Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa 5* - Rhodos - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Combineer een ontspannende strandvakantie met culturele uitstapjes dankzij de uitstekende locatie
  • Logeer in een luxueuze kamer met prachtig uitzicht
  • Spring in het zwembad, ontspan in de spa of sla een balletje op de tennisbaan
  • Ga op pad om het eiland Rhodos en haar rijke historie te ontdekken

De beoordeling van onze klanten

Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Gratis verblijf voor 1 kind dat een kamer deelt met twee volwassenen

Het Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa 5* is gelegen in de baai van een prachtige heuvel onder de akropolis van Rhodos-Stad. Het ligt vlak bij het middeleeuwse centrum van Rhodos, dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Dit hotel biedt de geweldige combinatie van een stedentrip en een strandvakantie!

 

De kamers zijn charmant ingericht en sommige bieden een fantastisch uitzicht op zee en op de adembenemende zonsondergang. Bovendien beschikt het hotel over een luxueuze spa zodat ja lichaam helemaal tot rust kan komen. Er staat je een onvergetelijke vakantie te wachten!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Deluxe Kamer met zeezicht of verblijf in Deluxe Kamer met zeezicht en privézwembad of Deluxe Junior Suite met zeezicht

Deluxe Kamer met zeezicht (42 m²)

De Deluxe Kamer met zeezicht is ruim, elegant en voorzien van alle moderne comfort en gemakken. Wees welkom om uit te rusten in een  aangename sfeer en te genieten van het uitzicht op zee.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Deluxe Junior Suite met zeezicht (52 m²)

Wil je misschien in een Deluxe Junior Suite met zeezicht verblijven? Dan is dit je kans! De suites zijn uiterst comfortabel ingericht en voorzien van alle faciliteiten om je vakantie geweldig te maken!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
+
1 Kind

Deluxe Kamer met gedeeltelijk zeezicht (42 m²)

Deze ruime kamer is modern en comfortabel ingericht. De houten vloer, de grote ramen en het privébalkon dragen allemaal bij tot een aangenaam vakantiegevoel.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

DELUXE JUNIOR SUITE SIDE SEA VIEW PRIVATE POOL (52 m²)

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar volpension (exclusief drankjes)

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met volpension (exclusief drankjes). 

Optioneel en met bijbetaling kan je kiezen voor een Premium all-inclusiveformule tijdens de tweede stap van het boekingsproces, voor verblijven vanaf 5 nachten.

Hoofdrestaurant Archipelagos
Je maaltijden worden geserveerd in het hoofdrestaurant van het hotel, waar je heerlijke verfijnde smaken proeft en waar regelmatig thema-avonden georganiseerd worden.

 

Restaurant Porfyra (vooraf te reserveren)
Als je zin heeft om de lokale keuken te ontdekken, dan ga je 's avonds langs bij restaurant Porfyra. Hier kies je tussen themamenu's of van het à-la-cartemenu.

 

Restaurant Koi (vooraf te reserveren)
Kom dineren in dit Aziatisch geïnspireerde restaurant. Hier geniet je van smaken uit Azië in een sfeervolle omgeving met uitzicht op de zee.

 

Restaurant Elia & Tramonto
's Middags en 's avonds kan je terecht in dit restaurant bij het zwembad, waar afwisselend Griekse en Italiaanse specialiteiten worden geserveerd.

 

Chromata Bar
In het hotel vind je een gezellige lobbybar, die de hele dag geopend is en waar elke avond een ander thema aan bod komt: saxofoon, Griekse muziek, piano, pop rock ... Perfect om te genieten van de lange zomeravonden.

 

Pool Bar Rotonda
Zin in een snack, een cocktail of een ander verfrissend drankje? Dan kan je de hele dag door terecht in de poolbar.

 

** N.B. 's avonds is onze dresscode voor alle restaurants smart casual, dat betekent een broek of een korte broek op maat met dichte schoenen of lederen sandalen. **

Premium All Inclusive - Optional - All Offers

Uw kamer

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Dagelijks toegang tot de spa (sauna en zwembad vanaf 18 jaar)

De multifunctionele zone van de spa bevat een sauna, een hammam, een fitnessruimte en een zwembad (voor gasten vanaf 14 jaar). Je kan er ook terecht voor massages, gezichts- en lichaamsbehandelingen en een knipbeurt.

