Rondreis van 7 of 9 nachten door Marokko - Marrakech - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Bezoek de indrukwekkende Hassan II moskee, met 's werelds hoogste minaret, in Casablanca
 • Verken de oude medina van Fez, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat
 • Ontdek de oude Romeinse stad Volubilis, UNESCO werelderfgoed, en reis door adembenemende landschappen van het Atlasgebergte
 • Geniet van de geluiden, bezienswaardigheden en geuren in de magische souks van Marrakech

De beoordeling van onze klanten

Uw reisprogramma

Ga met ons mee naar een van de meest fascinerende en diverse landen in Afrika! Marokko is een iconische bestemming met machtige bergen, glooiende landschappen, eeuwenoude medina's en prachtige architectuur. Maak een rondreis van 7 of 9 nachten langs de romantische plekjes van Casablanca, de betoverende paleizen van Fez en de levendige en kleurrijke souks van Marrakech. Waar wacht u nog op?

 

Uw mogelijke reisroutes:

 

Rondreis van 8 dagen / 7 nachten:

Dag 1: Aankomst in Marrakech

Dag 2: Marrakech

Dag 3: Marrakech - Casablanca

Dag 4: Casablanca - Rabat - Volubilis - Meknes - Fez

Dag 5: Fez

Dag 6: Fez - Ifrane - Azrou - Beni Mellal - Marrakech

Dag 7: Marrakech

Dag 8: Marrakech (vertrek)

 

Rondreis van 10 dagen / 9 nachten:

Dag 1: Aankomst in Marrakech

Dag 2: Marrakech

Dag 3: Marrakech - Casablanca

Dag 4: Casablanca - Rabat - Volubilis - Meknes - Fez

Dag 5: Fez

Dag 6: Fez - Ifrane - Azrou - Beni Mellal - Marrakech

Dag 7: Marrakech

Dag 8: Marrakech - Hele dag in de Ourika vallei en lunch in een Berber huis

Dag 9: Marrakech - Majorelle tuinen en stadsmuren per paardenkoets

Dag 10: Marrakech (vertrek)

Uw reisbeschrijving

Rondreis van 8 dagen / 7 nachten

DAG 1: AANKOMST IN MARRAKECH

Bij aankomst wordt u verwelkomd door een medewerker en naar het hotel gebracht.

Overnachting met ontbijt in Palm Menara Hotel (of gelijkwaardig)

 

DAG 2: MARRAKECH

U begint uw ontdekking van Marrakech vandaag met een bezoek aan het El Bahia paleis, vervolgens naar de wijk Dar El Basha om de traditionele Marokkaanse restaurants te zien en verder naar de Qassabine en Smarine souks om mandenwerk, gedroogd fruit, kruiden en stoffen te bekijken. De oude, voormalige slavenmarkt op het Rhaba Kedima-plein onthult een voor de stad karakteristieke samensmelting van Afrika en Arabië, waar de plaatselijke bevolking met honderden tegelijk aankomt om mysterieuze toverdrankjes te kopen voor magische spreuken en genezingen met ingrediënten die variëren van zaden en schors tot kameleons en hagedissen. Het grote, levendige plein in het hart van Marrakech, Jemaa-el-fna, is een van de belangrijkste attracties van de stad. Zowel overdag als 's nachts is het plein gevuld met rondtrekkende verkopers, muzikanten, dansers en slangenbezweerders.

Lunch in een Marokkaans restaurant en overnachting met ontbijt in het Palm Menara Hotel (of gelijkwaardig)

 

DAG 3: MARRAKECH - CASABLANCA

De reis gaat vandaag noordwaarts naar Casablanca, de grootste stad van Marokko, een moderne metropool met een uitgesproken Europese sfeer. Wandel door het Park van de Arabische Liga, een groene omgeving met palmbomen, voordat u verder gaat naar de Notre Dame de Lourdes met zijn prachtige glas-in-lood ramen. Na het drukke winkelgebied van de wijk Habous komt u aan bij de prachtige Hassan II Moskee, met een oppervlakte van 20.000 vierkante meter. De Moorse moskee heeft de hoogste minaret ter wereld en is een symbool van trots voor het Marokkaanse volk.

