V Hotel Dubai Curio Collection by Hilton 5* - Dubai - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een hip etablissement met avant-gardistische stijl op een uitstekende locatie in Dubai
  • Proef nieuwe gerechten in een van de uitstekende restaurants met elk een specialiteit
  • Kies voor een optionele excursie en ontdek alle geheimen van de stad, de woestijn en de omgeving

De beoordeling van onze klanten

Zin in een visueel voorproefje?

Uw hotel

Het V Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton 5* is een enorm etablissement met 33 verdiepingen in het midden van de stad, aan de bekende Sheikh Zayed Road en het Dubai Water Canal. Van hieruit gaat u makkelijk naar alle niet te missen plekjes in de stad en de shows van La Perle - een onmisbaar spektakel.

 

Net als de rest van de stad, zal uw hotel u verbazen met de grootsheid, luxe en weldaad, zonder in te boeten op een gezellige en elegante sfeer. Ontdek de schitterende faciliteiten om uw verblijf onvergetelijk te maken, zo vindt u op de 30e verdieping een lounge voor een heerlijke cocktail met een uitzonderlijk uitzicht!

 

Gerust op vakantie in V Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton 5*

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust.

Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de getroffen maatregelen in het hotel. Deze kunnen echter te allen tijde wijzigen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Deluxe Kamer met zicht op het kanaal

Deluxe Kamer met zicht op het kanaal (44 m²)

Bewonder het uitzicht op het kanaal vanuit uw stijlvolle Deluxe Kamer. U beschikt over een open concept badkamer, een heerlijk kingsize bed en uitstekende technologische snufjes die uw vakantie naar het volgende niveau tillen.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 25% korting op eten en drinken

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met ontbijt.
 
Optioneel en met bijbetaling kunt u kiezen voor een halfpension (ontbijt en lunch of diner, exclusief drankjes) of volpension (ontbijt, lunch en diner, exclusief drankjes) tijdens de tweede stap van het boekingsproces.

BOA Lounge & Club

BOA Dubai is een ultraluxueuze lounge en nachtclub verdeeld over twee verdiepingen. De interieuren zijn extravagant en de avant-gardistische cocktailbar met terras toont een prachtig uitzicht op de stad.

 

Kosher Dining

Proef van een heerlijke selectie aan kosher eten en drankjes. Dit restaurant werkt samen met Elli’s Kosher Kitchen (EKK).

 

Level Seven

Level Seven serveert mediterrane gerechten in een bruisende setting. Het personeel kent alles over deze keuken en staat klaar om enkele aanbevelingen te maken of het verhaal achter de lekkere gerechten te vertellen.

 

Summer palace

Deze authentieke Aziatische keuken doet denken aan het Land van de Draken, dankzij de moderne oosterse inrichting. Kies uit een ruime selectie aan Aziatische specialiteiten met een panoramisch zicht op de Dubai Skyline.

 

V Deck

Deze gezellige plaats heeft alles wat u verwacht van een leuke avond: comfortabele sofa's, een prachtige inrichting, lekkere drankjes en de beste dj's van het moment! Proef van het verse fruit en de exotische cocktails terwijl uw voeten afkoelen in het frisse zwembad.

 

V Lounge

Groove op het ritme van de muziek met een lekker drankje in de hand. Voor een duik in het bruisende nachtleven moet u hier zijn, want naast goede muziek en drankjes geniet u ook van de prachtige skyline!

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot het strand en het zwembad in Habtoor Grand Resort

U logeert vlak bij de toeristische attracties en de bruisende evenementen van de stad, perfect voor wie niets wil missen van wat Dubai te bieden heeft!

 

In het hotel zelf duikt u in het zwembad, kunt u relaxen op de comfortabele cabana's op het terras, werkt u zich in het zweet in de fitness of gaat u richting de luxueuze spa om u in de watten te laten leggen met massages en behandelingen.

 

Dubai is dé stad van het entertainment, of u nu in het hotel blijft of richting de winkelcentra gaat, het strand, de souks ... Deze vakantie vergeet u nooit meer!

