De essentie van Australië - Sydney - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de verschillende facetten van Australië tijdens één enkele reis
  • Verblijf in comfortabele en zorgvuldig geselecteerde 4* hotels
  • Trakteer uzelf op één of meerdere optionele excursies voor nog meer memorabel vakantieplezier in dit formidabel land

De beoordeling van onze klanten

Wij hebben te weinig gegevens om een gemiddelde beoordeling weer te geven.

Welkom in ... Australië!

Melbourne

Melbourne biedt een opwindende mix tussen een trendy sfeer, sport, cultuur en heerlijke gastronomie. Tijdens een ontdekking door de straatjes van de stad, zal u worden gecharmeerd door de architectuur, de gezelligheid en heeft u nooit het gevoel dat u in een miljoenenstad rondwandelt. Om de cultuur echt te leren kennen, moet u richting een bar om een cricketwedstrijd te volgen of gaat u op zoek naar de beste pub-burger. Hier kunt u ook shoppen op zoek naar de nieuwste designerkledij of een fietstocht maken aan het water.

De bekende Melbourne Laneways zijn straten waar u de cultuur ontdekt, unieke kunstgalerijen vindt en charmante cafés wachten als het tijd is voor een pauze. Duik het doolhof van straatjes en arcades in om de grootste culturele en artistieke beweging van Australië te ontdekken.

Sydney

Met een wereldbekende baai, dromerige stranden, designerwinkels, hippe cafés, gastronomische restaurants en tal van trendy party's, is Sydney zonder twijfel een van de meest opwindende bestemmingen in Australië. Deze stad is populair bij surfers van over de hele wereld die de stranden onveilig maken en de bekendste bezienswaardigheid is zonder twijfel het adembenemende Opera House. De Sydney Bay Bridge wordt ook weleens de "coathanger" genoemd en kunt u het best verkennen met de fiets.

Cairns

Een regenwoud dat op de Unesco Werelderfgoedlijst staat, een bruisende stad aan het water, mooie zandstranden ... Cairns in het noorden van de staat Queensland, heeft heel wat te bieden! Dit bruisende stadje is de poort naar het wereldbekende Great Barrier Reef, een bijzonder stukje natuur onder water dat u gezien moet hebben!

Maak een ritje met de Skyrail Rainforest Cableway of Kuranda Scenic Railway, bezoek het Kuranda Village en verwen uw smaakpapillen met tropisch fruit en verse zeevruchten. Het Tjapukai Tree Culture Park geeft u een inzicht in de cultuur van de Aboriginals, één van de oudste culturen ter wereld die al meer dan 40.000 jaar bestaan. Spring daarna op een ferry richting het pittoreske Fitzroy Island en ga wandelen in het regenwoud, snorkelen bij Welcome Bay of kajakken naar het Great Barrier Reef. In Cairns kan het allemaal!

Brisbane

Brisbane is een energieke stad met een bruisend nachtleven, een trendy food scene, elegante parken en historische architectuur. De fiets is het ideale vervoermiddel om de stad te ontdekken en van wijk naar wijk te rijden. Story Bridge verbindt het zuiden met het noorden van de stad en biedt een panoramisch uitzicht - op een heldere dag kunt u zelfs de Glasshouse Mountains zien liggen, net als het Gold Coast Hinterland. Voor wie de adrenaline wil laten stromen, is er de mogelijkheid om de brug te beklimmen!

Ga richting de Brisbane Coast om de drukte even te ontvluchten en het uitzicht te bewonderen op de verschillende eilanden. Moreton Island ligt op slechts 70 minuten varen en is het derde grootste zandeiland ter wereld. Hier vindt u een mooi nationaal park, de mogelijkheid om te snorkelen, een lagune en kunt u zelfs dolfijnen en walvissen spotten.

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 14 nachten: 4 nachten in Melbourne + 4 nachten in Sydney + 4 nachten in Cairns + 2 nachten in Brisbane
- 17 nachten: 5 nachten in Melbourne + 5 nachten in Sydney + 4 nachten in Cairns + 3 nachten in Brisbane 

Klaar voor vertrek?

Ter informatie: De volgorde van de hotels kan gewijzigd worden naargelang de beschikbaarheid.

Uw hotel in Melbourne

Met een uitstekende ligging in het hartje van de stad, comfortabele kamers, een moderne inrichting en een schitterende service, is het Aria Hotel Apartments de ideale uitvalsbasis om Melbourne te ontdekken. De frisse en kleurrijke inrichting past perfect bij de sfeer van de stad en dankzij de luxueuze voorzieningen in uw ruime appartement, voelt u zich onmiddellijk thuis!

