Hotel The Grand Mark Prague 5* - Praag - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een barokke paleis uit de 17e eeuw
  • Bezoek de populaire bezienswaardigheden van de stad en kom tot rust in de romantische tuin van het hotel
  • Neem plaats in het restaurant of de lounge van het hotel voor een heerlijke maaltijd of lekker drankje
  • Wandel in de voetstappen van Franz Kafka, een van de belangrijkste auteurs van de 20e eeuw

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Het hotel The Grand Mark Prague 4* is gevestigd in een voormalig paleis uit de 17e eeuw met een art nouveau-architectuur. Het gebouw is geklasseerd als historisch monument, de inrichting met elegante lijnen en originele interieurs zijn werkelijk uniek.

 

Dankzij de ideale ligging in het hart van de stad kunt u de mooiste plekjes, zoals de Kruittoren, de Praagse Burcht en de Joodse buurt gemakkelijk verkennen. De moderne faciliteiten van het hotel garanderen een verblijf in alle comfort in de Tsjechische hoofdstad. Hier wilt u niet meer weg!

 

Gerust op vakantie in The Grand Mark Prague
Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de getroffen maatregelen in het hotel. Deze kunnen echter te allen tijde wijzigen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel: http://www.grandmark.cz/

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Grand Deluxe Suite of verblijf in Familie Kamer
  • Welkomstgeschenkje op de kamer

GRAND DELUXE SUITE (43 m²)

De Grand Deluxe Suite is de kamer waar u uw vakantie in Praag wilt doorbrengen. U beschikt er over een aparte slaapkamer, een gezellige zitruimte, een badkamer en een kitchenette. Er werd aan alles gedacht om uw welzijn te garanderen, hier komt u werkelijk niets tekort!

Maximale kamercapaciteit

Familie Suite (43 m²)

Neem plaats in een weelderige kamer met warme, zachte kleuren die een gezellige sfeer creëren. Deze suite beschikt over een aparte slaapkamer en is perfect uitgerust met een keukentje en eethoek, en vormt zo de ideale uitvalsbasis voor uw verblijf in Praag.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 10% korting in de Two Step Bar

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met ontbijt.

Het Grill Restaurant is het ideale adresje voor heerlijke, verse smaken in een gezellige omgeving. Het restaurant is door Tripadvisor in 2021 uitgeroepen tot het beste restaurant in Praag. Daarnaast beschikt het restaurant over een uitgebreide wijnkaart met zorgvuldig geselecteerde lokame en internationale wijnen. Voor een glaasje wijn of aperitief aan het einde van de dag kunt u terecht in de gezellige Two Steps Bar and Lounge. Ontdek ook hier enkele bijzondere gerechten uit de Tsjechische en internationale keuken.

 

In de zomer kunt u genieten van het terras en de tuinen om de heerlijke geuren van de bloemen op u te nemen. Tijdens de koudere maanden is de veranda met wintertuin de perfecte plek om van uw maaltijd te genieten met op de achtergrond live pianomuziek.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot de horecagelegenheden. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Driegangendiner in Grill Restaurant (exclusief drankjes) - voor verblijven vanaf 3 nachten

Uw kamer

Geniet van een driegangendiner (exclusief drankjes) in het Grill restaurant, inbegrepen bij deze aanbieding!

**Voor verblijven vanaf 3 nachten**

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1 uur toegang tot de spa per verblijf

Geniet van een fietstocht door Praag. Het hotel stelt fietsen ter beschikking zodat u de stad volledig kunt verkennen. De tijd dat u niet op verkenning in de stad bent, kunt u besteden aan ontspanning of inspanning in het hotel. Bezoek de fitnessruimte of geniet van een massage in uw kamer om bij te komen van uw dag in de stad. Ook is er een spa vlak bij het hotel waar u helemaal kunt ontspannen.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot bepaalde activiteiten en culturele instellingen. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Optionele excursies

Rondleiding door de Oude Stad (privé - 2,5 uur)

Optionele excursies

De oude binnenstad van Praag is vol verbazingwekkende bezienswaardigheden en verschillende bouwstijlen, variërend van gotiek en barok tot art nouveau en kubisme. De Oude Stad is al honderden jaren een afspiegeling van het Praagse leven. Uw gids vertelt u tijdens een privérondleiding een inspirerend verhaal dat u meer inzicht geeft in de cultuur en geschiedenis van Praag.

