Nouvo City Hotel 4* + Aonang Fiore Resort & Spa 4* - Bangkok - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Beleef een onvergetelijke vakantie tussen moderne metropolen en paradijselijke stranden
  • Pak uw koffers uit in uiterst comfortabele 4* hotels
  • Beleef een zorgeloos verblijf dankzij de inbegrepen transfers
  • Verwen uw smaakpapillen met pittige lokale specialiteiten

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Thailand!

Bangkok

Start uw avontuur in de hoofdstad Bangkok, een verzameling van adembenemende architectuur, traditionele tempels, hypermoderne shoppingcentra, fantastische gastronomie en een warme sfeer. Neem de tuktuk naar de verschillende majestueuze wats (tempels) zoals Wat Phra Kaew, Wat Pho of Wat Arun, bezoek de kleurrijke markten, vaar de Chayo Praya-rivier af in een long tail boot en laat u charmeren door de combinatie tussen de typische Aziatische en de westerse cultuur.

Krabi

Daarna vliegt u naar Krabi met zijn groene, blauwe en turquoise tinten. Krabi ligt in het zuiden van Thailand, aan de Andamanse Zee, en staat bekend om zijn kalkstenen rotsen en kliffen met weelderige vegetatie, omringd door helder water.

Op het programma staat ultieme ontspanning op een van de honderden stranden, wandelen in de tropische jungle, sensatie onder water of verticaal op een klimrots en zoals altijd in Thailand, de beroemde glimlach en pittige smaken!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten: 3 nachten in Bangkok + 4 nachten in Krabi
- 9 nachten: 3 nachten in Bangkok + 6 nachten in Krabi
- 10 nachten: 3 nachten in Bangkok + 7 nachten in Krabi
- 11 nachten: 3 nachten in Bangkok + 8 nachten in Krabi
- 13 nachten: 3 nachten in Bangkok + 10 nachten in Krabi
- 15 nachten: 3 nachten in Bangkok + 12 nachten in Krabi

Klaar voor vertrek?

Nouvo City Hotel 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Welkomstdrankje
  • Dagelijks twee flessen water
  • Gratis wifi
Het moderne boetiekhotel Nouvo City Hotel 4* ligt in de typische en populaire Banglamphu wijk op wandelafstand van de rivier, de drijvende markt en de bekende Khao San Road. Ook het Koninklijk Paleis en Wat Phra Kaew zijn makkelijk te bereiken. Na een dag vol ontdekkingen neemt u een lekker drankje op het dakterras van het hotel aan de rand van het zwembad.

U zult moeite hebben om een betere locatie te vinden in Bangkok vlak bij tal van bezienswaardigheden, restaurants en winkels en met een unieke atmosfeer!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Canal Kamer

Optioneel en met bijbetaling kunt u in de tweede stap van de reservering ook kiezen voor een upgrade naar een Grand Deluxe Kamer.

Deluxe Canal Kamer (32 m²)

Tijdens uw verblijf in de Thaise hoofdstad neemt u uw intrek in een luxueuze en stijlvolle kamer. Met een moderne en gezellige inrichting, comfortabel meubilair en fantastische faciliteiten, is dit de ideale plek om te relaxen na uw avonturen in de stad. Door de grote ramen heeft u een prachtig uitzicht op de historische kanalen en de skyline van Bangkok!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
In Bangkok begint de dag in het restaurant The Canal waar het ontbijt geserveerd wordt. Hier kunt u ook terecht voor het diner met een uitgebreid buffet, showcooking en een prachtig uitzicht op het Banglamphu kanaal. In het restaurant Sara kiest u uit de traditionele Thaise keuken, Indische specialiteiten en internationale gerechten. Pad Thai, gebakken rijst, mangosalade en nog veel meer ... Aan u de keuze!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot het zwembad en de fitness
  • Dinercruise met bustransfers (exclusief drankjes)
Voor of na uw ontdekkingen in de stad neemt u een verfrissende duik in het zwembad op het dakterras met uitzicht op de skyline van Bangkok. Geniet ook van een heerlijke massage in de spa of werk aan uw conditie in de fitness.

