Movie Park Germany + 4* Hotel - Gelsenkirchen - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • U brengt een onvergetelijke familievakantie door dankzij de tweedaagse toegang tot het Movie Park in Gelsenkirchen
  • Na uw avonturen in het Movie Park kunt u heerlijk relaxen in een comfortabel 4* hotel op slechts 17 minuten van het park
  • Dankzij deze aanbieding profiteert u van gratis toegang tot de spa in het hotel
  • En ook... Voel de adrenaline door uw lijf gaan tijdens de allernieuwste attractie 'Star Trek: Operation Enterprise'!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom in... Movie Park Germany

Bent u op zoek naar onvervalste familiepret met het hele gezin? Dan is een bezoek aan Movie Park Germany precies wat u zoekt! Dit bijzondere attractiepark ligt in de buurt van de steden Bottrop en Gelsenkirchen, die synoniem geworden zijn voor spanning, avontuur en plezier! Het park is makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer en zowel u als de kinderen beleven een onvergetelijke tijd tijdens een ontmoeting met hun helden uit de film!

Uw ticket voor Movie Park Germany

Uw ticket voor Movie Park Germany
Beleef spanning en avontuur met het hele gezin te midden van bekende film- en televisiescènes en tijdens ontmoetingen met bekende personages uit de film. Het park opent de deuren op 23 maart na de jaarlijkse wintersluiting en zal u verrassen met een gloednieuwe attractie: Star Trek: Operation Enterprise!


Dankzij deze aanbieding profiteert u van een toegangsticket voor 2 dagen voor uzelf en de kinderen. In het Movie Park Germany valt iets te beleven voor iedereen, of u nu van rust, spanning of extreme sensaties houdt. Wat dacht u van een bezoekje aan de Bermuda Triangle, jetskiën in het water, vliegen in de Avatar Air Glider of surfen op de perfecte golf in de Crazy Surfer? Terwijl de waaghalzen ongekende sensaties opzoeken in de nieuwste Star Strek achtbaan, kunnen de kleintjes gaan dansen met SpongeBob. Vuurwerk, lichtshows en lazershows vormen de perfecte afsluiter van een perfecte dag.

Star Trek: Operation Enterprise
Deze spectaculaire achtbaan is de nieuwste attractie van het park en is enkel geschikt voor echte lefgozers. U wordt u met een warpsnelheid naar nieuwe sferen gekatapulteerd door de Twisted Halfpipe en de 30 meter hoge 'Top Hat'. De lancering van deze 40 meter hoge achtbaan is uniek in Europa: u wordt van bij het vertrek driemaal voor- en achterwaarts versnelt door een katapult. 

https://www.operation-enterprise.de/nl/

Informeer u over de openingstijden van het park voor vertrek, op dagen die in het grijs en zwart staan is uw ticket niet geldig! 
https://www.movieparkgermany.de/nl/plan-je-bezoek/park-openingstijden
Uw tickets zijn geldig voor 2 opeenvolgende dagen tijdens het seizoen van 2018, bij de ingang van het park dient u de officiële Voyage Privé Voucher voor het Movie Park Germany te tonen.

Uw hotel

Hotel Courtyard by Marriott Gelsenkirchen is een modern en comfortabel 4* hotel op een ideale locatie op slechts 17 minuten van het Movie Park. Na een dag vol avonturen komt u hier helemaal tot rust in uw gezellige en volledig uitgeruste kamer en kunt u genieten in de luxueuze spa.

Uw kamer

Uw nachten brengt u door in een stijlvolle Deluxe Kamer.

U voelt zich er onmiddellijk thuis voelt dankzij de gezellige inrichting, het meubilair van topkwaliteit en de moderne faciliteiten. Hier vindt u een volledig uitgeruste badkamer met badjassen en toiletartikelen, een televisie, airconditioning en kluis.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
2 Kinderen

Uw pension en restaurants

Uw dagen in Duitsland beginnen vol energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Bij het ontwaken wacht een goed gevuld ontbijtbuffet met verschillende soorten brood, vleeswaren, kaas, fruit, koffie en fruitsap. En na een lange maar onvergetelijke dag in het Movie Park, schuift u aan voor een lekker diner met pasta en andere mediterrane specialiteiten in Restaurant Green Olive. De avond sluit u af in schoonheid in de gezellige bar van het hotel.

