Hotel Flemings Mayfair 5* - Londen - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in het hart van de Mayfair wijk op wandelafstand van Oxford Street en Regent Street
  • Ontdek uw chique en moderne hotel met comfortabele en gezellige kamers
  • Proef van de verfijnde gastronomie in het Ormer Flemings restaurant
  • Breng een bezoek aan Camden Town om enkele originele souvenirs op de kop te tikken

Welkom in ... Londen!

Heeft u zin in een onvergetelijke citytrip? De Engelse hoofdstad heeft heel wat te bieden voor liefhebbers van de Britse cultuur, prachtige architectuur en eindeloos winkelplezier. Ga shoppen in de bekende Oxford Street, bekijk de fascinerende wisseling van de wacht aan Buckingham Palace en maak een wandeling langs de Thames rivier. 

Bewonder de architectuur van de Tower Bridge, bekijk de stad vanuit een uniek perspectief vanaf de London Eye en neem zeker een foto voor de bekende Houses of Parliament. Val van de ene verbazing in de andere in het Brittish Museum, zoek een uniek souvenir op de kleurrijke markten en geniet van een frisse pint in één van de talrijke pubs in de stad. Er is zoveel te zien en te beleven... Zet dus snel uw koffers klaar!

Uw hotel

Op wandelafstand van Oxford Street, Regent Street en het financiële district van Londen vindt u het Hotel Flemings Mayfair 5*, midden in de trendy Mayfair wijk. Dit goed bewaarde geheim werd gebouwd in 1851 in een authentieke georgiaanse stijl. Ontdek de elegante, charmante en warme inrichting die een klassiek design combineert met moderniteit. Na een drukke dag in de stad komt u hier weer helemaal tot rust en geniet u van pure luxe, verwennerij en een persoonlijke benadering.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Classic Kamer of Deluxe Kamer

Classic Kamer

Alle Classic Kamers van het hotel zijn gezellig ingericht in een elegante en romantische sfeer, de ideale plek om uw nacht door te brengen na uw avonturen in de straten van Londen. Deze oase van rust biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke nachtrust, van comfortabel meubilair, weelderige stoffen, warme kleuren tot moderne faciliteiten.

Deluxe Kamer

De Deluxe Kamer zijn ingericht in een hedendaagse stijl met een knipoog naar de glamoureuze jaren dertig met bronstinten en zachte grijstinten. Al het meubilair is op maat gemaakt en de kasten zijn ontworpen in zilverkleurige vioolrug Sycamore. De en-suite badkamers zijn volledig uitgevoerd in grijze leisteen en zijn voorzien van een verwarmde marmeren mozaïekvloer en een inloopregendouche of douche boven het bad.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
U geniet tijdens uw verblijf van een contintaal ontbijt. Optioneel en met bijbetaling kunt u in de tweede stap van de reservering ook kiezen voor halfpension (bestaande uit ontbijt en een 3-gangendiner in het restaurant Ormer Mayfair, exclusief drankjes).

Foodies
moeten zeker een bezoek brengen aan het schitterende restaurant Ormer Mayfair van het hotel voor een onvergetelijke smaaksensatie. Sterrenchef Shaun Rankin brengt de plaatselijke smaken op uw bord door gebruik te maken van verse seizoensingrediënten en laat u proeven van verse kreeft, krab en oesters.

Maar dat is nog niet alles, het restaurant The Drawing Room brengt verfijnde gerechten in een elegant kader dat doet denken aan de weelderige achttiende eeuw. De Manetta's Bar is dan weer de ideale plek om even te relaxen en te genieten van een typische Afternoon tea.

Activiteiten

Vindt u het ook op vakantie belangrijk om aan uw conditie te werken? Dan hebben we goed nieuws, uw hotel is uitgerust met een moderne fitness met de nieuwste technologische toestellen. Hier vindt u loopbanden, fietsen, roeimachines en nog veel meer en kunt u een sessie boeken met een persoonlijke trainer. 

