Hotel CastaDiva Resort & Spa 5* - Como - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ideaal voor een romantisch verblijf aan de rand van het Comomeer
  • Open de deuren van een historische villa en een sublieme 5* luxe
  • Ontspannen in de spa waar u ongelimiteerd toegang tot heeft
  • Maak gebruik van de gratis pendeldienst naar Como en wandel door de oude straatjes

Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom bij ... het Comomeer

Op zoek naar een unieke plek voor uw vakantie of weekendje weg? Wij hebben de romantische plek bij uitstek gevonden: het Comomeer!
Deze plek heeft een magische uitstraling en is getuige van passie door de vele eeuwen heen. De oevers van dit meer zijn omringd met weelderige villa's die zowel vele 'gewone gasten' als sterren zoals George Clooney heeft mogen verwelkomen.

Deze plek is de perfecte landelijke bestemming om te wandelen of te ontspannen. Op ongeveer 45 kilometer ligt Milaan, kortom: de perfecte uitvalsbasis om de rest van Lombardije te verkennen!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw 5* hotel

Welkom bij het Hotel CastaDiva Resort & Spa 5*. De voormalige Villa Roccabruna is uitgegroeid tot dit luxe 5* hotel, gelegen aan het meer, in het dorp Blevio en op 5 kilometer van Como. Dit voormalige paleis uit de negentiende eeuw behoorde tot de diva Giuditta Pasta. Hier hebben al tal van belangrijke culturele muziekiconen hun vakantie doorgebracht.

Tegenwoordig krijgt ook u de kans om kennis te maken met dit sublieme hotel waar excellentie en Italiaanse glamour heerst. Het interieur is verfijnd en de pittoreske tuinen zijn botanisch en geven magische sferen in de avond. Naast het spectaculaire uitzicht biedt dit hotel ook een ultra moderne Spa.

Uw kamer

Geniet van de romantische sferen van uw Classic Kamer (30 - 45 m²) of Deluxe Kamer met zicht op het meer  (45 - 55 m²).

De Classic Kamers zijn mooie kamers met uitzicht op de tuin van het resort. In de kamer vindt u twee aparte bedden of een tweepersoonsbed. De stijl van de kamer is traditie met een moderne twist. De badkamer met bad en douche zijn mooi ingericht. De Classic Kamers bevinden zich in Villa Gilda, Violette Villa en Villa Isotta.

De Deluxe Kamers Kamer met zicht op het meer hebben een prachtig uitzicht op het Comomeer en beschikken over een balkon. De eigentijdse stijl wordt gekenmerkt door de warme tinten van goud. De badkamers zijn mooi ingericht en hebben een bad of douche. De kamers bevinden zich in Villa Dorabella.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Begin de ochtend met een stevig ontbijt.

Bovendien profiteert u van 15% korting in het restaurant!

Het Restaurant Orangerie wordt aangestuurd door chefkok Massimiliano Mandozzi (2 Michelinsterren). Er wordt veelal gebruik gemaakt van lokale producten. U kunt er binnen of buiten eten, afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden. Italiaanse specialiteiten worden hier met zorg bereid.

Bij de Bar Bellini hangt er iedere avond een magische sfeer door het uitzicht op het Comomeer. Het terras is seizoensgebonden geopend. Uw 'aperitivo' bij zonsondergang zal u niet snel meer vergeten.

Activiteiten

Wandel langs het meer of door de botanische tuinen, luier bij het zwembad of neem de tijd voor uzelf bij het wellnesscentrum met spa en onbeperkte toegang voor u.

Geniet van de vele faciliteiten bij het wellnesscentrum, zoals de sauna, het massagezwembad, het Kneipp-circuit en de ontspanningsruimte. Deze ultra moderne spa van 1300 m²  is zeker het bezoeken waard.

Bezoek ook de nabijgelegen stad Como en profiteer van de pendeldienst naar dit oude stadje.

Het weer

Jan
min : -2°C max : 6°C
Feb
min : -1°C max : 9°C
Mrt
min : 3°C max : 13°C
Apr
min : 7°C max : 17°C
Mei
min : 10°C max : 21°C
Jun
min : 14°C max : 25°C
Jul
min : 16°C max : 27°C
Aug
min : 15°C max : 27°C
Sep
min : 13°C max : 23°C
Okt
min : 8°C max : 16°C
Nov
min : 3°C max : 11°C
Dec
min : 0°C max : 7°C

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 75
Check-in:  14.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag en tegen een supplement van ongeveer €40 per nacht

De toeristenbelasting (€ 5,00 per persoon per dag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Enkele kamers zijn beschikbaar voor mindervaliden (al gelang beschikbaarheid). Neemt u alstublieft contact met ons op mocht u hiervan gebruik willen maken.

Het hotel beschikt over:

  • Receptie 24 uur / 24
  • Tuin
  • Vrij parkeren
  • Toeslag Valet parking
  • Organisatie van excursies
  • Pendeldienst naar het centrum van Como (dienstregeling vastgesteld door het hotel)

De kamers zijn uitgerust met:

  • Twee aparte bedden of 1 tweepersoonsbed
  • Badkamer met douche of bad
  • Haardroger
  • Toiletartikelen
  • Badjassen
  • Kluisje
  • Airconditioning
  • Bureau
  • TV
  • Telefoon
  • Minibar

Activiteiten in het hotel:

  • Buitenzwembad (opening afhankelijk van het seizoen en het weer)
  • Overdekt zwembad
  • Wellnessruimte met sauna, bubbelbad, mediterrane bad, jet ontspanning bad, Kneipp-circuit, een ontspanningsruimte bedekt met roze Himalayazout, ijswaterval, zintuiglijke douches, Darsena Relax Area
  • Fitnessruimte

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel CastaDiva Resort & Spa 5*