Fosshotel Reykjavik 4* - Reykjavik - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reis mee naar IJsland en maak kennis met een betoverend mooie natuur
  • Bewonder het adembenemende uitzicht vanuit het Fosshotel Reykjavik 4*
  • Ontdek een magische en intrigerende wereld van vuur en ijs
  • Verwen je smaakpapillen met overheerlijke IJslandse specialiteiten, zoals garnalen, koningskrab en sint-jakobsschelpen

De beoordeling van onze klanten

Fosshotel Reykjavik 4*

Het Fosshotel Reykjavik 4* ligt in het centrum van de stad en is het grootste hotel van IJsland. Het ligt in de zakenwijk van Reykjavik, op wandelafstand van Laugavegur, de belangrijkste winkelstraat. Het hotel beschikt over 16 verdiepingen en de kamers bieden een prachtig uitzicht op de stad en de baai.

 

Ontspan met een IJslands biertje in de gezellige Beer Garden of geniet van een heerlijk diner in restaurant Haust. Ga vervolgens op pad om deze intrigerende stad en de wonderen van de natuur te ontdekken!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Standaard Kamer met zicht op de toren

Standaard Kamer met zicht op de toren (22 m²)

Betreed je moderne en comfortabele Standaard Kamer met zicht op de toren en geniet van een exclusief moment om uit te rusten en nieuwe energie op te doen.

 

Let op: De Standaard Kamers met zicht op de toren bevinden zich tussen de 8e en 15e verdieping van het hotel.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Ontdek de heerlijke gerechten die worden geserveerd in het Haust Restaurant, geïnspireerd door de prachtige natuur van IJsland. Proef smakelijke maaltijden, tot in de perfectie bereid door enkele van de beste chef-koks van IJsland, met hoogwaardige, verse IJslandse producten.

 

Na een dag in de stad, moet je zeker naar de Beer Garden gaan, een gastvrije locatie om te genieten van 22 lokaal gebrouwen bieren van de tap en meer dan 200 soorten flesjes bier.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot de fitnessruimte
  • Noorderlichtexcursie

Reizen in IJsland betekent dat je de tijd neemt om je batterijen op te laden en één te worden met de natuur. Om in vorm te komen voordat je op excursie vertrekt, kun je gebruikmaken van de fitnessruimte.

 

Let op: Wil je graag meer van  IJsland ontdekken? We raden je aan maximaal één excursie per dag te boeken.

Je inbegrepen excursie

Noorderlichtexcursie

Je inbegrepen excursie

Met deze excursie ontdek je een spectaculair natuurfenomeen: de interactie van de zon en de hoge atmosfeer dicht bij de magnetische pool. Je wordt begeleid door een team van experts die de weers- en topografische omstandigheden bestuderen om de kans om het noorderlicht waar te nemen zo groot mogelijk te maken.


De waarnemingen hangen af van de weersomstandigheden en zijn daarom niet gegarandeerd.
Duur: +/- 3,5 uur
Taal: Engels

... verder lezen

Kies voor extra opties

Sky Lagoon Pass (vanaf 12 jaar)

Kies voor extra opties

Een thermaalbad geïnspireerd door natuur en cultuur

Dompel jezelf onder in warmte in de geothermische lagune aan de oceaan. De dramatische Noord-Atlantische Oceaan strekt zich voor je uit. Daarboven zie je stralende zonsondergangen en stormachtige luchten, en soms zorgt het dansende noorderlicht voor een verbluffende, geheel natuurlijke show.

Sky Lagoon gaat over dat IJslandse gevoel van warmte en verwondering. Ga met ons mee voor verjonging en inspiratie aan de rand van de wereld.
 
Sky Lagoon The Ritual
Ontspan je lichaam, geest en ziel. Probeer iets nieuws en stap uit je comfortzone. Dit is allemaal mogelijk met Sky Lagoon's The Ritual, een werkelijk unieke reis die het hart vormt van IJslands nieuwste geothermische ervaring.
 
Duur: 2,5 uur
Minimumleeftijd 12 jaar
 
Inbegrepen:
- Transfer per bus
- Toegang tot de Sky Lagoon
- Compleet 7-staps ritueel
- Openbare kleedkamers
- Badhanddoek

... verder lezen

Golden Circle Direct Bus Tour

Kies voor extra opties

De Golden Circle bustour neemt je mee op een dagtocht naar het wereldberoemde Geysir geothermische gebied en Gullfoss, de koningin van de IJslandse watervallen, en naar het Thingvellir National Park.


Geysir Geothermisch Park:

Het Geysir geothermisch gebied heeft spuitende bronnen, waaronder Strokkur, de meest actieve geiser in IJsland.  

