Cruise op de Zuid-Chinese Zee - Pekin - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de grote steden van Zuid-Azië tijdens een onvergetelijke cruise
  • Begin uw reis met een nacht in Singapore en eindig met een nacht in Peking, 2 unieke hoofdsteden
  • Maak vervolgens een luxueuze cruise in een fantastische kajuit met privébalkon
  • En ook... Proef van de plaatselijke specialiteiten op elke plek waar u aanmeert met onder andere dim sum, bibimbap en pho

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom aan boord!

Wilt u de verschillende gezichten van Azië ontdekken?
We nemen u mee op een unieke cruise over de Zuid-Chinese Zee met vertrek in de bruisende metropool Singapore, waar u uw eerste nacht doorbrengt. Breng een bezoek aan Marina Bay Sands, de Sri Mariamman tempel en de Gardens By The Bay.

Vervolgens gaat u aan boord van een luxueus cruiseschip en zet u koers richting Ho Chi Minhstad en Da Nang in Vietnam, Hong Kong, Seoul in Zuid-Korea en eindigen doet u in de Chinese hoofdstad Peking. Op elke halte ontdekt u de plaatselijke cultuur, de iconische bezienswaardigheden en proeft u van de heerlijke gastronomie...
Een onbekende wereld gaat voor u open!

Reisbeschrijving

Tijdens deze onvergetelijke cruise ontdekt u de meest iconische steden van Zuid-Azië voor een complete onderdompeling in de plaatselijke cultuur. De verplaatsingen maakt u in alle luxe aan boord van het fantastische cruiseschip Ovation of the Seas, en ook in Singapore en Peking verblijft u in alle comfort in moderne hotels.

Dag 1: Aankomst in Singapore
De stadstaat Singapore is één van de meest bruisende metropolen in Azië en biedt een unieke combinatie van eeuwenoude cultuur, hypermoderne architectuur en weelderige natuur. In de haven vindt u het bekende Hotel Marina Bay Sands in de vorm van een boot en de futuristische Gardens by the Bay. Niet ver daarvandaan vindt u het standbeeld van de Merlion, half leeuw en half vis en het symbool van de stad.

In het hartje van Chinatown ontdekt u de oude hindoetempel Sri Mariamman. We raden u ook aan om een bezoekje te brengen aan Little India, een kleurrijke wijk waar de geur van jasmijnbloemen en de aromatische kruiden overheerst. Als u wilt gaan shoppen moet u zeker langs het Mustafa Center of de vele gezellige boetiekjes verkennen.

Overnachting in het Orchard Hotel, ontbijt inbegrepen.

Dag 2: Vertrek van de cruise
Na nog wat vrije tijd in de stad gaat u rond 18u aan boord van het luxueuze cruiseschip Ovation of the Seas en vertrekt de cruise.

Overnachting aan boord op basis van volpension.

Dag 3: Dag op zee
Neem de tijd om uw cruiseschip te verkennen met al zijn faciliteiten en geniet van het leven aan boord.

Overnachting aan boord op basis van volpension.
Dag 4: Ho Chi Minhstad (aankomst om 7u, vertrek om 21h)
Deze Frans koloniale stad is de meest historische van Vietnam, met prachtige koloniale architectuur die naast de typische Aziatische bouwwerken en tempels staat. U krijgt de kans om de belangrijkst toeristische bezienswaardigheden te ontdekken zoals het museum van Ho Chi Minh met zijn archeologische collecties, traditionele kleding en nog veel meer. Ook een bezoek aan het War Remnants Museum, het Herenigingspaleis en de iconische Notre-Dame basiliek mag niet ontbreken. Eindig uw dag op de Ben Thanh markt om het dagelijkse leven van de locals, die groenten, fruit en andere etenswaren kopen en verkopen, te leren kennen.

Overnachting aan boord op basis van volpension.

Dag 5: Dag op zee
Dag 6: Da Nang (aankomst om 7u, vertrek om 18u)
De haven van Da Nang is één van de meest dynamische van Vietnam met zijn strategische ligging aan de Han rivier, halfweg tussen Ho Chi Minhstad en Hanoi. Vandaag is het ook een populaire aanlegplaats voor cruiseschepen vanuit Europa, Australië, Canada en Amerika.

