Hotel Bleu de Grenelle 4* - Parijs - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een sfeervol 4* hotel, ideaal gelegen vlak bij de Eiffeltoren
  • Geniet van een optimale nachtrust in een uiterst comfortabele kamer
  • Laat je bij het ontbijt verleiden door overheerlijke verse croissants en talrijke andere Franse en internationale lekkernijen
  • Trek eropuit om de culturele pareltjes van Parijs te bewonderen

De beoordeling van onze klanten

Hotel Bleu de Grenelle 4*

Welkom in Hotel Bleu de Grenelle 4*! Dit prachtige hotel dompelt je meteen onder in een sfeer waar elegantie en verfijning perfect samensmelten. Dit charmante verblijf is gelegen op de linkeroever van de Seine en dicht bij veel van de must sees van de Franse hoofdstad zodat je Parijs kunt verkennen zoals je dat wilt. Waar wacht je nog op?

 

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer, Superior Kamer of Executive Tour Eiffel Kamer

Standaard Kamer (14 m²)

Laat je betoveren door de gezellige en rustgevende sfeer van je Standaard Kamer. Je bent van alle comfort voorzien tijdens je Parijse uitje ...

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Superior Kamer (16 m²)

De lichte en moderne Superior Kamer zal je verwelkomen in een intieme sfeer. Je kunt er in alle rust je batterijen opladen na intense dagen sightseeing in Parijs!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Executive Tour Eiffel Kamer (16 m²)

Maak je citytrip compleet met een verblijf in de Executive Tour Eiffel Kamer! Deze oase van rust, badend in het licht, combineert comfort met een adembenemend uitzicht op de daken van Parijs en de Eiffeltoren. Iets om zowel dag als nacht te bewonderen ...

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 1 drankje aan de bar aangeboden per persoon per verblijf

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Het ontbijtbuffet van Hotel Bleu de Grenelle 4* zorgt ervoor dat je voldoende energie opdoet voordat je Parijs gaat verkennen, met warme drankjes, verse vruchtensappen, klassieke en glutenvrije broden, Franse gebakjes, gegrilde bacon, kalkoenworst en vleeswaren, biologisch roerei en hardgekookte eieren ... 

Activiteiten

Na het ontspannen op de verschillende gezellige plekjes van het hotel, kun je profiteren van de ideale locatie van je accommodatie, bij de metrohalte La Motte Picquet Grenelle en op de hoek van de Rue du Commerce. Je wandelt zo het typische Parijse buurtleven in.

 

Je kunt gemakkelijk de interessante plaatsen en monumenten van de hoofdstad bereiken, zoals de Eiffeltoren, Champ de Mars, de Opera en de beroemde warenhuizen ...

Optionele excursies

Boottocht Seine (1u) & diner op de kade in "Bistro Parisien"

Optionele excursies

Geniet van een avond in het hart van Parijs met een boottocht van een uur op de Seine en een diner aan de voet van de Eiffeltoren in een Parijse bistro!

Boottocht met diner op de Bateaux Parisiens - 20.30 uur (verrassingsmenu)

Optionele excursies

Ga met ons mee op een bootocht met diner om de magie van de oevers van de Seine te ontdekken en de mooiste monumenten van de Lichtstad 's avonds te bewonderen!

Paris Passlib' Mini

Optionele excursies

Profiteer met je Paris Passlib' Mini van toegang tot 3 verschillende activiteiten, waaronder cruises, musea, monumenten, rondleidingen en huurfiets. Ideaal om Parijs op een andere manier te ontdekken!

Toegang Spot 24: Tentoonstelling over de Olympische Spelen, sport en stedelijke culturen

Optionele excursies

Verken in de aanloop naar de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs een gloednieuwe multifunctionele locatie in de buurt van de Eiffeltoren, waar je meer te weten kunt komen over de Olympische disciplines en stedelijke culturen.

