Romantik Hotel Landschloss Fasanerie 4* - Saarbrücken - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kies voor een rustgevende vakantie midden in de natuur, tussen de bossen
  • Relax in de wellness met een verdiende behandeling en hydromassage
  • Lunch of dineer in een van de twee kwaliteitsrestaurants van het hotel

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Late check-out tot 13.00 uur
  • VIP-verwelkoming
  • Parkeerplaats

Het Romantik Hotel Landschloss Fasanerie 4* is een plaats waar u zich thuis voelt. Neem een korte pauze van het alledaagse leven en verblijf in een van de 50 mooie kamers met rustgevende uitzichten, gekenmerkt door stijl en charme.

 

Het hotel bevindt zich midden in de natuur, naast grote bossen en dus zonder verkeer ... de ideale plaats om los te koppelen van het drukke leven van thuis. Spendeer quality time met uw familie of vrienden in deze oase van natuur.

 

Gerust op vakantie in Romantik Hotel Landschloss Fasanerie 4*

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust.

Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de getroffen maatregelen in het hotel. Deze kunnen echter te allen tijde wijzigen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Design Kamer

Design Kamer (28 m²)

De Design Kamer wordt gekenmerkt door een elegant ontwerp, prachtige houten elementen en veel stijl. De comfortabele bedden zorgen voor een goede nachtrust zodat u vol energie de volgende dag tegemoet gaat!

 

In de zomer geniet u van het terras dat u een directe toegang geeft tot de natuur. U voelt zich meteen thuis tussen al het groen!

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes); u geniet elke dag van ontbijt en een 4-gangendiner.

Het Landschloss Fasanerie stelt u twee uitstekende restaurants voor met verschillende menu's:

 

Restaurant Landhaus

Dit restaurant is een klein en gezellig Zuid-Tirools landhuis, gevestigd in de voormalige stallen. De muren stammen uit de 18e eeuw en maken deel uit van de oudste delen van het hele hotel.

 

Hier wordt een klassieke keuken geserveerd met lekkere gerechten zoals risotto, maar u vindt er ook speciale Zuid-Tiroolse gerechten en wijnen! Daarnaast wordt het menu aangevuld met regionale maaltijden, iets wat u echt moet proberen.

 

Restaurant ESSLIBRIS

In dit restaurant worden er voornamelijk mediterrane gerechten geserveerd. De informele keuken in een moderne setting, klaargemaakt met verse seizoensgebonden ingrediënten is onvergetelijk. In de zomer geniet u van een lichte, verse snack en 's winters doet u zich tegoed aan een zwaardere maaltijd. Dit restaurant is klaar voor elk seizoen.

 

Het is de ideale plaats voor een romantisch diner voor twee of een prettig familiefeest. In deze setting heeft u altijd prijs! Maak het comfortabel op het terras, onder de zon, of ga tijdens de winter de warmte opzoeken.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1x massage van 30 minuten (vanaf 2 nachten)
  • Toegang tot de sauna en het zwembad

Wellness

Relax in harmonie met de natuur. Adem de frisse lucht in van het Palatnatebos en geniet van een goede massage of een schoonheidsbehandeling.

 

Klassieke gezichtsbehandelingen, volledige lichaamsbehandelingen, massages ... Hier ervaart u een nieuwe wereld. Zachte en voorzichtige aanrakingen die u meteen goed doen voelen. Draag zorg voor uw huid, uw haar, uw lichaam en uw geest.

 

Zwembad en sauna

Bezoek het ronde binnenzwembad voor een frisse duik of bezoek het saunagedeelte. Geniet van de Finse sauna, de biosauna of het stoombad om al uw spieren te doen ontspannen.

 

Jogging

In de omgeving van het hotel vindt u mooie en goed aangeduide wandelpaden en joggingroutes. De natuur is er prachtig en zeker de moeite waard te gaan ontdekken.

 

U kunt hier ook aan nordic walking doen op verschillende niveaus: de paden beginnen meteen aan het hotel en u kunt stokken huren bij het hotel. Voor echte beginners worden er introlessen georganiseerd om een goede start te garanderen.

Openingstijden:

Zwembad: 7.00 - 22.00 uur

Sauna: weekdagen: 16.00 - 22.00 uur, zaterdag: 12.00 - 22.00 uur, zondag: 10.00 - 22.00 uur

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

... verder lezen

Welkom in ... Saarbrücken!

Saarbrücken is een universiteitsstad, en het economische en culturele centrum van Saarland. Het best kunt u Saarbrücken leren kennen zoals de lokale bewoners dat ooit deden ... met een begeleide wandeling door de stad. Leer bij over de geschiedenis en hoe dit de stad tot het heden brengt.

 

Saarbrücken wordt gekenmerkt door 18e-eeuwse barokke gebouwen van architect Friedrich Joachim Stengels. U vindt zijn creaties verspreid over de hele stad, zoals de Basiliek van St. Johann. Maar u kunt ook nog andere historische gebouwen gaan bezoeken, zoals de kasteelmuur vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de stad. Ga ook richting het Invisible Memorial Square dat werd opgericht door studenten van de lokale kunstschool.

 

Wilt u een atypisch bezoek voor uw citytrip? Dan kunt u naar de Saarbrücken Zoo! Hier worden ongeveer 1000 dieren ondergebracht, waarvan er vele van Afrika komen. Loop langs de cheeta's, giraffen, krokodillen en reuzeschilpadden voor een onvergetelijke daguitstap.

 

Bent u meer voor een namiddagje shoppen? Ook dat is mogelijk in Saarbrücken ... In het centrum vindt u vele winkels in verschillende soorten en maten. Ga langs de grootwarenhuizen, en loop door traditionele familiezaakjes. Hier vindt u sowieso uw volgende favoriete stuk!

 

Saarbrücken is een stad met veel potentieel waar iedereen vindt waar die naar op zoek is. Uw volgende citytrip wordt er eentje om over naar huis te schrijven!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 50

Check-in: 15:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen. (€ 20 per dier per nacht)
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.
 
Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Gratis parking
  • Meertalig personeel
  • Wifi

Faciliteiten in de kamer:

  • Tv
  • Douche
  • Minibar
  • Kluisje
  • Badjassen

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant ESSLIBRIS
  • Restaurant Landhaus

Activiteiten bij het hotel:

  • Binnenzwembad
  • Sauna
  • Spa

De wellnessruimte is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.

De sauna is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur.

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Romantik Hotel Landschloss Fasanerie 4*