Hotels dicht bij Schiphol - Voyage Privé

Hotels dicht bij Schiphol


Sommaire

De top 3 hotels dicht bij Schiphol

Schiphol, een van de meest bezochte luchthavens van Europa, is in de eerste plaats een belangrijke verbindingspunt voor reizigers die internationaal vliegen. Aan de andere kant valt er ook heel wat te beleven in de omgeving.

Bij Voyage Privé helpen we u maar al te graag bij de zoektocht naar een hotel dicht bij Schiphol. Daarnaast geven we u handige tips en informatie over Amsterdam en regio, zodat u ten volle van uw verblijf geniet.

Schiphol : selectie hotels van Voyage Privé

1. Radisson Blu Hotel Amsterdam City Center

Het Radisson Blu Hotel Amsterdam City onderscheidt zich door de unieke combinatie van nieuw en oud : het hotel is schitterend ingericht, maar bevindt zich wel aan de oude grachten van de stad, die een unieke atmosfeer teweegbrengen.

2. Hotel Jaz in the City Amsterdam

Ook Hotel Jaz is als verblijfplaats de moeite waard, zeker aangezien het gaat om een hotel waar eten, kunst en muziek de focus vormen. De kamers zijn niet enkel prachtig ingericht, maar beschikken ook over een uitstekend soundsystem voor een complete ervaring.

3. Hotel Park Inn Amsterdam City West

Ten slotte is er Hotel Park Inn Amsterdam City West, dat uitpakt met sfeervolle kamers. Het design hotel werd ontworpen door de bekende Karim Rashid en is perfect als u op eigen tempo de stad wilt ontdekken.

Voordelen van de hotels dicht bij Schiphol

U kiest natuurlijk niet zomaar het eerste het beste hotel dicht bij Schiphol. Hoewel bovenstaande verblijfplaatsen zich al bewezen hebben voor ontelbare gasten, kan het volgende overzicht met hun belangrijkste troeven u misschien ook over de streep trekken.

1. Dé uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam

Iedereen die Amsterdam op eigen houtje wilt bezichtigen, doet er goed aan een hotel te boeken via Voyage Privé dicht bij Schiphol. De metro ligt nooit ver en dankzij hotels als Radisson Blu bevindt u zich vlak bij de Amsterdamse grachten, waar u een ritje maakt met een van de vele boten.

2. Sfeervolle en moderne kamers

Of het nu gaat om een design hotel van een bekende interieurarchitect of een strak ingerichte, maar comfortabele kamer, keer op keer bent u zeker van een luxe-ervaring.

3. Genieten van een drankje

In het centrum van Amsterdam beschikken veel hotels over een eigen bar, waar u uw benen na een dag kuieren door de stad zorgeloos onder tafel steekt. Radisson Blu is een goed voorbeeld, met zijn café dat gevestigd is in de oude pastorie.

4. Culinair genieten tijdens uw verblijf

Voor heerlijk eten moet u in Amsterdam zijn en veel hotels staan daar garant voor. In één enkel hotel geniet u van de lekkerste streetfoodgerechten, perfect voor wie de stad op een culinaire manier wilt ontdekken.

5. Dicht bij indrukwekkende musea

Of u nu een bezoek plant aan het Van Gogh Museum of een van de kleinere, alternatieve musea op het oog hebt, vanuit uw hotel dicht bij Schiphol in Amsterdam is het allemaal mogelijk.

Activiteiten en bezienswaardigheden dicht bij Schiphol

Schiphol is als grootste luchthaven van Nederland een belangrijk knooppunt voor internationale vluchten, maar waarom zou u ook Amsterdam zelf niet bezoeken ? Onderstaande bezienswaardigheden dicht bij Schiphol verdienen alvast een plaatsje op de lijst met onmisbare activiteiten tijdens uw verblijf.

De Dam

De Dam is tegenwoordig een centrum voor grote evenementen, waaronder toeristenattracties en kermissen met pantomimeartiesten en meer. Het decor van de Dam bestaat aan de andere kant uit eeuwenoude gebouwen, die een stukje geschiedenis en cultuur in het geheel doen doordringen.

Van Gogh Museum

Het Van Gogh Museum behoort zonder twijfel tot de interessantste van Amsterdam en Nederland. Deze bekende schilder vereeuwigde talloze geestesbeelden. Hoewel hij tijdens zijn leven slechts één daarvan heeft kunnen verkopen, getuigt de omvang van dit prachtige museum van de waardering die Nederland voor hem voelt.

Leidseplein

Het Leidseplein is dan weer dé plaats waar u moet zijn als u wel kunt genieten van de gezellige drukte in een stad als Amsterdam. Ontspan op een terrasje na een actieve dag kuieren door de pittoreske straten en geniet tijdens de drukke zomers van het gezellige geroezemoes van de mensen die er net als u aan sightseeing doen.

Heineken Experience

Heineken is een van de bekendste biersoorten van Nederland en verdient dan ook een eigen expositie. De Heineken Experience is een gratis rondleiding, gebaseerd op interactieve tentoonstellingen met als belangrijkste onderwerp de oude brouwerij. De focus ligt op het brouwproces van het bier en de geschiedenis die er de grondslag van vormt.

Het Anne Frank Huis

Voor een stukje geschiedenis en cultuur bent u dan weer aan het juiste adres in het Anne Frank huis. Dompel u onder in het verhaal van de Joodse Anne Frank, die met haar dagboek over haar ervaringen tijdens de inval van Nazi-Duitsland wereldbekend is geworden.

Tips van Voyage Privé

Amsterdam is een ware parel onder de Nederlandse steden en meteen wordt duidelijk waarom. De enorme variatie qua architectuur, cultuur en gastronomie zorgen in elke straat waar u door wandelt voor een nieuwe verrassing.

Daarbij onderscheidt de Nederlandse hoofdstad zich van andere grootsteden door het feit dat ze haar menselijke en kleinschalige karakter heeft kunnen behouden, ondanks de enorme omvang en de diversiteit die er te vinden is. Ten slotte is Amsterdam ook vanuit praktisch oogpunt een interessante verblijfplaats, mede dankzij de nabijheid van de Schiphol luchthaven.

Informatie over Schiphol

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland en ligt op 15 kilometer van Amsterdam, in de gemeente Haarlemmermeer. Het gaat om een belangrijk internationaal knooppunt. In het jaar 2018 was Schiphol de derde drukste luchthaven van Europa met 71 miljoen passagiers, na Heathrow in Londen en Charles de Gaulle in Parijs.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotels dicht bij Schiphol