Lunch in een lokaal restaurant en overnachting met ontbijt in het Suisse Hotel (of gelijkwaardig)

... verder lezen

Dag 4: Casablanca - Rabat - Meknes - Volubilis - Fez

Na het ontbijt verlaat u Casablanca en rijdt u verder noordwaarts naar de hoofdstad van Marokko, Rabat. In de stad vindt u, zoals in vele Europese hoofdsteden, tal van parken en brede, met bomen omzoomde, boulevards en het Koninklijk Paleis, de officiële residentie van de Koningsfamilie. Bij aankomst bezoekt u de door UNESCO erkende Hassan toren, een iconische minaret gebouwd in 1195 met typische rode zandsteen en een van de weinige overgebleven delen van de oorspronkelijke La Giralda in Sevilla. Aan de overkant van de weg ligt het mausoleum van Mohammed V, een van de mooiste voorbeelden van de moderne Alaouite dynastie-architectuur van het land. Met zijn prachtige mahoniehouten koepels en ingewikkelde bladgoudversieringen is dit de plek waar alle Marokkanen naartoe komen om de graven van hun vroegere koningen te eren.

Na Rabat gaat u verder naar Meknes om de architecturale erfenis van sultan Moulay Ismail te zien. De sultan, een meedogenloze tiran, was een van de grootste leiders van Marokko; met een harem van 500 vrouwen vestigde hij zich in Meknes waar hij slaven binnenbracht om een keizerlijke stad te bouwen met ingenieus ontworpen graanschuren en stallen voor een ongelooflijke 12.000 paarden.

Lunch onderweg (inbegrepen)

Na de lunch staat een bezoek aan een andere UNESCO werelderfgoedschat op het programma, de oude Romeinse stad Volubilis. De archeologische site is de best bewaarde in Marokko en bevat prachtig ingewikkelde mozaïeken.

De laatste stop van vandaag is Fez, waar u bij aankomst incheckt in het hotel.

Overnachting met ontbijt in het Across hotel (of gelijkwaardig)

 

DAG 5: FEZ

Vandaag wacht u een volledige dag om het spirituele en culturele hart van Marokko te verkennen. In deze betoverende stad, gelegen tegen een achtergrond van de Zalagh bergketen, hebben in het verleden talrijke beschavingen zich gevestigd, wat een spectaculaire erfenis heeft opgeleverd van paleizen, moskeeën en musea, rijk aan kostbare schatten. De oude medina van Fez is de grootste en oudste ter wereld en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is in deze medina, die sinds de 12e eeuw onveranderd is gebleven, dat uw ontdekkingstocht begint. Al slenterend door enkele van de ongeveer 9000 straatjes van dit labyrint komt u langs enkele van de oudste en meest gewaardeerde moskeeën en religieuze scholen van Fez. Hiertoe behoren de 1.200 jaar oude Al Kairouyine Universiteit, naar eigen zeggen de oudste ter wereld, en de grandioze El Bouanania Medersa, beroemd om zijn glinsterende smaragdgroene dakpannen. De spirituele hoofdstad zit vol met traditionele ambachten en is beroemd om zijn leerlooierijen, met felgekleurde kleurstoffen en pigmenten, die een fascinerend inzicht geven in een ambacht die al eeuwenlang praktisch onveranderd is gebleven.

Lunch in het Fassi Restaurant en overnachting met ontbijt in het Across Hotel (of gelijkwaardig)

 

DAG 6: FES - IFRANE - AZROU - BENI MELLAL - MARRAKECH

Vanochtend neemt u afscheid van Fez en reist u langs het stadje Azrou, dat verscholen ligt in de heuvels van het Atlasgebergte, door enkele van de meest afgelegen en mooiste landschappen van de regio. Met prachtige meren en dichte cederbossen waar de met uitsterven bedreigde berberaap leeft, is het gebied van groot belang en een interessant contrast met de laagvlakten. U komt aan in Beni Mellal, dat verscholen ligt in het Atlasgebergte, aan de voet van Jbel Tassemit (2247m), naast de vlaktes van Beni Amir.

