De Top 5 vijfsterrenhotels in en rond Friesland, tegen exclusieve prijzen - Voyage Privé

De Top 5 vijfsterrenhotels in en rond Friesland, tegen exclusieve prijzen


Sommaire

Van historische, pittoreske stadjes met een uniek karakter tot uitgestrekte landschappen en de Waddenzee, Friesland heeft ongelofelijk veel in petto voor vakantiegangers die houden van de rust en de natuur. Friesland is een klein, maar fijn deel van Nederland dat de harten van talloze bezoekers weet te veroveren. Ontdek zelf de pracht van Friesland tijdens een vakantie in een vijfsterrenhotel via Voyage Privé !

Top 4 beste Voyage Privé vijfsterrenhotels in en rond Friesland

1. Hotel Pillows Grand Hotel Ter Borch

Hotel Pillows Grand Hotel Ter Borch

Hotel Pillows Grand Hotel Ter Borch in Zwolle ligt op een steenworp van Friesland en dus ook van de heerlijke Nederlandse kust. De luxe inrichting van dit boetiekhotel met vier sterren smelt heerlijk samen met de gastvrijheid van het personeel.

Wat we leuk vinden :

Bezoek Zwolle, een culturele en vooral heel gezellige stad. Perfect als u graag winkelt en souvenirtjes meeneemt naar het thuisfront !

Ontdek het hotel

2. Bilderberg Landgoed Lauswolt

Bilderberg Landgoed Lauswolt

Dit magische landhuis is omgeven door een prachtig stukje natuur. Als dat nog niet genoeg rust brengt, bezoek dan zeker eens het wellness centrum van Bilderberg Landgoed Lauswolt !

Wat we leuk vinden :

Als u weg bent van golf, zoek dan niet verder : de golfbaan van het hotel zorgt voor voldoende vermaak. Na een uurtje sporten kunt u dan nog altijd Friesland ontdekken met het gezin of uw geliefde...

Ontdek het hotel

3. Fletcher Familiehotel Paterswolde

Fletcher Familiehotel Paterswolde

Op reis met de vakantie ? Fletcher Familiehotel Paterswolde is uw enige en laatste stop. De accommodatie ligt vlak bij Groningen en is perfect voor een weekje weg. Bij deze aanbieding krijgt u overigens een gratis maaltijd !

Wat we leuk vinden :

De Health Club van het hotel is de perfecte oplossing als het typische regenweer van Nederland de overhand krijgt... Laat u niet ontmoedigen en ontspan helemaal in de spa !

Ontdek het hotel

4. Fletcher Hotel Restaurant Epe-Zwolle

Fletcher Hotel Restaurant Epe-Zwolle

Fletcher Hotel Restaurant Epe-Zwolle ligt midden in de natuur, dus dat betekent dat u heerlijk kunt fietsen of wandelen in de regio. Bijvoorbeeld in de Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden van de streek !

Wat we leuk vinden :

Aan sport geen gebrek als u in dit hotel verblijft : bowlen, darten en Oudhollands sjoelen - het zijn slechts enkele opties. In de nabijheid vindt u trouwens ook verschillende attractieparken en natuurlijk de stad Zwolle zelf !

Ontdek het hotel

Wat is het beste vijfsterrenhotel van Voyage Privé in of rond Friesland ?

Friesland is een eigenzinnige provincie die erg populair is bij zowel Nederlanders als buitenlandse toeristen en dat heeft natuurlijk te maken met de vele uitstekende hotels die er te vinden zijn. Het Bilderberg Landgoed Lauswolt behoort tot de allerbeste accommodaties van de streek, dankzij de ligging in de natuur en de luxueuze voorzieningen.

Reken daarbij dat u met open armen wordt ontvangen door het glimlachende personeel en het plaatje is compleet. Ook leuk om te weten : op het landgoed van dit hotel ligt de Golf en Countryclub Lauswolt, een van de grootste en bekendste golfbanen van heel Nederland. Als u toch liever wat ontspant, geen paniek : in het 'The Art of Beauty' wellness centrum vindt u alles wat u zoekt...

Uw kamer in het Bilderberg Landgoed Lauswolt

U kiest in dit hotel tussen een Comfort Kamer of een Luxe Kamer :

1. Een Comfort Kamer

Comfort Kamers zijn erg stijlvol en modern ingericht. Een aantal van deze kamers liggen in het oudste gedeelte van het hotel.

2. Een Luxe Kamer

Kom tot rust in een eigen zithoek, terwijl u geniet van een Nespresso. Neem na een dag actief wandelen een zalig bad in de badkamer met ligbad...

Culinaire verrassingen genoeg in het Bilderberg Landgoed Lauswolt

Niets beter dan een uitgebreid ontbijt om de dag in te zetten op vakantie in Friesland ! Voor een avondmaal moet u dan weer in De Heeren van Harinxma zijn, een met een Michelinster bekroond restaurant waar gastvrijheid en kwaliteit centraal staan. Arjan Bisschop en zijn keukenteam zorgen voor een explosie van smaken en een vriendelijke bediening...

Wandelen, fietsen of golfen ? In het Bilderberg Landgoed Lauswolt zit u goed !

Het Bilderberg Landgoed Lauswolt staat vooral bekend om zijn golfbaan, die tot de beste van Nederland behoort. Als u toch liever wandelt of fietst, neem dan de familie mee in de natuurrijke omgeving en geniet...

Welke sport u ook verkiest, naderhand ontspannen kan altijd in The Art of Beauty by Lauswolt, de spa van het hotel. Laat u eens goed onder handen nemen tijdens een afzonderlijke behandeling of complete kuur. De professioneel aanpak van het spa-team zorgt gegarandeerd voor de nodige rust, zodat u na uw vakantie met opgeladen batterijen huiswaarts keert !

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. De Top 5 vijfsterrenhotels in en rond Friesland, tegen exclusieve prijzen