Noorse fjorden en trekking - Fly & Drive 3/4* - Stavanger - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de unieke schoonheid van de prachtige bergen en fjorden tijdens deze autovakantie
  • U rijdt in alle vrijheid door Noorwegen met het charmante Bergen als begin- en eindpunt
  • De huurauto en de hotels zijn voor u geregeld, de rest bepaalt u zelf
  • En ook... Mis zeker de plaatselijke keuken niet - een dagelijks ontbijt en 3 diners zijn inbegrepen

Welkom in... Noorwegen

De regio van de Noorse fjorden is één van de meest spectaculaire op aarde met prachtige uitzichten en goed bewaarde natuur. Stel u een plek voor met indrukwekkende fjorden, majestueuze gletsjers, prachtige watervallen, kristalheldere meren en besneeuwde bergen, met af en toe een pittoresk dorpje dat zo van een postkaart lijkt te komen... Dit is het decor voor uw volgende vakantie!

We bieden u alle vrijheid om zelf op ontdekking te gaan met een huurauto en stellen u een programma voor, maar u kiest zelf hoe u uw dagen invult. Het avontuur begint en eindigt in de charmante stad Bergen en onderweg kunt u de meest adembenemende landschappen bewonderen, waar de spectaculaire fjorden overdonderd worden door al even indrukwekkende bergen.

Reisbeschrijving

Gedurende 6 dagen rijdt u door de prachtige natuur en langs de meest schilderachtige dorpjes in het prachtige Noorwegen. Op elke locatie hebben we een comfortabel hotel geregeld voor u zodat u zeker bent van een welverdiende nachtrust na een bewogen dag.

Dag 1: Aankomst in Bergen
Bij aankomst op de Bergen Flesland luchthaven (BGO) gaat u richting het kantoor van het autoverhuurbedrijf waar u de huurauto in gebruik neemt. Eens al de formaliteiten geregeld zijn, begint uw ontdekking van de prachtige stad Bergen waar u de perfecte combinatie vindt tussen een typisch stadsleven en spectaculaire landschappen.

Overnachting in Bergen, ontbijt inbegrepen.

Dag 2: Regio van Hardanger
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u vanuit Bergen richting het indrukwekkende Hardangerfjord. We raden u aan om onderweg te stoppen bij de Steinsdalsfossen waterval waar het water ongeveer 50 meter naar beneden valt omringd door weelderige natuur.

Daarna kunt u een halte houden in Jondal om de Folgefonnagletsjer te bewonderen. Van hieruit heeft u twee opties:
- Rij verder naar Odda door de panoramische landschappen langs de oostelijke oever van het Hardangerfjord tot Eidord.
- Vervolg uw weg langs het Hardangerfjord tot aan Tune waar u de ferry neemt naar Kinsarvik en zo richting Eidord rijdt.

In Eidjord moet u zeker de spectaculaire Vøringfossen waterval bezoeken, de meest bekende waterval van het land met een val van maar liefst 182 meter. In de regio van Hardanger kunt u kiezen uit verschillende activiteiten zoals kajakken, trekking, fietsen, vissen...Tenslotte gaat het richting het hotel waar u van een welverdiende pauze geniet.

Overnachting in de regio van Hardanger, diner en ontbijt inbegrepen.
Dag 3: Hardangerfjord – Nærøyfjord – Sognefjord 
Ontbijt in het hotel gevolgd door opnieuw een dag vol adembenemende uitzichten. Vandaag rijdt u richting het Nærøyfjord voorbij de spectaculaire panorama's op de Hanguren berg en het dorpje Voss met zijn prachtige kerk die gebouwd werd tussen 1271 en 1277. De besneeuwde bergen op de achtergrond maken het sprookjesachtige plaatje compleet.

