Hotels dicht bij Sportpaleis Antwerpen - Voyage Privé

Onze aanbiedingen

Hotels dicht bij Sportpaleis Antwerpen


Sommaire

De top 3 hotels dicht bij het Sportpaleis Antwerpen

Antwerpen behoort zonder twijfel tot de mooiste en cultureel rijkste steden van België. Ook Nederlanders bezoeken deze parel maar al te graag. Het Sportpaleis in Antwerpen is daarbij een van de meest bezochte evenementencentra van België en Nederland. Wilt u meer halen uit uw verblijf in een hotel dicht bij het Sportpaleis in Antwerpen ? Bij Voyage Privé helpen we u graag.

Sportpaleis Antwerpen : selectie hotels van Voyage Privé

1. The Plaza Hotel Antwerp

The Plaza Hotel Antwerp is een must-visit als u graag geniet van een exclusief verblijf. Het hotel ligt in het hart van de stad en pakt naast comfortabele kamers ook uit met een echte Victoria Bar. Hier geniet u van een typisch Britse interieurstijl tijdens het drinken van een lekker drankje.

2. Hotel Mercure Antwerp City South

Ook het Hotel Mercure Antwerp City South hoort thuis op de lijst met beste verblijfplaatsen in deze stad. Het hotel werd helemaal gerenoveerd en biedt dankzij zijn unieke ligging uitzicht op het Domein Hertoghe Park. Elegant ingerichte kamers met kingsize bed en een uitgebreid ontbijt maken uw verblijf in dit hotel helemaal af.

3. Lindner Hotel & City Lounge

Vanuit het Lindner Hotel & City Lounge ontdekt u de pracht van deze Belgische stad, wat nog gemakkelijker wordt door de centrale ligging in de Diamantwijk. Ook doet u zich te goed aan de vele winkeltjes. De kers op de taart ? U krijgt bij het boeken gratis tickets voor de Antwerpse dierentuin. Plezier gegarandeerd dus, voor het hele gezin.

Voordelen van de hotels dicht bij het Sportpaleis Antwerpen

Hotels bij Voyage Privé zijn méér dan gewoon een verblijfplaats. U voelt er zich helemaal thuis en dat is grotendeels te danken aan de uitstekende service en vele faciliteiten. Hieronder leest u meer.

1. Naar hartelust winkelen

Veel hotels bij Voyage Privé liggen centraal in de Diamantwijk of vlak bij de Meir, een van de grootste winkelstraten van de stad. Mooi meegenomen als u wel kunt genieten van een dagje shoppen tijdens uw verblijf.

2. Kamers met het beste comfort

De kamers in de Antwerpse hotel bij Voyage Privé zijn ruim en luxueus ingericht. Zo ontbreekt het u alvast niet aan comfort tijdens uw verblijf. Of het nu gaat om een romantisch uitje met uw partner of een gezinsvakantie.

3. Kunst en mode ontdekken

De gunstige ligging van Voyage Privé hotels dicht bij het Sportpaleis Antwerpen maken het ook eenvoudig om deze kunst- en modestad in al zijn rijkdom te ontdekken. Naast de vele boetiekjes vindt u er ook heel wat exposities, waaronder het ModeMuseum.

4. De Antwerpse gezelligheid opsnuiven

Zin om uw benen onder tafel te steken na een dag kuieren door Antwerpen ? Dat kan, in de bar of het restaurant van hotels als The Plaza Hotel Antwerp. Ook de gezellige cafeetjes die op de hoek van elke winkelstraat te vinden zijn, nodigen uit voor een drankje.

5. Uitgebreid ontbijten

Afhankelijk van uw voorkeur geniet u bij veel Voyage Privé hotels ook van een uitgebreid en heerlijk ontbijt. Zo hoeft u nooit de stad in te trekken met een lege maag en haalt u meer uit uw bezoek aan het Sportpaleis Antwerpen.

6. Een centrale ligging

Ten slotte bieden de meeste hotels bij Voyage Privé dicht bij het Sportpaleis Antwerpen een gemakkelijke verbinding met treinstations als Antwerpen-Centraal en Antwerpen-Zuid. Hierdoor gaat u stress alvast uit de weg voor en tijdens uw vakantie.

Activiteiten en bezienswaardigheden in Antwerpen

Welke bezienswaardigheden mag u echt niet achterwege laten tijdens uw verblijf in een hotel dicht bij het Sportpaleis Antwerpen ? Voyage Privé somt er enkele voor u op.

De Grote Markt

De Grote Markt word omringd door eeuwenoude gildenhuizen en andere prachtig gebouwen. Aan de andere kant vindt u echter ook heel wat leuke terrasjes en de opvallende Brabofontein, met het beeld van de stadsheld Silvius Brabo.

De Sint-Pauluskerk

Deze kerk werd gebouwd in de 17e eeuw en behoorde toen tot de meest indrukwekkende van het land. Tegenwoordig fungeert het laat-gotische gebouw als parochiekerk, boordevol prachtige kunstwerken van artiesten als Peter Paul Rubens.

Het Rubenshuis

Dat brengt ons bij het Rubenshuis, de woning van een van de bekendste Antwerpse artiesten die ooit hebben geleefd. Het huis is gebouwd in klassieke Italiaanse stijl, wat een opvallend contrast teweegbrengt met de Antwerpse architectuur.

De Vlaeykensgang

De Vlaeykensgang is een middeleeuwse straat uit 1591 die Antwerpen écht karakter geeft. Van de pittoreske huisjes die er langs staan tot de kleine binnenkoertjes, er zijn meer dan genoeg redenen om dit kleine maar prachtige deel van de stad te ontdekken.

Het MAS

Ten slotte is het Museum aan de Stroom perfect voor wie graag een stukje cultuur opdoet tijdens de vakantie. Het ligt op 't Eilandje en focust zich vooral op de geschiedenis van Antwerpen als havenstad, met tal van indrukwekkende kunstcollecties.

Tips van Voyage Privé

Antwerpen is een must-visit voor wie niet alleen van de Vlaamse gastvrijheid, maar ook van een eeuwenoude geschiedenis en culturele bezienswaardigheden wil genieten. Naast de vele attracties en prachtige gebouwen kenmerkt de stad zich ook door pittoreske straatjes, musea en heel wat leuke winkeltjes.

Meer dan genoeg mogelijkheden dus, voor zij die een evenement in het Sportpaleis Antwerpen willen afwisselen met de typische gezelligheid van een stad die Vlaams is in hart en nieren.

Informatie over het Sportpaleis Antwerpen

Het Sportpaleis in Antwerpen behoort tot de belangrijkste en grootste evenementenhallen van België. Er worden jaarlijks heel wat evenementen georganiseerd, waaronder concerten, beurzen, bedrijfsevents, sportbijeenkomsten en meer. Oorspronkelijk organiseerde men er vooral sportwedstrijden als baanwielrennen. Het Sportpaleis ligt in Merksem, een Antwerps district, langs de Antwerpse Ring.

U bereikt het Sportpaleis Antwerpen gemakkelijk met de metro of tram, aangezien er zich haltes vlak voor het gebouw bevinden. Als u een toegangsticket koopt voor het Sportpaleis geldt dat ten slotte ook als vervoersbewijs voor De Lijn, de Belgische maatschappij voor openbaar vervoer.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotels dicht bij Sportpaleis Antwerpen