HF Fenix Porto 4* - Porto - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Snuif de unieke sfeer op van de prachtige Portugese stad Porto, bekend om zijn rijk cultureel en architecturaal erfgoed
  • Zet je koffers neer in een ideaal gelegen hotel om de talrijke monumenten van de stad vlot te voet te bereiken
  • Trakteer je smaakpapillen op overheerlijke lokale specialiteiten
  • Ontdek Porto op een unieke manier dankzij de inbegrepen cruise op de Douro

De beoordeling van onze klanten

HF Fenix Porto 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Langverblijfkorting van 2% bij verblijf van 3 of 4 nachten (reeds verrekend in de prijs)
  • Langverblijfkorting van 4% vanaf 5 nachten (reeds verrekend in de prijs)

Het gedurfde en stedelijke HF Fénix Porto 4* is een hotel met een zorgvuldig gekozen inrichting en verlichting die je meevoeren naar een wereld vol fantasie.

 

Met het metrostation, restaurants, markt en winkelcentrum in de buurt, is het hotel ideaal gelegen in een bevoorrechte commerciële en zakenwijk: tussen de Boavista en Baixa van Porto. De Bom Sucesso markt, de Shopping Cidade do Porto en het Casa da Música zijn must-sees en liggen op slechts een paar meter van het hotel.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Comfort Kamer

Comfort Kamer (20 m²)

Ontspan in de lichte Comfort Kamer met zijn minimalistische en elegante inrichting. Kies voor één tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden voor een verblijf op maat. Deze kamer is de ideale uitvalbasis om erop uit te trekken en de fascinerende stad Porto te ontdekken.

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Voor een verfrissing kun je terecht in de Onterrace Bar en genieten van een ontspannend moment in een unieke omgeving.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1x cruise langs de 6 bruggen van de Douro (per persoon, per verblijf)

Dankzij de inbegrepen excursies heb je de mogelijkheid Porto op verschillende manieren te ontdekken.

 

Het hotel ligt ook in de buurt van een metrostation, restaurants, een markt en een winkelcentrum. De Bom Sucesso-markt, het winkelcentrum Cidade do Porto en het Casa da Música zijn plaatsen die je zeker niet mag missen!

Inbegrepen excursies

Boottocht langs de 6 bruggen van de Douro

Inbegrepen excursies

Leer de stad op een andere manier kennen en geniet van een boottocht langs de 6 bruggen van de Douro.

Optionele excursies

Rondleiding met gids in Porto

Optionele excursies

Word in een halve dag rondgeleid door het historische centrum van Porto, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Ontdek met je gids de middeleeuwse wijk, de kathedraal en het prachtige treinstation Sao Bento, voordat je de dag afsluit in een van de wijnkelders.

Bezoek aan Porto en traditioneel diner met Fadoshow

Optionele excursies

Word rondgeleid door de straten van Porto onder leiding van een gids en duik daarna in de Portugese cultuur met een traditioneel diner in een lokaal restaurant, gevolgd door een fadoshow om de Portugese folklore te ontdekken.

Bezoek Fatima en Coimbra met gids

Optionele excursies

Ontdek de steden Fatima en Coimbra met een gids! Begin met de heilige monumenten van Fatima, het religieuze centrum van Portugal, en ga dan verder naar Coimbra, waar zich de eerste universiteit van het land bevindt.

Wijnproeven in de Dourovallei

Optionele excursies

Ontdek de Dourovallei en proef verschillende soorten lokale wijn tijdens een dagtour langs de wijngaarden: mousserende wijn, Douro tafelwijn en groene wijn (Vinho Verde) hebben daarna geen geheimen meer voor je!

Bezoek Aveiro

Optionele excursies

Bezoek Aveiro, het Portugese Venetië, en laat je meevoeren door de unieke sfeer van kanalen, gondels en veelkleurige huisjes. Je kunt de stad zelfs bezoeken op een BUGA, een fiets die kosteloos ter beschikking wordt gesteld door de gemeente!