Kies voor een extra optie

3-gangen à la carte diner

Kies voor een extra optie

Breng een gastronomische avond door in een prachtige omgeving met een 3-gangen à la carte ontdekkingsmenu inclusief 1 gerechtje om te delen voor 2 personen, 1 glas Champagne of een cocktail, 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 dessert, ½ fles water inbegrepen. Van 19.30 tot 21.00 uur.

 

Genesteld op het kruispunt van het 8e en 17e arrondissement, is restaurant Le Camondo een uniek Parijs adresje! Het restaurant ligt naast het Parc Monceau, in het Nissim de Camondo Museum. Gebouwd in 1911 en geïnspireerd op het Petit Trianon, werd het museum ontworpen om de uitzonderlijke 18e-eeuwse Franse collecties van Moise de Camondo te huisvesten.

 

Eenmaal binnen word je gecharmeerd door de smaakvol ingerichte eetzaal en imposante bar, maar ook door de geplaveide binnenplaats die uitnodigt tot gezellige momenten met vrienden of familie.


Voorbeeldmenu:



Gerechtje om te delen voor 2 personen:

 

Traditionele hummus
Kikkererwtsalade

 

of


Stracciatella
Datterino tomaten / Basilicum


of


Handgesneden gerookte zalm
Crème montée met roze peperkorrels/ Foreleitjes


Voorgerecht:


Aubergine
Watermeloenketchup / Korianderpesto / Gepofte boekweit


Of


Gepekelde makreel
Zwarte sesam yoghurt / Miso aardperen / Koriander


Of


Krokante octopus
Hummus / Vijg / Artisjok


Of


Franse burratina
Rucola / Vijg / Geroosterde hazelnoten

 

Hoofdgerecht:


Fregola Sarda als een risotto
Gepekelde cantharel / Mascarpone / Verse truffel


Of


Kleine perzik
Gekonfijte selderwortel met vadouvan / Nori zeewier / bouillon


Of


Royale kastanje
Wilde paddenstoelen / Koffie / Citroenmelisse


Of


Black Angus rundvlees
Gebarbecuede Pakchoï / Shiitake / Pikant groentesap

 

Nagerecht:


Rozenwater crème
Sorbet van grapefruit / Lychee / Amandel


Of


Manjari chocolademousse
Mascarpone / Boekweit praline


Of


Verse vijg
Yoghurt ijs / Walnoot crumble


Of


Affogato
Vanille ijs / Praline / Espresso

 


Drankjes:
Water inbegrepen

... verder lezen

Welkom in ... Parijs!

Volg ons op ontdekking in de Franse hoofdstad Parijs waar je een dag, een weekend, een hele week of langer kunt verblijven en nog steeds nieuwe dingen zult ontdekken, zowel in de winter als in de zomer!

De Eiffeltoren, een cruise op de Seine, een bezoek aan het Louvre en een wandeling op de Champs-Élysées mogen natuurlijk niet ontbreken, maar Parijs heeft nog zoveel meer te bieden. Kunst, of het nu traditioneel of innovatief en modern is, is hier een tweede natuur en ’s nachts bruisen de verschillende wijken met eclectische muziek, verschillend in iedere buurt. En wist je dat de lichtstad ook tal van oases van rust heeft met grote parken en het bos van Vincennes?

Ook de Parijse gastronomie zal je charmeren in de talrijke typische cafés, overdekte hallen en culinaire restaurants. Ga met ons mee en (her)ontdek de Franse hoofdstad!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.


Aantal kamers in het hotel: 57

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen. (€10 per dier per nacht)
De toeristenbelasting (€ 8,13 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Bagageopslag
  • Wifi
  • 24-uursreceptie
  • Conciërgedienst
  • Airconditioning
  • Lift

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Tv
  • Haardroger
  • Douche

Restaurants en bars in het hotel:

  • Ontbijtzaal

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Bleu de Grenelle 4*