Ontdek de schoonheid van de natuur op Sri Lanka - Colombo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van het avontuur van uw leven met deze reis naar Sri Lanka, waar de natuur en cultuur u zullen verrassen
  • Hoogtepunten van deze tour: Elephant Orphanage, thee plukken, natuurwandeling en walvissen spotten
  • Onze leden kunnen genieten van 4* en 5* accommodatie gedurende de tour om heerlijk te ontspannen na een dag vol avontuur

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom op...Sri Lanka

Sri Lanka is een weelderige, tropisch paradijs dat ligt in de Indische Oceaan in Zuid-Azië. Dit eiland heeft een geschiedenis die ver teruggaat. Het is een plek waar de oorspronkelijke ziel van het boeddhisme nog steeds bloeit en waar de schoonheid van de natuur nog ongerept is.

Het land is cultureel rijk en divers, met negen World Heritage Sites. Op het eiland leven 86 soorten zoogdieren (waaronder olifanten en luipaarden) en meer dan 400 vogelsoorten. U zult veel bloeiende planten en bomen ontdekken en meer leren over thee. Ook zult u een bezoek brengen aan een aantal nationale parken die beschermd zijn door de overheid. U zult uw rondreis eindigen aan de Indische Oceaan, onder de palmbomen en op een zandstrand.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Reisbeschrijving

Er zijn drie mogelijkheden:

Aanbieding 1: 8 nachten tour
Aanbieding 2: 8 nachten tour en 2 nachten verblijf op het strand
Aanbieding 3: 8 nachten tour en 4 nachten verblijf op het strand

Dag 1: Aankomst/Transfer naar Negombo
Op de luchthaven van Colombo International Airport zult u worden opgehaald door een Antiquity plaatselijke verantwoordelijke. U wordt begeleid naar Negombo, waar u incheckt in het 5* hotel Jetwing Blue. Hier kunt u de rest van de dag ontspannen.

