Clayton Hotel Düsseldorf 4* - Düsseldorf - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een stijlvol hotel in het centrum van de stad, in het hart van Little Tokyo, en geniet van het beste van Duitsland en Japan onder één dak
  • Beleef een magische avond in het Teppanyaki-restaurant waar de vaardige teppanmeesters je voorzien van een waanzinnig stukje Wagyu-rund, bereid op de speciale ijzeren plaatgrills aan je tafel
  • Neem een ontspannende duik in het zwembad op het dak, terwijl je de skyline van Düsseldorf bewondert of kom tot rust in de sauna
  • Ontdek Düsseldorf, een bruisende stad aan de oevers van de Rijn met gezellige geplaveide straatjes, leuke winkeltjes en restaurants, veel lokale bierbrouwerijen en een prachtige wandelpromenade langs het water

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Clayton Hotel Düsseldorf 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Late check-out tot 15.00 uur

Welkom in Clayton Hotel Düsseldorf 4*, een heerlijk hotel in het centrum van de stad dat haar gasten verwent met prachtige kamers, een uitstekende service, voortreffelijke eetgelegenheden, een spa en een zwembad met waanzinnig uitzicht over Düsseldorf. Dit in combinatie met de fantastische ligging in Little Tokyo, vind je hier het beste van Duitsland en Japan onder één dak en dus alles wat je nodig hebt voor de perfecte vakantie.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Business Kamer of Executive Suite

Business Kamer

Geniet van het prachtige uitzicht over de stad of de binnenplaats vanuit de ruime en elegant ingerichte Business Kamer.  Wentel je in de armen van Morpheus in je royale bed, opgemaakt met fijn beddengoed, en ontwaak fris en uitgeslapen, klaar voor een nieuwe dag in Düsseldorf.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Executive Suite

Geniet van een vers kopje thee of koffie terwijl je een grappige film kijkt in de zetel in de ruime lounge van je Executive Suite. Klaar om naar bed te gaan? Stap je slaapkamer binnen, installeer je in het comfortabele kingsize bed en laat de dag vervagen terwijl je geniet van het zachte beddengoed en de rustgevende stilte.

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Laat je verrassen door het uitgebreide ontbijtbuffet in Clayton Hotel Düsseldorf. Dankzij de samenwerking met Hinkel, Duitslands bakkerij van het jaar, vind je hier de lekkerste broden en gebak. Maak je keuze uit de kazen en vleeswaren, eiergerechten, vers fruit, zelfgemaakte jam, ... Zin in iets anders? Kies dan voor luchtige rijst, heerlijke vis en hete misosoep, typisch Japanse ontbijtlekkernijen die je doen verlangen naar meer.

Schuif 's avonds je voeten onder tafel in het Teppanyaki-restaurant  voor een tongstrelend stukje kreeftenstaart of Japans Wagyu-rund. Zie de magie gebeuren terwijl de teppanmeesters hun vak uitoefenen op de speciale ijzeren plaatgrills, en proef van al het lekkers dat op je bord getoverd wordt, afgewerkt met een fijn glaasje saké of wijn.

Ben je fan van sushi? Dan is de levendige Lobby Bar the place to be voor een culinair feest. Bestel de perfect bewerkte sushi- en sashimi specialiteiten van meester Hisato Mochizuki of ontdek de culinaire filosofie "Japan ontmoet Rijnland" van chef-kok Marco Schmidt waar Europese klassiekers geherinterpreteerd worden met een kenmerkende Japanse stijl. Smakelijk!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot de spa

Zin om er binnenkort even een weekendje tussen uit te gaan, maar wil je niet te ver reizen? Dan is een weekend Düsseldorf altijd een goede keuze! Deze bruisende stad aan de oevers van de Rijn wordt gekenmerkt door een gezellig en compact centrum, een rijke geschiedenis, mooie architectuur en talloze bezienswaardigheden.

Werk je 's ochtends in het zweet in de fitnessruimte van het hotel voor je op ontdekking vertrekt. Laat je interne shopping queen helemaal los in de beroemde Königsallee, een statige winkelstraat met zowel luxe winkels als gezellige boetiekjes. Slenter vervolgens door de geplaveide straatjes van de Altstadt of breng een bezoek aan een van de vele bierbrouwerijen en proef het echte ‘altbier’, een donker bier dat typisch is voor deze regio.

Neem in het hotel vervolgens een ontspannende duik in het zwembad op het dak, terwijl je de skyline van Düsseldorf bewondert wanneer het licht door de ramen van vloer tot plafond naar binnen valt of kom tot rust in de sauna en het stoombad.

Welkom in... Düsseldorf!

Kom je mee naar Düsseldorf? Deze stad aan de Rijn is groener dan bijna elke andere grote stad. Parken en groengebieden maken deze stad een unieke Rijnmetropool, zorg er dan ook voor dat je zeker een bezoek kunt brengen aan de botanische tuin!

De Königsallee is een wereldberoemde en luxueuze winkelstraat. Wanneer je in Düsseldorf bent, is het zeker de moeite waard even gezellig te gaan winkelen. Op een steenworp vind je de Schadowstrasse en de kleine boetiekjes van het oude centrum.

In geen enkele andere stad zijn zoveel musea en galerieën zo dicht bij elkaar te vinden als in Düsseldorf. Het hart van de culturele stad is de kunstacademie in het oude centrum. Ook het gastronomische aanbod is gevarieerd. Een bezoek aan Düsseldorf zonder omweg naar de brouwerij is eigenlijk ondenkbaar. Ook buiten het oude centrum is er voor elk wat wils!

Het weer

Jan
min : -1°C max : 4°C
Feb
min : 0°C max : 6°C
Mrt
min : 2°C max : 10°C
Apr
min : 5°C max : 14°C
Mei
min : 8°C max : 19°C
Jun
min : 11°C max : 22°C
Jul
min : 13°C max : 24°C
Aug
min : 13°C max : 23°C
Sep
min : 10°C max : 20°C
Okt
min : 7°C max : 14°C
Nov
min : 4°C max : 9°C
Dec
min : 1°C max : 5°C

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan je behoeften is aangepast, kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor je controleren.

Check-in: 15:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Neem contact op met het hotel indien je je huisdier wenst mee te nemen. (€ 30 per dier per nacht - enkel kleine honden)
De toeristenbelasting (€ 3 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Airconditioning
  • Bagageopslag
  • Conciërgedienst
  • Lift
  • Parking (binnen)
  • Meertalig personeel
  • Wifi

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Bad of douche
  • Haardroger
  • Kluisje
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Restaurants en bars in het hotel:

  • Ontbijtruimte
  • Teppanyaki-restaurant
  • Lobby Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitness
  • Sauna
  • Spa
  • Winkel
  • Binnenzwembad

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Clayton Hotel Düsseldorf 4*