Aan de muren vindt u kunstwerken van plaatselijke artiesten en dankzij de volledig uitgeruste keuken kunt u zelf een hapje of drankje klaarmaken. De privébadkamer, wasmachine, balkon en bureau maken het plaatje compleet. Een chic verblijf in de stad wacht!

In restaurants in Melbourne vindt u een gevarieerde selectie van Australische en internationale gerechten. U zult van uw verblijf gebruik kunnen maken om naar een van de vijf restaurants van het hotel te gaan, elk met zijn eigen specialiteiten.

Uw hotel in Sydney

Dit stijlvolle en trendy hotel werd volledig gerenoveerd en wordt omringd door enkele van de topattracties in de stad. Na een bewogen dag vol ontdekkingen is dit de perfecte plek om even op adem te komen, bijvoorbeeld in het zwembad op het dakterras, de sauna of de volledig uitgeruste fitness.

Elk van de Guest Kamers is ruim en modern met voorzieningen zoals een kluis, flatscreen TV, minibar en haardroger. Dankzij het moderne design en de eigentijdse faciliteiten, komt u hier zeker niets tekort tijdens uw verblijf!

U kunt genieten van de heerlijke keuken van het hotelrestaurant, het Sydney Central Café & Bar. Pure verwennerij voor uw smaakpapillen!

Uw hotel in Cairns

Geniet van een prachtig uitzicht op de Coral Sea en de tuin van het hotel en droom heerlijk weg in uw comfortabele bed ... Het Doubletree by Hilton Hotel profiteert van een uitstekende ligging in de stad met makkelijke toegang tot de Esplanade, de lagune en het casino. U hoeft trouwens niet eens uw hotel te verlaten om de pracht van de regio te zien, met een Rainforest Atrium en een fantastisch buitenzwembad. De fitness is 24 uur per dag open zodat u aan uw conditie kunt werken wanneer u dat wilt. 

Uw Deluxe Kamer met zicht op de stad of op de bergen is licht en modern met grote ramen waardoor u het panoramische uitzicht kunt bewonderen. Maak zelf een lekker kopje koffie of thee, deel uw avonturen met de rest van de wereld dankzij de gratis wifi en kijk een beetje TV om helemaal te ontspannen.

Uw hotel in Brisbane

Tijdens uw verblijf in Brisbane, overnacht u in het Royal on the Park Hotel. Het Royal on the Park Hotel Brisbane is perfect gelegen naast de botanische tuinen van de stad en de Brisbane river, in het hart van het CBD. Het hotel ligt op slechts een steenworp afstand van de Queen Street Mall in het centrum van de stad en biedt gemakkelijke toegang tot de belangrijkste entertainment- en sportlocaties van Brisbane.

De Deluxe Kamer met zicht op de stad heeft een klassieke en verfijnde vormgeving. Geniet van het natuurlijke licht dat de ruimte overspoelt dankzij de Franse ramen. Mis het uitzicht over de stad niet!

Grijp zeker ook de kans om een bezoek te brengen aan het Walnut restaurant, waar u ook kunt ontspannen in de loungebar. 

Maximale kamercapaciteit op alle Australische bestemmingen:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Extra opties in Melbourne

Wijnexcursie naar de Yarra Valley - Volledige dag

Extra opties in Melbourne
Uw dag begint met een bezoek aan Steels Gate Wines, een wijnmakerij in een schilderachtige heuvelachtige omgeving in Dixons Creek. Hun assortiment wijnen is uiterst delicaat en heeft een uitzonderlijke smaak. Hier proeft u van heerlijke wijnen terwijl u de rust van de Yarra-vallei opsnuift. Vervolgens gaat u naar een tweede wijngoed, de Balgownie Estate, een klein wijnhuis dat bekend staat om zijn cabernet sauvignon en shiraz-variëteiten. Breng uw eerste 30 minuten hier door aan de proeverijtafel en ga vervolgens naar het wijnrestaurant voor een lunch, met een glas wijn en thee of koffie. Terwijl u eet, geniet u van een prachtig uitzicht op de wijngaard.