 

Ook een spelletje tennis of squash behoort tot de mogelijkheden tijdens je vakantie op Rhodos. Verder beschikt het hotel over een buitenzwembad en een kinderbad.

 

Ixia Bay biedt kiezel- en zandstranden en staat bekend om haar watersporten: surfen en kitesurfen. Ook kan je aan de receptie met Water Hoppers duiklessen boeken.

Extra opties

Rhodos Stad Route - Zeildagtocht

Extra opties

Geniet van een dag op de Middellandse zee en bezoek de mooiste stranden in het zuidoosten van het eiland met deze unieke ervaring op een luxe zeilboot in een kleine groep.

Vertrek vanuit Rhodos.

Rhodos Stad Route - Zeiltocht bij zonsondergang

Extra opties

Bewonder de schoonheid van de kleuren van de zonsondergang op de Middellandse Zee terwijl je geniet van een unieke ervaring aan boord van een luxe zeilboot.

Vertrek vanuit Rhodos.

Bezoek aan Symi Eiland

Extra opties

Geniet van een onvergetelijke dag op het prachtige eiland Symi!

Land Rover Safari - Noord Rhodos

Extra opties

Leer het eiland van de ridders, Rhodos, op een andere manier kennen door deze land rover safari van een hele dag. Ontdek de bergachtige noordelijke kant van het eiland van oost naar west, ver weg van de toeristische en drukke plaatsen en geniet van het panoramische uitzicht.

Rhodos eiland cruise (vanuit het noorden van het eiland) - voor een verblijf van 5 nachten of meer

Extra opties

Ga op avontuur langs de oost- en zuidkust van Rhodos en bezoek de mooiste stranden van het eiland. Verken de stad 's avonds in een kleine groep, begeleid door een ervaren gids.

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Ontdek de mooie streek in alle vrijheid door te kiezen voor een huurauto van categorie A (type Citroën C1, Suzuki Selerio, Skoda Citigo, Peugeot 108 of gelijkwaardig) of categorie B (type Fiat Panda, Citroen C3, Lancia Y, Skoda Fabia, Peugeot 208 of gelijkwaardig) voor de hele duur van jouw verblijf. Deze huurauto kan je optioneel bijboeken met toeslag als je een aanbieding met vlucht bij ons boekt.
 
Indien je voor de optionele huurauto kiest, vind je hieronder de overeenkomstige voorwaarden



- Huurauto van categorie A (type Citroën C1, Suzuki Selerio, Skoda, Citigo, Peugeot 108 of gelijkwaardig) of van categorie B (type Fiat Panda, Citroën C3, Lancia Y, Skoda Fabia of Peugeot 208 of gelijkwaardig) voor de volledige duur van jouw verblijf.  
 
NB: de reservering van een voertuig garandeert de levering van een van de auto’s  op de lijst of gelijkwaardig. Het is niet mogelijk om een bepaald model te reserveren.  

- Minimumleeftijd: 21 jaar voor categorie A en categorie B
- De bestuurder moet verplicht over een geldig rijbewijs beschikken dat minstens 12 maanden oud is.
- Een borg van €400 contant of per creditcard is nodig. 
 
De prijs is inclusief: 
- onbeperkte kilometers
- belastingen
- CDW (schadeverzekering) – (behalve voor schade aan chassis en banden*)
- FDW  (volledige schadeverzekering)
- Diefstalbescherming 
- Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering 

Alle ‘huurders’ en bestuurders van Autocandia SA zijn verzekerd voor :  
1. Overlijden of verwondingen van een derde  
2. Materiële schade van een derde 
3.  Brandschade  
4. Diefstal en schade veroorzaakt door derden en vandalisme (politierapport vereist)* 
* De schadeverzekering is inbegrepen onder de voorwaarde dat de bestuurder de verkeersregels volgde.  In bepaalde gevallen (besturen van de auto na alcoholgebruik, overtreding bij een verkeerslicht of een keermanoeuvre op een snelweg), is de bestuurder zelf volledig aansprakelijk voor de schade veroorzaakt aan de auto. 
- 24/24 pechservice. Wisseling van de auto binnen de 48 uur bij ongeval of pech. Ongevallen en botsingen moeten binnen de 24 uur gerapporteerd worden. 
- Extra bestuurder  
- Wegenkaart van de bestemming  
 