Dag 2: Negombo/Pinnawela/Madulkelle (Ontbijt en Diner)
U zult in het hotel genieten van een ontbijt voordat u vertrekt naar Kandy. Onderweg zult u stoppen bij Elephant Orphanage in Pinnawela. Dit weeshuis is het huis van ongeveer 90 olifanten die gevonden zijn in het wild. Hier worden de olifanten verzorgd en getraind. De beste periode voor een bezoek is tijdens het voederen. De kleine olifanten worden dan gevoed met een fles. Het kan mogelijk zijn om met de olifanten mee te gaan naar de rivier, hier nemen de olifanten hun dagelijkse bad.
Bij aankomst in Kandy checkt u in in het unieke hotel Madulkelle Tea & Eco Lodge waar u kunt genieten van een welkomstdiner.
Dag 3: Madulkelle (ontbijt, lunch en diner)
Maak u klaar voor een drukke dag met het ontbijt in het hotel. Om 9.30 uur wordt u opgehaald met een Tuk Tuk voor een tour naar de thee plantages. Hier leert u meer over het oogsten, produceren en maken van een kopje Ceylon thee. De tour begint bij de plantage van het hotel, waar de lokale bevolking u leert thee plukken. Ook brengt u een bezoek aan de fabriek waar u meer leert over het verpakkingsproces. Daarna kunt u natuurlijk ook genieten van een kopje thee bij het hotel of bij de fabriek.
Na de lunch heeft u even tijd om te relaxen en klaar te maken voor de wandeltocht met 'bird-watching'.
Vanaf 15.30 uur gaat u op ontdekkingstocht in de heuvels. Dit landschap is bezaaid met hindoeïstisch tempels. Let tijdens de reis op de vogels, u kunt onder andere de Ceylon papegaai en Sri Lankaanse Grackle spotten.
Dag 4: Madulkelle/Kandy (ontbijt)
Voordat u op wandeltocht door Kandy gaat kunt u genieten van een ontbijt in het hotel. Tijdens de tocht zult u een bezoek brengen aan Peradeniya Botanische Tuinen, speciaal aangelegd voor koning Sinhala en uitgebreid door de Britten. De tuin is ruim 50 hectare en u vindt hier veel verschillende planten, bomen en bloemen.
U kunt inchecken in hotel OZO Kandy en bent de middag vrij.
's Avonds wordt de Tempel van de Tand bezocht en kunt u kijken naar een traditionele Sri Lankaanse dansshow.
Dag 5: Kandy/Nuwara Eliya (ontbijt)
Geniet van uw ontbijt in het hotel voordat u naar het station Peradeniya vertrekt. De treinreis is prachtig en voert u langs thee plantages en watervallen naar Nanu Oya.
Als u hier aankomst reist u verder naar Nuwara Ekuya en zult een bezoek brengen aan Pedro Tea Plantation. Nuwara Eliya is een erg populair berg resort, in het hart van Sri Lanka. Hier wordt een groot deel van werelds beste thee gemaakt. Ontdek de hoogste berg van Sri Lanka, Pidurutalagala.
Dag 6: Nuwara Eliya/Horton Plains/Nuwara Eliya (ontbijt)
U zult vroeg vertrekken voor uw excursie naar de Horton Plains, het ontbijt zal worden meegenomen in een pakket. U zult een wandeling (Cloud Forest Trek) van 9 kilometer maken, dit is een wandeling van ongeveer 4 uur. Tijdens de wandeling zult u over verschillende landschappen lopen en u zult een prachtig uitzicht hebben vanaf 'World's End'. Op de terugweg zult u ook langs 'Little England' rijden.
Dag 7: Nuwara Eliya/Udawalawe (ontbijt)
Ontbijt in het hotel voordat u vertrekt naar Udawalawe. U zult inchecken in het hotel Grand Udawalawe Safari Hotel. Daarna gaat u verder met een Jeep Safari in het Uda-Walawe National Park. Het nationale park is ontstaan in 1972 om het stroomgebied van Uda Walawe te beschermen. Het park beschikt over een aantal fascinerende kenmerken wat het zeker een bezoek waard maakt. De grote olifantenpopulatie is een van de belangrijkste. Dit is een goede plaats om olifanten in hun natuurlijke leefgebied te zien. In het park leven 400 tot 500 olifanten en 50 runderen. En, als u geluk hebt kunt u ook luipaarden zien in het park. Daarnaast kunt u ook toque apen, herten en wilde varkes vinden in het park.
Dag 8: Udawalawe/Mirissa (ontbijt)
Na het ontbijt vertrekt u naar Mirissa. In Mirissa zult u verblijven in een hotel langs het strand, u heeft de dag vrij.

Dag 9: Mirissa (ontbijt)
Met uw ontbijt in een pakket zult u arriveren bij de pier voor een walvis spot excursie. De excursie is ongeveer 4 tot 6 uur. Tijdens de boottocht is er water, koffie en thee beschikbaar. Afhankelijk van uw pakket, wordt u teruggebracht naar het hotel of naar de luchthaven.

Dag 10: Galle (ontbijt)
Eindig uw reis in stijl in het 5* hotel. Geniet van de zon en lig op het strand.

Dag 11/13: Vertrek
U checkt vandaag uit en uw heeft vandaag uw vlucht.

Uw hotels

Jetwing Blue 5*
Hier verblijft u in een Deluxe Kamer. In dit hotel kunt u kennis maken met gastvrijheid van Sri Lanka. Uw ruime Deluxe kamer heeft zijn eigen terras of balkon met uitzicht op de Indische Oceaan.

Madulkelle Tea & Eco Lodge
Deze lodge heeft 18 luxe tenten waar u kunt overnachten in een prachtig landschap. U zult 's ochtends wakker worden door het vrolijk kwetteren van de vogels. Vanuit uw luxe tent heeft een prachtig panoramisch uitzicht. Denk aan bergen en thee plantages. Dit is de eerste lodge in Sri Lanka.

OZO Kandy 4*
In dit hotel slaapt u in een Dream Kamer, dit is het perfecte hotel om heerlijk te ontspannen. Het hotel heeft een goede locatie, u bent namelijk zo bij de Tempel van de Tand en andere historische bezienswaardigheden. De kamers zijn gezellig ingericht en hebben een prachtig uitzicht.

