INX Design Hotel 4* - Krakau - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Pak uw koffers uit in een ideale uitvalsbasis om de stad te bezoeken
  • Geniet van het comfort van uw moderne en gezellige kamer
  • Trakteer uzelf op een ontspannend moment in de sauna
  • Verken de Joodse wijk niet ver van het hotel, eventueel per fiets

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Late check-out tot 14.00 bij verblijf vanaf 3 nachten

Het INX Design Hotel 4* heeft in 2017 zijn deuren geopend en staat garant voor een fantastisch verblijf waarbij u geniet van de allernieuwste faciliteiten. De geweldige inrichting is het werk van Poolse designer Zofia Stryjeńska, die eigentijds design heeft gecombineerd met vrolijke kleuren en charmante elementen.

 

Dankzij uw ligging kunt u te voet Krakau gaan ontdekken, veel restaurants en bars liggen op loopafstand van het hotel. Ook loopt u binnen 5 minuten bijvoorbeeld naar de rivier en is het ongeveer 15 minuten wandelen naar het marktplein. Verder stopt er een tram naast de deur waardoor u de rest van de stad ook gemakkelijk kunt bereiken. Ter ontspanning vindt u in het hotel een fitnessruimte en sauna.

 

Gerust op vakantie in het INX Design hotel 4*

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Je kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Classic Kamer of Premium Kamer
  • Fles wijn op de kamer bij aankomst bij verblijf vanaf 2 nachten in de Premium Kamer
  • Fruit op de kamer bij aankomst bij verblijf vanaf 2 nachten

Classic Kamer (17 m²)

Neem plaats in een charmante Classic Kamer en ontspan van top tot teen. Deze comfortabele ruimte zal uw oase van rust zijn na een intense dag boordevol leuke activiteiten.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Premium Kamer (20 m²)

Alle kamers van het INX Design Hotel 4* zijn ingericht met kleuren die verwijzen naar de art-deco trend die steeds meer terrein wint in luxe hotels. Neem plaats in uw Premium Kamer en geniet van het comfort van deze ruimte, ideaal voor een gezellige nacht in Krakau.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Je pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin uw dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

In het hotelrestaurant vindt u elke ochtend een ontbijtbuffet waar u verschillende lekkere producten kunt nemen, zoals eieren, brood en patisserieën. Of u nu Poolse specialiteiten wilt of internationale gerechten, er is voor elk wat wils!

 

Bij de Negresco Bar en lounge kunt u in een stijlvolle omgeving een aperitiefje nemen of genieten van een heerlijke maaltijd van de Poolse chef.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot de horecagelegenheden. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Om ook tijdens uw trip aan uw conditie te werken, kunt u terecht in de fitnessruimte van het hotel. Daarna kunt u genieten van een relaxmoment in de sauna!

 

De gunstige ligging van het hotel is ideaal om deze historische stad te gaan ontdekken. Te voet kunt u alles snel bereiken, maar u kunt ook gebruikmaken van de tram die naast het hotel stopt. Zo bereikt u vlug alle prachtige bezienswaardigheden zoals de Mariakerk, de Raadhuistoren en voor de beste souvenirs de bazaar bij de Lakenhallen!

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot bepaalde activiteiten en culturele instellingen. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Extra opties

Bezoek aan de Wieliczka Zoutmijn per auto vanuit Krakau

Extra opties

Bezoek de Wieliczka Zoutmijn met een ervaren gids. Profiteer van skip-the-line tickets om geen tijd te verliezen in lange wachtrijen. Geniet van vervoer met airconditioning en een pick-up en drop-off naar uw accommodatie. Bewonder de met de hand gebeeldhouwde zouttunnels, kapellen en sculpturen. Ontdek de geschiedenis en legenden van de zoutmijn in Polen.

De Wieliczka Zoutmijn is een absolute must-see als u in Krakau bent. Dit UNESCO-werelderfgoed is een uitstekend voorbeeld van de Poolse geschiedenis en cultuur. Ga met ons mee voor de meest leerzame en gemakkelijke ervaring. Adem diep in van de schone lucht diep onder het aardoppervlak en proef het zout op uw lippen. Voor uw gemak, regelen wij een pick-up service van uw accomodatie in Krakau in een schoon voertuig met airconditioning en een professionele Engelssprekende chauffeur. Bovendien zult u blij zijn te weten dat, ongeacht files, wij u een rondleiding van 3 uur door de historische zoutmijn garanderen. Natuurlijk hoeft u in Wieliczka niet urenlang in de rij te staan met andere toeristen, want wij bieden skip-the-line tickets voor voorrang bij de ingang. De groepstour van maximaal 30 personen wordt geleid door een ervaren gelicenseerde gids die alle geheimen van het ondergrondse wonderland kent. Ontdek meer dan 800 jaar geschiedenis van de zoutmijnbouw in Polen, interessante anekdotes en legendes over de vorsten, zoals die van de Heilige Kinga van Polen. De gids spreekt uw moedertaal vloeiend en wij zorgen ook voor koptelefoons zodat u het commentaar goed kunt horen, zelfs als het druk en lawaaierig is in het gebied.