We raden u aan om verder te rijden tot aan Gudvangen, een oude Vikingstad met smalle straatjes. Een andere mogelijkheid is om de Fläm Railway te nemen over een van de steilste spoorlijn ter wereld tot aan Gudvangen. Daar begint een nieuw en opwindend avontuur tijdens een cruise van 2 uur door het Nærøyfjord, de smalste fjord ter wereld en zonder twijfel de meest spectaculaire. Deze plek met wanden van zo'n 1400 meter hoog, werd door Unesco geklasseerd als werelderfgoed.

Na deze spectaculaire tocht komt u aan in Kaupanger, waar de talrijke watervallen en idyllische boerderijen op de bergflanken meer dan één foto waar zijn. 
U brengt de nacht door in de regio van Leikanger met uitzicht op het Sognefjord waar u geniet van een lekker diner met panoramisch uitzicht op het fjord.

Overnachting in de regio van Sognefjord, diner en ontbijt inbegrepen.

Dag 4: Sognefjord - Nigardsbreen - Urnes - Sognefjord
U neemt het ontbijt in het hotel en kunt uw ontdekkingen van de dag starten met een bezoek aan Jostedalsbreen, de grootste gletsjer in Europa. Onderweg ziet u prachtige besneeuwde bergen en wilde rivieren zoals de Jostedal met zijn unieke groene water. Bezoek ook één van de zijarmen van de gletsjer, de Nigardsbreen gletsjer, beschouwd als de mooiste in Noorwegen.

Als u niet bang bent van een beetje avontuur, kunt u het blauwe ijs van de gletsjer beklimmen tijdens een wandeling van 1 uur. Daarna raden we u aan om het Lusterfjord over te steken met de boot om de Vikingkerk in Urnes te bewonderen, een kerk die volledig gemaakt is uit hout en geklasseerd werd als Unesco Werelderfgoed (ticket niet inbegrepen). Aan het einde van de dag keert u terug naar Leikanger waar u opnieuw geniet van een heerlijk diner.

Overnachting in de regio van Sognefjor, diner en ontbijt inbegrepen.
Dag 5: Sognefjord - Vangsnes - Vik - Bergen
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u richting Hella, waar u de boot neemt door het Sognefjord tot aan het dorpje Vangsnes. Als u van Vangsnes richting Bergen rijdt, kunt u kiezen voor de spectaculaire bergroute om nog meer natuurlijke wonderen van deze spectaculaire regio te zien. We raden u aan om te stoppen bij een klein dorpje met de naam Vik waar u de kans krijgt om een andere houten Vikingkerk te bewonderen (ticket niet inbegrepen) en de legendarische Tvindefossen waterval (ook bekend als de waterval van de eeuwige jeugd) te bezoeken.

Daarna gaat het terug naar Bergen, de hoofdstad van de regio van de Noorse fjorden. Geniet van de rust in de stad of ga op verkenning in de prachtige omgeving met Troll Hill waar het huis-museum van de bekende componist Edvard Grieg te vinden is. U kunt ook een kabellift nemen naar de top van de Fløyen om het indrukwekkende uitzicht over de stad te bewonderen.

Overnachting in Bergen, ontbijt inbegrepen.

Dag 6: Bergen - Terugvlucht
Ontbijt in het hotel en vrije tijd in de stad voor u terug richting de luchthaven gaat voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Bergen: 2 nachten in het Magic Hotel Solheimsviken 4*

Dit hedendaagse hotel in het hartje van Bergen biedt 217 comfortabele kamer met een prachtig uitzicht op de stad en de bergen in de omgeving. Het kleurrijke interieur wordt aangevuld door eigentijdse faciliteiten zoals gratis wifi, een smart televisie in kamers en volledig uitgeruste badkamers. In het Bergtatt restaurant op de bovenverdieping van het hotel proeft u van een Italiaans geïnspireerd menu gecombineerd met plaatselijke smaken.

