Short City Breaks and Weekend Deals up to 70% off - Voyage Privé

De Top 3 Hotels Dicht bij Ahoy Rotterdam


Sommaire

Rotterdam is een stad die niet Nederlandser kan zijn: van typische tradities tot gastvrijheid en meer, er zijn genoeg redenen om deze stad op uw lijstje met kandidaten te zetten voor een volgende reis. Zoekt u een hotel dicht bij Ahoy Rotterdam, een van de grootste cultuurcentra van Europa? Bij Voyage Privé helpen we u graag.

De top 3 hotels dicht bij Ahoy Rotterdam

Rotterdam is een stad die niet Nederlandser kan zijn : van typische tradities tot gastvrijheid en meer, er zijn genoeg redenen om deze stad op uw lijstje met kandidaten te zetten voor een volgende reis. Zoekt u een hotel dicht bij Ahoy Rotterdam, een van de grootste cultuurcentra van Europa ? Bij Voyage Privé helpen we u graag.

Ahoy Rotterdam : selectie hotels van Voyage Privé

1. Hotel Nhow Rotterdam

Hotel Nhow Rotterdam

Dit luxueuze hotel met prachtig panoramisch uitzicht op de stad vanaf het dakterras is alvast de moeite waard. Dankzij een eigen fitnessruimte heeft u de mogelijkheid om in conditie te blijven, zelfs tijdens een culinaire vakantie.

2. Inntel Hotels Rotterdam Centre

Inntel Hotels Rotterdam Centre

Inntel Hotels Rotterdam Centre pakt uit met meer dan comfortabele kamers en een warm onthaal, zodat u zich meteen thuis voelt. Daarnaast ontspant u helemaal in de plaatselijke spa.

3. Mainport Design Hotel

Mainport Design Hotel

Ook Mainport Design Hotel, dat extra modern en luxueus is ingericht, hoort thuis op het lijstje met verblijfsmogelijkheden. Dankzij zijn unieke ligging vlak bij de rivier de Maas en de aanwezigheid van Spa Heaven, een ware spahemel, komt u helemaal tot rust.

Voordelen van de hotels dicht bij Ahoy Rotterdam

Precies het goede hotel vinden dicht bij Ahoy Rotterdam is een hele uitdaging, juist door de enorme hoeveelheid aan mogelijkheden. hieronder leest u waarom bovenstaande hotels precies zo uniek zijn en wat ze te bieden hebben.

1. Luxe van de hoogste plank

Verblijfplaatsen als Inntel Hotels Rotterdam Centre pakken uit met een vijfsterren-inrichting en service. Zo geniet u van het allerbest comfort en een dienstverlening die u nooit meer vergeet.

2. Helemaal ontspannen in een spa

Verscheidene hotels in de buurt van Ahoy Rotterdam beschikken over een eigen spa. Zo worden uw lichaam en geest na een drukke beurs of ander evenement weer kalm, waardoor u van een diepe nachtrust geniet.

3. Kamers met het beste comfort

Ruime en stijlvol ingerichte kamers zijn standaard in de meeste vier- en vijfsterrenhotels dicht bij Ahoy Rotterdam. Het resultaat is dat u zich helemaal thuis voelt, ook met uw partner of een groep.

4. Bereikbaarheid is een troef

De meeste hotels van Voyage Privé in Rotterdam liggen niet enkel centraal, maar ook dicht bij knooppunten en openbare vervoersmogelijkheden. De nabijheid van Ahoy Rotterdam, een van de belangrijkste kernen van de stad, draagt daar natuurlijk aan bij.

5. Blijf in vorm, ook op vakantie

Wilt u niet dat de kilo's er tijdens uw vakantie zomaar bijvliegen ? Dan is een hotel met fitnessruimte kiezen vast en zeker een goed idee. Uiteenlopende hotels bieden sportmogelijkheden, zodat u zich ook op reis kiplekker voelt.

6. Een panoramisch uitzicht

Van een groot terras aan de oevers van de Maas tot een adembenemend uitzicht op de stad vanaf een van de hoogste gebouwen van Rotterdam, bij Voyage Privé hotels bent u zeker van een vakantie-ervaring die ook uw ogen kan bekoren.

Rotterdam

Activiteiten en bezienswaardigheden dicht bij Ahoy Rotterdam

Geen reis is de moeite waard zonder een bezoek aan de mooiste bezienswaardigheden. Als u na een druk evenement in Ahoy Rotterdam ook wilt ontdekken wat de stad nog zoal te bieden heeft, laat u dan inspireren door onderstaande mogelijkheden.

De Erasmusbrug

Hoewel de Erasmusbrug in feite niet meer is dan een verbinding tussen het centrum en Rotterdam-Zuid, behoort hij tot de mooiste architecturale bezienswaardigheden van de stad. Zijn unieke vorm heeft de brug de bijnaam 'De Zwaan' opgeleverd.

Markthal

De Markthal valt dan weer op door de enorme schildering die er op het plafond prijkt. Daarnaast nodigt de plaats uit voor gezellig kuieren langs de vele kraampjes, winkels en restaurants.

Centraal Station

Het Centraal Station is een ander voorbeeld van een louter functioneel gebouw dat aan de andere kant ook de moeite waard is om gewoon te bezichtigen. U vindt er heel wat gezellige cafeetjes en winkeltjes en geniet er van de gezellige drukte.

Sint Laurenskerk

Op zoek naar een stukje cultuur en geschiedenis tijdens uw verblijf dicht bij Ahoy Rotterdam ? De Sint Laurenskerk is een must-see. Het is immers een van de weinige gebouwen die overeind bleef na de bombardementen van de Tweede Wereldoorlog. De kerk stamt al uit de Middeleeuwen en moest naderhand wel gerestaureerd worden.

Nieuwe Delftse Poort

Ten slotte is er de Nieuwe Delftse Poort, een gebouw dat meteen de aandacht trekt door zijn unieke, bruin-oranje kleur. Vanbuiten ziet het eruit als een driedimensionale tekening die gebaseerd is op de vooroorlogse, neo-classisistische stadspoort. Dit icoon staat symbool voor het feit dat een stad als Rotterdam altijd in beweging is en groeit.

Tips van Voyage Privé

Een hotel dicht bij Ahoy Rotterdam boeken is niet enkel de beste manier om volop van uw geplande evenement te genieten. Het geeft u ook de mogelijkheid om deze unieke Nederlandse stad in al haar pracht te ontdekken. Rotterdam is ongelofelijk cultureel en bevat heel wat architecturale pareltjes. Ook de verschillende vormen van street art, die de straten kleuren en leven geven, voegen iets extra toe aan uw verblijf.

Daarbij genieten zowel jong als oud van een verblijf in een hotel dicht bij Ahoy Rotterdam : feestjes, natuurwandelingen in de streek en gezellige restaurants en cafeetjes, het zijn slechts enkele voorbeelden van activiteiten die u er onderneemt.

Inormatie over Ahoy Rotterdam

Ahoy Rotterdam is een van de grootste accomodaties voor (sport)evenementen, concerten, vergaderingen, congressen en beurzen van Rotterdam en Europa. Het ligt vlak bij het winkelcentrum Zuidplein en het bijgelegen Zuiderpark. U bereikt het gemakkelijk met de wagen vanaf de Ring Rotterdam Zuid (A15).

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. De Top 3 Hotels Dicht bij Ahoy Rotterdam