Rondreis van Kaapstad naar Victoria Falls - 9 nachten - Kaapstad - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een exclusieve rondreis vol avontuurlijke ontdekkingen in 3 landen met iconische landschappen: Zuid-Afrika, Botswana en Zimbabwe
  • Overnacht in luxe hotels en ontdek de gastronomische keuken
  • Vertrek op een spannende safari in Chobe Park
  • En ook... Ontdek de adembenemende schoonheid van Victoria Falls en maak een helikoptervlucht over dit natuurlijk fenomeen

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Zuid-Afrika

Droomt u van wlde avonturen en landschappen met een opmerkelijke schoonheid? Zuid-Afrika beschikt over een grote concentratie van natuurlijke en culturele schatten. Met prachtig bewaarde natuur en een rijke fauna en flora, vindt u hier het mooiste wat onze blauwe planeet te bieden heeft. 

Geweldige momenten staan u op te wachten van Kaapstad tot Soweto via Kaap de Goede Hoop en de Wijnroute... U duikt in een land vol contrasten, van kosmopolitisch tot authentiek, en zult mythische en grandioze plaatsen ontdekken met een opmerkelijke geschiedenis.

Maar dat is niet alles... na 5 nachten in Zuid-Afrika hebben we nog 2 andere verrassingen voor u in petto. U krijgt de unieke kans om tijdens een cruise van 3 nachten op de Chobe-rivier in Botswana te varen. Tot slot zult u 1 nacht doorbrengen in het prachtige landschap van de Victoria Falls in Zimbabwe. Maak u klaar voor een magische ervaring!

Reisbeschrijving

Laat u verbazen door de Zuid-Afrikaanse natuur, charme en fascinerende cultuur. Deze groepsreis van 9 nachten laat u toe de mooiste plekjes van 3 boeiende landen te ontdekken. Alles is ontworpen om in alle sereniteit te reizen: zorgvuldig geselecteerde 4*/5* hotels, Engelstalige gidsen, gastronomische momenten, vluchten, transfers en zelfs een mythische cruise! Naast beroemde bezienswaadigheden en hoogtepunten zult u een waar avontuur beleven in harmonie met de natuur.

Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om de volgende opties toe te voegen aan uw reis:
- Een 4x4 safari in Chobe Park
- Een helikoptervlucht van 13 minuten of 25 minuten over Victoria Falls

Uw route:
Dag 1: Aankomst Kaapstad
Dag 2: Kaapstad
Dag 3: Kaapstad - Simon's Town - Kaap de Goede Hoop
Dag 4: Wijnroute
Dag 5: Kaapstad - Johannesburg
Dag 6: Johannesburg - Kasane, Botswana
Dag 7 en 8: Cruise op de Zambezi Queen
Dag 9: Victoria Falls, Zimbabwe
Dag 10: Victoria Falls - Johannesburg

Uw programma

Dag 1: Aankomst in Kaapstad
Aankomst in Kaapstad waar u wordt opgewacht door uw gids. Transfer naar hotel Southern Cape Sun (of vergelijkbaar) en rest van de dag vrij.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 2: Kaapstad
Na het ontbijt in het hotel maakt u een panoramische rondleiding door de stad inclusief een wandeling door de Company Gardens en het kleurrijke Bo-kaap. Lunch in het Cape Sun Hotel. In de middag gaat u naar de top van de Tafelberg met de kabelbaan. Tijdens een bezoek aan Kaapstad mag een bezoek aan de wereldbekende Tafelberg niet ontbreken. De kabelbaan klimt tot 1067 meter en geeft een buitengewoon uitzicht op Lion's Head en de stad. Eenmaal bovenaan wordt u verblind door de 12 apostelen, Falsebay en het Kaapse Schiereiland.
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 3 Kaapstad - Simon's Town - Kaap de Goede Hoop
Na het ontbijt vertrekt u naar het stadje Simon's Town en brengt u een bezoek aan de pinguïnkolonie. Er zijn meer dan 2500 Afrikaanse pinguïns op Boulders Beach in Simon's Town. U geniet van een heerlijke lunch bij Black Marlin met een prachtig uitzicht op False Bay. Vervolgens gaat u met de bus naar het Kaap de Goede Hoop op het einde van het schiereiland, maar ook aan het einde van het Afrikaanse continent. Klim naar de top van vuurtoren van Cape Point en bezoek Kaap de Goede Hoop.
Diner en overnachting in hotel Southern Cape Sun. 