Lunch onderweg (inbegrepen)

Na de lunch gaat de reis verder naar Marrakech. U maakt een korte stop in de palmbossen waar u omgeven wordt door meer dan 300.000 tropische palmbomen, tegen de achtergrond van het besneeuwde Atlasgebergte.

Overnachting met ontbijt in het Palm Menara Hotel (of gelijkwaardig)

 

DAG 7: MARRAKECH

Na een laat ontbijt in uw hotel, wordt u opgehaald bij het hotel en rijdt u naar de medina. Hier kunt u de ingrediënten kopen voor de Marokkaanse kookles in een riad. U leert de lokale traditionele ingrediënten te gebruiken om een echte Marokkaanse maaltijd te bereiden op traditionele wijze. Onder leiding van een uitstekende chef zult u typische gerechten klaarmaken zoals Marokkaanse salades, Tajine, brood enz. Tot slot mag u natuurlijk proeven van al het lekkers dat u gemaakt heeft in de schaduw van een sinaasappelboom.

U kunt ook deelnemen aan een wedstrijd "muntthee maken". Verzamel de recepten en verras uw vrienden thuis!

Rond 18.00 uur wordt u weer opgehaald bij het hotel om naar de Agafay woestijn te rijden voor een onvergetelijke dromedarisrit door de prachtige Oase van Agafay met verbluffende landschappen. U komt langs oude Berber dorpen vol met rust en geschiedenis en kunt lokale bewoners ontmoeten en samen muntthee drinken.

Overnachting met ontbijt in het Palm Menara Hotel (of gelijkwaardig)

 

DAG 8: MARRAKECH (VERTREK)

Na het ontbijt is het dan tijd om vol nieuwe ervaringen aan de terugreis te beginnen.

... verder lezen

Rondreis van 10 dagen / 9 nachten

DAG 1 - 7

Zie rondreis van 8 dagen / 7 nachten.

 

DAG 8: MARRAKECH - HELE DAG IN DE OURIKA VALLEI EN LUNCH IN EEN BERBER HUIS

Na het ontbijt vertrek naar de Hoge Atlas. U reist door het uitgestrekte platteland van Marokko wat een welkome afwisseling is voor de drukte van Marrakech en u een zeldzame glimp oplevert van een meer ontspannen manier van leven.

Onderweg stoppen we voor een panoramisch uitzicht op het dorp Sour, om vervolgens verder te rijden naar het dorp Aghbalou in de Ourika-vallei, waar u wordt uitgenodigd in het huis van Zohra en zijn familie. Zij zullen u met plezier kennis laten maken met de voorbereidingen van de Berberse lunch en de ceremoniële muntthee. Na de lunch verlaat u de Ourika vallei om terug te keren naar Marrakech.  

Overnachting met ontbijt in het Palm Menara Hotel (of gelijkwaardig)

 

DAG 9: MARRAKECH - MAJORELLE TUINEN EN STADSMUREN PER PAARDENKOETS

Na het ontbijt wordt u opgepikt in uw hotel voor een rondrit langs de stadsmuren en de tuinen van Marrakech, inclusief een bezoek aan de Majorelle tuinen en het Berbermuseum.

Stap aan boord van een paardenkoets en draaf weg van de drukte van de souks. Bekijk de karakteristieke rode stenen stadsmuren die deel uitmaken van de oude vestingwerken van de Medina van Marrakech voordat u verder gaat naar de oases van harmonie en rust van de stad. De beroemde tuinen van Marrakech vormen een tijdloos beeld van tropische planten, bamboebossen, cactussen, rustgevende zwembaden en kobaltblauwe gebouwen. Bezoek de Majorelle tuin, ontworpen door de Franse kunstenaar Jacques Majorelle en nu privébezit van het Franse modehuis Yves St. Laurent.

Om 20.00 uur geniet u van een afscheidsdiner in een typisch Marokkaans restaurant.

Overnachting met ontbijt in het Palm Menara Hotel (of gelijkwaardig)

 

DAG 10: MARRAKECH (VERTREK)

Na het ontbijt is het dan tijd om vol nieuwe ervaringen aan de terugreis te beginnen.

