De beoordeling van onze klanten —
Uw hotel —
Eten & drinken
Dit aanbod is inclusief ontbijt . U kunt niet naar La Cour des Consuls gaan zonder uzelf een paar uur puur te gunnen in het restaurant Le Cénacle . Met een Michelinster sinds januari 2019, belooft het etablissement een culinaire ervaring die uw smaakpapillen zich nog lang zullen herinneren. Kom proeven van de overheerlijke recepten van chef-kok Thomas Vonderscher, die dankzij de perfectie van zijn gerechten erin slaagt elke dag de roem van het restaurant te verheerlijken. Neem een tafel tegenover een reproductie van het Avondmaal in Emmaus van Caravaggio en geniet van deze zeer gastronomische plaats. Als u graag iets wilt drinken, of uw verhalen van de dag wilt delen, de volgende dag wilt plannen of gewoon om gezellige momenten met vrienden of familie te delen, dan zult u genieten van de "Britse" sfeer van de bar. Neem plaats op een sofa, ontspan en ontdek een uniek Champagnemenu en een selectie van verfijnde cocktails. Let op: het is ten zeerste aangeraden van tevoren contact op te nemen met het hotel om het restaurant te reserveren.
Activiteiten
Toulouse is een schitterende bestemming in het zuidwesten van Frankrijk en heeft door de eeuwen heen een schitterende collectie gebouwen en kunstwerken opgebouwd. Ga terug in de tijd door de mooiste monumenten te bezoeken, proef de vele specialiteiten van de Midi en geniet van de levendige sfeer van de bestemming.
Om de stad in al haar pracht en praal te bewonderen, kunt u op een van de terrassen op de Place Wilson plaatsnemen en de opmerkelijke gebouwen om u heen bewonderen. Van daaruit kunt u een wandeling maken naar het Jacobijnenklooster, volledig gebouwd met de roze gekleurde stenen die Toulouse de bijnaam "de Roze Stad" hebben gegeven. U kunt er ook voor kiezen een bootje te huren voor een dag en maak zonder vaarbewijs een rondvaart op de Garonne of op het Canal du Midi.
Fijnproevers kunnen een bezoekje brengen aan de overdekte markt van Saint-Cyprien waar u de beroemde Toulouse-worst kunt kopen, ideaal om de beroemde cassoulet te bereiden.