Hier vindt u enkele van de meest idyllische stranden van het land en tijdens een bezoek aan deze havenstad ontdekt u de geschiedenis die u meeneemt naar de Tweede Wereldoorlog. Vlak bij Da Nang kunt u een bezoek brengen aan Hué, de belangrijkste Vietnamese stad tussen de zeventiende eeuw en 1945 en een plek waar verschillende conflicten werden uitgevochten tijdens de oorlog. Ook een ontdekking van Hoi An, uitgeroepen tot Werelderfgoed, behoort tot de mogelijkheden.

Overnachting aan boord op basis van volpension.

Dag 7: Dag op zee
Dag 8 en 9: Hong Kong (aankomst om 7u, vertrek om 14u)
Hong Kong is niet alleen een belangrijke toeristische bestemming, het is ook één van de grootste zakencentra ter wereld. Deze plek staat voor luxueuze hotels, torenhoge wolkenkrabbers en tax-free winkelen. Maar als u iets verder kijkt ziet u ook kleine boetiekhotelletjes, charmante winkeltjes, straatstalletjes en de authentieke cultuur. Kies uit een ruim aanbod aan excursies en bezoek alle bezienswaardigheden voor de cruise u meeneemt op de volgende etappe.

Overnachtingen aan boord op basis van volpension.

Dag 10 en 11: Dagen op zee

Dag 12: Seoul (aankomst om 9u, vertrek om 21u)
Vandaag ontdekt u de 600 jaar oude hoofdstad van Zuid-Korea en de grootste stad op het Koreaanse schiereiland. Met een bevolking van 22 446 567 inwoners is het de derde dichts bevolkte stad ter wereld! De N Seoul Tower, het paleiscomplex Gyeongbokgung en het Bukchon Hanok Village zijn maar enkele van de niet te missen bezienswaardigheden in de stad.


Overnachting aan boord op basis van volpension.

Dag 13: Dag op zee

Dag 14: Peking 
Vandaag meert het cruiseschip aan op zijn laatste halte, de Chinese hoofdstad Peking. Deze unieke metropool draagt een eeuwenlange geschiedenis mee, maar toont ook zijn eigentijdse en innovatieve kant. Ontdek de Tempel van de Hemel, de Verboden Stad en het Tiananmenplein. De Hutong wijk is één van de oudste stadsgedeeltes met traditionele restaurants en souvenirwinkels. U meert aan in de Tianjin haven, één van de grootste terminals die de stad in verbinding zet met de rest van de wereld.

Overnachting in het Jiangou Hotel, ontbijt inbegrepen.

Dag 15: Terugvlucht

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw Cruiseschip

Voor deze onvergetelijke cruise scheept u in aan boord van het luxueuze schip Ovation of the Seas. Dit gloednieuwe cruiseschip is modern ingericht en voorzien van elk hedendaags comfort en faciliteiten. U wordt ondergedompeld in een wereld van luxe en verwennerij met een ruim aanbod aan restaurants, bars en activiteiten. Uw dagen op zee brengt u door op de best mogelijke manier!

Bij aankomst aan boord geniet u van een welkomstcocktail van de kapitein een een gala-avond om de reis alvast goed in te zetten!

Uw kajuit

Ontdek uw fantastische Superior Kajuit met balkon (18,39 m² met een balkon van 5,11 m²).

In deze ruime en lichte kajuit ontdekt u een wereld van luxe en elegantie met een zithoek, een volledig uitgeruste badkamer en een privébalkon. Tijdens uw avontuur op zee is dit een ware oase van rust met het beste uitzicht dat u zich kunt wensen!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Tijdens uw verblijf aan boord van het cruiseschip, ontdek u ongekende culinaire hoogtepunten dankzij het volpension. Met niet minder dan 13 restaurants en 3 bars, heeft u voldoende keuze om op elk moment de perfecte maaltijd te vinden. Heeft u zin in Aziatische smaken, verse vis en zeevruchten, gegrild vlees, pizza, internationale buffetten of een verfijnde fusion keuken... Alles is mogelijk! Zelfs de bekende kok Jamie Oliver heeft een Italiaans restaurant geopend aan boord.

In het buffetrestaurant profiteert u van gratis huislimonade, ijsthee, water, koffie en thee tijdens de maaltijden. Heeft u geen zin om uw kajuit te verlaten? Dan belt u toch gewoon de roomservice die 24u/24 beschikbaar is (met bijbetaling 's nachts).