Aansluitend gaat u naar Yering Farm, een rustieke wijnmakerij waarvan de wijnkelder is gehuisvest in een omgebouwde hooischuur op de top van een heuvel. Bewonder de oude koperen gereedschappen die de pioniers meer dan 100 jaar geleden gebruikten, voordat u naar uw laatste wijnmakerij van de dag gaat, bij het Franse bedrijf Moet en het Australische productiebedrijf Chandon. Neem een ​​privérondleiding om te zien hoe de mousserende wijn wordt gemaakt en ontspan vervolgens met een glas champagne terwijl u geniet van het spectaculair uitzicht op de wijngaard.

Dagelijks beschikbaar
Vertrek om 9.00 uur-9.30 uur
Duur van de excursie: ongeveer 7 uur

Great Ocean Road - Volledige dag

Extra opties in Melbourne
U wordt opgehaald aan het hotel om een dag door te brengen op de legendarische Great Ocean Road. U start met een prachtige rit naar het zuidwesten met een spectaculair uitzicht op de Southern Ocean. Dit stukje kust staat ook bekend als de Surf Coast. U komt aan bij het Split Point Lighthouse om een foto te nemen en een koffie te drinken (niet inbegrepen). In deze streek kunt u, afhankelijk van het seizoen, walvissen, dolfijnen, kangoeroes en mierenegels te zien krijgen.

De lunch neemt u bij Apollo Bay (niet inbegrepen) waar u koala's en kangoeroes van dichtbij kunt zien in het Eucalyptus Forest. U maakt een wandeling aan de Great Ocean Road Ecolodge en brengt een bezoek aan de Twelve Apostles en Loch Ard Gorge, een site bekend om zijn scheepswrak uit de 19e eeuw. 

Dagelijks beschikbaar
Vertrek om 8.00 uur, terug rond 19.00 uur

Excursie naar Phillip Island - Volledige dag

Extra opties in Melbourne
Een voertuig van Oceania Tours and Safaris haalt u op bij uw hotel voor een dagexcursie naar Phillip Island. Bij aankomst in Nobbies, geniet u van spectaculaire kustlandschappen en twee rotsachtige ontsluitingen die rijk zijn aan zeeleven. Vanaf de loopbruggen ziet u mogelijk de grootste populatie Australische zeeleeuwen die aan deze kustlijn vertoeven. Tijdens de zomermaanden (november tot maart) heeft u de gelegenheid om Cowes te bezoeken voor een wandeling langs de hoofdweg, de pier of het diner (met toeslag).

Kuier door het bezoekerscentrum en ontdek de pinguïns en het leven op dit eiland. Aanschouw net voor zonsondergang hoe de kleine pinguïns de golven trotseren en terugkeren naar hun duinhol, vanaf een apart uitkijkplatform en een wandelpad, beperkt tot 190 mensen per nacht.

Tijdens de wintermaanden (april tot oktober) kan het diner worden genomen in de cafetaria (met toeslag). De tour eindigt om 21.30 uur (april tot oktober) en 23.30 uur (november tot maart).

Dagelijks beschikbaar
Vertrek om 13.00 uur-14.30 uur
Duur van de excursie: 8-9 uur

Extra opties in Sydney

Panoramisch bezoek aan Sydney

Extra opties in Sydney
Bezoek de historische wijk The Rocks en ontdek de geschiedenis van de eerste veroordeelden. Geniet van een prachtig uitzicht op het Opera House en de Harbour Bridge. Bewonder het winkelcentrum van de stad, het Queen Victoria-gebouw en de Sydney Tower. Bezoek trendy Oxford Street en steek Paddington over met zijn rijtjeshuizen voordat u aankomt bij de Stille Oceaan. Bewonder de prachtige kliffen langs Tamarama en Bronte. Vervolg het beroemde Bondi Beach en bezoek de promenade langs de zee en neem de tijd om te genieten van een kopje koffie of een verfrissend drankje (niet inbegrepen). Terugkeer terug naar Sydney via Double Bay, Kings Cross en Mrs. Macquarie's Point voor een magisch uitzicht op de haven voordat u terugkeert naar het centrum.

Excursie naar de Blue Mountains - Volledige dag

Extra opties in Sydney
De Blue Mountains zijn een prachtig natuurgebied in het hart van een unieke werelderfgoedregio. De eerste stop in de ochtend is op Euroka Clearing aan de voet van de Blue Mountains voor Morning Tea. Volg de weg naar de Blue Mountains via de snelweg. Bezoek een van de vele verbazingwekkende perspectieven van de Jamison Valley met prachtige uitzichten. Ga dan verder naar Eaglehawk Lookout om de beroemde Three Sisters te zien en leer de legendes achter deze beroemde rotsformatie.