... verder lezen

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

 

Tijdens deze privérondreis zijn de transfers naar uw excursies en tussen de hotels gedeeld met andere reizigers. De luchthaventranfers zijn niet gedeeld met andere reizigers.

De prijs is op basis van 2 personen. Indien u alleen reist, betaalt u hetzelfde bedrag.

Uw accommodaties

Just for you
Speciaal voor u:
 • Accommodatie volgens het programma
 • Maaltijden volgens het programma
 • Toegang tot het Bahiapaleis, de Majorelle-tuinen en het Berbermuseum (Marrakech), Volubilis (Volubilis) en de Medersa Bouanania (Fez)
 • Service van lokale gidsen tijdens de bezoeken in Marrakech, Volubilis en Fez
 • Gedeelde transfers in een minibus tijdens de rondreis
 • Privéluchthaventransfers

Uw hotels

Maximale kamercapaciteit

Voor een comfortabel verblijf overnacht u in een Standaard Kamer in zorgvuldig geselecteerde hotels.

 

U zult verblijven in de volgende hotels (of gelijkwaardig):

- Marrakech: Palm Menara Hotel

Casablanca: Suisse Hotel

Fez: Across Hotel

Uw pension

Om zo goed mogelijk op uw programma aan te sluiten, wordt uw pension aan de reisroute aangepast.

 

- Rondreis 8 dagen / 7 nachten: 7x ontbijt en 5x lunch (exclusief drankjes) inbegrepen

- Rondreis 10 dagen / 9 nachten: 9x ontbijt, 5x lunch (exclusief drankjes) en 1 diner (exclusief drankjes) inbegrepen.

 

Houd rekening met de volgende feestdagen:

- Ramadan: 22 maart t/m 21 april 2023

- Suikerfeest (Eid al-Fitr): 21 t/m 23 april 2023

- Bedevaart naar Mekka (Hadj): 26 t/m 30 juni 2023

- Arafa: 27 juni 2023

- Offerfeest (Eid al-Adha): 28 t/m 30 juni 2023

**Tijdens deze feestdagen kan het zijn dat er geen alcoholische drankjes geserveerd worden tussen zonsopgang en zonsondergang. Houd er rekening mee dat bepaalde restaurants, bars, activiteiten en winkels (gedeeltelijk) gesloten zijn gedurende de dag**

Uw optionele excursies

Berber paden 4x4 tour

Uw optionele excursies

Aan de voet van de besneeuwde toppen van de Hoge Atlas, vertrekt u langs Berberse wegen op avontuur om de plaatselijke bevolking te ontmoeten en hun tradities te ontdekken.


Aan boord van uw 4x4 begint deze tour met het oversteken van de vlaktes van Al Haouz. Rijd naar de toppen van de Hoge Atlas tot u de eerste stad van Ouzguita bereikt, op het plateau van Kik. Vervolgens stopt u in het dorp Moulay Brahim voor een prachtig uitzicht over de groene vallei van Ghighya, met zijn kleine beekjes, appelboomgaarden en een woud van torenhoge groene eiken. Vervolgens nodigt een Berberse familie u uit om met een kop verse muntthee op adem te komen in een traditioneel huis. Dit is de perfecte gelegenheid om hun tradities te ontdekken en een typisch huis, gebouwd in steen en klei op de hellingen van de berg, te zien.

Op weg naar Ourika kunt u zich verwonderen aan de spectaculaire vergezichten op de berg Toubkal en de Oukaimeden, voordat u aankomt op uw lunchplek nabij de Hoge Atlas. Vanaf de afdaling door de Ourika-vallei, zal de laatste etappe door de Berberregio een bezoek aan het dorp Setti Fatma omvatten, waar u de kans krijgt om een van de wekelijkse souks te verkennen. Breng wat vrije tijd door met uw voeten in het water van de vallei, struin langs de terrassen van botanische tuinen en inhaleer rijke aroma's van aromatische kruiden. Dit is een uniek avontuur!

