Tour door Zuid-India en strandvakantie in Sri Lanka - Colombo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek 2 prachtige landen met een fascinerende cultuur tijdens één onvergetelijke reis
  • Laat u verbazen door de prachtige tempels van Tamil Nadu in India
  • Ga daarna heerlijk relaxen aan de Indische Oceaan op de stranden van Sri Lanka
  • En ook... Proef in beide landen van de heerlijke plaatselijke keuken

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... India en Sri Lanka

Wilt u zich laten verbazen door 2 fascinerende landen?
We nemen u mee naar het zuiden van India, een prachtige streek met een enorme diversiteit aan cultureel, spiritueel en architecturaal erfgoed. India is met geen enkel ander land te vergelijken met prachtige tempels, statige forten, adembenemende paleizen, ongerepte natuur en idyllische stranden...

De volgende halte is Sri Lanka, ook bekend als de 'Traan van India' en een ongerept pareltje in de Indische Oceaan. Laat u verbazen door het eeuwenoude culturele erfgoed, de geschiedenis, de unieke sfeer en de warme bevolking. Naast indrukwekkende boeddhistische tempels, weelderige theeplantages en prachtige nationale parken, vindt u hier ook paradijselijke stranden waar u alle zorgen vergeet.
Maak u klaar voor een avontuur dat u voor altijd zal bijblijven! 

Reisbeschrijving

U hoeft niet te kiezen tussen avontuur en ontspanning... Tijdens deze reis van 13 nachten en 14 dagen geniet u van een onweerstaanbare combinatie tussen ontdekkingen en heerlijk relaxen.

In India nemen we u mee naar bruisende steden, langs architecturale en natuurlijke wonderen en bezoekt u iconische plekken met een privévoertuig met airconditioning en chauffeur. Om in schoonheid te eindigen, nemen we u mee naar de paradijselijke stranden van Sri Lanka waar u geniet in een 4* of 5* hotel.

Dag 1: Vlucht richting Chennai
Het avontuur begint! Vandaag neemt u de vlucht richting Chennai (ook bekend als Madras) in de Indische deelstaat Tamil Nadu.

Dag 2: Chennai - Mahabalipuram
Aankomst op de luchthaven van Chennai waar u verwelkomd wordt door uw chauffeur die u meeneemt naar Mahabalipuram. 

Overnachting in Mahabalipuram.

Dag 3: mahabalipuram - Thanjavur
Na het ontbijt in het hotel bezoekt u de bekende hindoetempels van Mahabalipuram, gebouwd ter ere van de goden Shiva, Vishnoe en Krishna. Deze adembenemende site is geklasseerd als UNESCO Werelderfgoed. 
Vervolgens maakt u een korte wandeling aan de oceaan om de plaatselijke vissers en steenhouwers aan het werk te zien.

Daarna stapt u weer in de auto om richting Thanjavur te rijden, onderweg stopt u nog bij de zoutvlaktes van Marakkanam.

Overnachting in Thanjavur.
Dag 4: Thanjavur - Madurai
Deze ochtend bezoekt u één van de mooiste tempels in het zuiden van India: de Brihadisvaratempel, gewijd aan Shiva en gebouwd in de tiende eeuw. Dit is één van de grootste Hindoeïstische tempelcomplexen ter wereld en werd door UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed. U maakt ook een ritje door Thanjavur, bewondert het omliggende platteland en de uitgestrekte rijstvelden.

Daarna rijdt u verder naar het westen tot aan de stad Madurai, waar talrijke prachtige tempels te vinden zijn zoals de Minakshitempel. Mis ook zeker het indrukwekkende Thirumalai Nayak paleis niet, waar prachtige plafondschilderingen en 900 zuilen te vinden zijn. Tijdens een wandeling door de kleurrijke markten en de typische straatjes, ontdekt u de unieke charme van dit stukje India. Als u nog tijd heeft, moet u zeker een bezoek brengen aan het Gandhi Memorial Museum, waar u meer te weten komt over deze iconische figuur.

Overnachting in Madurai.

Dag 5: Madurai - Puducherry
Vandaag vertrekt u richting Puducherry met het bekende Sri Aurobindo Ashram, een plek waar jaarlijks duizenden bezoekers van over de hele wereld komen om de unieke yoga- en meditatietechnieken te leren om spirituele verlichting te bereiken. U maakt ook een wandeling door de Goubert markt waar u de geuren, kleuren en smaken van de regio ontdekt.

Overnachting in Puducherry.
Dag 6: Puducherry - Chidambaram - Pichavaram - Puducherry
Na het ontbijt vertrekt u richting Chidambaram, het Brahman trainingscentrum gewijd aan de god Shiva. Hier vindt u de uitzonderlijke Natarajatempel waar meer dan 108 houdingen worden uitgebeeld van de heilige dans van Shiva. Deze kleurrijke en unieke tempel werd gebouwd in de twaalfde eeuw.

