Reis naar Hawaii - Voyage Privé

Onze aanbiedingen

Reis naar Hawaii


Sommaire

Reis naar Hawaii

Hawaii behoort niet zomaar tot de populairste reisbestemmingen van de VS en zelfs van de wereld. Deze uit zes eilanden bestaande eilandengroep ligt midden in de Stille Oceaan en is dus de ideale reislocatie voor een rustige vakantie in een tropische omgeving. Tijdens uw verblijf bent u zelf getuige van de paradijselijke omgeving van de eilanden, de vriendelijke bevolking en de cultuur. Als u daarnaast in een Voyage Privé hotel verblijft, is uw vakantie helemaal compleet.

De Top 5 lokale bezienswaardigheden in Hawaii

1. Eiland Oahu

Eiland Oahu

Het eiland Oahu is waarschijnlijk het meest bezochte van Hawaii en vooral de bekendheid van Pearl Harbour draagt daaraan bij. Dit historische monument was het decor van een grote strijd tijdens de Tweede Wereldoorlog. Surfers doen zich hier te goed aan de enorme golven, maar ook cultuurliefhebbers vinden er hun gading. Bezienswaardigheden als het Iolani Paleis en de hoofdstad Honolulu trekken jaarlijks talloze bezoekers.

2. Akaka Falls

Op een kleine twintig kilometer ten noorden van Hilo, op het grote eiland Hawaii, vindt u een park met daarin de Akakawaterval, die wel 129 meter hoog is. Hier neemt u de meest adembenemende foto's vanaf verschillende stopplaatsen.

3. Maui

Maui

Ook Maui is het bezoeken waard als u naar Hawaii reist en dat is vooral te danken aan de paradijselijke omgeving, fauna en flora. Het Haleakala National Park bewijst dat. Ook de grote stranden van Makena Beach State Park en het Kaanapali Beach in het westen brengen u in contact met de rust van Maui.

4. Lahaina

Lahaina is dan weer een eeuwenoude stad op het eiland Maui, dat vooral bekend staat vanwege de aanwezigheid van walvissen en bultruggen. Andere trekpleisters, zoals de kunstgalerijen en oude wijken van de stad, horen eveneens thuis op uw lijstje met activiteiten tijdens een reis naar Hawaii.

5. Het Captain Cook Monument

Deze enorme obelisk werd gebouwd ter ere van de ontdekker van de Hawaïaanse Eilanden, Kapitein James Cook, die er voor het eerst in 1878 voet aan wal zette. Het monument staat op de plaats waar de kapitein het leven liet en die vroeger Kealakekua Bay heette.

Wanneer reist u best naar Hawaii ?

De beste periode om naar Hawaii te reizen is tussen met en oktober, aangezien er dan het minste regen valt. Ook tijdens de wintermaanden organiseert u echter probleemloos een langere vakantie naar de eilandengroep. Houd er rekening mee dat het op eilanden als Maui en Ohua tijdens het hoogseizoen doorgaans een stuk drukker is.

Zo vindt u de beste verblijfplaats in Hawaii

Hawaii bestaat uit zes eilanden, die qua accommodaties en prijzen over het algemeen gelijklopen. Voor een kamer in een luxe resort betaalt u al snel een hogere prijs, maar de kwaliteit en het comfort voldoen dan ook wel aan alle internationale standaarden. Er bestaan aan de andere kant ook iets goedkopere opties, zoals kamers in hostels.

Wilt u met het gezin of uw partner een luxueuze vakantie beleven met al het nodige comfort ? Dan doet u er goed aan om een Voyage Privé hotel te boeken. Hoewel er heel wat goedkopere opties bestaan in zowel grote als kleinere steden, zoals kant-en-klare tenten en kleine hutjes, kunt u zo veel meer genieten van de pracht en praal van Hawaii als u kiest voor een hoogstaande verblijfsplaats. Belangrijk om te onthouden is dat u uw kamers best tijdig boekt, minstens een paar maanden op voorhand. Zo betaalt u vaak iets minder en heeft u ook geen kopzorgen op het laatste moment.

De beste Voyage Privé hotels in Hawaï

1. Luxe Sunset Boulevard Hotel & Sheraton Waikiki Hotel

Luxe Sunset Boulevard Hotel

Tijdens deze grote rondreis door Amerika bezoekt u het Sheraton Waikiki Hotel, waar u van het best mogelijke comfort geniet. Dit in combinatie met een deugddoend verblijf in Californië.

Wat ons bevalt :

Na uw vakantie in het rasecht Amerikaanse Californië reist u door naar Oahu, waar u geniet van het uitstekende comfort van een compleet viersterrenhotel. Vooral de ligging aan Waikiki Beach in het centrum van Honolulu maakt het de moeite waard.

Ontdek dit hotel


2. Reis rond de wereld in 15 nachten in 4 en 5* hotels

Reis rond de wereld in 15 nachten in 4 en 5* hotels

Deze rondreis brengt u naar enkele van de mooiste steden ter wereld, waaronder San Francisco en natuurlijk Honolulu. Keer op keer geniet u van kamers van de beste kwaliteit en met een uitstekend comfort. Ook de gunstige ligging van de hotels maken het gemakkelijker om van uw reis te genieten.

Wat ons bevalt :

Bij deze vakantie bent u zeker van inbegrepen vluchten, waardoor u zonder stress reist en dus volop geniet van de pracht van Honolulu. Ook andere steden, zoals Tokyo of Sydney, staan op het reisschema.

Ontdek deze tour


Ons praktische advies voor Hawaii

Hieronder wat meer nuttige info voor een reis naar Hawaii :

Wat moet u inpakken voor uw vakantie op Hawaii ?

Vergeet voor uw reis naar Hawaii zeker niet de juiste kledij in te pakken, gezien de hoge temperaturen. Katoenen kleding die goed ademt is aangeraden, maar pak ook een dikkere trui in voor de iets koelere avonden en wanneer u in een gebouw met airco binnenstapt. Gezien de vaak onvoorspelbare regenbuien die op Hawaii voorkomen, is het geen slecht idee om ook een regenjas en paraplu mee te nemen.

Zonnecrème, zwemkleding en andere typische strandbenodigdheden mogen niet ontbreken in uw koffer, maar hetzelfde geldt voor documenten zoals identiteitskaart, paspoort en een ESTA (Electronic System for Travel Authorization)-visum.

Hoe lang verblijft u best op Hawaii ?

Vakantie in Hawaï

De tijdsduur van uw verblijf in Hawaii hangt voor een groot stuk af van het doel van uw reis en de manier waarop u de eilanden wilt ontdekken. Reken voor een complete reis op een paar weken. Veel toeristen kiezen ervoor om te eilandhoppen, wat natuurlijk wat meer tijd vraagt. Op die manier kunt u dan wel de mooiste plekjes op de eilanden te voet ontdekken.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Reis naar Hawaii