Dear Hotel 4* - Madrid - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een prachtig 4* hotel dat ideaal gelegen is midden in het stadscentrum
  • Ontdek het nachtleven, de toeristische sites en de restaurants aan de Gran Vía
  • Geniet van de minimalistische stijl en het adembenemende uitzicht over Madrid vanuit het restaurant op de 14e verdieping
  • Duik in het fantastische zwembad op het dakterras

Welkom in ... Madrid!

Wat denkt u van een bijzondere citytrip in de Spaanse hoofdstad?
Zowel overdag al 's avonds weet Madrid te verbazen! Voor liefhebbers van cultuur en architectuur zijn er tal van bezienswaardigheden en musea. Bezoek zeker het Koninklijk Paleis, proef van heerlijke Spaanse tapas op de Plaza Mayor of maak een wandeling door het Retiro park.

Uw ontdekking begint aan de Gran Vía, de belangrijkste straat van de stad en vlak bij uw hotel.
Vamos !

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Late check-out tot 14.00 uur
Het Dear Hotel 4* ontvangt u in een gezellige sfeer met een moderne designinrichting en een knipoog naar het neoclassicisme. Het hotel is ideaal gelegen in het hart van Madrid met een uitzonderlijk uitzicht over de Plaza de España en de Gran Vía, de belangrijkste winkelstraat van de stad.

U zult genieten van de gezellige ruimtes, het gebruik van luxueuze materialen en de inrichting met zachte natuurtinten. Na een dag in de stad komt u tot rust in dit elegante en comfortabele kader.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Kamer
  • Fles wijn per kamer per verblijf

Deluxe Kamer (20 m²)

Deze kamers zijn voorzien van veel natuurlijk licht, designmeubilair, luxueuze stoffen en prachtige eiken houten vloeren. De comfortabele ruimte is zo ontworpen om u een gevoel van rust, comfort en moderniteit te garanderen, door het prestigieuze architectenbureau Tarruella Trenchs Studio. Hier voelt u zich helemaal thuis!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
1 Baby

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
Dankzij het heerlijke ontbijt geniet u van voldoende vrijheid om uw dagen in te vullen zoals u dat zelf wilt.

De dag begint goed met een gevarieerd ontbijt vergezeld van vers geperst fruitsap en een selectie aan koffie en thee. Het restaurant van het hotel is gelegen op de 14e verdieping en biedt een uitzonderlijk panoramisch uitzicht over de stad. Hier kunt u kiezen uit warme en koude specialiteiten, bereid met verse seizoensproducten. Hier kunt u ook terecht voor een cocktail, trendy muziek en goede dj's.

In het restaurant lounge Nice to meet you heeft u een prachtig uitzicht over de Casa de Campo, het koninklijk paleis en het centrum van de stad.

Activiteiten

Uiteraard hoeft u zich in Madrid geen moment te vervelen. Na een dag vol ontdekkingen kunt u relaxen bij het zwembad dat is gelegen op het dakterras van het hotel. Het biedt een adembenemend panoramisch uitzicht over de stad. En na uw frisse duik kunt u de zonsondergang bewonderen met een cocktail in de hand!

Extra opties

1 dagkaart voor Parque Warner Madrid

Extra opties
Geniet van een onvergetelijke dag in Parque Warner Madrid, een themapark dat 25 km ten zuidoosten van Madrid ligt. In dit park vindt u tal van spannende attracties, achtbanen, shows, winkels, restaurants en plezier voor het hele gezin. Dit park is verdeeld in vier themagebieden: The Super Heroes World, Warner Bros. Studios, Cartoon Village en Old West Territory. 

Parque Warner Madrid heeft diverse, spannende attracties, waaronder: - ‘Superman: The Attraction of Steel’, een achtbaan die de vlucht van de echte held simuleert met zeven loopings en diverse vrije vallen 
- ‘Batman: The Escape’, met adembenemende steile loopings, vrije vallen en bochten 
- ‘Coaster Express’, de hoogste en langste houten achtbaan van Europa 
- ‘Stunt Fall’, een boomerang-achtbaan met een vrije val van 54,4-meter en een topsnelheid van 115 km/uur 
- ‘The Revenge of the Enigma’, een attractie van 100 meter hoog met een valsnelheid van 80 km/uur 
- ‘Correcaminos Bip Bip’, een Wile E. Coyote en Roadrunner achtbaan met een hoge snelheid en vrije val 
- ‘The Adventures of Scooby-Doo', een interactieve rit voor families 

NB. Het is uw verantwoordelijkheid om de openingstijden en datums te controleren, zodat u uw bezoek kunt plannen. Houd er rekening mee dat bezoekers kleiner dan 1,40 m als kinderen worden beschouwd en mogelijk beperkt toegang hebben tot specifieke ritten.

