De beste hotels in en rond Katwijk aan Zee - Voyage Privé

Onze aanbiedingen

De beste hotels in en rond Katwijk aan Zee


Sommaire

Katwijk aan Zee is een prachtige woonkern aan de Hollandse kust en een van de populairste vakantiebestemmingen, zowel bij Nederlanders als buitenlandse toeristen. Via Voyage Privé vindt u dan ook heel wat mooie hotels in en rond Katwijk, die de beste luxe bieden voor een aangenaam verblijf. Lees verder voor meer info over de leukste hotels in en rond Katwijk aan Zee !

Waarom kiezen voor een hotel in of rond Katwijk aan Zee ?

Een prachtig strand, een gezellige boulevard en natuurlijk de gastvrijheid van het Nederlandse kustvolk : het zijn allemaal zaken die een reisje naar Katwijk aan Zee de moeite waard maken. Hier vindt u een van de mooiste stranden van het land, met zijn typische strandhutjes en paviljoenen. Boek uw hotel via Voyage Privé en geniet ervan !

Wat zijn de beste hotels in of rond Katwijk aan Zee ?

1. Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf

Het Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf ligt in Noordwijk aan Zee, op een kleine afstand van Katwijk zelf. Hier bevindt u zich pal aan het strand en in de natuur, maar geniet ook zeker van de elegante inrichting van het hotel.

Wat we leuk vinden :

Steden als Leiden, Haarlem en Den Haag liggen helemaal niet ver van uw hotel of Katwijk aan Zee. Zo doet u ook een beetje cultuur op tijdens uw vakantie !

Ontdek het hotel

2. Hilton Den Haag

Hilton Den Haag

Het Hilton Den Haag behoort tot de chicste hotels van de regio en bevindt zich ook nog eens vlak bij het historische centrum van de stad. Het Binnenhof, dat u zeker gezien moet hebben, ligt trouwens op wandelafstand !

Wat we leuk vinden :

Alle kamers en suites in dit hotel zijn zorgvuldig en elegant ingericht. Zo komt u helemaal tot rust na een dagje uitwaaien aan de kust in Katwijk aan Zee.

Ontdek het hotel

3. Hotel Nhow Rotterdam

Hotel Nhow Rotterdam

Op zoek naar een luxehotel in het hart van Rotterdam, zodat u deze mooie stad kunt ontdekken ? Hotel Nhow Rotterdam is een must. Als het panoramische uitzicht over de stad vanop het dakterras u niet voldoende rust brengt, rijd dan een stukje verder noordwaarts naar Katwijk aan Zee en geniet er van de verse zeelucht !

Wat we leuk vinden :

Het hotel heeft een eigen fitnessruimte en ligt vlak bij de Euromast, een 185 meter hoge toren vanwaar u een prachtig uitzicht heeft.

Ontdek het hotel

4. Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein

Het Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein in Utrecht ligt op een dik halfuur rijden van Katwijk aan Zee, zodat u alsnog geniet van de rust van de kust. Bezoek ook zeker Utrecht zelf !

Wat we leuk vinden :

De Domtoren en de gezellige grachten van Utrecht : het zijn slechts twee van de niet te missen trekpleisters in deze stad. Kom na een actieve voormiddag tot rust in een Comfort Kamer, voor u een paar uurtjes aan de kust in Katwijk wandelt !

Ontdek het hotel

5. Eden Hotel Amsterdam

Eden Hotel Amsterdam

Het Eden Hotel Amsterdam ligt niet ver van Katwijk aan Zee, zodat u op vakantie van beide walletjes eet : snuif de gezellige drukte op van de Nederlandse hoofdstad, maar ook de rust van de zee.

Wat we leuk vinden :

Deze accommodatie ligt in het hart van Amsterdam, vlak aan de Amstel. Kuier er door de leuke straatjes en doe een terrasje op het bruisende Rembrandtplein !

Ontdek het hotel

Hoeveel kost een nacht in een hotel in of rond Katwijk aan Zee ?

De prijs voor een hotel in of rond Katwijk aan Zee is natuurlijk vooral afhankelijk van het aantal sterren en de precieze locatie. Zo betaalt u voor een luxehotel in Amsterdam of Rotterdam, niet heel ver van de kust, een stukje meer dan voor een klein boetiekhotel aan het strand.

Aan de andere kant kunnen de prijzen voor een overnachting in bijvoorbeeld het Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf in Noordwijk, vlak bij Katwijk, hoger oplopen tijdens het hoogseizoen. Reken op een prijs tussen de € 70 en € 120 per overnachting per persoon als u in of rond Katwijk verblijft.

Wat is het beste hotel in of rond Katwijk aan Zee ?

Als u op zoek bent naar een luxehotel dat toch niet ver ligt van het rustige Katwijk aan Zee, dan is Hilton Den Haag misschien wel de beste oplossing. Twintig minuutjes rijden en u bevindt zich op het prachtige strand, maar het hotel zelf heeft ook heel wat te bieden !

Hilton Den Haag

Hilton Den Haag

Hilton Den Haag bevindt zich vlak bij het Binnenhof, het Panorama Mesdag en Paleis Noordeinde in Den Haag. Neem de auto, de tram of de metro naar het strand en zoek de rust op. Keer vervolgens terug naar uw comfortabele kamer, die over een complete badkamer met Eco-Smart Technology en een uitstekende matras beschikt !

Laat het u smaken in Hilton Den Haag

U geniet tijdens uw verblijf in dit hotel van een uitgebreid ontbijt, waaronder croissants, fruit, pannenkoeken en meer. Daarnaast zijn er nog veel andere eetgelegenheden :

  • Restaurant Pearl, waar u smult van internationale specialiteiten en heerlijke wijn
  • Bar SPARK, met zijn lekkere cocktails en internationale hapjes
  • Starbucks, zodat u geniet van uw favoriete koffie en gebakjes

Strand en sport voor actieve vakantie

Zin om ook op vakantie een beetje actief te blijven ? Een strandwandeling maken bij Katwijk aan Zee is natuurlijk al een goed begin, maar voor een intensieve workout moet u in de fitnessruimte van het hotel zijn.

Het Haagse Bos en de bosjes rond Scheveningen zijn ook leuk om te wandelen of te picknicken met het gezin of uw geliefde. Aan natuur, sport en gezelligheid geen gebrek dus, als u dit hotel bij Katwijk aan Zee kiest !

Ontdek het hotel

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. De beste hotels in en rond Katwijk aan Zee