De prijs is exclusief:  
- Bijkomende diensten die ter plaatse te betalen zijn: banden- en chassisverzekering (€ 3 + 24% BTW per dag) ; kinderzitje (€ 3 per dag) ; gps ( € 6 per dag + 24% BTW), Wifi (€ 7 per dag)  
- Bij nalatigheid doordat u de foute brandstof gebruikt voor de huurauto, word je hiervoor verantwoordelijk gehouden en dien je de benodigde reparatie die hiervan het gevolg is, te betalen. Het reeds betaalde bedrag voor een volle tank brandstof is niet overdraagbaar op een vervangend voertuig. 
- In geval van verlies van sleutels of afstandsbediening wordt een toeslag in rekening gebracht. 
- Brandstof : De auto wordt met een volledige tank geleverd, en dient met een lege tank teruggebracht te worden. De brandstofkosten dienen vervolgens bij het terug brengen van de huurauto betaald te worden. 
- Brandplekken door een sigaret en schade aan de velgen of aan het dak (binnenzijde) kunnen niet worden gedekt door de verzekeringen. Dergelijke schade moet gerapporteerd worden tijdens de teruggave. Een toeslag zal in rekening worden gebracht. 
- Administratieve overtredingen / sancties die het gevolg zijn van een verkeersovertreding tijdens de huurperiode, dienen ter plaatse te worden betaald  door de huurder. 
 
Belangrijk: 
Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (volgens de voorwaarden van de verhuurder).  
Voor het verzekeren van uw voertuig moet een creditcard op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).  Indien u een debetkaart heeft, is het afsluiten van een allriskverzekering ter plaatse verplicht. We raden je aan om voor je vertrek informatie te vragen bij je bank om zeker te zijn dat je kaart onder het type creditcard valt. 
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt, behalve wanneer zo’n verzekering reeds inbegrepen is in de aanbieding. Dit bedrag zal gedebiteerd en vervolgens teruggegeven worden wanneer je de auto terugbrengt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om je huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen. 
Ophalen en terugbrengen van de huurauto op de luchthaven of in de buurt daarvan. Meer informatie vind je in jouw reisdocumenten. 

... verder lezen

Welkom op ... Rhodos!

De Kolos van Rhodos was een van de zeven wonderen van de oude wereld …


Vandaag de dag is er geen spoor meer te bekennen van dit spectaculaire bronzen beeld van de zonnegod Helios. Desondanks biedt het hedendaagse Rhodos talrijke andere culturele en natuurlijke schatten. Het centrum van de gelijknamige stad met het oudste nog bewoonde middeleeuwse centrum in Europa is hiervan een mooi voorbeeld. Uiteraard heeft deze trekpleister een plekje op de Werelderfgoedlijst van Unesco gekregen! Rhodos is een kruispunt van verschillende beschavingen en zal je verleiden met zijn eeuwenoude geschiedenis, ongerepte baaien en adembenemende panoramische vergezichten.

 

Twijfel niet langer en pak snel je koffers!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 300

Check-in: 15:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (€ 4,00 per kamer per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Gratis parking
  • Bagageopslag
  • 24-uursreceptie
  • Airconditioning
  • Wisselkantoor
  • Meertalig personeel

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Tv
  • Balkon of terras
  • Badjassen
  • Bad
  • Koffiemachine
  • Haardroger
  • Douche

Restaurants en bars in het hotel:

  • Hoofdrestaurant Archipelagos
  • Porfyra
  • Koi
  • Elia & Tramonto
  • Chromata Bar
  • Rotonda Pool Bar

Opmerkingen:

- Er geldt een dresscode in de restaurants.

- De maaltijden inbegrepen in de volpensionformule worden geserveerd in het hoofdrestaurant. Lunchen of dineren in een van de andere restaurants kan met bijbetaling en op reservering.

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Buitenzwembad
  • Kinderspeelruimte
  • Fitness
  • Tennisbaan

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa 5*