Cartoon Village: buitengewoon plezier voor het hele gezin 
Cartoon Village is de wereld van de tekenfilms van Looney Tunes en de helden van Cartoon Network. Hier vindt u de beroemde tekenfilmfiguren zoals Bugs Bunny, Scooby Doo, Taz de Tasmaanse Duivel en Coyote! Spring aan boord van de achtbaan van Tom en Jerry, ren de Roadrunner achterna en ontdek de Acme Corporation; een dorp boordevol jeugdherinneringen. 

The Superheroes World: het land van DC superhelden (Superman, Batman…) 
Ontmoet uw superhelden in de straten van Metropolis en Gotham City! Metropolis is een moderne stad met veel wolkenkrabbers die gebouwd zijn van glas en staal, terwijl Gotham City een donkere en onheilspellende stad betreft. Pas op voor de superschurken die op de loer liggen! Voel de adrenaline tidens uw rit in ‘Superman: The Attraction of Steel’, met een topsnelheid van meer dan 100 km/uur. Ontwijk The Joker en probeer niet tegen zijn auto te botsen. Hier is van alles te beleven! 

Warner Bros. Movie World Studios: ontdekking van authentieke filmsets 
Dit themagebied is geïnspireerd door de productiestudio in Hollywood. De straten bootsen de sets en scènes uit beroemde films na. Bezoekers zullen het gevoel krijgen dat ze deel uitmaken van de echte set van Warner-productie. De 'Stunt Fal' 'is geschikt voor de dapperen onder ons; pas op voor het angstaanjagende, legendarische en spookachtige 'Hotel Embrujado', en maak een ritje in de 'Cine Tour'. Vergeet niet om een musical bij te wonen over het ongelooflijke verhaal van Robin Hood. Dit is nog maar het begin! 

Old West Territory: de sfeer van onverslaanbare cowboys 
The Old West Territory is een eerbetoon aan het Wilde Westen en de vele Hollywood Western-films. In dit gebied waagt u zich in de fictieve stad waar u huizen, saloons, winkels en zelfs een tandartspraktijk vindt! In Old West Territory wordt u ondergedompeld in de meest iconische scènes van Warner Bros.

... verder lezen

Madrid met de bus - 2 dagen

Extra opties
Verken de Spaanse hoofdstad met deze tweedaagse hop-on, hop-off buspas.Geniet van onbeperkte toegang tot een hop-on, hop-off sightseeing bus om de populairste bezienswaardigheden van Madrid te ontdekken. Deze schilderachtige busroute neemt u mee naar een aantal bezienswaardigheden, waaronder het Prado-museum, de Plaza de España, het Koninklijk Paleis, het Bernabéu-stadion en de Puerta del Sol. Er is ook een meertalige audiogids die onderweg interessante feiten vertelt over de stad en haar bezienswaardigheden.

Praktische informatie:
- Elke dag, meertalige audiogidsen beschikbaar
- Kinderen jonger dan 15 jaar moeten worden begeleid door een volwassene

... verder lezen

Real Madrid stadion tour

Extra opties
Neem een kijkje achter de schermen van het wereldberoemde voetbalteam Real Madrid met een rondleiding door het legendarische Santiago Bernabéu stadion. Tijdens deze spannende tour verkent u tal van backstage gebieden, waaronder de kleedkamers, zijlijnen en persruimtes.

Praktische informatie:
- Elke dag beschikbaar

Uw optionele huurauto

Om de mooiste plekken van uw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij u in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteert u van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat u de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van uw favoriete auto!

Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op uw aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer u het voertuig ophaalt. In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Het weer

Jan
min : 7°C max : 12°C
Feb
min : 7°C max : 12°C
Mrt
min : 8°C max : 14°C
Apr
min : 10°C max : 15°C
Mei
min : 11°C max : 17°C
Jun
min : 14°C max : 20°C
Jul
min : 16°C max : 22°C
Aug
min : 16°C max : 22°C
Sep
min : 15°C max : 21°C
Okt
min : 12°C max : 18°C
Nov
min : 10°C max : 15°C
Dec
min : 8°C max : 13°C

Ligging

Calle Gran Vía, 80, 28013 Madrid, Spanje

De afstand tussen de luchthaven van Madrid en uw hotel bedraagt 28 km.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.
Aantal kamers in het hotel: 162
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur (late check-out tot 14.00 uur)
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.


Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel is uitgerust met:

  • 24-uursreceptie
  • Conciërge
  • Bagageopslag
  • Dagelijkse schoonmaakdienst
  • Was- en strijkservice

De kamers zijn uitgerust met:

  • Flatscreen TV
  • Airconditioning
  • Wifi
  • Telefoon
  • Radio
  • Kluis
  • Bureau
  • Kleerkast
  • Minibar
  • Mineraalwater
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers
  • Toiletartikelen
  • Handdoeken

Activiteiten bij het hotel:

  • Zwembad op het dakterras
  • Solarium

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking. 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Dear Hotel 4*