Gullfoss Waterval:

Bij Gullfoss krijg je de kans om naast de verbazingwekkende waterval te staan en te kijken naar enorme hoeveelheden water die met geweld in een diepe, meanderende kloof tuimelen.  

Thingvellir Nationaal Park:

Of je nu de ochtend- of de middagtour neemt, je zal je tijd doorbrengen met het ontmoeten van een dwarsdoorsnede van IJslands natuurwonderen en geologische verschijnselen in Thingvellir National Park, een gebied van historische en geologische betekenis.

... verder lezen

Magic Ice Bar Experience in Reykjavik

Kies voor extra opties

Laat je verleiden tot een drankje in Reykjaviks beroemde ijsbar en beeldengalerie!

Rondleiding met gids - IJslandse folklore in Reykjavik

Kies voor extra opties

Elfen, trollen en draken... Ontdek de IJslandse folklore tijdens een rondleiding door Reykjavik die u meeneemt naar de magische wereld van zijn verhalen en zijn mythologieën, naast andere inspiratiebronnen voor J.R.R. Tolkiens Midden-Aarde.

Wonderen van Snæfellsnes National Park

Kies voor extra opties

Reis door opvallende landschappen op het schiereiland Snæfellsnes en ervaar de adembenemende natuurlijke schoonheid en de adembenemende landschappen. Verbaas je over de pracht van de Snæfellsjökull-vulkaan, spot zeehonden en een groot aantal zeevogels langs de kust en ontdek het rijke erfgoed en de fascinerende geschiedenis van dit betoverende gebied.

Sterke punten van deze tour
- Reis over opvallende landschappen op het schiereiland Snæfellsnes
- De pracht van de Snæfellsjökull-vulkaan bewonderen
- Het idyllische vissersdorpje Arnarstapi
- Het rustige, zwartgeplaveide strand van Djúpalónssandur
- Grundarfjörður en de pittoreske Kirkjufell-berg
- Zeehonden en talloze zeevogels
- Rijk erfgoed en fascinerende geschiedenis

 

Inclusief
- Retourtransfers
- Professionele reisbegeleider  
 
NB: Deze excursie is enkel beschikbaar op maandag, woensdag, vrijdag en zondag 

 

Reisroute 
Deze tour neemt je mee naar het westen vanuit Reykjavik over een schilderachtige route naar Borgarfjörður en het dorp Borgarnes waar een korte stop wordt gemaakt voor verfrissingen. Kort na aankomst op het schiereiland Snæfellsnes, bij Ytri-Tunga Farm krijg je de kans om de lokale fauna te spotten op het strand, waar een zeehondenkolonie en een verscheidenheid aan zeevogels te vinden zijn. De volgende stop is een bezoek aan het idyllische dorpje Arnarstapi, waar je een wandeling maakt om het bijzondere landschap langs de steile kustlijn te bekijken en waar een pauze wordt ingelast voor de lunch.

 

Na de lunch gaat de tocht verder naar Djúpalónssandur, een rustig, zwartgekalkt strand met een prachtig uitzicht op de zee en een fascinerende geschiedenis die ligt in het Snæfellsjökull National Park, vlakbij de plek waar Jules Verne zijn entree voor de "Reis naar het middelpunt van de aarde" heeft gemaakt.
Als je Djúpalónssandur verlaat, reis je langs opvallende landschappen naar de noordkust van het schiereiland Snæfellsnes naar het vissersdorpje Grundarfjordur. Omgeven door uitzonderlijk mooie bergen is Grundarfjörður de thuisbasis van een van de meest iconische en gefotografeerde bezienswaardigheden van het schiereiland, de symmetrische berg Kirkjufellth die op 1500 meter hoogte van de kustlijn torent.

 

Vanaf Grundarfjörður ligt de route over de lavavelden van Berserkjahraun, waar volgens de Vikinglegendes twee Zweedse "Berserks" de eerste weg van IJsland hebben gesmeed en naar de zuidkant van het schiereiland door Vatnaleið passeren.

... verder lezen

Excursie Walvisspotten

Kies voor extra opties

Tijdens deze excursie met Special Tours Wildlife Adventures ontdek je enkele vogels en de grote diversiteit aan zeeleven, waaronder dwergvinvissen, bultruggen en bruinvissen. Bij deze excursie gaan comfort, unieke ervaringen en een gepersonaliseerde service gepaard met respect voor de omgeving.


Profiteer van een expeditie in een van de grootste walvisobservatieboten van IJsland. De grote en robuuste boot Andrea biedt extra comfort, fantastische zitplaatsen, grote observatiebruggen (buiten), een familiale omgeving en een bar en souvenirwinkeltje aan boord.
 
