Israël - Bibleland Tour - Jeruzalem - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Vertrek op een onvergetelijke reis door het oude Israël en bezoek de grootste steden van het land
  • Overnacht in elegante hotels op basis van een halfpensionformule
  • En ook... Deze tour door Israël is een once in a lifetime avontuur - wacht dus niet langer

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Israël

Ontdek heilige steden en trotseer mystieke woestijnen. Deze rondreis door Israël neemt u mee door het 'beloofde land' in het Midden Oosten. Geen land ter wereld speelt al zo lang een rol in de geschiedenis als Israël. Hier bevinden zich heilige plaatsen van Joden, Christenen en Moslims en vindt u ruïnes uit Oudtestamentische, Romeinse en Ottomaanse tijden.

Israël is een uitgelezen land voor een archeologisch avontuur omgeven door een verrassende natuur. Deze reis is er één uit duizenden. 

Reisbeschrijving

Dag 1: Ben Gurion Luchthaven - Jeruzalem
Bij aankomst op de luchthaven wordt u opgewacht door onze vertegenwoordiger en overgebracht naar het hotel in Jeruzalem.
Overnachting in Jeruzalem in het Crowne Plaza DLX / Dan Panorama

Dag 2: Jeruzalem (Nieuwe Stad)
Begin de dag met een panoramisch uitzicht over Jeruzalem vanaf de Olijfberg. Ga verder naar de Tuin van Gethsemane en de Kerk van Alle Naties. Ga door naar het Israël museum en bewonder de Schrijn van het boek met de beroemde Dode Zee-rollen, en breng daarna een bezoek aan het prachtig gerenoveerde Model van de Herodische stad Jeruzalem, daterend uit de tijd van de Tweede Tempel.
Ga door naar Yad Vashem, het gedenkteken voor de zes miljoen Joden die in de Holocaust zijn gedood. In de middag bezoekt u het pittoreske dorp Ein Karem, de traditionele geboorteplaats van Johannes de Doper.
Overnachting in Jeruzalem in het Crowne Plaza DLX / Dan Panorama
Dag 3: Jeruzalem (oude stad) - Bethlehem*
Bezoek een van de poorten naar de ommuurde oude stad om de vernieuwde Joodse wijk, de Westelijke Muur, het tempelgebied en de kleurrijke bazaars te bezichtigen. Loop langs de Via Dolorosa en de Kruisweg, eindigend in de Heilige Grafkerk.
Ga verder naar Zion en breng een bezoek aan het graf van koning David, de kamer van het laatste avondmaal en de Abdij Van Dormition. In de namiddag gaat u verder naar Bethlehem om de Geboortekerk te bezoeken en een uitzicht op de herdervelden te bewonderen.
Overnachting in Jeruzalem in het Crowne Plaza DLX / Dan Panorama

Houd er rekening mee dat de site van Bethlehem onder de bevoegdheid van de Palestijnse Autoriteit staat. Bezoek is onderhevig aan de huidige situatie.
Dag 4: Beit Shean / Nazareth / Galilea
Verlaat Jeruzalem en ga naar het noorden, langs Jericho, de oudste stad ter wereld. Reis door de Jordaanvallei naar Beit Shean. Bezoek de opgravingen van deze prachtig bewaarde Romeinse stad. Ga verder naar Nazareth om de Basiliek van de Aankondiging en de timmerwerkplaats van Joseph te bezoeken. Uw volgende stop is Safed, de stad van Kabala, voor een wandeling door de mystieke steegjes, een bezoek aan een synagoge en de kunstenaarscolonie.
Overnachting in Kibbutz in Kibbutz Kfar Giladi-Boutique
Dag 5: Golan Hoogvlakte/ Meer van Galilea
Rijd naar de Golan Hoogvlakte, langs de Druze dorpen en bezoek een voormalige Syrische vesting op hoogte. Ga door naar Banias, de bron van de Jordaanrivier om de Berg van de Zaligsprekingen te bezoeken. Bezoek de ruïnes van de oude synagoge en het huis van Petrus in Kapernaum. Bezoek Tabgha, waar het wonder van het vis en brood plaatsvond. Ga verder naar Tiberias voor een korte rondleiding in het oude centrum.
Overnachting in Kibbutz in  Kibbutz Kfar Giladi-Boutique
Dag 6: Acre / Haifa / Caesarea / Tel Aviv
Na het ontbijt rijdt u naar het westen naar Acre voor een bezoek aan het oude beroemde kasteel van de Kruisvaarder en de middeleeuwse vestingwerken. Ga verder naar Haifa, voor een panoramische sightseeing tour van de stad, en bezoek het Baha'i Shrine, de Perzische Tuin, het Karmelgebergte en de Baai van Haifa. Ga naar het zuiden naar Caesarea om de oude haven te bezoeken met het Romeinse Theater en het Hippodrome. Ga verder naar Tel Aviv-Jaffa voor een korte city tour en daarna door naar uw hotel.
Overnachting in Tel Aviv in het Crowne Plaza DLX / Dan Panorama.

Dag 7: Tel Aviv (Vrije tijd)
Vrije dag in Tel Aviv, of een optionele tour naar de Dode Zee.
Overnachting in Tel Aviv in het Crowne Plaza DLX / Dan Panorama.

Dag 8: Tel Aviv / Ben Gurion Luchthaven
Ontbijt en transfer naar het vliegveld voor uw terugvlucht naar huis.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Tijdens de volledige rondreis verblijft u in Standaard Kamers op basis van een halfpensionformule (ontbijt + diner - exclusief drankjes en exclusief diner op de dag van uw aankomst).

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
en
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
Crowne Plaza - Jeruzalem
Stap binnen in de ruime lobby, verrijkt met champagne kleuren en marmeren oppervlakken, om de sleutel van uw kamer in ontvangst te nemen. Het hotel beschikt over fantastische faciliteiten, waaronder een fitnesscentrum, een sauna en verschillende behandelkamers. Speel tennis of neem een duik in het overdekte zwembad.
Crowne Plaza - Tel Aviv
Het Crowne Plaza Tel Aviv heet u hartelijk welkom in een schitterende omgeving. U kunt genieten van een massage in de May Spa of in de jacuzzi van het fitnesscentrum springen. Crowne Plaza Tel Aviv ligt in de buurt van de bruisende strandbars van de Promenade, op 15 minuten lopen van de iconische ontmoetingsplaats Dizengoff Square. De oude haven van Jaffa ligt op 4 km langs de kust.
Kfar Giladi Boutique - Kibbutz
Kfar Giladi Boutique is gelegen in Opper-Galilea, aan de Golan Heights en de Hermon, aan de voet van de bergen van Naftali. Met een adembenemend uitzicht op de Hula Valley, ruime gazons, bloeiende tuinen en 155 elegante kamers, is dit een rustig en ontspannen hotel, ver van de drukte van de grote stad.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
Gedeelde transfers bij aankomst en vertrek (van / naar Ben Gurion Airport)
7 nachten accommodatie op basis van halfpension
Dagelijks diner behalve op de dag van aankomst
5 excursies volgens programma met Engelssprekende gids
Toegangsprijzen voor de bezochte sites volgens programma

Niet inbegrepen in de prijs:
Persoonlijke uitgaven
Fooien
Drankjes en maaltijden niet vermeld in het programma
Excursies niet vermeld in het programma

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Israël - Bibleland Tour