Stockholm en Helsinki - Helsinki - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Bezoek twee prachtige en fascinerende Scandinavische hoofdsteden tijdens uw rondreis
  • Geniet van de gelegenheid om de steden en alles wat ze te bieden hebben te verkennen
  • Kuier door de betoverende straten en ontdek de fantastische keuken, bijzondere winkels en de fascinerende geschiedenis
  • En ook.... Overnacht op een schip en ontspan in de Finse sauna

Welkom in... Stockholm en Helsinki

Dag 1-2: Stockholm, Zweden
Tijdens uw vlucht naar Stockholm kunt u al genieten van een aantrekkelijk uitzicht op de archipel van Stockholm: de Zweeds hoofdstad strekt zich uit over 14 eilanden in het Mälarmeer en kijkt met trots uit over de Baltische Zee in het oosten. Haar openbare gebouwen, paleizen, rijke culturele geschiedenis en musea vertellen haar 700-jarige geschiedenis op een prachtige manier.

S
tockholm ligt aan de oever van de Baltische zee, waardoor u zwoele zomeravonden kunt ervaren. Bij aankomst geniet u van vrije tijd om de talloze chique bars, cafés en winkels te verkennen.

Overnachting in het Clarion Hotel Stockholm met ontbijt inbegrepen.

Dag 3: Stockholm - Helsinki
Na het ontbijt heeft u nog even vrije tijd voor een laatste ontdekking van Stockholm voordat u naar de haven gaat, waar een schip op u wacht voor een mooie cruise via de duizenden kleine eilandjes die verspreid liggen in de zee tussen Zweden en Finland.

Overnachting aan boord met ontbijt inbegrepen.
Dag 4: Helsinki
Begin de dag met een lekker ontbijt en ga van boord in de stad Helsinki. U kunt onder andere het Senaatintori, Plein van de Senaat, en de prachtige architectuur bewonderen. Net om de hoek, in de buurt van de haven, vindt u het Kauppatori, een pittoreske marktplein, herkenbaar door de overvloed aan bloemen, fruit en drukke handelaren.

De tuomio kirkko (kathedraal) mag u zeker niet missen. Het werd gebouwd in de 19e eeuw en heeft een indrukwekkende koperen koepel. Binnen worden vaak concerten georganiseerd. Een andere kerk, de Temppeliaukio Kirkko is uitgehouwen in de rotsen uitgehouwen, waardoor de akoestiek heel goed is. De indrukwekkende  Uspenski kathedraal is een andere bezienswaardigheid die u niet mag missen, deze Orthodoxe kathedraal in neo-Byzantijnse stijl is opgetrokken uit rode baksteen en bevindt zich in Katajanokka Island.

Overnachting in het Glo Art Hotel inclusief ontbijt.

Dag 5: Terugreis
Na het ontbijt vertrekt u naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Uw hotels

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
Deze aanbieding is op basis van Standaard Kamers met ontbijt.

Clarion Hotel Stockholm 4 * (2 nachten)
Het hotel ligt in Södermalm, een levendige wijk die bekend staat voor haar bruisende sfeer en artistieke uitstraling en die een verscheidenheid aan leuke winkeltjes, trendy restaurants, gezellige cafés en kunstgalerijen biedt.

Geïnspireerd door de omgeving, hebben ontwerpers het hotel zo ingericht dat u van aangename ruimtes en kamers met een individueel design kunt profiteren. Het is een levendig hotel met een leuke bar, een restaurant en een rustig terras. Indien u wenst te ontspannen, kunt u zich terugtrekken in de Elements Spa.

Uw gezellige kamer van 14m² mag dan klein zijn, maar is uitgerust met alles wat u nodig heeft voor uw verblijf in deze stijlvolle mooie hoofdstad: een minimalistisch design, grote ramen waardoor u kamer in het licht baadt en moderne voorzieningen, zoals een flatscreen-tv en gratis wifi.

Het Clarion Hotel is uitgerust met:

  • Fitnessruimte
  • Spa
  • Restaurant
  • Bar
  • Room service
  • Zonneterras
  • Lift
  • Gratis wifi
Overnachting op het schip Viking Line op de 3de nacht
Kom tot rust aan boord, terwijl u geniet van het geweldige entertainment, lekker eten, goede wijnen en tax-free winkelen. En als dat u niet kan bekoren, ontspan in een authentieke Finse sauna of neem een duik in het zwembad en verwen uzelf in een van de vele spa's aan boord. Na al deze activiteiten, kunt u zich terugtrekken in uw Buitencabine waar u geniet van een panoramisch uitzicht op zee en gratis wifi om u te vermaken.
Glo Art Hotel 4 *
U verblijft in een kasteel in Art Nouveaustijl dat gebouwd werd in 1903, waardoor uw bezoek aan Helsinki een unieke en onvergetelijke ervaring zal zijn.
In harmonie met de stad, vindt u een evenwicht aan oud en nieuw in dit prachtige hotel. Achter haar robuuste deuren ontdekt u het trendy Helsinki Design District, met haar leuke winkels, galeries en restaurants.

Bewonder de plafonds van het kasteel die versierd zijn met fresco's en worden ondersteund door mooi gebeeldhouwde pilaren die u de indruk geven terug te reizen naar het vroegere Vikingrijk. Dit hotel heeft een luxueuze sfeer die u naar de spannende Nationale Romantische periode vervoert,  dit gevoel komt het best tot uiting in de romantische bar en het sfeervolle restaurant in een 100-jarige kasteelkelder waar u van lekkere gerechten kunt genieten. U mag dit pareltje in het Helsinki Design District zeker niet missen.

Alle compacte kamers van 13m² hebben een strak eigentijds design. Uw kamer is voorzien van zachte bedden die u uitnodigen om weg te dromen na een ​​drukke dag van ontdekken.

Uw hotel is uitgerust met:

  • Restaurant in een sfeervolle 100-jarige kelder
  • Fitnesszaal
  • Taxidienst
  • Gratis wifi

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 2 overnachtingen in een hotel in Stockholm
- 1 overnachting aan boord van de Viking Line in een buitencabine van Stockholm naar Helsinki
- 1 overnachting in een hotel in Helsinki
- 4x ontbijt
- 1x diner

Niet inbegrepen in de prijs:
- Extra uitgaven

De toeristenbelasting (indien van toepassing) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. De afstand tussen de luchthaven van Stockholm en uw hotel bedraagt 48 km en de afstand van uw hotel naar de luchthaven van Helsinki bedraagt 32 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Stockholm en Helsinki