Hotel Holt - The Art Hotel 4* - Reykjavik - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een elegant hotel in het centrum van de stad
  • Geniet in stijl van de IJslandse cultuur en van de grootste particuliere kunstcollectie van het land
  • Ontdek de authentieke regionale keuken in het restaurant van het hotel
  • Ervaar de indrukwekkende landschappen van IJsland met enkele opwindende excursies

De beoordeling van onze klanten

Ontdek de vulkanen van IJsland met gids (gevorderd niveau)

Geniet van de perfecte excursie om de kracht van de natuur in zijn puurste vorm te ontdekken tijdens deze Engelstalige wandeling met gids door de vulkanen van het schiereiland Reykjanes. Het is een unieke ervaring, waarbij je de kans krijgt om de voortdurende stroom lava te observeren en misschien heb je zelfs het geluk om getuige te zijn van een vulkaanuitbarsting!


Informatie over je excursie:

De prijs is inclusief:

  • Retourticket voor de bus (gratis Wi-Fi aan boord)
  • Service van een gecertificeerde Engelssprekende gids
  • Pick-up en drop-off bij je hotel

De prijs is exclusief:

  • Maaltijden en drankjes die niet vermeld staan in de "Prijs inclusief" sectie
  • Eventuele fooien
  • Persoonlijke uitgaven
  • Alles wat niet vermeld staat in "Prijs inclusief".

     

Wat moet je meenemen:

  • Warme kleding, een waterdichte jas en stevig schoeisel (thermische lagen, wintermuts, sjaal, handschoenen en warme sokken voor de koudste dagen).
  • Stijgijzers in de winter en wandelstokken
  • Een lunchpakket en voldoende water

 

Belangrijke informatie:

  • De geschatte duur van de wandeling is 2 tot 3 uur heen en terug (ongeveer 17 tot 20 kilometer in totaal) - Vertrek uit Reykjavik rond 10 uur, terugkeer rond 18.30/7 uur.
    Het gebied rond de vulkaan verandert voortdurend door de vrij stromende lava, dus de lengte van de wandeling kan variëren.
  • De wandeling wordt afgeraden voor zwangere vrouwen, mensen met beperkte mobiliteit of kinderen jonger dan 10 jaar. Deze wandeling is bedoeld voor ervaren wandelaars.
  • Leden kunnen een wandeluitrusting huren bij Iceland Camping Equipment, gevestigd bij het plaatselijke busstation (vooraf reserveren vereist) https://www.iceland-camping-equipment.com/

 

De duur van de vulkaanuitbarsting is niet bekend. Als de excursie om welke reden dan ook niet kan doorgaan, wordt een alternatieve datum of een volledige terugbetaling van de excursieprijs aangeboden.

Hotel Holt 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Langverblijfkorting vanaf 1 oktober 2023: 5% bij een verblijf vanaf 5 nachten en 10% bij een verblijf vanaf 7 nachten (reeds verrekend in de prijs)
  • Late check-out tot 14.00 uur (op basis van beschikbaarheid)
  • Parkeerplaats (op basis van beschikbaarheid, vooraf te reserveren via het hotel)

Hotel Holt 4* is een geraffineerd hotel in het hart van Reykjavik en biedt een gezellige uitvalsbasis voor het verkennen van deze unieke stad. De creatieve inrichting met gedurfde IJslandse tegels en klassieke kunstwerken nodigt uit om in stijl te ontspannen.

 

Geniet van de authentieke IJslandse keuken in het restaurant en van creatieve cocktails in de bar. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog een heerlijke loungeruimte waar je jezelf na een drukke dag op een bank kan installeren om in een goed boek te duiken.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer

Standaard Kamer (25 m²)

Uw Standaard Kamer is een comfortabele uitvalsbasis voor uw stedentrip en is ideaal voor zowel stelletjes als soloreizigers. Deze kamer ligt op een steenworp afstand van een aantal van de populairste restaurants, winkels en bars van de stad en beschikt over alle moderne voorzieningen voor een aangenaam verblijf.

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • Een drankje aan de bar per persoon per verblijf

Begin uw dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Restaurant Holt verzorgt elke avond een gastronomische dinerervaring en heeft alles in huis als het gaat om heerlijke gerechten. Het eten in dit restaurant is lekker, verfijnd en innovatief. Geniet van een fantastisch menu van de IJslandse keuken voor fijnproevers, compleet met een uitstekende wijnkaart.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1x Vulkaanwandeling met gids per persoon per verblijf

Ontspan in de elegante loungeruimte, compleet met een bibliotheek en comfortabele sofa's. Het hotel huisvest ook de grootste particuliere kunstcollectie van IJsland, verzameld door de oprichters Þorvaldur Guðmundsson en zijn vrouw Ingibjörg Guðmundsdóttir. Maak van deze gelegenheid gebruik om deel te nemen aan de Holt Hotel Art Tour om 17.30 uur elke vrijdag en zaterdag (vooraf reserveren is verplicht).

