Schrijf u gratis in

Schrijf u gratis in

Bespaar tot 70% op Europese stedentrips, rondreizen & exotische droomvakanties

of
Al lid? Log in
Meer dan 7,3 miljoen mensen vertrouwen al op ons voor hun vakantie! Exclusieve voordelen voor onze leden
Exceptionele reizen voor de beste prijzen
Onze klantenservice staat voor u klaar

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kilindi zorgt voor een perfecte match tussen het Scandinavische minimalisme en de dramatische architectuur van het Midden-Oosten
  • Verspreid over 50 are van tropische tuinen en gezegend met poederwit zandstrand langer dan een halve kilometer
  • Geniet van een verblijf in een Pavilion suite waar een privé-zwembad en extraordinaire regendouches u staan op te wachten.

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom in... Zanzibar!

Enkel het vermelden van Zanzibar, het prachtige en historische pittige eiland gesitueerd net voor de kust van Tanzania, is al voldoende om extatische en exotische beelden op te roepen. Deze reactie heeft ervoor gezorgd dat dit Indisch Oceaanse eiland is uitgegroeid tot één van 's werelds meest begerenswaardige vakantiebestemmingen.

De geschiedenis van Zanzibar is onmiskenbaar gekenmerkt door honderden jaren van specerijenhandel (nootmuskaat, saffraan en kaneel) door onderhandelaars die per schip vanuit Europa, het Midden-Oosten en zelfs vanuit China reisden. Deze ogenschijnlijk onbenullige activiteit, maar net zo belangrijk als goud in die tijd, heeft voor de hedendaagse culturele waarden gezorgd van dit eiland.

De architectuur, taal en godsdienst van Zanzibar zijn een weerspiegeling van zowel het verre, verre verleden als ook het heden van dit eiland.
Als u dan denkt aan de voorbijvarende boten aan de kustlijn en het gefluister van de vissersmannen die zich begeven over zee, lijkt dat verre verre verleden niet zo ver weg te zijn.

Het magische eiland lijkt uit een tijdsmachine te komen waarbij het moderne toerisme nog veilig opgesloten zit. En nu, door de welwillendheid van Kilindi Zanzibar, heeft u de mogelijkheid de geheimen van dit stukje wonder te ontrafelen.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw 5* hotel

Het extraordinaire en fascinerende 5-sterren hotel Kilindi Zanzibar situeert zich in het noordoosten van Zanzibar en grenst aan het doorzichtige, turquoise water van de Indische Oceaan.

Kilindi Zanzibar is verspreid over 50 are van tropische tuinen en zomerhuisjes, gezegend met poederwit zandstrand dat uitkijkt over de Oceaan die getuige is geweest van specerijenhandel over meer dan 500 jaar.

Uw kamer

UW nachten in Zanzibar brengt u door in een Luxury Paviljoen (225m²).

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Mits beschikbaar op