Grand Hotel Nuwara Eliya 4*
In dit hotel verblijft u in een Deluxe Kamer. Dit hotel heeft oude elementen en een breed scala aan voorzieningen om uw vakantie in het berglandschap perfect te maken. De kamers zijn charmant en elegant ingericht en u heeft een prachtig uitzicht over de mistige heuvels. Het restaurant biedt u een ruim aanbod van maaltijden: ontbijt, lunch en diner.

Grand Udawalawe Safari Resort 4*
In dit 4* eco vriendelijke hotel verblijft u in een Deluxe Kamer. Het hotel ligt middenin de weelderige jungle en 500 meter van het Ath Athuru Sevana (Elephant Orphanage). Alle 79 kamers hebben airconditioning, gratis Wifi en een minibar. Het hotel ligt op een gebied van 3 hectare en heeft een prachtig zwembad.

Mandara Resort 4*
Hier verblijft u in een Standaard kamer. Dit hotel ligt aan de Zuidwest kust van Sri Lanka te midden van een tropische omgeving met palmbomen en gouden stranden aan de machtige Indische Oceaan. Dit hotel biedt u een wereld van luxe en comfort in het hart van de tropen. U kunt hier deelnemen aan verschillende activiteiten die het hotel u aanbiedt. Daarnaast biedt het hotel u heerlijke gerechten aan voor een onvergetelijke vakantie ervaring.

Jetwing Lighthouse 5*
Hier kunt u overnachten in een Deluxe Kamer met ontbijt. Het is mogelijk om een upgrade te doen naar een halfpension, volpension of all inclusive. Dit is het perfecte hotel voor cultuur liefhebbers. Hier kunt u Galle, dat op het UNESCO erfgoed lijst staat, ontdekken. Daarnaast biedt het hotel u een spa, zwembad en twee restaurants. Het is mogelijk om heel de dag te dineren in het hoofdrestaurant Cardamom Café of in het visrestaurant The Cinnamon Room. Uw Deluxe kamer heeft een balkon of een terras met zicht op zee.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
1 nacht in een Deluxe Kamer in Jetwing Blue, Nagombo2 nachten in een Deluxe Lodge in Madulkele Eco Lodge, Madulkelle
1 nacht in een Dream Kamer in Kandy OZO, Kandy
1 nacht in Deluxe Kamer in Grand Hotel, Nuwara Eliya
1 nacht in Deluxe Kamer in Grand Udawalawe, Udawalaw
2, 4 of 6 nachten in een Standaard Kamer in Mandara Resort, Mirissa
Met onbijt
Inclusief excursies: Elephant Orphanage, natuurwandeling in Madulkelle, Thee plukken en proeven en Tuk Tuk tour, Thee fabriek bezoek, Botanische tuinen, Tempel van de Tand, Udawalawe National Park, Jeep tour, Walvissen spotten
Mineraal water tijdens de tour
Trein tickets van Kandy naar Nanu Oya
In optie: vluchten

Niet inbegrepen in de prijs:
- Andere kamercategorieën- De maaltijden en drankjes die niet genoemd zijn
- Persoonlijke uitgaven, fooien
- De toeristenbelasting die bij aankomst betaald moet worden
- Verzekeringen (optioneel)
- Reserveringskosten (15 euros)

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Brussel-Zaventem (Code: BRU) of Brussel-Charleroi (Code: CRL). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het hier!
U dient een ETA toestemming aan te vragen, hiervoor dient u ongeveer $30 voor te betalen.U kunt deze via internet aanvragen (www.eta.gov.lk) of bij de Ambassade van Sri Lanka te Brussel wanneer u binnen 30 dagen vertrekt:
https://srilanka-eta-visas.com/index.php
De ETA toestemming dient u deze te tonen samen met uw paspoort die nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Uw dient eventueel aan te tonen dat u in het bezit bent van een retourticket.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de Federale Overheidsdienst Buitenlandse zaken.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ontdek de schoonheid van de natuur op Sri Lanka