Activiteiten

Dit verblijf staat in teken van ongekende sensaties en eindeloos veel familiepret. En bij uw terugkeer naar het hotel komt u helemaal tot rust in de luxueuze spa van het hotel waar u dankzij deze aanbieding profiteert van gratis en onbeperkte toegang.

Een voorproefje...

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 198
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn toegestaan (met supplement)

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. 

Het hotel is uitgerust met:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Gratis wifi
  • Versneld in- en uitchecken
  • Geluidsdichte kamers
  • Dagelijkse schoonmaak

De kamers zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Televisie
  • Bureau
  • Koelkast
  • Kluis
  • Privébadkamer
  • Haardroger
  • Toiletartikelen
  • Badjassen
  • Kinderbedjes op aanvraag

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa

T&C Movie Park Pakket: Ticketreglement

Tickets zijn enkel geldig voor het seizoen van 2018 en worden u overhandigd op vertoon van de officiële Voyage Privé Voucher aan de kassa van Movie Park Germany. De tickets zijn geldig voor 2 opeenvolgende dagen tijdens het hele seizoen van 2018. Plan uw bezoek grondig en raadpleeg de openingstijden op de Movie Park website voor u boekt. Houd er rekening mee dat de tweede dag niet gegarandeerd kan worden als het park de dag erna gesloten is (in april en september) of op een dag voor één van de voorverkoopdatums voor Halloween. In dat geval is uw ticket enkel één dag geldig. Als het ticket niet wordt gebruikt of er informatie ontbreekt waardoor de gast een nieuw ticket moet aanschaffen, heeft de gast geen recht op gedeeltelijke of volledige terugbetaling. Alle gasten moeten hun tickets inwisselen op de eerste dag dat het park bezocht wordt en ontvangen een ticket voor de volgende dag bij het "Visitor Welcome Center" in het park. Gasten ontvangen een gratis ticket voor de daaropvolgende dag plus een armband waarmee u toegang krijgt tot het park. Deze armband moet de hele tijd gedragen worden en onbeschadigd zijn bij het bezoek de volgende dag.

Parkreglement:
Toegang tot het Movie Park geeft gasten de toegang tot alle attracties in het Movie Park tijdens de openingsuren, zo vaak als u wilt. De voorschriften voor de verschillende attracties moeten strikt opgevolgd worden en door munten aangedreven attracties, behendigheidsspelletjes en attracties met aparte kosten - zoals Bungee Jumping - brengen supplementaire kosten met zich mee. Niet elke attractie is geschikt voor elke bezoeker, op de website van het Movie Park Germany is informatie beschikbaar voor elke attracties met eventuele beperkingen voor leeftijd, lengte of andere factoren. Indien een attractie niet beschikbaar is omwille van onderhoud- of herstellingswerken of overmacht, heeft de gast geen recht of gedeeltelijke of volledige terugbetaling van het ticket. Hetzelfde geldt wanneer nieuwe attracties niet afgewerkt zijn of attracties opnieuw moeten worden opgebouwd. Let op: nog Voyage Privé nog Movie Park Germany heeft aansprakelijkheid voor mogelijke wachttijden en ongemakken met de attracties of winkels.

AUTEURSRECHTEN FOTO'S
Star Trek:
™ & ©2018 CBS Studios Inc. STAR TREK and related marks and logos are trademarks of CBS Studios Inc. Alle rechten voorbehouden.

Turtles: 
© 2018 Viacom Overseas Holdings C.V. 

SpongeBob: 
© 2018 Viacom International Inc. Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Stephen Hillenburg. 

Paw Patrol: 
© 2018 Spin Master. Alle rechten voorbehouden.

The Walking Dead:
The Walking Dead © 2018 AMC Film Holdings LLC. Alle rechten voorbehouden.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Movie Park Germany + 4* Hotel