Hotel Manos Premier 5* - Brussel - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Pak uw koffers uit in een charmant en karaktervol 5* hotel
  • Verblijf in een schitterende oase van rust met een prachtige tuin in het kloppend hart van de Belgische hoofdstad
  • Trakteer uzelf op een heerlijke Brusselse wafel en een lekker biertje

Welkom in ... Brussel!

Hoewel Brussel relatief klein is, bruist het met een levendige sfeer en charme. Het is de hoofdstad van Europa en kan daarom rekenen op heel wat formaliteit, diversiteit en creativiteit. Bovendien staat Brussel bekend als een van Europa's mooiste steden. Kortom, deze stad is de ideale keuze voor een stedentrip dicht bij huis!

Bezoek een van de vele musea en wandel in de voetsporen van Bruegel, Magritte en Victor Horta. In de BOZAR of de opera woont u prachtige voorstellingen bij die u lang zullen bijblijven! Maar geniet ook van een drankje op een terrasje op de Grote Markt, deze werd door Unesco als werelderfgoed erkent, bezoek 'Manneken Pis' en laat u verleiden door een van de heerlijke Brusselse wafels.

Indien u het liever over een andere boeg gooit, kunt u de heerlijke Belgische bieren uitproberen in de vele bars en cafés die overal in de stad terugvindt. Een gezellige avond is gegarandeerd!

Onze hoofdstad is modern en gezellig, en de ideale bestemming voor een eender welk soort citytrip u nauw aan het hart ligt!

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Late check-out tot 14.00 uur
Het Manos Premier Hotel 5* weerspiegelt de rust en stijl van een charmante en karaktervolle privéwoning in Brussel. Van een schitterende collectie kunst en antiek tot prachtige kamers, ingericht met houten medaillons, kristallen kroonluchters en klassieke schilderijen ... U zult niet weten waar eerst te kijken!

Bovendien beschikt dit hotel over een magnifieke privétuin, een weelderig stukje paradijs waar u heerlijk kunt ontspannen na een intense dag in de stad!

Zorgeloos op vakantie in Manos Premier 5*

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust.
Het hotel engageert zich de geldende gezondheidsmaatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Gezondheidsmaatregelen:

  • Grondige schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes met desinfecterende producten (vb. gangen, receptiebalie, bar, zetels, liften, publieke toiletten, betalingsterminals, deurknoppen)
  • Desinfecterende handgel en wegwerphandschoenen beschikbaar aan de receptie en voor de liften
  • Extra bescherming met tussenschermen aan de receptiebalie voor de veiligheid van alle gasten en het personeel
  • Volledige desinfectie na de check-out (verluchting gedurende enkele uren, betere schoonmaak van lichtknoppen, sleutels, deurknoppen, afstandsbediening ...)
  • Voortdurende evolutie schoonmaak- en hygiëneprocedure op basis van de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten om ieders welzijn te verbeteren

Meer informatie: https://www.manospremier.com/covid

Opmerking: De gezondheidsmaatregelen kunnen wijzigen naargelang de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg is het mogelijk dat de toegang tot bepaalde infrastructuren wordt beïnvloed.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Kamer

Deluxe Kamer

Deze luxueuze kamer is ingericht met antiek en indrukwekkende stoffen. Een queensize bed of twee eenpersoonsbedden, een woonkamer met een slaapbank, een marmeren badkamer met een haardroger, badjassen en luxe toiletartikelen, Nespresso-koffie ... U beschikt over alle voorzieningen voor een uiterst aangenaam en comfortabel verblijf!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
U verblijft in hotel Manos Premier met een inbegrpen ontbijt.

Verwen uw zintuigen met een etentje in Kolya. Dit restaurant onderscheidt zich door zijn elegante keuken geïnspireerd door de Belgische tradities. Beleef een unieke culinaire ervaring onder de glazen koepel of op het grote terras in de tuin.

In de loungebar kunt u terecht voor een ruime keuze aan cocktails; klassiek of innovatief, er is voor ieder wat wils!

Optioneel en met bijbetaling kunt u in de tweede stap van de boeking een driegangendiner (exclusief drankjes) reserveren.

Opmerking: Het restaurant en de bar blijven voorlopig gesloten. Het ontbijt wordt daarom uitsluitend op de kamer geserveerd, in de vorm van roomservice.

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

... verder lezen

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 2 uur toegang per dag tot de spa en fitness (restricties mogelijk)
In de schitterende spa met oosterse invloeden komt u gegarandeerd tot rust. Neem plaats in de sauna of in het stoombad of relax tijdens een ontspannende massage. 

Ook een rustmoment in de tuin van het hotel of in The Butterflies Salon en work-out in de fitness behoren tot de mogelijkheden. Ontspanning verzekerd!

Opmerking: De spa blijft voorlopig gesloten.

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

... verder lezen

Ligging


Chaussée de Charleroi 100-106, Brussel

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.
Aantal kamers in het hotel: 50
Check-in: 14.00 uur
Check-out: 14.00 uur (late check-out)
Huisdieren zijn toegestaan (€ 30 per dier per nacht). Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen.

De toeristenbelasting (€4,24 per nacht per persoon) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie / Lobby
  • Lift
  • Boetiekwinkels
  • Kapper
  • Bagagedrager
  • Wasservice
  • Autoverhuur
  • Roomservice
  • Conciërgeservice
  • Krantenservice
  • Kinderoppas (op aanvraag, €15/uur)

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Wifi
  • Airconditioning
  • Telefoon
  • Televisie
  • Minibar
  • Badkamer met haardroger
  • Kamerjassen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Spa met sauna, volledig uitgeruste fitness, hamam en jacuzzi (op afspraak van maandag tot vrijdag van 16.00 tot 23.00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 9.00 tot 23.00 uur)
  • Tuin
  • Speelruimte voor kinderen

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie. Wij vragen u daarom om 2 dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en reisadvies na te kijken via onderstaande links: https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen
https://www.info-coronavirus.be/nl/

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Manos Premier 5*