Grand Elysée Hotel Hamburg 5* - Hamburg - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een groot 5* luxe hotel op een ideale locatie
  • Trakteer jezelf op een diner in een van de internationale hotelrestaurants
  • Ontsnap aan de drukte en treed binnen in een wereld van rust in de weelderige spa, compleet met drie verschillende sauna's, een Romeins stoombad, chique ontspanningsruimten en een binnenzwembad
  • Beleef een gevarieerde vakantie en wissel culturele bezoeken af met winkelen in trendy boetieks, gastronomische uitstapjes en het nachtleven

De beoordeling van onze klanten

Grand Elysée Hotel Hamburg 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Parkeerplaats

Het Grand Elysée Hotel Hamburg 5* verwelkomt je in een luxueuze ambiance en biedt eersteklas services en een breed scala aan voorzieningen aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het hotel werd terecht genomineerd voor de top 3 van beste stadshotels door "101 beste hotels" van Duitsland.

 

De ligging van het hotel is ideaal. Het Alstermeer ligt op korte wandelsafstand en het treinstation ligt op slechts 300 meter van het hotel. Een verblijf in dit hotel wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring vol ontspanning en luxe!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Grand Classic Kamer

Grand Classic Kamer (30 m²)

Zoals de naam al doet vermoeden, ademt deze prachtige Grand Classic Kamer grandeur uit, van de subtiele tinten tot het op maat gemaakte meubilair. Je kunt rekenen op alle moderne voorzieningen die je nodig hebt, zoals een flatscreen-tv, een bureau en een strakke badkamer.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Het spreekt voor zich dat de restaurants van het Grand Elysée Hotel Hamburg 5* tot de beste restaurants van Hamburg behoren.

 

Begin de dag met een heerlijk ontbijt of een stevige brunch in Restaurant Le Parc. Of je nu vegetariër bent of specifieke dieetwensen hebt, deze elegante eetgelegenheid komt aan jouw wensen tegemoet.

 

In de Piazza Romana kunnen liefhebbers van de Italiaanse keuken hun hart ophalen aan de authentieke flair van de chef. Chef-kok Peter Erven demonstreert zijn knowhow en serveert, naast pizza en pasta, heerlijke gerechten op basis van truffels en andere traditionele delicatessen. Hier dineer je in een unieke sfeer, direct gelegen aan de levendige boulevard.

 

Brasserie Flum heet je welkom om te genieten van een elegante Parijse sfeer. Met de vele Art Nouveau-elementen en de beroemde specialiteiten uit het buurland, waan je je zich in Frankrijk. Geniet van een originele bouillabaisse, een goede boeuf bourguignon, en een uitgelezen geselectie Franse wijnen.

 

Als je van de sfeer van een echt Amerikaans steakhouse wilt proeven, ga dan naar Theo's Steakhouse. Je krijgt er heerlijk sappige steaks voorgeschoteld. Of het nu gaat om Angus steak, dry aged beef of andere vleesdelicatessen, je zult je smaakpapillen zeker tevreden stellen.

 

Voor echte fijnproevers heeft het hotel ook een Oyster Bar waar je kunt genieten van verse zeevruchten vergezeld van creatieve cocktails.

 

Met een relaxte charme en een uitgebreide drankenkaart moet je zeker een bezoek brengen aan de Bourbon Street Bar of, bij mooi weer, aan de Top Seven Rooftop Bar - een perfecte keuze als de zon ondergaat over de stad. 

Activiteiten

Sinds 1985 is de Boulevard de l'Élysée een populaire ontmoetingsplaats voor miljoenen bezoekers uit Hamburg en de rest van de wereld. Het Grand Elysée Hotel Hamburg 5* ligt aan de Flaniermeile en biedt zijn gasten een breed scala aan winkelmogelijkheden.

 

Dankzij de toplocatie van het hotel, midden in het centrum van de stad, kun je Hamburg te voet verkennen en de mooiste plekjes van de stad ontdekken. Daarnaast beschikt dit hotel ook over een gevarieerde cultuur met musea van wereldklasse, galerieën en een idyllische zeehaven.

 

Terug in het hotel kun je even uitrusten in de vorstelijke omgeving van het hotel. Ontsnap aan het stadsleven en ga meteen naar de spa, waar je de VIP-behandeling kunt ervaren met een verwennende wellnessbehandeling - een geweldige manier om de dag af te sluiten.

Welkom in ... Hamburg!

Op zoek naar een citytrip die u zal verbazen? Kom naar Noord-Duitsland en ontdek een metropool die veel verrassingen in petto heeft.

 

Hamburg is de op een na grootste stad en de belangrijkste havenstad van Duitsland. Er zijn hier meer grachten en kanalen dan in Venetië en Amsterdam! Bewonder de fantastische landschappen op een van de 2400 bruggen. Deze wereldstad is ondertussen uitgegroeid tot een hippe stad waar u kunt shoppen, musea bezoeken en vooral de prachtige architectuur bewonderen. Maak een boottocht en ontdek de stad vanop het water.

 

Bezoek bekende plekken zoals Speicherstadt, Miniatur Wunderland, Alster, Elbphilharmonie en meer. Hamburg is ook de plek bij uitstek voor een bruisend uitgangsleven. Ga naar de 930 meter lange Reeperbahn in de wijk St. Pauli en beleef de tijd van uw leven in de vele muziekclubs, discotheken en café's.

Het weer

Jan
min : 0°C max : 3°C
Feb
min : 0°C max : 4°C
Mrt
min : 1°C max : 7°C
Apr
min : 3°C max : 11°C
Mei
min : 7°C max : 17°C
Jun
min : 10°C max : 19°C
Jul
min : 12°C max : 21°C
Aug
min : 12°C max : 21°C
Sep
min : 9°C max : 17°C
Okt
min : 6°C max : 12°C
Nov
min : 2°C max : 7°C
Dec
min : 0°C max : 4°C

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen. (€ 40 per dier per dag)
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Conciërgedienst
  • Bagageopslag
  • Airconditioning
  • Meertalig personeel
  • Wifi

Faciliteiten in de kamer:

  • Tv
  • Haardroger
  • Kluisje

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Piazza Romana
  • Restaurant Le Parc
  • Brasserie Flum
  • Theo's Steakhouse
  • Oyster Bar
  • Bourbon Street Bar
  • Top Seven Rooftop Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Binnenzwembad
  • Spa
  • Fitness
  • Winkel

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Grand Elysée Hotel Hamburg 5*