Ontdek Peru en het Amazonewoud - Puerto Maldonado - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kom met ons mee naar Peru, de bakermat van eeuwenoude beschavingen
  • Bezoek zowel archeologische, architecturale als natuurlijke pareltjes met de Machu Picchu als hoogtepunt
  • Ontdek koloniale steden zoals Lima en Cusco en wordt ondergedompeld in het Amazonewoud
  • Ontmoet de plaatselijke bevolking en laat u charmeren door hun tradities, cultuur en gastronomie

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Peru

Wilt u een ongerepte en betoverende bestemming ontdekken?
Kom met ons mee naar Peru, een verrassend Zuid-Amerikaans land met een rijk historisch erfgoed, grote biodiversiteit, uitzonderlijke geografie en een unieke mix van culturen. Tijdens deze rondreis ervaart u zelf de vriendelijkheid en gastvrijheid van de locals, ontdekt u de rijke aroma's en smaken van de Peruaanse keuken en kunt u de mooiste uitzichten bewonderen.

We nemen u mee naar koloniale steden zoals Lima en Cusco, door de Heilige Vallei naar hét hoogtepunt van het land, de Machu Picchu, om af te sluiten in het pure en wondermooie Amazonewoud, een unieke natuurlijke parel. Aarzel niet langer!

Reisbeschrijving

Gedurende 9 nachten ontdekt u de hoogtepunten - letterlijk en figuurlijk - van Peru tijdens een verblijf in 4* of 5* hotels die we met veel zorg voor u hebben uitgekozen, met de keuze tussen Standaard accommodatie en Superior accommodatie.

Uw programma ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Lima
Dag 2: Lima - stadstour van een halve dag
Dag 3: Lima - Cusco 
Dag 4: Cusco - Heilige Vallei
Dag 5: Heilige Vallei - Aguas Calientes - Machu Picchu
Dag 6: Aguas Calientes - Ollantaytambo - Cusco
Dag 7: Cusco
Dag 8: Cusco - Puerto Maldonado
Dag 9: Puerto Maldonado
Dag 10: Puerto Maldonado - Lima - Vertrek

Dag 1: Aankomst in Lima
Transfer naar het hotel in Lima waar u de eerste nacht doorbrengt en kunt bijkomen van de lange vlucht.
Overnachting in Lima.

U wordt opgehaald in de aankomsthal van de luchthaven na het ophalen van uw koffers. Uw chauffeur draagt een identificatiebordje.

Dag 2: Lima - stadstour van een halve dag
Uw bezoek aan de hoofdstad begint in het centrum van Lima, de plek waar de stad gesticht werd in 1535 onder de naam "Stad van de Koningen". De naam Lima werd in gebruik genomen wanneer Peru de onafhankelijkheid verklaarde in 1821. U bezoekt het presidentiële paleis en de kathedraal van Lima, beide indrukwekkende bouwwerken die nog steeds in gebruik zijn. Vervolgens gaat het naar het klooster van San Francisco waar u een fantastische collectie aan oude boeken vindt en een netwerk aan catacomben die open zijn voor het publiek. 

Vervolgens gaat het richting de Pueblo Libre wijk waar u het Larco Museum ontdekt, gesticht door Rafael Larco Hoyle in 1926. Dit museum is gevestigd in een herenhuis van de onderkoning en gebouwd op een precolumbiaanse piramide uit de 7e eeuw. Hier vindt u een prachtige verzameling kunstobjecten van goud en zilver en ook erotische kunstvoorwerpen.
Overnachting in Lima, ontbijt inbegrepen.
Inbegrepen entreeprijzen: klooster van San Francisco en het Larco Museum
Dag 3: Lima - Cusco - wandeling door de stad (halve dag)
Deze ochtend geniet u van een transfer naar de luchthaven van Lima waar u de binnenlandse vlucht richting Cusco neemt. Bij aankomst staat uw gids u op te wachten voor uw transfer naar het hotel en om u onderweg al wat uitleg te geven over de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad.