Dag 4: Wijnroute
Ontbijt in het hotel. Deze dag staat in teken van de heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen. U maakt een rit door het Kaapse Wynland met iconische wijngaarden in Stellenbosch die dateren uit 1679. Bezoek aan een wijnkelder inclusief wijnproeverij en lunch op het landgoed Neethlingshof (of vergelijkbaar). In de namiddag brengt u een bezoek aan Franschhoek en zijn museum en gedenkteken.
Diner in het Gold Restaurant of vergelijkbaar en overnachting in hotel Southern Cape Sun.
Dag 5: Kaapstad - Johannesburg
Vroeg in de ochtend wordt u overgebracht naar Cape Town Airport voor uw vlucht naar Johannesburg. Op de luchthaven van Johannesburg wordt u opgewacht door uw gids en brengt u vervolgens een bezoek aan de beroemde township Soweto, waar Nelson Mandela en Desmond Tutu de strijd voerden tegen de apartheid. Het is een wijk vol contrasten met villa's en sloppenwijken die het verhaal van Zuid-Afrika en zijn strijd tegen racisme en ongelijkheid vertelt. Lunch in een lokale shebeen (illegaal café uit de tijd van de apartheid). In de late namiddag wordt u overgebracht naar uw hotel naast de luchthaven.
Diner en overnachting in Southern Sun OR Tambo Hotel (of vergelijkbaar).

Dag 6: Johannesburg - Kasane, Botswana
Na uw ontbijt wordt u met de shuttlebus overgebracht naar de luchthaven van Johannesburg voor uw vlucht naar Kasane. Ontvangst op de luchthaven van Kasane en transfer naar Kasane Immigration waar u de douane van Botswana passeert voordat u in kleine bootjes stapt naar de Namibische douane. Ga verder met een kleine gemotoriseerde boot naar de Zambezi Queen. Late lunch op de boot.

Dag 7 en 8: Cruise op de Zambezi Queen
Geniet van een comfortabele cruise op de Zambezi Queen op de rivier de Chobe. Tijdens uw cruise kunt u optioneel kiezen voor twee kleine bootsafari's en een 4x4-safari in Chobe Park (tegen bijbetaling).
Dag 9: Victoria Falls, Zimbabwe
Ontbijt aan boord van de Zambezi Queen. Transfer per kleine boot naar Kasane en transfer naar de stad Victoria Falls in Zimbabwe (ongeveer 2 uur). Lunch in restaurant Victoria Falls Hotel. Vandaag staat volledig in teken van deze indrukwekkende watermassa op de Zambezi rivier. U maakt een wandeling naar de watervallen waarbij u meer te weten komt over dit prachtige natuurfenomeen. Laat in de middag checkt u in bij Victoria Falls Hotel.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 10: Victoria Falls - Johannesburg
Ontbijt in het hotel. In de ochtend heeft u nog tijd om een helikoptervlucht te nemen over de Victoriawatervallen voor een uniek perspectief van Afrika's breedste watervallen (optioneel en tegen extra kosten). In de late ochtend wordt u overgebracht naar Victoria Falls Airport voor u terugvlucht naar Johannesburg. Daar maakt u zich klaar voor uw vlucht huiswaarts. U verlaat dit prachtige land met een koffer vol onvergetelijk herinneringen.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Een voorproefje

Uw hotels

Tijdens uw avontuur in Zuid-Afrika logeert u in alle comfort in Standaard Kamer in 4*/5* hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen.

Uw hotels tijdens de rondreis:
- Kaapstad, Zuid-Afrika: Southern Cape Sun Hotel 4 * (of vergelijkbaar)
- Johannesburg, Zuid-Afrika: Southern Sun Hotel OR Tambo 4 * (of vergelijkbaar)
- Kasane, Bostwana: cruise op de Zambezi Queen (of vergelijkbaar)
- Victoriawatervallen, Zimbabwe: Victoria Falls Hotel 5 * (of vergelijkbaar)

Southern Cape Sun Hotel 4*
Dit uitstekende 4* hotel biedt u een ideale locatie midden in het stadscentrum. Met zijn comfortabele kamers, binnenzwembad, restaurant en moderne keuken, is alles aanwezig voor een heerlijk verblijf. En als kers op de taart biedt het een panoramisch uitzicht op de Tafelberg.

