Nusa Dua. Ontbijt in het hotel en diner (exclusief dranken) inbegrepen.

DAG 13: NUSA DUA - LUCHTHAVEN DENPASAR - VERTREK (15 km - 1 uur)
Ontbijt in het hotel. Uw gids haalt u op bij het hotel en brengt u naar de luchthaven van Denpasar voor uw terugvlucht naar huis.
Ontbijt inbegrepen.

Uw hotels

Omdat een reis naar Indonesië een unieke ervaring is, bieden wij u de keuze tussen Superior of Deluxe hotels. Welke optie u ook kiest, u verblijft in zorgvuldig geselecteerde hotels op uitstekende locaties.

Uw Deluxe hotels (of gelijkwaardig) tijdens de rondreis:
- Jogjakarta (Java): Gallery Prawirotaman 4* (Superior Kamer)
- Malang (Java): Santika Malang 4* (Standaard Kamer)
- Ketapang (Java): Ketapang Indah 4* (Superior Kamer)
- Pemuteran (Bali): Pemuteran Adi Assri 4* (Standaard Kamer)
- Ubud (Bali): The Lokha Ubud 4* (Superior Agung Kamer)
- Nusa Dua (Bali): Sadara Boutique 4* (Deluxe Courtyard Kamer)

Uw Superior Hotels (of gelijkwaardig) tijdens de rondreis:
- Jogjakarta (Java): The Phoenix 5* (Superior Heritage Kamer of Deluxe Legacy Kamer)
- Malang (Java): Tugu Malang 5* (Superior Deluxe Kamer)
- Ketapang (Java): Ketapang Indah 5* (Superior Kamer)
- Pemuteran (Bali): Naya Gawana 5* (Standaard Kamer of Bay View Suite)
- Ubud (Bali): Sthala Ubud 5* (Deluxe with Balkony Kamer)
- Nusa Dua (Bali):  Inaya Putri 5* (Deluxe Kamer)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Tijdens uw rondreis zult u genieten van de maaltijden die worden vernoemd in het programma waaronder 12 keer ontbijt, 8 lunches tijdens de bezoeken en 1 diner op dag 12 (exclusief dranken).

De Indonesische keuken zal u verrassen met kruidige smaken en zoete lekkernijen. Kies voor een nasi goreng, het nationale gerecht van gebakken rijst met eieren, kleine stukjes vlees en groenten of garnalen. Als u de voorkeur geeft aan pasta, kies dan voor bami goreng met noedels in plaats van rijst. Laat u verleiden door een gado gado, een pittige salade van gekookte groenten en sojascheuten met pindasaus, of een satay, bestaande uit kleine pikante kipspiesjes.

Als dessert kunt u uzelf trakteren op exotisch fruit zoals belimbing, jerunga of manggis. Dit alles combineert u natuurlijk met een goed glas Bintang, een lokaal biermerk, of een glas rijstwijn voor het bevorderen van de spijsvertering!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Tijdens bezoeken aan tempels en officiële locaties is aangepaste kleding vereist (armen en benen bedekt).

Inbegrepen in de prijs:
- Engelstalige gids
- 12 overnachtingen in een Superior of Deluxe hotel (uw keuze)
- Maaltijden volgens programma (met 12 keer ontbijt, 8 lunches en 1 diner)
- Transfers in een voertuig met airconditioning
- Bezoeken en activiteiten vermeld in het programma
- Luchthaventransfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Bezoeken en gidsen tijdens de vrije tijd
- Maaltijden niet vermeld in het programma
- Verzekering (optioneel)
- Visumkosten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. De luchthaventransfers zijn inclusief voor alle aanbiedingen. De transfers tussen de hotels zijn inbegrepen.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privérondreis van Java naar Bali