Nadat u het zich makkelijk heeft gemaakt in het hotel, geniet u van een wandeling met gids door de stad. Uw gids neemt u mee naar de Coricancha tempel, één van de belangrijkste bouwwerken in de stad en het belangrijkste vereringscentrum voor de zonnegod van de Inca's. Ten tijde van de Spaanse overheersing werd de tempel omgebouwd tot een klooster. Daarna gaat het naar de indrukwekkende kathedraal van Cusco, gebouwd tussen 1560 en 1664, om uw bezoek te eindigen bij de San Pedro markt waar duizenden producten uit verschillende omringende regio's worden aangeboden. Terugkeer naar het hotel.
Overnachting in Cusco, ontbijt inbegrepen.
Inbegrepen entreeprijzen:
 Coricancha tempel en de kathedraal van Cusco
Dag 4: Cusco - Heilige Vallei - Ontdekking van de Heilige Vallei (volledige dag)
Ontbijt in het hotel en vertrek op verkenning in de Heilige Vallei. De eerste halte van de dag is Awana Kancha (het huis der wevers), beschouwd als een openluchtmuseum voor de Zuid-Amerikaanse textielindustrie. Hier ontmoet u de lama's en alpaca's die de wol leveren en ontdekt u de verschillende technieken waarmee prachtige kledingstukken gemaakt worden. 

Daarna bezoekt u de markt van Pisac waar u handgemaakte producten vindt door de plaatselijke bewoners, waaronder kledij van alpacawol, muziekinstrumenten, schilderijen, beelden, sieraden en replica's van oude Inca-voorwerpen. 

De lunch neemt u in een plaatselijk restaurant, gevolgd door een bezoek aan Ollantaytambo, een typische stad naar het ontwerp van de Inca's waar de bewoners vandaag nog altijd hun eeuwenoude tradities in ere houden. Toen Pachacuti de stad veroverde vernielde hij het oude en bouwde een compleet nieuwe stad. Vandaag wordt dit beschouwd als één van de meest opmerkelijke archeologische sites van het Inca-rijk. 
Aan het einde van de excursie wordt u naar het hotel in de Heilige Vallei gebracht.
Overnachting in de Heilige Vallei, ontbijt en lunch inbegrepen.
Inbegrepen entreeprijzen: archeologische sites van Awana Kancha en Ollantaytambo 
Dag 5: Heilige Vallei - Aguas Calientes - Machu Picchu (volledige dag)
Ontbijt in het hotel en transfer naar het station van  Ollantaytambo. Uw excursie naar de Machu Picchu begint met een treinreis van ongeveer 2 uur naar Aguas Calientes (ook bekend onder de naam "Machu Picchu Pueblo"). Dit is de laatste halte voor de belangrijkste archeologische site van het land en misschien wel de meest magische bezienswaardigheid.

In het dorpje zelf vindt u een plaatselijke markt, restaurants en accommodatie. U neemt de bus naar de Machu Picchu, een waar architecturaal meesterwerkje dat dienst deed als heiligdom en woonplaats voor militair leider Pachacuti. Machu Picchu wordt weleens vertaald als "oude berg" en werd door Unesco geklasseerd als Werelderfgoed en opgenomen als één van de 7 moderne wereldwonderen.
Na het bezoek keert u terug naar Aguas Calientes.
Overnachting in Aguas Calientes, ontbijt inbegrepen.
Inbegrepen entreeprijs: Machu Picchu


Dag 6: Aguas Calientes - Station van Ollantaytambo - Cusco
Na het ontbijt in het hotel heeft u een vrije ochtend om zelf op verkenning te gaan of te relaxen. Na de middag gaat het terug naar het station van Aguas Calientes waar u de trein terug naar Ollantaytambo neemt. Hier staat uw gids u op te wachten voor de transfer terug naar Cusco. 
Overnachting in Cusco, ontbijt inbegrepen.
Dag 7: Cusco
Ontbijt in het hotel en vrije dag om het mooie Cusco zelf te verkennen en op zoek te gaan naar enkele leuke souvenirs.
Overnachting in Cusco, ontbijt inbegrepen.