Ga naar uw lunchplek in het Hydro Majestic Hotel, een informele plek met een prachtig uitzicht en geniet van een 2-gangen lunch (drankjes niet inbegrepen). De middag wordt besteed aan het bezoeken van een selectie uitkijkposten. Het uitzicht op Govett's Leap is een van de beroemdste uitkijkposten van Australië met een uitzicht op de 180 meter hoge waterval. De laatste stop is de charmante botanische tuin Mt Tomah, waar u kunt stoppen om te genieten van een panoramisch uitzicht en een glas mousserende wijn of sinaasappelsap voordat u terugkeert naar uw hotel.

Sydney Cruise met plaatselijke lunch

Extra opties in Sydney
Stap aan boord van een sensationele Sydney Cruise in Campbell's Cove Pontoon, Circular Quay en begin uw cruise met een lokale lunch. Uw gastheer zal de rijke geschiedenis van Sydney Harbour en zijn vooroevers delen wanneer u Sydney Harbour Bridge, het Sydney Opera House en de baaien van Sydney Harbour ontdekt. Geniet van activiteiten zoals zwemmen, kajakken en vissen, of leun achterover en ontspan op de strandstoel.

Opmerking: een 3-gangen BBQ-lunch met lokale bieren en regionale wijnen is inbegrepen. De cruise eindigt om 16.30 uur in Campbell's Cove. 

Extra opties in Cairns

Cape Tribulation en Daintree National Park - Volledige dag

Extra opties in Cairns
Uw chauffeur komt u aan het hotel halen met een luxueus voertuig richting een prachtig stukje natuur en één van de oudste regenwouden op aarde. Tijdens de Daintree River Cruise ontmoet u de plaatselijke wilde dieren en leert meer over de natuur, de habitat van vogels en slangen, de unieke planten en misschien komt u zelfs enkele krokodillen tegen! Na een stevige wandeling door het regenwoud, komt u de Alexandra Lookout tegen waar u een prachtig uitzicht krijgt over de Daintree rivier, Snapper Island en de Coral Sea.

De tropische lunch neemt u omringd door het regenwoud om daarna naar het bekende Cape Tribulation Beach te wandelen. Afsluiten doet u in het Mossman Gorge Gateway Centre waar u meer te weten komt over de originele bewoners, het Kuku Yalanji volk, voor u de shuttle neemt richting Mossman Gorge. U maakt een wandeling in deze enorme kloof met uw gids die u meer vertelt over de betoverende omgeving en de fascinerende geheimen van een van de oudste regenwouden ter wereld. Einde van de tour rond 19.00 uur.

SNORKELEN OP DE FRANKLAND ISLANDS

Extra opties in Cairns
Ga richting de pier aan 169 Ross Road, Deeral, op zo'n 40 minuten ten zuiden van Cairns. U stapt aan boord van de 'Turtle Islander' voor een trip naar het Great Barrier Reef. U geniet van thee en koffie met koekjes voor u een cruise maakt over de magnifieke Mulgrave rivier waar tal van vogels te zien zijn.

U stapt van boord op het Frankland Island om de rest van de dag te genieten van de zon, de mooie omgeving en de onderwaterwereld tijdens het snorkelen. Snorkelmateriaal is voorzien. Een marinebioloog maakt uw ervaring nog extra bijzonder met leuke weetjes en de snorkelgidsen nemen u mee naar de beste plekjes om uw snorkelmasker op te zetten. Bewonder kleurrijke vissen, koraalriffen, zeeschildpadden, gigantische kokkels en zeeanemonen.

Extra opties in Brisbane

De hoogtepunten van Brisbane met de fiets

Extra opties in Brisbane
Deze tour van 2 uur met gids neemt u mee over het Brisbane Bike Path, langs de hoogtepunten van de stad. Onderweg leert u meer over de geschiedenis van Brisbane en enkele leuke weetjes die uw gids graag met u deelt. 

Start om 14.00 uur en einde om 16.00 uur aan de Southbank Parklands Cultural Court.
Beschikbaar van maandag tot zaterdag.

