Verblijf in een hotel met jacuzzi op de kamer in Amsterdam - Voyage Privé

Verblijf in een hotel met jacuzzi op de kamer in Amsterdam


Sommaire

Een kamer met bubbelbad is een luxe waar u misschien van droomt als u op vakantie gaat, maar die droom kan realiteit worden ! In Nederland vindt u heel wat luxueuze hotels die niet alleen een uitstekende service en comfort bieden, maar ook een jacuzzi op de kamer. Ook in de streek rond Amsterdam zijn er heel wat mogelijkheden, maar dat maakt de zoektocht naar het beste hotel wel een stuk uitdagender.

Hoe vindt u nu het beste hotel met jacuzzi op de kamer in en rond Amsterdam ? Bij Voyage Privé helpen we u graag met advies en tips. Zo zit u binnen de kortste keren in uw eigen bubbelbad. Meer heeft u niet nodig om te genieten van uw huwelijksnacht of een romantisch uitje !

Haal meer uit uw verblijf in een hotel met jacuzzi op de kamer in Amsterdam

Waarop letten bij de zoektocht naar een hotel met jacuzzi op de kamer ?

hotel met jacuzzi

Een kamer met bubbelbad is natuurlijk verleidelijk, maar dat wil niet zeggen dat u zomaar de eerste de beste optie moet kiezen. Houd bij de zoektocht naar de perfecte accommodatie rekening met deze factoren om ten volle van uw verblijf te genieten :

1. De ligging van het hotel

Wilt u op hotel omdat u echt kunt genieten van de luxe van een compleet ingerichte kamer ? Dat is erg belangrijk, vooral als u op huwelijksreis bent met uw partner. Aan de andere kant is de kans groot dat u voor of na een jacuzzibezoekje liever wat van de stad Amsterdam zelf opsnuift. In dat geval is het geen slecht idee om een hotel met jacuzzi op de kamer te kiezen in het centrum van de stad. De rust en intimiteit vindt u dan weer vooral in hotels die iets meer afgelegen zijn.

2. Een openbare spa of niet ?

Niets beter dan helemaal tot rust komen in uw eigen jacuzzi, maar aan de andere kant is het ook gezellig om met anderen in contact te komen. Veel hotels met jacuzzi op de kamer in of rond Amsterdam hebben dan ook een openbare spa, met naast een jacuzzi ook een hammam, een Finse sauna, een stoombad en zelfs een zwembad. Hier geniet u van dezelfde mate van luxe, maar ook van het contact met de andere hotelgasten !

3. Accessoires voor de jacuzzi

Informeer u bij de zoektocht naar een hotel met jacuzzi op de kamer in Amsterdam vooral over de aanwezigheid van accessoires. De meeste chique hotels beschikken over al het nodige, waaronder handdoeken, shampoo en andere benodigdheden. Als u in een iets minder luxueus hotel verblijft of bijvoorbeeld een chalet met eigen bubbelbad, kan het wel zijn dat u uw eigen accessoires moet meenemen.

De mooiste bezienswaardigheden in Amsterdam

Uw verblijf in een hotel met jacuzzi op de kamer in of rond Amsterdam is pas compleet als u ook de omgeving verkent. Vergeet zeker niet onderstaande bezienswaardigheden te bezoeken !

1. De Dam

De Dam

De Dam vormt zowat het hart van de Nederlandse hoofdstad en bruist van het leven. U vindt er het Koninklijk Paleis, maar ook het Nationaal Monument en de Nieuwe Kerk. Allemaal zijn ze sterke staaltjes architectuur, cultuur en beeldhouwkunst en deze plek is dan ook een must-visit. Geniet na een dagje sightseeing van een romantisch moment in de jacuzzi met uw partner en uw verblijf kan niet meer stuk.

2. Het Rijksmuseum

Cultuurliefhebber ? Geen zorgen, in Amsterdam valt er meer dan genoeg te zien. Denk maar aan het Rijksmuseum, het grootste museum van Nederland en ook het meest gevarieerde. U ontdekt hier werken van Rembrandt, van Rijn en Vermeer, maar ook de paradepaardjes van internationaal bekende kunstenaars. Een van de vleugels van het museum is bijvoorbeeld helemaal gewijd aan Aziatische kunst !

3. Het Vondelpark

Wat is een vakantie zonder een stukje groen ? Amsterdam stelt u ook op dit vlak niet teleur en daar is het bekende Vondelpark het bewijs van. Al sinds 1966 is het stadspark van Amsterdam een rijksmonument, maar vooral de gezellige atmosfeer die er heerst tijdens de zomer maakt het het bezoeken waard.

Houd er een picknick met uw geliefde of lees samen een boek in de zon, om vervolgens hotelwaarts te keren en een uurtje in de jacuzzi door te brengen voor het avondeten. Het Vondelpark Openluchttheater is trouwens ook de moeite waard, net als het VondelCS vondelparkpaviljoen. Woon er een theatervoorstelling of concert bij en de sfeer is compleet !

Waarom kiezen voor een hotel met jacuzzi op de kamer via Voyage Privé ?

Een hotel met bubbelbad op de kamer maakt uw verblijf in eender welke stad onvergetelijk, ook in Amsterdam. De hotels die u via Voyage Privé vindt, zijn stuk voor stuk de moeite waard om verschillende redenen. Hieronder leest u meer !

De hoogste mate van luxe

Amsterdam luxe

Al onze vier- en vijfsterrenhotels voldoen aan de hoogste verwachtingen van onze gasten en dan gaat het niet alleen om de jacuzzi. Van uw bed tot een eventueel eigen ontspanruimte en keuken, praktische voorzieningen en uitzicht, Voyage Privé hotels met jacuzzi op de kamer in en rond Amsterdam hebben heel wat in petto.

Talloze andere faciliteiten en activiteiten

Sport u graag, ook op vakantie ? Misschien kunt u wel echt genieten van een heerlijk avondmaal na een actieve dag of een tussendoortje op een dakterras, met prachtig uitzicht op de stad ? Welk hotel u ook kiest in Amsterdam, de faciliteiten gaan verder dan gewoon een jacuzzi. Zo is de ervaring compleet en keert u met opgeladen batterijen huiswaarts.

Intiem genieten tijdens een weekendje weg

Intimiteit is een must als u een hotel zoekt met jacuzzi op de kamer in Amsterdam. Hoewel een openbare spa of wellness natuurlijk heel leuk is, is een eigen jacuzzi met alle nodige privacy vaak de enige goede optie. Denk maar aan een huwelijksreis of een romantisch weekendje weg met uw partner. Bij Voyage Privé vindt u die privacy en beleeft u tijdens een verblijf in een hotel met jacuzzi op de kamer een ware droom !

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Verblijf in een hotel met jacuzzi op de kamer in Amsterdam