Historische plaatsen in de oude stad: Gemeentehuis - Poedertoren - Celetna-straat (Karolinum/Charles Universiteit - Zwarte Madonna Huis) - Ungelt (Oude Koopmanshof) - Oude Stadsplein (Oude Stadhuis, Astronomische Klok, St. Nicolaaskerk, Kerk van Onze Lieve Vrouw voor Tyn, Stenen Klokkenhuis, Jan Hus Gedenkteken, Goltz-Kinsky Paleis, Minuuthuis) - Clementinum (Jezuïetencollege, Astronomische Toren, Observatorium, Nationale Bibliotheek) - Joodse Wijk - Karelsbrug
 
Praktische informatie:
- Duur: 2,5 uur
- Taal: Engels
- Wijzigingen in het programma en de locaties zijn onder voorbehoud
- De rondleiding vindt plaats op de dag na aankomst
- Vertrek: 9.30 uur Wenceslasplein - buiten het metrostation Mustek / Aankomst: Karelsbrug
- Prijzen zijn exclusief tickets
- Transfers tussen het hotel en de activiteit zijn inbegrepen

... verder lezen

De magie van de Praagse burcht (privé - 2,5 uur)

Optionele excursies

Tijdens deze excursie ontdekt u samen met een privégids het grootste kastelencomplex ter wereld. Vroeger was de burcht de zetel van de Tsjechische koningen en keizers en vandaag van de presidenten van de Tsjechische Republiek. Het is ook het religieuze centrum van het land geworden met een oud klooster en de zetel van de bisschoppen en aartsbisschoppen. De Burcht van Praag wordt dus geassocieerd met grote historische evenementen en gedurfde architecturale realisaties uit haar tijd, zoals het oude koninklijk paleis, de Sint-Jorisbasiliek en de Sint-Vituskathedraal. Anderzijds biedt het ondanks al deze pracht ook vele opmerkelijke contrasten of details, waarvan het Gouden Straatje is het bekendste is.


Tot de historische bezienswaardigheden van de burcht behoren vier binnenplaatsen, uitzicht op de koninklijke tuin en het Zomerpaleis van koningin Anna, keizerlijke stallen, de Matthiaspoort, de Obelisk, de Sint-Vituskathedraal, het oude koninklijke paleis met de Vladislavsky-zaal, de Sint-Jorisbasiliek, het Rosenbergpaleis, het Gouden Straatjes en de Daliborka-toren.
 
Praktische informatie:
- Taal: Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans
- Vertrek: 9.30 uur, voor het restaurant Lví Dvůr, U Prašného mostu 51, Praag
- Aankomst: Zwarte toren
- De Sint-Vituskathedraal is gesloten op zondagen.
- Het programma en de bezochte plaatsen kunnen gewijzigd worden.
- Toegangstickets voor de verschillende bezienswaardigheden zijn niet inbegrepen.
- De excursie is beschikbaar van 01/06/21 tot 22/12/21.
- Transfers tussen het hotel en de activiteit zijn inbegrepen

... verder lezen

Escape Game "The Chamber"

Optionele excursies

Bezoek een van de beste escape rooms in Europa. Van filmsets, special effects en sterke verhalen tot rollenspellen. Speel spelletjes waar de escape room en de filmervaring elkaar ontmoeten.
Haal het meeste uit uw verblijf en boek een onvergetelijke en leuke ervaring in het bekroonde The Chamber in het centrum van Praag.

All-inclusive show en diner in de Middeleeuwse Taverne

Optionele excursies

Stap terug in de tijd, welkom in de Middeleeuwen! Verbaas u over tafels overladen met vlees, worst, kaas en groenten en sta versteld van zwaardvechters, fakirs en andere indrukwekkende hoogstandjes. Dit alles zal worden begeleid door live historische muziek.

Uw reis

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Gerust op reis
We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van je voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om je huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom in ... Praag!

Maak je klaar om op slag verliefd te worden … Welkom in Praag! De stad van de honderd torens is rijk aan cultuur, uitzonderlijke bouwwerken en magische uitzichten. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geslaagde vakantie! Start je bezoek bij de Praagse Burcht, een echte stad in een stad waar de tijd lijkt stil te staan. Wandel door de koninklijke tuinen en bewonder de pracht van de Sint-Vituskathedraal en de Sint-Jorisbasiliek.

 

Laat je verbazen door het unieke kleurenpalet van de huizen in het 'Gouden Straatje' en vergeet zeker niet om het Schwarzenbergpaleis en het Museum Kampa voor moderne kunst te bezoeken. ’s Avonds stap je aan boord van de Jazz Boat om een kleine cruise over de Moldau te maken en de mooiste Praagse monumenten vanuit een ander perspectief te bewonderen.

 

Tot slot mag je Praag niet verlaten zonder te proeven van de bekende goulash, een stoofpot van rundvlees, bier en paprika, of palačinky, pannenkoeken gevuld met alles wat je maar kunt bedenken. De Tsjechische hoofdstad zal je niet teleurstellen!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.


Aantal kamers in het hotel: 75

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen.
De toeristenbelasting (€ 0,90 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

 

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Conciërgedienst
  • Wasservice

Faciliteiten in de kamer:

  • Tv
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Douche
  • Kluisje
  • Airconditioning
  • Koffiemachine
  • Minibar
  • Haardroger
  • Balkon of terras
  • Bad
  • Keuken
  • Waterkoker
  • Microgolf

Restaurants en bars in het hotel:

  • The Grill Restaurant
  • Two Steps Bar and Lounge
  • Het terras en de tuin
  • De veranda en de wintertuin

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitness
  • Sauna
  • Spa
  • Huurfietsen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel The Grand Mark Prague 5*