Vervolgens nemen we u mee in de natuur van Pichavaram, waar u een boottocht maakt over de prachtige mangrove met een unieke vegetatie. Bij uw terugkeer naar Puducherry wandelt u door de stad om het architecturale erfgoed te verkennen. Het Frans Instituut, het consulaat, de Franse school, het oorlogsmonument, de Notre Dame des Anges, het theater en de Tempel van Ganesh Manakular zijn maar enkele van de niet te missen bezienswaardigheden. In deze laatste kunt u zich zelfs laten zegenen door een olifant!

Overnachting in Puducherry.

Dag 7: Puducherry - Chennai - Colombo - Westkust
Vandaag gaat het terug naar de luchthaven van Chennai voor uw vlucht naar Sri Lanka. Bij aankomst op de luchthaven van Colombo wordt u overgebracht naar uw hotel aan de westkust.

Overnachting in het hotel.

Dag 8 - 13: Strandverblijf in Sri Lanka
Aan de westkust van dit prachtige eiland vindt u de paradijselijke stranden van Kalutara. Hier verblijft u in een 4* of 5* hotel, volgens uw keuze. Relax op het strand, neem een duik in het zwembad, proef van de heerlijke gastronomie of kies voor pure verwennerij in de spa.

Overnachtingen in het hotel.

Dag 14: Colombo - Terugvlucht
Het is tijd om afscheid te nemen van dit prachtige land en richting de luchthaven van Colombo te vertrekken voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Om u een reis in alle comfort te garanderen, hebben we voor u een Standaard Kamer gereserveerd op elke locatie tijdens de rondreis. U kunt kiezen tussen 3*/4* hotels of nog meer luxe in 4*/5* hotels. Zo geniet u van een welverdiende nachtrust na een dag vol ontdekkingen.

Tijdens uw strandvakantie in Sri Lanka, kiest u tussen een 4* of 5* hotel waar een prachtige Superior Kamer op u wacht.

Uw 3*/4* hotels tijdens de reis:
- Mahabalipuram: Ideal Beach Resort 4* of gelijkwaardig
- Thanjavur: Ideal River View 3* of gelijkwaardig
- Madurai: GRT Residency 3* of gelijkwaardig
- Puducherry: Hotel de l'Orient 3* of gelijkwaardig
- Westkust van Sri Lanka: Coco Royal Beach 4* of gelijkwaardig

Uw 4*/5* hotels tijdens de reis:
- Mahabalipuram: Intercontinental 5* of gelijkwaardig
- Thanjavur: Mantra Veppathur 4* of gelijkwaardig
- Madurai: Heritage Madurai 5* of gelijkwaardig
- Puducherry: La villa 5* of gelijkwaardig
- Westkust van Sri Lanka: Avani Kalutara 5* of gelijkwaardig

Maximale kamercapaciteit van de 3*/4* hotels:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of

Maximale kamercapaciteit van de 4*/5* hotels:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Tijdens uw rondreis door India profiteert u van een dagelijks ontbijt om u voldoende energie te geven voor de avonturen van de dag, maar u ook voldoende vrijheid te gunnen om zelf op ontdekking te gaan in de plaatselijke keuken. Tijdens uw strandverblijf in Sri Lanka, geniet u van halfpension (exclusief dranken).

De typische Indische en Sri Lankaanse keuken zal u verbazen met zijn warme aroma's, verse kruiden, lekkere groenten en fruit en typische drankjes. Laat het u smaken!

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in een 3*/4* of 4*/5* hotel tijdens de Tour
- Superior Kamer in een 4* of 5* hotel in Sri Lanka
- Ontbijt tijdens de tour
- Halfpension (exclusief dranken) in Sri Lanka
-Transport in een voertuig met airconditioning en diensten van een chauffeur tijdens de tour
- Brandstof, parkeergeld, tolgeld en verzekeringen voor het voertuig tijdens de tour
- Vlucht van Chennai naar Colombo in economy klasse
- Transfers tussen de hotels
- Alle hotelbelastingen

Niet inbegrepen in de prijs:
- Luchthavenbelastingen
- Visumkosten
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Niet vermelde bezoeken en excursies
- Reisverzekeringen
- Alle andere diensten niet vermeld bij 'inbegrepen in de prijs'

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: De retourtransfers tussen de luchthaven en uw hotel zijn inbegrepen bij deze aanbieding. De transfers tussen de hotels zijn inbegrepen bij deze aanbieding.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Tour door Zuid-India en strandvakantie in Sri Lanka