Montanus Hotel 4* - Brugge - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een boetiekhotel in het hart van Brugge
  • Wandel en ontspan in de tuin van het hotel na een lange dag in de stad
  • Proef de lokale specialiteiten in het restaurant Den Heerd
  • Trakteer uzelf op een wandeling langs de grachten van Brugge en bewonder het Vlaams Architectuurinstituut

Welkom in ... Brugge!

Heeft u altijd gedroomd Brugge te bezoeken? De mooie grachten van de stad herinneren ons aan het prachtige Venetië. Brugge is een kleine, gezellige stad die veel cultuur en attracties heeft. Ontdek het Museum van Brugge, het Archeologisch Museum en het Museum voor Volkskunde... Er is voor ieder wat wils.

U zult de charme van deze prachtige stad en het warme onthaal van haar inwoners waarderen. Bovendien heeft culinair Brugge vele specialiteiten te bieden. Zo openen wereldberoemde chocolatiers hun deuren en wordt u uitgenodigd om te proeven van kwaliteitsvolle chocoladecreaties. Op naar Brugge!

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Late check-out tot 13.00 uur
Welkom in dit hotel dat is gebouwd in een typische Vlaamse stijl. Het Montanus Hotel 4* is perfect gelegen om Brugge te verkennen. De belangrijkste winkelstraten van de stad liggen op slechts een steenworp afstand, maar het hotel is verrassend rustig!

Als u op zoek bent naar een romantisch weekendje weg in Brugge heeft u de perfecte accommodatie gevonden! Het Hotel Montanus biedt een uitzonderlijke omgeving die uw verblijf onvergetelijk zal maken. Deze romantische oase is perfect voor een rustig verblijf!

Zorgeloos op vakantie in Montanus Hotel 4*

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust.
Het hotel engageert zich de geldende gezondheidsmaatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Het hotel garandeert strenge normen en de hygiënestandaard in het hotel is verder uitgebreid met een extra programma voor het ontsmetten en stomen van zowel de kamers als de gemeenschappelijke ruimtes. In iedere kamer is tevens een flesje handgel aanwezig. Het personeel draagt een mondmasker en respecteert zoveel mogelijk de afstand van 1.50 meter. 

Opmerking: De gezondheidsmaatregelen kunnen wijzigen naargelang de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg is het mogelijk dat de toegang tot bepaalde infrastructuren wordt beïnvloed.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Comfort Kamer
  • Toiletartikelen van Rituals op de kamer
  • Chocoladeverrassing op de kamer

Romantic Comfort Kamer

Alle kamers zijn van alle moderne gemakken voorzien. Na een lange dag sightseeing zult u hier heerlijk tot rust kunnen komen. U wordt extra verwend met toiletartikelen van Rituals boutique line – EcoPure. 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
1 Baby

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Luxueus ontbijtbuffet met Belgische specialiteiten en prosecco
  • Koffie en thee tussen 11.00 en 18.00 uur
Uw dagen in Brugge beginnen met een heerlijk ontbijt, inbegrepen in dit aanbod. Een goed begin is immers het halve werk! Geniet van een luxeontbijtbuffet met Belgische specialiteiten en proseccoIn het restaurant Den Heerd kunt u aan de haard genieten van heerlijke gerechten uit de hedendaagse keuken.

NB. het restaurant is gesloten op woensdag en zondag.

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

... verder lezen

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Kortingskaart voor musea in Brugge
U verblijft midden in de stad. Ga lekker winkelen, bezoek een van de vele musea of wandel langs de mooie grachten. Dankzij deze aanbieding krijgt u een kortingskaart voor de musea in Brugge. Zo haalt u alles uit uw verblijf en ontdekt u de kunst en cultuur van deze prachtige stad.

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

... verder lezen

Ligging

Nieuwe Gentweg 76, 8000 Brugge, België

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.
Aantal kamers in het hotel : 25
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 11.00 uur
Late check-out tot 13.00 uur
Huisdieren zijn toegestaan (€ 15 per dier per nacht). Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen.

De toeristenbelasting (€ 2,12 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Wasservice
  • Autoverhuur
  • Parkeren (met toeslag, vooraf reserveren)

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Kluis
  • Haardroger
  • Internet
  • Televisie
  • Eigen badkamer
  • Minibar
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

  • Fietsverhuur

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie. Wij vragen u daarom om 2 dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en reisadvies na te kijken via onderstaande links: https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen
https://www.info-coronavirus.be/nl/

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Montanus Hotel 4*