Dag 8: Cuzco - Puerto Maldonado
Na het ontbijt in het hotel wacht uw transfer die u naar de luchthaven van Cusco brengt waar u inscheept voor uw vlucht naar Puerto Maldonado. Bij aankomst staat een medewerker van uw hotel u op te wachten om u naar uw accommodatie in het hartje van de havenstad te brengen (ongeveer 40 minuten rijden). Geniet de rest van de dag van de gezellige sfeer en de mooie omgeving.
Overnachting in Puerto Maldonado, ontbijt inbegrepen.
Dag 9: Puerto Maldonado
Vrije dag om de gezellige havenstad Puerto Maldonado te verkennen of op ontdekking te gaan in het wondermooie Amazonewoud, een plek met een betoverende natuurlijke schoonheid.
Overnachting in Puerto Maldonado, ontbijt inbegrepen.

Dag 10: Puerto Maldonado - Lima - Vertrek
Na een laatste ontbijt in het hotel brengt uw chauffeur u naar de luchthaven van Puerto Maldonado waar u de vlucht neemt naar Lima en aansluitend uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Om uw comfort te garanderen tijdens deze rondreis, hebben we op elke bestemming een modern hotel uitgekozen waar u in alle rust kunt bijkomen van de avonturen van de dag. U krijgt de keuze tussen de volgende mogelijkheden:

Optie 1: Standaard accommodatie
- Lima (2 nachten): AC Hotel Lima Miraflores - Deluxe Ocean View Kamer
- Cusco (1 nacht): Palacio del Inka Luxury Collection - Superior Kamer
- Heilig Vallei (1 nacht): Libertador Tambo del Inka Luxury Collection - Deluxe Kamer
- Aguas Calientes/Machu Picchu (1 nacht): Hotel Inkaterra Machu Picchu Pueblo - Deluxe Kamer
- Cusco (2 nachten): Palacio del Inka Luxury Collection - Superior Kamer
- Puerto Maldonado (2 nachten): Corto Maltés Lodge

Optie 2: Superior accommodatie
- Lima (2 nachten): AC Hotel Lima Miraflores - Junior Suite Ocean View
- Cusco (1 nacht): Palacio del Inka Luxury Collection - Deluxe Kamer
- Heilig Vallei (1 nacht): Libertador Tambo del Inka Luxury Collection - Junior Suite
- Aguas Calientes/Machu Picchu (1 nacht): Hotel Inkaterra Machu Picchu Pueblo - Junior Suite
- Cusco (2 nachten): Palacio del Inka Luxury Collection - Deluxe Kamer
- Puerto Maldonado (2 nachten): Hotel Rain Forest Posada Amazonas

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief dagelijks ontbijt en 1 lunch op dag 4.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Extra informatie voor vluchten of tussenstop in Verenigde Staten of Canada
Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een ETA of ESTA-visum nodig.


... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 9 nachten in de vermelde hotels of gelijkwaardig, volgens de gekozen optie
- Pension volgens het programma: dagelijks ontbijt + 1 lunch op dag 4
- Privérondreis met Franstalige gids
- Engelstalige gids tijdens het verblijf in de Amazone
- Entreeprijzen voor monumenten en bezienswaardigheden volgens het programma
- Privétransfers volgens het programma (behalve bij aankomst in Cusco)
- Treintickets (heen en terug) naar de Machu Picchu in tweede klasse
- Binnenlandse vluchten: Lima - Cusco - Puerto Maldonado - Lima

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Toeslag voor speciale verzoeken tijdens de maaltijden
- Andere kamercategorieën 
- Niet vermelde entreeprijzen en bezoeken
- Gidsen en transfers tijdens de vrije tijd
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Verzekeringen (optioneel)
- Visumkosten
- Alle andere, niet vermelde diensten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Speciale annuleringsvoorwaarden: bij annulering binnen de 16 dagen voor vertrek zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. Voor eerdere annuleringen zijn de algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ontdek Peru en het Amazonewoud