 

Ontdek de schachten en labyrintische gangen gebeiteld in zout, tentoonstellingen van historische zoutmijn technologie, een ondergronds zoutmeer, talrijke kapellen en talloze beelden gesneden uit het steenzout door mijnwerkers en door hedendaagse kunstenaars. Onder de rotszoutsculpturen vindt u Paus Johannes Paulus II, de heilige Kinga, Copernicus en Goethe. Voor uw comfort wordt u aan het einde van de tour afgezet bij uw accommodatie.

... verder lezen

Bezoek aan het kamp Auschwitz-Birkenau met vervoer

Extra opties

Bezoek het Auschwitz-Birkenau Museum en Herdenkingsplaats met een gediplomeerde Auschwitz-gids. Profiteer van skip-the-line tickets om geen tijd te verliezen in lange wachtrijen. Geniet van vervoer met airconditioning met pick-up en drop-off bij uw accommodatie. Bekijk de originele gebouwen van de voormalige werk- en vernietigingskampen en onvergetelijke artefacten van de slachtoffers. Leer meer over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog, de misdaden van de Holocaust en de mensen die er verantwoordelijk voor zijn.

Als toonaangevend tourbedrijf willen we ervoor zorgen dat uw ervaring in Auschwitz-Birkenau probleemloos, educatief en onvergetelijk is, daarom organiseren we voor u het meest geschikte vervoer, de beste deskundige gids en skip-the-line tickets. Ga met ons mee om de waarheid te ontdekken achter het grootste concentratie- en vernietigingskampencomplex van de Nazi's. Voor uw gemak halen we u direct op van uw accommodatie in Krakau. Wij garanderen u comfortabel vervoer in een schone, auto met airconditioning en een Engels-Pools sprekende chauffeur.

 

Bij aankomst in Oswiecim hoeft uw groep van maximaal 30 personen niet uren in lange rijen met andere toeristen te wachten, aangezien wij skip-the-line tickets voor voorrang bij de ingang verstrekken. Deze tour omvat een bezoek aan en vervoer tussen het oorspronkelijke werkkamp Auschwitz I en Auschwitz II-Birkenau, het massale vernietigingskamp gebouwd om de gruwel van het "Endlösung" plan te vervullen. Omdat een bezoek aan beide sites essentieel is om de omvang van de Holocaust misdaden die hier plaatsvonden te begrijpen, garanderen wij een 3,5 uur durende tour door beide kampen, ongeacht de files.

 

Tijdens de rondleiding hoort u de authentieke verhalen van de dagelijkse honger, dwangarbeid, straf en dood, maar ook van overleven, verzet, ontsnappingen en bevrijding. Het live commentaar wordt gegeven door een gediplomeerde Auschwitz-gids die uw moedertaal vloeiend spreekt om u te helpen het complexe onderwerp te begrijpen. Voel u vrij om op elk moment vragen te stellen. Wij zorgen ook voor speciale hoofdtelefoons, zodat u uw gids goed kunt horen, zelfs als het druk en lawaaierig is in het gebied.

 

Tijdens uw bezoek aan de barakken, gaskamers en crematoria ontdekt u de gruwelijke details van de wreedheden die hier zijn begaan. U leert over de kampcommandanten en de politiek achter de creatie van de nazi-doodmachine. Alleen met onze deskundige 5-sterren gids krijgt u ook inzicht in de naoorlogse erfenis van deze gruwelijke plek, met inbegrip van het verhaal van de diefstal van de beroemde poort inscriptie Arbeit macht frei ("werk maakt je vrij"). Voor uw comfort wordt u aan het einde van de tour afgezet bij uw accommodatie.

... verder lezen

Uw reis

Je vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Gerust op reis

We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Je bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Je transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Welkom in ... Krakau!

Verlang je naar een atypische reis? Kom met ons mee naar Krakau, een culturele stad waar jaarlijks tal van evenementen en festivals plaatsvinden. Maak een wandeling door het centrum voorbehouden aan voetgangers, dat ooit de koninklijke hoofdstad van het land vormde. Bewonder pareltjes zoals het oude marktplein Rynek Główny en de Mariakerk, herkenbaar aan de twee torens van verschillende hoogte en een bijzonder weelderig interieur. Aan de Grote Markt vind je ook het oude Raadhuis waarvan enkel de Raadhuistoren in rode baksteen overblijft.

 

Zet je ontdekkingstocht voort in de joodse wijk met de Remuhsynagoge, een echte historische parel, en eindig de dag met een beklimming van de Wawelheuvel die gedomineerd wordt door het kasteel dat gebouwd werd tussen de 11e en 17e eeuw. Wil je nog meer? In Krakau vind je een grote keuze aan restaurants, cafés, bars en nachtclubs om een onvergetelijke avond door te brengen. Geniet van je verblijf in Polen!

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.


Aantal kamers in het hotel: 122

Check-in: 15:00
Check-out: 14:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Neem contact op met het hotel indien je je huisdier wenst mee te nemen. (€ 10 per dier per nacht)
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi

Faciliteiten in de kamer:

  • Tv
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Haardroger
  • Kluisje
  • Douche
  • Airconditioning

Restaurants en bars in het hotel:

  • Hoofdrestaurant
  • Bar Negresco

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitness
  • Sauna

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. INX Design Hotel 4*