Wilt u nog meer plekken in de stad ontdekken? Vraag raad aan de conciërge om de verborgen pareltjes te vinden of huur een fiets om de hoofdstad op een andere manier te verkennen.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Optioneel met de Eurostar naar Londen
Indien u een aanbieding met vlucht reserveert vanuit Brussel, heeft u in de tweede stap van het boekingsproces de mogelijkheid om met de Eurostar trein te reizen. De transfers tussen het station en het hotel zijn niet inbegrepen in de aanbieding.

Praktische informatie:
- U reist in standaard klasse
- Vertrekstation: Brussel Midi
- Aankomststation: Londen Saint Pancras
- U kunt uw vertrektijden kiezen tijdens de tweede stap van uw boekingsproces
- Standaard inbegrepen voor volwassenen: 2 stuks bagage (tot max. 85 cm lang) en 1 kleine handbagage. Buggy's en kinderwagens mogen gratis mee naast uw individuele toegelaten bagage. U moet ze wel opvouwen en opbergen in het bagagerek boven uw zitplaats.
- Let op: de tickets voor de Eurostar zijn niet te wijzigen en kunnen na aankoop ook niet terugbetaald worden.

Indien u kiest voor de treinreis, zult u de reisdocumenten ongeveer 5 dagen na de reservering elektronisch ontvangen. U kunt uw tickets bij het station afhalen, via een automaat en met behulp van uw dossiernummer die op uw reisdocumenten staat.

Tickets voor de Eurostar trein kunnen daarnaast een extra voordeel met zich mee brengen: een 2 voor de prijs van 1-korting op vele musea in Londen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Eurostar.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u tegen bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw optionele huurauto

Om de mooiste plekken van uw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij u in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteert u van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat u de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van uw favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op uw aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd worden wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een creditkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Extra opties

De hoogtepunten van Londen met de bus en de boot – 2 dagen

Extra opties
Hop, stap op de bus en laat u leiden door deze hoofdstad!

Ontdek het beste van Londen dankzij deze Pass die u onbeperkte toegang biedt voor een periode van 48u tot een dubbeldekker, waarbij u kunt op- of afstappen naar wens aan de talrijke haltes op de 3 voorgestelde routes, allemaal in de buurt van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Een rondvaart van 30min op de Theems en een wandeling met gids zijn eveneens inbegrepen in de Pass.

Buckingham Palace, Westminster Abbey, St Paul’s Cathedral of de Tower of London zullen geen geheimen meer hebben voor u dankzij de meertalige audiotour die uw bezoek zal kleuren met de geschiedenis en anekdotes van de stad en haar monumenten.

Informatie:
-Elke dag, audiotours in het Nederlands
-De rondvaart gaat van Westminster Pier tot de Tower of London en duurt ongeveer 30 minuten
-De wandeling met gids start om 10u30 en duurt 1u30

Skip-the-lineticket voor The London Eye

Extra opties
Vermijd wachtrijen dankzij uw skip-the-lineticket en stap in het beroemde reuzenrad London Eye om Londen te verkennen vanuit een ander perspectief.

Informatie:
Elke dag geldig

London Pass® : monumenten en bezienswaardigheden – 2 dagen

Extra opties
Ontdek het beste van Londen dankzij de London Pass® die u toegang biedt voor een periode van 48u tot bepaalde musea, bezienswaardigheden en bus tours en waarmee u wachtrijen vermijdt voor de beste bezienswaardigheden van Londen. U kunt meer dan 50 plaatsen en belangrijke monumenten van de Engelse hoofdstad bezoeken!

Informatie:
-De transportpas is niet inbegrepen in de London Pass®
-De London Pass® biedt geen toegang tot de tijdelijke tentoonstellingen noch tot de rondleidingen met gids

Ligging

7-12 Half Moon St, Mayfair, London, W1J 7BH, Verenigd Koninkrijk

De afstand tussen de luchthaven London City en uw hotel bedraagt 13,5 km. Vanaf Heathrow bedraagt de afstand 21,6 km en vanaf Gatwick 39 km.

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.
Aantal kamers in het hotel : 129
Check-in:  14.00 uur
Check-out: 11.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Conciërgedienst
  • Wisselkantoor
  • Wasserij en stomerij
  • Liften

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Flatscreentelevisie
  • iPod docking station
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Kluis
  • Minibar
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Fitness

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Flemings Mayfair 5*