Riviercruise naar het LONE PINE SANCTUARY

Extra opties in Brisbane
Deze tour neemt u mee naar het Lone Pine Koale Sanctuary, het eerste en grootste opvanggebied voor koala's ter wereld. Hier komt u ook in oog met deze prachtige dieren en nog 95 andere diersoorten die in Australië voorkomen. Geniet van een Australische show, neem de Koala Express boot over de Brisbane rivier en bewonder de prachtige landschappen, iconische bezienswaardigheden en interessante wilde dieren. Een must voor iedereen die Brisbane bezoekt!

INHEEMSE THEATERVOORSTELLING EN DINER

Extra opties in Brisbane
Spirits of the Red Sand is Australië's nieuwste en meest spectaculaire Aboriginal interactieve theatershow. Onder leiding van een verhalenverteller reist u naar Australië in de 19e eeuw, door verschillende interactieve podia waar live theater het verhaal van Jarrah en zijn broers vertelt wanneer twee zeer verschillende culturen elkaar voor het eerst zullen ontmoeten. De hoofdstukken van een ontroerend verhaal ontvouwen zich voor u als een "beweging" door verschillende ensembles zoals een kerk, een inheems dorp en zelfs een gevangenis. Verhalen, liederen, dansen, zang en tradities maken allemaal deel uit van deze historische reconstructie. Na de show wacht er een stevig barbecuediner en dessert.

- Vertrek: Dagelijks om 18.00 uur voor de voorstelling om 18.30 uur
- Duur: 2,5 uur (alleen voorstellin)
- Minimumaantal deelnemers: 2
- Maximaal aantal deelnemers: 110

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie in verband met uw transfers in Australië:
- De vluchten naar Melbourne moeten aankomen tussen 6.00 en 23.00 uur.
- De vluchten vanuit Melbourne moeten vertrekken tussen 8.00 en 21.00 uur.
- De vluchten naar Sydney moeten aankomen tussen 6.00 en 21.00 uur.
- De vluchten vanuit Sydney moeten vertrekken tussen 9.00 en 21.00 uur.
- De vluchten naar Brisbane moeten aankomen tussen 6.00 en 23.00 uur.
- De vluchten vanuit Brisbane moeten vertrekken tussen 9.00 en 23.00 uur.

Bij aankomst/vertrek buiten deze uren, zal een supplement verrekend worden voor de luchthaventransfers.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 18°C max : 26°C
Feb
min : 18°C max : 26°C
Mrt
min : 17°C max : 25°C
Apr
min : 13°C max : 22°C
Mei
min : 10°C max : 20°C
Jun
min : 8°C max : 17°C
Jul
min : 6°C max : 16°C
Aug
min : 7°C max : 17°C
Sep
min : 10°C max : 20°C
Okt
min : 12°C max : 22°C
Nov
min : 15°C max : 23°C
Dec
min : 17°C max : 25°C

Ligging

Aria Hotel Apartments in Melbourne: 285 City Rd, Southbank VIC 3006, Australië
Vibe Hotel in Sydney: 111 Goulburn St, Sydney NSW 2000, Australië
DoubleTree by Hilton in Cairns: 121-123 Esplanade, Cairns City QLD 4870, Australië
Royal on the Park in Brisbane: 152 Alice St, Brisbane City QLD 4001, Australië

Aria Hotel Apartments in Melbourne: de afstand tussen de luchthaven van Melbourne en uw hotel bedraagt 26 km.
Vibe Hotel in Sydney: de afstand tussen de luchthaven van Sydney en uw hotel bedraagt 14 km.
DoubleTree by Hilton in Cairns: de afstand tussen de luchthaven van Cairns en uw hotel bedraagt 6 km.
Royal on the Park in Brisbane: de afstand tussen de luchthaven van Brisbane en uw hotel bedraagt 18 km.

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Check-in:   15.00 uur in Melbourne, Cairns en Brisbane; 14.00 uur in Sydney
- Check-out: 12.00 uur in Melbourne, Cairns en Brisbane; 11.00 uur in Sydney

Inbegrepen in de prijs:
In Melbourne:
- Deluxe Appartement met 1 slaapkamer zonder pension

In Sydney:
- Guest Kamer zonder pension

In Cairns:
- Deluxe Kamer met zicht op de stad of op de bergen zonder pension

- In Brisbane:
Deluxe Kamer met zicht op de stad zonder pension

Binnenlandse vluchten Melbourne/Sydney, Sydney/Cairns en Cairns/Brisbane in economy class
Luchthaventransfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies 
- Persoonlijke uitgaven en fooien 
- Visumkosten 
- Verzekeringen (optioneel) 
- Alle andere, niet vermelde diensten

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. De essentie van Australië