Inbegrepen excursies

Package 1 : Golden Circle & Geothermal Baths / South Shore Adventure – MANDATORY – 3 & 4 NIGHTS ONLY

Inbegrepen excursies

Package 2 : Golden Circle & Geothermal Baths / South Shore Adventure / Wonders of Snaefellsnes – MANDATORY – FROM 5 NIGHTS

Inbegrepen excursies

Optionele excursies

Sky Lagoon Pass (vanaf 12 jaar)

Optionele excursies

Een thermaalbad geïnspireerd door natuur en cultuur

Dompel jezelf onder in warmte in de geothermische lagune aan de oceaan. De dramatische Noord-Atlantische Oceaan strekt zich voor je uit. Daarboven zie je stralende zonsondergangen en stormachtige luchten, en soms zorgt het dansende noorderlicht voor een verbluffende, geheel natuurlijke show.

Rondleiding met gids - IJslandse folklore in Reykjavik

Optionele excursies

Elfen, trollen en draken... Ontdek de IJslandse folklore tijdens een rondleiding door Reykjavik die je meeneemt naar de magische wereld van verhalen en mythologieën, inspiratiebronnen voor J.R.R. Tolkiens Midden-Aarde.

Lava Tunnel Tour

Optionele excursies

Bezoek tijdens dit avontuur de lavatunnel Raufarhólshellir, op slechts 30 minuten van Reykjavík. Wees getuige van de inwendige werking van een vulkaanuitbarsting terwijl je in het pad loopt van de lava die duizenden jaren geleden stroomde.

De lavatunnel is een van de grootste in IJsland en is tot 30 meter breed en 10 meter hoog. Het plafond van de lavatunnel is bij de ingang ingestort, waardoor prachtige lichtzuilen ontstaan. Het fantastische kleurenpalet van de tunnelwand wordt veroorzaakt door de verschillende mineraalsoorten van het gesteente.

Dit is een rondleiding voor de zintuigen. Ervaar een nieuwe wereld, voel de krachten van de natuur zoals je nog nooit hebt gedaan. Leer nieuwe dingen en stap uit je comfortzone. Scènes uit de Hollywoodfilm Noah, met Anthony Hopkins, werden in deze lavagrot opgenomen.

Je loopt ongeveer 350 meter de lavatunnel in. De temperatuur in de grot is ongeveer 4 graden, hoewel het buiten warmer kan zijn en er meestal water uit het plafond lekt als het regent en sneeuwt. Wij raden dus regenjassen aan.

 

Praktische info:

- Bustarief inbegrepen
- Duur: 1 uur
- Zaklamp tijdens de rondleiding
- Helm tijdens de rondleiding
- Vergeet niet om je warm aan te kleden en stevig schoeisel te dragen

... verder lezen

Excursie Walvisspotten

Optionele excursies

Tijdens deze excursie met Special Tours Wildlife Adventures ontdek je enkele vogels en de grote diversiteit aan zeedieren, waaronder dwergvinvissen, bultruggen en bruinvissen. Bij deze excursie gaan comfort, unieke ervaringen en een gepersonaliseerde service gepaard met respect voor de omgeving.

Uw reis

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. We raden je aan om een pendelbus van Flybus te nemen, deze is optioneel en tegen bijbetaling bij te boeken voor aanbiedingen met vlucht.


De Flybus vertrekt vanaf de luchthaven van Reykjavik en bevindt zich direct buiten de terminal. De Flybus vertrekt 35-40 minuten na aankomst van elke vlucht vanaf de luchthaven van Reykjavik. Als je 's avonds laat aankomt of als je vlucht vertraging oploopt, hoef je jeh geen zorgen te maken, er zal een Flybus op je wachten. Voor de terugreis vanaf je hotelaccommodatie naar de luchthaven wordt 2,5 - 3 uur voor je vertrek aangeraden. Meer informatie vind je op www.flybus.is.

Welkom in ... Reykjavik!

Reykjavik ligt tussen de bergen en de oceaan en valt op door haar vele groene ruimtes en prachtig gekleurde gebouwen.

 

De hoofdstad van IJsland is een geweldige locatie om op vakantie te gaan. Onder het licht van de zomerzon geniet je van een dag die bijna 20 uur duurt. De architecturale diversiteit combineert pittoreske huizen met oude gebouwen, zoals de kathedraal, en designgebouwen, waarvan de Hallgrímskirkja en Harpa mooie voorbeelden zijn.

 

Struin door de gezellige straten en ontdek talrijke meesterwerken van straatkunst en indrukwekkende musea, zoals het Nationaal Museum van IJsland. De avonden en culturele evenementen zijn niet te overtreffen in deze sprankelende stad, en in de hippe bars en clubs kun je genieten van de meest recente muziektrends.

Het weer

Jan
min : -2°C max : 1°C
Feb
min : -1°C max : 2°C
Mrt
min : -1°C max : 2°C
Apr
min : 0°C max : 5°C
Mei
min : 3°C max : 8°C
Jun
min : 6°C max : 11°C
Jul
min : 8°C max : 12°C
Aug
min : 7°C max : 11°C
Sep
min : 5°C max : 10°C
Okt
min : 2°C max : 6°C
Nov
min : 0°C max : 3°C
Dec
min : -2°C max : 2°C

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 42

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Bagageopslag
  • Gratis parking

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Minibar
  • Haardroger
  • Televisie
  • Badjassen
  • Kluisje
  • Douche

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Holt

Activiteiten bij het hotel:

  • Bibliotheek
  • Excursiebalie

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Holt - The Art Hotel 4*