De deskundige gidsen en het team heten je welkom aan boord, delen interessante informatie over de verschillende soorten walvissen en zeevogels die je misschien wel zult zien, en leren je walvissen te spotten in de baai. Met een expositie van walvistanden, beenderen, baleinen, visnetten en een microsoop kan je rekenen op een zowel educatieve als interactieve ervaring.
 
De waarneming volgt de gedragscode van IceWhale om de natuur van IJsland te respecteren en beschermen.

Duur: +/- 3 uur
Talen: Engels en Duits
Beschikbare dagen: dinsdag, vrijdag en zaterdag

... verder lezen

Lava Tunnel Tour

Kies voor extra opties

Bezoek tijdens dit avontuur de lavatunnel Raufarhólshellir, op slechts 30 minuten van Reykjavík. Wees getuige van de inwendige werking van een vulkaanuitbarsting terwijl je in het pad loopt van de lava die duizenden jaren geleden stroomde.

De lavatunnel is een van de grootste in IJsland en is tot 30 meter breed en 10 meter hoog. Het plafond van de lavatunnel is bij de ingang ingestort, waardoor prachtige lichtzuilen ontstaan. Het fantastische kleurenpalet van de tunnelwand wordt veroorzaakt door de verschillende mineraalsoorten van het gesteente.

Dit is een rondleiding voor de zintuigen. Ervaar een nieuwe wereld, voel de krachten van de natuur zoals je nog nooit hebt gedaan. Leer nieuwe dingen en stap uit uw comfortzone. Scènes uit de Hollywoodfilm Noah, met Anthony Hopkins, werden in deze lavagrot opgenomen.

Je loopt ongeveer 350 meter de lavatunnel in en de temperatuur in de grot is ongeveer 4 graden, hoewel het buiten warmer kan zijn en er meestal water uit het plafond lekt als het regent en sneeuwt, dus we raden regenjassen aan.

 

Praktische info:

- Bustarief inbegrepen
- Duur: 1 uur
- Zaklamp tijdens de rondleiding
- Beschermde helm tijdens de rondleiding
- Vergeet niet om je warm aan te kleden en stevig schoeisel te dragen

... verder lezen

Avontuur aan de zuidkust

Kies voor extra opties

Het Avontuur aan de zuidkust is ideaal voor natuurliefhebbers. U gaat langs de zuidkust van IJsland, een van de meest pittoreske regio's van het land, tot bij Vik, een charmant dorpje dat wordt omringd door hoge kliffen.

De zwarte zandstranden, de immense watervallen en de groene vlaktes resulteren in een waar spektakel in de wilde natuur.

 

Praktische informatie:
 
- Duur: +/- 10.00 uur
- Vertrek: 9.00 uur
- Einde: 19.00 uur
- De exacte pick-up en drop-off locatie zal worden vermeld op uw voucher, omdat dit afhankelijk is van uw hotel
- Deze excursie is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
- De aanbevolen minimumleeftijd voor deze excursie is 1 jaar
- Noodnummers: Engels: +354 580 5400

 

Inbegrepen:
- Transfer van/naar uw hotel
- Buskosten
- Professionele lokale begeleiding

Vergeet niet om u te kleden naargelang het weer. Warme kleding, waterdichte jas, en stevige schoenen worden aanbevolen. We raden u aan thermische lagen, een wintermuts, sjaal, handschoenen en warme sokken mee te nemen voor de koudere dagen.

... verder lezen

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Welkom in ... Reykjavik!

Reykjavik ligt tussen de bergen en de oceaan en valt op door haar vele groene ruimtes en prachtig gekleurde gebouwen.

 

De hoofdstad van IJsland is een geweldige locatie om op vakantie te gaan. Onder het licht van de zomerzon geniet je van een dag die bijna 20 uur duurt. De architecturale diversiteit combineert pittoreske huizen met oude gebouwen, zoals de kathedraal, en designgebouwen, waarvan de Hallgrímskirkja en Harpa mooie voorbeelden zijn.

 

Struin door de gezellige straten en ontdek talrijke meesterwerken van straatkunst en indrukwekkende musea, zoals het Nationaal Museum van IJsland. De avonden en culturele evenementen zijn niet te overtreffen in deze sprankelende stad, en in de hippe bars en clubs kun je genieten van de meest recente muziektrends.

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 320

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Meertalig personeel
  • Wifi
  • 24-uursreceptie
  • Wasservice

Faciliteiten in de kamer:

  • Tv
  • Kluisje
  • Haardroger
  • Minibar
  • Douche
  • Koffie- en theefaciliteiten

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Haust
  • Beer Garden

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitness

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Fosshotel Reykjavik 4*