 

In overeenstemming met de lokale veiligheidsmaatregelen in hotels en zwembaden dienen kinderen steeds onder toezicht van een volwassene te zijn bij het betreden van het zwemgedeelte en zijn kinderen onder de 5 jaar niet toegelaten om te zwemmen in zwembaden voor volwassenen.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Uw optionele excursies

Heteluchtballonvaart, 4x4-safari in een vintage Land Rover en ontbijt

Uw optionele excursies

Deze heteluchtballonvaart belichaamt de unieke combinatie van de ongerepte woestijn, de indrukwekkende weelde en de reputatie van Dubai; en zal uw verwachtingen overtreffen.

Stel u voor dat u over de woestijn van Dubai vliegt in uw eigen privé heteluchtballon, met een uitzicht van 360 graden over het prachtige woestijnlandschap, helemaal voor uzelf! Deze exclusieve ballonvaartervaring is de meest prestigieuze in zijn soort. Het omvat een luxueuze rit door de wildernis in Range Rovers, een privé heteluchtballon en een intiem ontbijt geserveerd in een exclusieve woestijnomgeving.

De opwinding begint wanneer u wordt opgehaald in een luxe Range Rover en de woestijn in wordt gereden. Uw persoonlijke chauffeur verwelkomt u op de lanceerplaats waar hij u zal inlichten over de veiligheidsprocedures alvorens de ballon op te blazen. U en uw partner worden meegevoerd door de wind terwijl u zachtjes boven de woestijn van Dubai zweeft op ongeveer 371 meter boven de grond.

Geniet van de schoonheid van de gouden zandduinen terwijl de zon opkomt tegen de achtergrond van het Hajar-gebergte. Leg deze unieke herinnering vast met spectaculaire foto's en laat u meeslepen door de romantiek van deze inspirerende ervaring. Na de landing brengt uw privé Range Rover u naar het volgende deel van de ervaring.

U komt terecht in een exclusieve woestijnomgeving, speciaal voor u klaargemaakt! Geniet van een gastronomisch ontbijt met Eggs Benedict, shakshuka, gerookte zalm, kaviaar, fruitgerechten en nog veel meer. Maak een luxe tocht met een Range Rover door het Dubai Desert Conservation Reserve en bekijk inheemse dieren zoals de majestueuze Arabische Oryx.

 

Praktische informatie:

 

De prijs is inclusief:

- Pick up en drop off bij het hotel in een air-conditioned voertuig (gedeeld).

- Aankomst op de opstijgplaats en observatie van het opblazen van de ballon

- 15 minuten veiligheidsbriefing door de piloot

- Stap aan boord van de ballon en stijg op met de zonsopgang; een vlucht van een uur (afhankelijk van het weer).

- Na de landing, transfer naar een authentiek heritage camp in een koninklijk woestijnverblijf voor een gastronomisch ontbijt

- Rit door de duinen in vintage Land Rovers (45 minuten).

- Valken vertoning beschikbaar op het kamp

 

Let op:

- De ophaling gebeurt vroeg in de ochtend, afhankelijk van het seizoen en het hotel waar de gasten verblijven. Dit zal door onze partner een dag voor de excursie worden bevestigd.

- De excursie vindt dagelijks plaats van 10 september tot 31 mei 2021.

- Een korte kameelrit voor het kamp is mogelijk

 

Duur van de excursie:

Ongeveer 7 uur.

... verder lezen

Halve dag woestijnsafari met bbq-diner

Uw optionele excursies

De woestijnsafari, een must voor iedereen die Dubai bezoekt, is een spannende en opwindende ervaring. Geniet van de plaatselijke cultuur tijdens een traditioneel diner en oosterse dansen!

Dagelijks beschikbaar.

Dubai City Tour 

Uw optionele excursies

Mis niets in Dubai en neem deel aan deze rondleiding om de schatten van de stad te ontdekken!

Rondleiding mogelijk op zaterdag, maandag en woensdag.