Tickets voor de musea van World of Wine

Optionele excursies

Ontdek de artistieke wereld van de WoW Musea in Porto, waar geschiedenis en creativiteit samenkomen. Bezoek fascinerende tentoonstellingen met aandacht voor hedendaagse kunst, lokale geschiedenis en culturele innovatie. Met diverse collecties, interactieve omgevingen en unieke evenementen bieden onze musea een meeslepende ervaring die zowel kunstliefhebbers als nieuwsgierigen versteld zal doen staan.

Boottocht langs de 6 bruggen van de Douro

Optionele excursies

Vaar over de rustige Douro en geniet van een prachtig en uniek perspectief op het historische centrum van Porto. Voel de sfeer van de stad, de mensen en de tradities achter hen.

Boottocht tussen Porto en Peso da Régua

Optionele excursies

Ontdek de pracht van de Douro tijdens een onvergetelijke boottocht van een dag tussen Porto en Peso da Régua. Vaar door wijngaarden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, proef portwijn en geniet van regionale gerechten aan boord.

Openbaar vervoerspas: bus met meerdere haltes, kabelbaan en tram

Optionele excursies

Ontdek het beste van Porto met een ticket dat 3 vervoersmiddelen combineert! Stel je eigen route samen door in en uit de bus te stappen waar jij dat wilt. Reis terug in de tijd met de historische tram en neem de kabelbaan omhoog om de stad vanuit de hoogte te bewonderen!

Rondleiding met gids, wijnproeverij en fadoshow in de kelders van Cálem

Optionele excursies

Ontdek de wereld van de portwijnen in de kelders van Cálem, gewijd aan het wijnbouwerfgoed van de regio. Geniet van een rondleiding in het Engels door het interactieve museum, proef twee portwijnen en sluit je avond af met een fadoshow die je onderdompelt in de sfeer van de stad.

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van je voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om je huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom in... Porto!

Ontdek voor je volgende vakantie de meest charmante Portugese stad. Porto is nog steeds een plek waar de visserij een belangrijke rol speelt en waar je de meest verse vis en zeevruchten kunt proeven in de talrijke restaurants. Na je maaltijd kan je naar een van de historische bruggen over de Douro rivier om de schitterende uitzichten en kleurrijke gevels van de stad te bewonderen. Overdag wandel je over de Bolhão markt om de typische lekkernijen en plaatselijke producten te leren kennen, en kan je een praatje maken met de vriendelijke verkopers.

 

Ben je fan van Harry Potter? Dan moet je zeker richting de Livraria Lello, de bekende boekenwinkel die de werken van J.K. Rowling inspireerde. De prachtige architectuur en indrukwekkende inrichting maken van deze historische boekenwinkel een verplichte stop! ’s Avonds ga je dan weer richting Vila Nova de Gaia om te proeven van een glaasje Portwijn terwijl je de duizenden fonkelende lichtjes van de stad bewondert.

Kom snel met ons mee!

Het weer

Jan
min : 5°C max : 13°C
Feb
min : 5°C max : 14°C
Mrt
min : 8°C max : 16°C
Apr
min : 9°C max : 18°C
Mei
min : 11°C max : 20°C
Jun
min : 13°C max : 23°C
Jul
min : 15°C max : 25°C
Aug
min : 15°C max : 25°C
Sep
min : 14°C max : 24°C
Okt
min : 11°C max : 21°C
Nov
min : 8°C max : 17°C
Dec
min : 5°C max : 14°C

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan je behoeften is aangepast, kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor je controleren.

Check-in: 14:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Airconditioning
  • Lift
  • Bagageopslag
  • Kranten en tijdschriften
  • Parking (binnen)
  • Kinderopvang
  • Meertalig personeel
  • 24-uursreceptie
  • Wasservice
  • Luchthavenshuttle
  • Wifi

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Tv
  • Haardroger
  • Minibar
  • Kluisje

Restaurants en bars in het hotel:

  • Bar Onterrace
  • Hoofdrestaurant

Activiteiten bij het hotel:

  • Excursiebalie

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. HF Fenix Porto 4*