Het leven aan boord

Er werd niets aan het toeval overgelaten op de Ovation of the Seas. Klein en groot, liefhebbers van heerlijk relaxen of sportievelingen... iedereen vindt de perfecte activiteit! Neem een zonnebad aan de rand van de zwembaden of kies voor een stevige workout in de fitnessruimte. Voor nog meer plezier gaat u richting de skatebaan, de sportterreinen of de klimmuur.

Wie de adrenaline echt wilt voelen stromen, gaat surfen op de Flow Rider, een surfsimulator van meer dan 12 meter lang. Of wat dacht u van een parachutesprong bij de RipCord by IFLY of een adembenemend uitzicht op 90 meter hoogte in de North Star? Daarna kunt u relaxen in de Vitality Spa, het solarium of in één van de jacuzzi's.

Voor de kinderen is er de Adventure Ocean kinderclub waar een team van professionele animatoren klaarstaat met sport, spel en nog veel meer. In het waterpark kunnen ze zich eindeloos uitleven terwijl u geniet. 's Avonds moet u richting Seaplex, een interactieve ruimte met tal van activiteiten, de enige botsauto-piste aan boord van een schip en een echt casino. U zult zich geen moment vervelen!

Uw hotels in Singapore en Peking

Orchard Hotel Singapore 4*

Voor u op cruise vertrekt, brengt u een nacht door in dit fantastische hotel op een bevoorrechte locatie in Singapore. U verblijft in een ruime Deluxe Kamer, ingericht in een elegante en moderne stijl en voorzien van elk hedendaags comfort, een flatscreentelevisie, minibar en privébadkamer.

Tijdens uw verblijf geniet u van een ontbijt om de dag vol energie te starten. Voor uw andere maaltijden heeft u de keuze tussen 4 restaurants en na een drukke dag in de stad neemt u een verfrissende duik in het zwembad.

Jianguo Hotel Beijing 4*

Na uw cruise brengt u nog een laatste nacht door in Peking in het schitterende Jianguo Hotel. Het traditionele interieur wordt aangevuld met moderne faciliteiten zoals een volledig uitgeruste fitnessruimte, een gezellige tuin, een klassiek Frans restaurant en een modern Chinees restaurant. U geniet van een heerlijk ontbijt en verblijft in een comfortabele Standaard Kamer. Uw kamer is uitgerust met airconditioning, kabeltelevisie, minibar en 24u/24 roomservice.

Details over de cruise:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Maximum aantal passagier op het cruiseschip: 4180
- Check-in: 14u
- Check-out: 11u

Inbegrepen in de prijs:
- Ontvangst op de luchthaven
- 1 nacht in een Deluxe Kamer in het Orchard Hotel in Singapore met ontbijt
- 12 nachten in een Superior Kajuit met balkon en volpension tijdens de cruise
- Welkomstcocktail en gala-avond bij aankomst op het schip
- Dranken aan boord: huislimonade, ijsthee, water, koffie en thee tijdens de maaltijden in het buffetrestaurant - Roomservice (24u/24) aan boord
- 1 nacht in een Standaard Kamer in het Jiangou Hotel in Peking met ontbijt 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Excursies
- Verzekeringen
- Alle niet vermelde diensten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

De kajuiten zijn uitgerust met:

  • 2 eenpersoonsbedden
  • Zithoek
  • Privébalkon
  • Televisie
  • Telefoon
  • Radio
  • Privébadkamer
  • Haardroger

Activiteiten aan boord:

  • Zwembaden
  • Solarium
  • Jacuzzi's
  • Vitality Spa
  • Fitnessruimte
  • Skatebaan
  • Sportterreinen
  • Klimmuur
  • Seaplex (interactieve activiteiten en botsauto's)
  • North Star (cabine op 90 m boven zee)
  • FlowRider (surfsimulator)
  • Rip Cord by iFLY (parachutesimulator)
  • Casino Royale
  • Adventure Ocean kinderclub
  • H2O Zone (waterpark)

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek. U zult later uw vluchttijden doorkrijgen.

Transfers: Inclusief. De afstand tussen de luchthaven Singapore en uw hotel bedraagt 25 min. De afstand tussen de luchthaven Peking en uw hotel bedraagt 30 min.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Cruise op de Zuid-Chinese Zee