 

Burj Khalifa Ticket - 124e en 125e verdieping - reguliere openingstijden

Uw optionele excursies

Geniet van een onvergetelijk uitzicht vanaf de 124e en 125e verdieping van de Burj Khalifa, met 828 meter de hoogste toren ter wereld!

 

Reguliere openingstijden: geen zonsondergang.

Burj Khalifa Ticket - 124e en 125e verdieping - bij zonsondergang

Uw optionele excursies

Geniet van een onvergetelijk uitzicht vanaf de 124e en 125e verdieping van de Burj Khalifa, met 828 meter de hoogste toren ter wereld!

Speciale toegang bij zonsondergang.

Burj Khalifa Ticket - 148e verdieping - reguliere openingstijden

Uw optionele excursies

Bereid u voor op toegang tot 's werelds hoogste openluchtobservatorium, gelegen in de hoogste toren ter wereld: de Burj Khalifa.

Reguliere openingstijden: geen zonsondergang.

 

 

Helikoptervlucht over Dubai - 12 minuten

Uw optionele excursies

Ga de lucht in en vlieg over de moderne hoofdstad voor een unieke ervaring. Van torenhoge wolkenkrabbers tot traditionele souks, u maakt een schilderachtige reis waarbij het mooie en excentrieke Dubai aan u zal worden onthuld.

 

Uw reis

Uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.


De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 


De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.


De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.


Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

 

Belangrijke informatie voor vluchten naar Dubai
Uw uitgaande vlucht vindt 's nachts plaats waardoor u pas vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst kunt inchecken. De duur van uw verblijf begint op deze dag. 
Bij het kiezen van uw terugvlucht: 
- Indien uw vlucht vóór 03.00 uur is gepland, kunt u uw kamer niet behouden tot u het hotel verlaat. Indien mogelijk kunt u uw bagage tijdelijk bij de receptie achterlaten. 
- Indien uw vlucht na 03.00 uur is gepland, kunt u uw kamer behouden totdat u het hotel verlaat.

... verder lezen

Gerust op reis
We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

 

Welkom in ... Dubai!

Dubai breekt alle records en overstijgt alle superlatieven! Op de grens tussen Oost en West combineert deze baanbrekende stad ontspanning, vrije tijd, luxe en overdadigheid en zal ze al uw verwachtingen overtreffen.


Ontstaan uit de wildste dromen van verschillende architecten trekt Dubai het begrip "onmogelijk" in twijfel en strekt ze de grenzen van innovatie tot het uiterste. De transformatie die Dubai heeft meegemaakt van een klein vissersdorpje in de woestijn tot de uitzonderlijke bestemming die het vandaag is met futuristische gebouwen, kunstmatige eilanden en enorme wolkenkrabbers blijft ongelooflijk.


Bezoek een buitengewone bestemming waar u kunt skiën in een winkelcentrum, de hoogste toren ter wereld kunt bezoeken, de authentieke (traditionele) sfeer in de souks van de stad kunt ontdekken of een 4x4-tocht in de woestijn kunt maken. Aan u om te kiezen, alles is mogelijk in Dubai!

Het weer

Jan
min : 12°C max : 23°C
Feb
min : 14°C max : 24°C
Mrt
min : 16°C max : 27°C
Apr
min : 18°C max : 30°C
Mei
min : 22°C max : 34°C
Jun
min : 25°C max : 36°C
Jul
min : 28°C max : 38°C
Aug
min : 28°C max : 39°C
Sep
min : 25°C max : 37°C
Okt
min : 22°C max : 33°C
Nov
min : 18°C max : 31°C
Dec
min : 14°C max : 26°C

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 356

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (20 AED per kamer per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.


Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Airconditioning
  • Gratis parking
  • Conciërgedienst
  • Lift

Faciliteiten in de kamer:

  • Bad
  • Tv
  • Kluisje
  • Minibar
  • Douche

Restaurants en bars in het hotel:

  • BOA Lounge & Club
  • Kosher Dining
  • Level Seven
  • Summer palace
  • V Deck
  • V Lounge

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitness
  • Tennisbaan
  • Buitenzwembad
  • Winkel

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. V Hotel Dubai Curio Collection by Hilton 5*