 

Inbegrepen:
- Bezoek aan de molens in Aghbalou
- Lunch in een restaurant in Ourika
- Muntthee bij een lokaal gezin
- Ophalen van en terugbrengen naar uw hotel

Praktische informatie:
- Duur: ongeveer 8 uur
- Vertrek: 9.00 uur, ontmoeting bij de hoofdingang van uw hotel
- Terugkeer: 17.00 uur, aankomst bij de hoofdingang van uw hotel
- Fooien zijn niet inbegrepen

... verder lezen

Exclusief voor Voyage Privé: Heteluchtballon, hammam en massage

Uw optionele excursies

Ontdek Marrakech aan boord van een heteluchtballon en geniet van een unieke ervaring die uitsluitend gereserveerd is voor klanten van Voyage Privé.

's Morgens wordt u vanaf uw hotel met een 4X4 ongeveer 20 kilometer van Marrakech naar uw ontmoetingsplaats gebracht, waar u van een continentaal ontbijt zult genieten voordat u aan boord gaat van een heteluchtballon.

De ervaren piloten nemen u mee voor een ballonvaart, naar een hoogte van 1000 meter op een van de mooiste plekken op aarde om een spectaculaire zonsopgang te bewonderen. Vanuit de lucht zal het contrast tussen de stad en het omringende platteland een adembenemende indruk op u maken.

Vervolgens keert u terug naar de begane grond. Terwijl u nog steeds met uw hoofd in de wolken bent, zult u genieten van een Berbers ontbijt in een traditionele tent, voordat u naar de mooie en ontspannende Lotus Spa gaat in het centrum van de medina.

Verleng dit gevoel van ontsnapping met een bezoek aan het Turkse bad voor een 45-minuten durende peeling, in aanvulling op een ontspannende 30-minuten durende massage.

 

Inbegrepen:
- Ophalen van en terugbrengen naar uw hotel
- Alle transfers
- Welkomstkoffie, thee en sinaasappelsap
- Typisch Berbers ontbijt
- 1-uur durende vlucht per ballon
- Welkomstcocktail in de Lotus Privilege Spa
- Hammam en lichaamsscrub van 45 minuten
- 30-minuten durende massage

... verder lezen

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Uw bestemming

Welkom in... Marokko!

“Het pittoreske is overal. Bij elke stap wachten panorama’s die twintig generaties schilders zouden inspireren.”
De reis van Eugène Delacroix naar Marokko veranderde zijn manier van schilderen voor altijd. En hij is niet de enige die wordt aangetrokken door dit sublieme land met duizenden kleuren …
Marokko is een plek van contrasten, tussen traditie en moderniteit laat dit land u vast niet onberoerd. Neem de tijd om door de schitterende medina’s te wandelen van Marrakech, Fez of de sublieme blauwe stad Chefchaouen, om de talrijke schatten en het rijke erfgoed van elke plek te ontdekken. Of misschien bent u wel te vinden voor een onvergetelijke ervaring op de majestueuze pieken van het Atlasgebergte.
U zult niet alleen gecharmeerd worden door de culturele pareltjes van Marokko, maar ook door de adembenemende panorama’s, de vriendelijke bevolking en de lekkere smaken. Elke etappe biedt een andere lekkernij: tajine, muntthee, gebakjes met de zoete geur van oranjebloesems of een Proust madeleine … Ervaar zelf de betovering van Marokko!

Het weer

Jan
min : 7°C max : 18°C
Feb
min : 8°C max : 20°C
Mrt
min : 10°C max : 22°C
Apr
min : 12°C max : 24°C
Mei
min : 15°C max : 28°C
Jun
min : 17°C max : 31°C
Jul
min : 20°C max : 36°C
Aug
min : 20°C max : 36°C
Sep
min : 18°C max : 32°C
Okt
min : 15°C max : 27°C
Nov
min : 10°C max : 21°C
Dec
min : 7°C max : 18°C

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs:

- Accommodatie volgens het programma

- Maaltijden volgens het programma

- Toegang tot het Bahiapaleis, de Majorelle-tuinen en het Berbermuseum (Marrakech), Volubilis (Volubilis) en de Medersa Bouanania (Fez)

- Service van lokale gidsen tijdens de bezoeken in Marrakech, Volubilis en Fez

- Gedeelde transfers in een minibus tijdens de rondreis

- Privéluchthaventransfers

 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Rondreis van 7 of 9 nachten door Marokko