Regio van Hardanger: 1 nacht in het Quality Hotel & Resort Voringfoss 3*

Dit traditionele hotel biedt een spectaculair uitzicht op het Hardangerfjord en beschikt over een sportsbar, een zomerrestaurant en comfortabele kamers met gratis wifi. In het restaurant wordt een lekker buffet geserveerd tijdens de zomer en in de sportsbar proeft u het hele jaar door van drankjes en typische pubmaaltijden. Het vriendelijke personeel helpt u graag op weg om de beste activiteiten in de buurt te vinden, zoals wandelen, vissen en kajakken.

Regio van Sognefjord: 2 nachten in het Leikanger Fjord Hotel 3*

In 1920 opende dit stijlvolle familiehotel de deuren in de prachtige regio van het Sogneford. Bijna honderd jaar later biedt het nog altijd gezellige, warme en elegante accommodatie voorzien van alle moderne faciliteiten zoals gratis wifi en een uitgebreid ontbijtbuffet.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Tijdens deze onvergetelijke vakantie door de prachtige Noorse natuur, geniet u elke ochtend van een heerlijk ontbijt zodat u vol energie aan uw ontdekkingen van de dag begint. In het Quality Hotel & Resort Voringfoss en het Leikanger Fjord Hotel profiteert u bovendien van een lekker diner om de dag in schoonheid af te sluiten.

Huurauto

Dankzij de inbegrepen huurauto (Peugeot of gelijkwaardig) vertrekt u in alle vrijheid op verkenning langs de mooiste plekjes van Noorwegen. U stopt zelf waar en wanneer u dat wilt om een foto te maken en kiest de route die u het meest aanspreekt.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 5 nachten accommodatie in de vermelde hotels of gelijkwaardig
- Dagelijks ontbijt en 3 diners
- Huurauto voor 5 dagen met onbeperkte kilometers en aansprakelijkheidsverzekering inbegrepen (ophalen en terugbrengen aan de luchthaven van Bergen)

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Entreeprijzen voor natuurparken en bezienswaardigheden
- Voor de huurauto: benzine, tolgelden, parkeerkosten en ferry's 
- Kosten als u de huurauto ophaalt of terugbrengt buiten de openingsuren (NOK 450)
- Reisverzekering

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Alle praktische informatie over de huurauto:
- Huurauto (Peugeot of gelijkwaardig) voor 5 dagen
- Ophalen en terugbrengen aan de luchthaven van Bergen
- De auto wordt verhuurd per 24u, bij het overschrijden van de tijd (zelfs met enkele minuten), worden extra kosten aangerekend
- Minimumleeftijd voor bestuurders is 25 jaar
- De bestuurder moet minstens 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs
- De naam van de eerste persoon in de boeking wordt beschouwd als de bestuurder
- Een kredietkaart op naam van de bestuurder is noodzakelijk
- De auto moet met hetzelfde brandstofniveau binnengebracht worden als bij het ophalen

Inbegrepen in de prijs:
- Onbeperkte kilometers
- CDW (eigen risico: NOK 8000), TP (eigen risico: NOK 8000) en aansprakelijkheidsverzekering (in geval van schade is een politierapport verplicht, anders zijn de verzekeringen niet geldig)
- Alle belastingen

Niet inbegrepen in de prijs:
- Brandstof
- Boetes (het bedrag wordt afgehouden van de kredietkaart)
- Borgsom
- Extra kosten om de auto op de halen of terug te brengen buiten de openingsuren
- Extra accessoires (ter plaatse te betalen)
- Super Cover (verlaging van eigen risico tot NOK 1500 (NOK 10.000 voor bestelbusjes)
- Verzekering voor glas, interieur, chassis, verlies van sleutels of brandstofvervuiling
- Administratiekosten bij een ongeval met fout
- Bijkomende bestuurder (NOK 40 per dag, maximum NOK 560; ter plaatse te betalen)
- NeverLost Navigatie systeem (NOK 130 per dag, NOK 910 per week en NOK 1000 per maand)

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief, maar u kunt uw inbegrepen huurauto bij aankomst op de luchthaven van Bergen ophalen.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw huurauto te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Noorse fjorden en trekking - Fly & Drive 3/4*