Southern Sun OR Tambo hotel
Het Southern Sun OR Tambo hotel is de perfecte stop voor een kort verblijf in Johannesburg dankzij moderne faciliteiten en de nabijheid van de luchthaven.

Zambezi Queen
Beleef fantastische momenten en een unieke ervaring aan boord van de Zambezi Queen. Het schip bestaat uit 14 hutten, verdeeld over het hoofddek en het bovendek en een eetkamer en lounge met airconditioning, een klein zwembad (Pont Soleil) en een winkel. U verblijft in een Standaard Suite van ongeveer 17m². Alle hutten hebben uitzicht naar buiten en zijn volledig uitgerust met airconditioning, een ventilator, een kluisje, een kledingkast, een doucheruimte, een haardroger, toiletartikelen en een eigen balkon.

Victoria Falls Hotel
Het Victoria Falls Hotel dompelt u onder in een tijdloze sfeer. Achter de koloniale façade staan comfort en elegantie op de eerste plaats. En het belangrijkste... de Victoria Falls liggen op slechts 10 minuten van uw hotel!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Tijdens deze rondreis verblijft u op basis van volpension (exclusief drankjes) vanaf het diner van dag 1 tot het ontbijt op dag 10.

Naast de geplande maaltijden in uw hotels of op de boot, zal deze reis u de gelegenheid geven om de lokale keuken te ontdekken dankzij de vele maaltijden die worden aangeboden in de plaatselijke restaurants:
- Dag 3: vislunch bij Black Marlin met een prachtig uitzicht op False Bay
- Dag 4: Lunch op landgoed Neethlingshof (of gelijkwaardig) in het Kaapse Wynland
- Dag 5: Lunch in een lokale shebeen (illegaal café uit de tijd van Apartheid)

De Zuid-Afrikaanse keuken is bijzonder smaakvol, verrassend en kent verschillende invloeden van zowel Afrika, Europa en Azië. Verwen uw smaakpapillen en geniet van het beste wat deze regio te bieden heeft op culinair gebied. En natuurlijk kunt u tal van uitstekende wijnen proeven in het Kaapse Wynland.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Specifieke annuleringsvoorwaarden: niet-restitueerbare aanbieding
- Om veiligheidsredenen kunnen kinderen jonger dan 7 jaar niet deelnemen aan deze reis
- Onze vertegenwoordiger behoudt zich het recht voor om geen excursie te maken in het geval van een onvoldoende aantal deelnemers, technische redenen, de weersomstandigheden (overmacht) en / of gemandateerd door de betrokken autoriteiten
- Het is raadzaam om up-to-date te zijn met alle "universele" vaccins (DTP, MMR, hepatitis B), evenals vaccins tegen tyfeuze koorts, hepatitis A en antimalaria-behandeling

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in 4* of 5* hotel
- Rondreis volgens het programma met een privévoertuig
- De diensten van een Engelstalige gids
- Volpensionformule volgens programma
- Geplande excursies volgens het programma
- 14% belasting
- Fooien in het restaurant
- Transfers naar de luchthaven
- Interne vluchten in economy class: Kaapstad / Johannesburg, Johannesburg / Kasane

Niet inbegrepen in de prijs:
- Persoonlijke uitgaven en fooien 
- Niet vermelde maaltijden en dranken 
- Bezoeken, entreegelden en gidsen 
- Optionele excursies 
- Bijkomende verzekeringen
- De vlucht over Victoria Falls per helikopter (op reservering)
- De 4x4 safari tijdens de cruise.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Indien u met minderjarige personen reist, bent u verplicht om een naar het Engels vertaald uitreksel uit het geboorteregister te kunnen overleggen (vertaald door een beëdigd vertaler).

Heeft u een paspoort en visum nodig?
Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis van Kaapstad naar Victoria Falls - 9 nachten