Aonang Fiore Resort & Spa 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Welkomstdrankje
  • Dagelijks twee flessen mineraalwater
Het charmante Aonang Fiore Resort Krabi 4* ligt in een weelderige, groene omgeving, en is de ideale plaats voor enkele nachten volledig in het teken van ontspanning te plaatsen.

Een accommodatie in traditionele stijl, een groot park en een buitenzwembad met zeezicht brengen u onmiddellijk in het geliefde en authentieke universum van het land van de glimlach.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Cottage
  • Benodigdheden voor koffie en thee in de kamer

Optioneel en met bijbetaling kunt u in de tweede stap van de reservering kiezen voor een upgrade naar een Tree Top Villa.

Deluxe Cottage (34 m²)

Geniet van de exotische ruimte van uw prachtige cottage. Omringd door een adembenemend uitzicht, en in het hart van een prachtige groene natuur, kunt u zich volledig ontspannen in een exotisch decor. Deze luxe cottage is smaakvol ingericht met lokale ambachten en geaccentueerd met een vleugje heldere kleuren

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 15% korting op eten en drinken
  • 2x1-formule voor mocktails in de Pool Bar

Optioneel en met bijbetaling kunt u in de tweede stap van de reservering kiezen voor een verblijf in halfpension (exclusief drankjes).

Op het gebied van smaak is alles mogelijk in het De'Fish Seafood Restaurant. De rustige sfeer, de ligging in het hart van de natuur, en de wereldse gerechten en visspecialiteiten maken het een absolute must voor uw verblijf. Mis ook de avonden op het strand van Railay niet en geniet van het nachtleven van Krabi en de lokale specialiteiten.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 10% korting op massages
  • 50% korting op de zipline of 2x1 formule (2 voor de prijs van 1)
  • 35% korting op de M/Y Lalida cruise bij zonsondergang
  • Toegang tot het zwembad
Begin de dag met een wandeling in het weelderige park en eindig onvermijdelijk na een paar minuten op het strand. U kunt zich installeren aan het zwembad en genieten van een verfrissende duik voor u uw verdere dagprogramma gaat inplannen.

Kajakken, duiken, klimmen, excursies ... Er is zoveel te doen dat u een ontspannende massage nodig zult hebben om van alle activiteiten te herstellen!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 20°C max : 32°C
Feb
min : 23°C max : 33°C
Mrt
min : 24°C max : 34°C
Apr
min : 25°C max : 35°C
Mei
min : 25°C max : 34°C
Jun
min : 25°C max : 33°C
Jul
min : 25°C max : 32°C
Aug
min : 25°C max : 32°C
Sep
min : 24°C max : 32°C
Okt
min : 24°C max : 31°C
Nov
min : 23°C max : 31°C
Dec
min : 21°C max : 31°C

Ligging

Nouvo City Hotel: 2 Samsen Rd, Khwaeng Ban Phan Thom, Phranakorn, Krung Thep Maha Nakhon 10200, Thailand.
Aonang Fiore Resort & Spa: 764, Moo 2 Ao Nang, Muang, Krabi, Thailand

Nouvo City Hotel: De afstand tussen de luchthaven van Bangkok en uw hotel bedraagt 31 km.
Aonang Fiore Resort & Spa: De afstand tussen de luchthaven van Krabi en uw hotel bedraagt 26 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Nouvo City Hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
Aantal kamers in het hotel: 276 
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Excursiebureau
  • Wisselkantoor
  • Wasservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Wifi
  • Bureau
  • Televisie
  • Telefoon
  • Kluis
  • Minibar
  • Badkamer met douche
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers
  • Roomservice (24u/24)

Activiteiten bij het hotel*:

  • Buitenzwembad
  • Dakterras
  • Spa
  • Fitness

Alle praktische informatie over het Aonang Fiore Resort & Spa:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 79
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 


Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Wasservice
  • Bagageopslag
  • Excursiebalie
  • Valutawissel

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Kingsize bed
  • Airconditioning
  • Minibar
  • Satelliet TV
  • Kluis
  • Haardroger
  • Privébalkon
  • Gratis wifi
  • Benodigdheden voor thee en koffie

Activiteiten bij het hotel*:

  • Strand
  • Zwembad

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Nouvo City Hotel 4* + Aonang Fiore Resort & Spa 4*